Tüm Versiyonu Göster : Yağtığımız en garip dalgınlıklar
tufanelka
29-05-2006, 23:49
Arkadaslar kımse utanmadan cekınmeden en garip komık dalgınlıklarını yazsın :D
tufanelka
29-05-2006, 23:49
Bir kere boyle yarı dalgınım ruyamda telefon çalıyo bende telefonumu yastıgın altına koyarım almışım yastıgın altından kulagıma koymuşum gozumu bı actım elim kulagımda telefonla konusuyo gıbı duruyorum kendımden utanmıştım 2 gun aynaya bakamadım :D :D
Fatma Eyici
30-05-2006, 09:25
:D:D deli sendee:)
Fatma Eyici
30-05-2006, 09:28
bi6ün de ben ..
bakın şimdi benim 0damın karşısında mutfak var s0la 6ittinisde dış kapı sağa 6idip içeri h0le 6irdiinis de bany0 yatak 0dası dier ç0cuk 0dası fln var .. saat 6 ben uyanmışım???
tuwalete 6itmem 6ereki0 .. ben karşı tarafa mutfaa 6eçip balk0na çıkıy0rum ve 6ülüy0rum kendi kendime yanlış yere 6ittim die ve benim bany0ya 6itmek yerine mutfaa 6itmem yanlış ama ben mutfaa yönelirkende dış kapıya 6ittiğimi sanıy0rum:D:D
yani baya bi uuraşmıştım çözmek için durumu allahtan altıma yapmadım 0 sıra:D
Fatma Eyici
30-05-2006, 09:32
sekize yirmi kala servise binerim ben 0kula 6itmek için ve buna 6öre 7 de fln uyanırım..
bi6ün yine uyandım 6 0lan saati yedi 6ördüm ve tam 0larak saat 6.30du yani ben 7 otuz sanıy0rum.. allaah servise yetişmem 6erek kalk dişini fırçala saçını yıka bilmem ne hazırlan .. acele acele hazırlandım çıktım evden asansör bekli0m.. sesi duyan annem uyanmış beni y0lcetmeye 6eldi:D
nese beklerkene annem saate baktı fatma daha bi saat var hehe nereye 6idi0sun dedi:) bi 6ülüştük 0rda:D erken kalkmışım ya .. s0ra içeri 6eçtik fln tv.den farkettiim üzere 0gün pazarmış bide:D:D
sensizFB
30-05-2006, 10:25
Bir Sabah Evdekiler Beni Kaldirdi Okul Var Diye Bende Hizli Hizli Giyindim Ancak O Gün Pazar Günüymüş Bende Pazartesi Okula Gitmedim Sinirden
DiLeK EşİyOk
30-05-2006, 10:58
Ortaokula giderken 3 te dersten geldikten sonra uykum geldi yattım bi kalktım saat 7 ama akşam üzeri ben sabah 7 zannediyorum kalktım bide bi telaş eyvah ödevleri unuttum die ödev yapmaya çalışıyorum sonra saat 7.30 gibi hava kararmaya başlayınca anladım işte bi terslik olduğunu
Fatma Eyici
30-05-2006, 11:19
0o0o senbaya dalmışın hea:D:D
serkanarefe
30-05-2006, 11:20
ortaokula giderken 3 te dersten geldikten sonra uykum geldi yattım bi kalktım saat 7 ama akşam üzeri ben sabah 7 zannediyorum kalktım bide bi telaş eyvah ödevleri unuttum die ödev yapmaya çalışıyorum sonra saat 7.30 gibi hava kararmaya başlayınca anladım işte bi terslik olduğunu
tebrık edıyorum dilek senı:D
sekize yirmi kala servise binerim ben 0kula 6itmek için ve buna 6öre 7 de fln uyanırım..
bi6ün yine uyandım 6 0lan saati yedi 6ördüm ve tam 0larak saat 6.30du yani ben 7 otuz sanıy0rum.. allaah servise yetişmem 6erek kalk dişini fırçala saçını yıka bilmem ne hazırlan .. acele acele hazırlandım çıktım evden asansör bekli0m.. sesi duyan annem uyanmış beni y0lcetmeye 6eldi:D
nese beklerkene annem saate baktı fatma daha bi saat var hehe nereye 6idi0sun dedi:) bi 6ülüştük 0rda:D erken kalkmışım ya .. s0ra içeri 6eçtik fln tv.den farkettiim üzere 0gün pazarmış bide:D:D
sen baya dalmıssın fatma be:D:D:D
Fatma Eyici
30-05-2006, 12:20
he yaa..
0lur öle bana ç0k..
6eçen de anem bana ç0k kız6ındı . amcam ve yen6em 6elmiştiler..
s0ra annem çayları vermiş.. şte kurabie bilmem ne tabak vercek. kafası 0rda de,il ya bitek amcama vermiş 0turmuş babamla yen6emde bekli0 6elecek die:D :D
baya s0ra farkedilmiş. 6aribim babamda başka y0k da 0ndan verilmedi sani0muş:D
s0ra iki tabak yemiş acısını çıkarmak uuruna:D
Elçin Vural
30-05-2006, 12:30
Bundan 2 Yıl önce yani Lise sonra edebi metinler sınavındayız .. her hocada kopya çekilir ama 2-3 hoca var çekilmeyecek .. buda onlardan biri :) arkamdaki çocuk kopya istiyordu bende hocaya çaktırmadan söylüyordum.. sonra gene istedi.. bende küfür ettim ama ederkende arkamı döndüm.. dönmez olaydım.. meğersem hoca farketmiş cocugun kopya istediğini,yerine kendi oturmus kendi istemiş :lol hem küfürü yemiş oldu hoca,hem benım sınav iptal olmuş oldu.:geberdim Hocanın sesiyle çocugunkini ayrıt edemedim sınav çok ciddiydi çünkü :lol
Fatma Eyici
30-05-2006, 12:32
:geberdim :geberdim :geberdim :geberdim :geberdim :geberdim
yarıldım ha:D :serefe
ortabire giderken bütünlemeye kalmıştım.okula gittim,10-20 öğrenci falan var.hocanın biri cebinizdeki tüm kağıtları atın dedi.herhal kopya çekmeyelim diye.ben de attım.sınava girdim.sınav çıkışı eve gidecem, tren istasyonuna gittim.bilet alacam,cepleri arıyorum,para yok.meğer ben para dahil tüm kağıtları atmışım.çaresiz eve kadar yürümüştüm.bu arada okul yeşilyurttaydı,biz ise floryada oturuyorduk.bir saatte ancak eve varmıştım.uzun yıllar dalga konusu olmuştu.
DiLeK EşİyOk
30-05-2006, 13:19
saol serkan uykuluydum ya napıyım ;)
Özgür Yiğit
30-05-2006, 13:36
akşam su içmeye kalkıom mutafağa