PDA

Tüm Versiyonu Göster : TT Arena'nın alemcileri yakalandı!

Aykut Özen
22-03-2011, 22:53
Derbi maçta sahaya rakı şişesi atanlar Emniyette ifade verdi.

Galatarasay ile Fenerbahçe arasındaki derbi karşılaşmasının son dakikalarında sahaya atılan ve milli kaleci Volkan'ın kafasını sıyırıp geçen rakı şişesi ile ilgili başlatılan soruşturmasında, 2 kişi gözaltına alındı.

TT Arena'da geçen Cuma oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı derbi maçın son dakikalarında tribünlerden atılan iki şişeden biri milli kaleci Volkan'ın başını sıyırıp geçerken diğer şişe kimsenin olmadığı boş bir alana düşmüştü. Olaydan sonra başlatılan polis soruşturmasında yayıncı kuruluşun görüntülerinin yanı sıra statta bulunan 376 güvenlik kamerasını incelemeye alındı.

RAKI İKRAM EDİLMİŞ

Gasp Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada foto muhabirleri tarafından rakı içerken görüntülenen 4 kişinin kimliği belirlendi. Bu kişilerden Fatih B. ve Emre Y. bugün gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Pet bardak ile rakı içerken görüntülenen Fatih B. ve Emre Y. ifadelerinde de bunu kabul etti. Ancak rakıyı tanımadıkları kişilerin kendilerine ikram ettiğini belirten Fatih B. ve Emre Y., sahaya rakı şişesi fırlatmadıklarını söyledi.

İKİ KİŞİNİN DAHA İFADESİ ALINACAK

Polis, içki içerken görüntülenen iki kişinin daha kimliğini belirledi. Bu kişilerle irtibata geçildi. Aranmaya başlanan bu kişilerden birinin şehir dışında olduğunu diğerinin de en kısa zamanda emniyete geleceğini söylediği öğrenildi.
Statta içki içerken görüntülenen 4 kişiye maçlardan 6 ay men ve 1700'er lira para cezası kesileceği belirtildi. İfadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan şüpheliler, soruşturma sırasında şişe atma eylemiyle bir ilişkilerinin tespit edilmesi durumunda tekrar gözaltına alınacak.

Hakan Sürmeli
22-03-2011, 23:17
Bu cinayete teşebbüstür ! atan artık her kimse sağlam bi ceza yer inşallah

Enes Demirsatan
22-03-2011, 23:45
Derbi maçta sahaya rakı şişesi atanlar Emniyette ifade verdi.

Galatarasay ile Fenerbahçe arasındaki derbi karşılaşmasının son dakikalarında sahaya atılan ve milli kaleci Volkan'ın kafasını sıyırıp geçen rakı şişesi ile ilgili başlatılan soruşturmasında, 2 kişi gözaltına alındı.

TT Arena'da geçen Cuma oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı derbi maçın son dakikalarında tribünlerden atılan iki şişeden biri milli kaleci Volkan'ın başını sıyırıp geçerken diğer şişe kimsenin olmadığı boş bir alana düşmüştü. Olaydan sonra başlatılan polis soruşturmasında yayıncı kuruluşun görüntülerinin yanı sıra statta bulunan 376 güvenlik kamerasını incelemeye alındı.

RAKI İKRAM EDİLMİŞ

Gasp Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada foto muhabirleri tarafından rakı içerken görüntülenen 4 kişinin kimliği belirlendi. Bu kişilerden Fatih B. ve Emre Y. bugün gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Pet bardak ile rakı içerken görüntülenen Fatih B. ve Emre Y. ifadelerinde de bunu kabul etti. Ancak rakıyı tanımadıkları kişilerin kendilerine ikram ettiğini belirten Fatih B. ve Emre Y., sahaya rakı şişesi fırlatmadıklarını söyledi.

İKİ KİŞİNİN DAHA İFADESİ ALINACAK

Polis, içki içerken görüntülenen iki kişinin daha kimliğini belirledi. Bu kişilerle irtibata geçildi. Aranmaya başlanan bu kişilerden birinin şehir dışında olduğunu diğerinin de en kısa zamanda emniyete geleceğini söylediği öğrenildi.
Statta içki içerken görüntülenen 4 kişiye maçlardan 6 ay men ve 1700'er lira para cezası kesileceği belirtildi. İfadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan şüpheliler, soruşturma sırasında şişe atma eylemiyle bir ilişkilerinin tespit edilmesi durumunda tekrar gözaltına alınacak.

--> Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu, adamlar stat'da raki içiyolar ve o sahaya atilan raki siseside büyük bi ihtimal onlardan gelme ama rakiyi bize ikram ettiler diye ifade veriyolar ve para cezasiyla serbest birakiliyor.. çok ilginç

Burak Bal
22-03-2011, 23:51
locadaki zengin torunlari bol bol dagitiyor dubleleri

Enes Demirsatan
23-03-2011, 00:04
adamlar resmen içmeye geliyo maça, aslinda gayet normal bende kümede kalma mücadelesi verseydim bende içerdim..

Burak Bal
23-03-2011, 00:48
ya öyle tipler bizim tribünde de var maraton alta girin bakin raki bardaklarini görürsünüz gizliden götürüyorlar mali.
ama sise atani da görmedim hayatimda

Enes Demirsatan
23-03-2011, 00:58
belli oluyo zaten, maraton alt'in durumu ortada cogu tiyatro modunda maç izliyo..

Burak Özcan
23-03-2011, 01:05
Kafaları oldukça kıyakmış demekki bunların karaktersizlik bunların yaptığı hakettikleri cezayı alırlar umarım...

Başka bir kardeşimizde açmış bu konuyu http://www.gencfb.org/forum/showthread.php?t=88368&p=3099020#post3099020

Enes Demirsatan
23-03-2011, 01:14
Dogru bu konu açilmis, görmemisim baska bi bölüme açilmis, neyse ozaman admin bi zahmet bu benim konuyu kapatirmisin.. :))

Kadir Doğan
23-03-2011, 01:42
Ülkemizde statlarda alkol almak serbest mi ki içki içerken görüntülenip serbest bırakılıyolar

Utku Bahadır Aynur
23-03-2011, 03:50
Bişey olmaz sadece para cezası 1717 tl o kadar . Maçlara da gitmeye devam ederler 6 ay filan hikaye.

Erhan Sadıkoğlu
23-03-2011, 07:02
locadaki zengin torunlari bol bol dagitiyor dubleleri

bunlar kale arkasındaydı ama

İpek Porsun
23-03-2011, 09:42
Saçma sapan düzen nolcak alt tarafı 3 5 maç stad cezası alırlar o da belki..

Nihat Tonçer
23-03-2011, 10:04
Saçma sapan düzen nolcak alt tarafı 3 5 maç stad cezası alırlar o da belki..

6 ay sahalardan men cezası + 1700 lira para cezası almışlar eğer onların attıkları kanıtlanırsa tekrar tutuklanıp içeri alınacaklar.

İpek Porsun
23-03-2011, 10:29
e boy boy resımlerı cıkmıs :) ya ben anlamıyorum :D neyse soyleyecek cok sey var da :D bana yakısmaz:d ahuahua

Nihat Tonçer
23-03-2011, 12:11
e boy boy resımlerı cıkmıs :) ya ben anlamıyorum :D neyse soyleyecek cok sey var da :D bana yakısmaz:d ahuahua

boy boy resimler var da attıklarına dair kanıt yok. Sözde 300 kamera vardı tt arenada. Yazıklar olsun işte. Aziz yıldırım olsa hemen bulurdu atanları karakola verirdi kendi elleriyle.

Erhan Okur
23-03-2011, 14:44
şişeleri atanlar bunlar değilmiş atanlar tespit edilmiş onlarıda yakalama çalışmaları başlamış

İpek Porsun
23-03-2011, 14:49
Doğru diosn :) bizde mangal yakalım bursa macında :D

Nihat Tonçer
23-03-2011, 14:50
Doğru diosn :) bizde mangal yakalım bursa macında :D

piknik yapacağız santrada :D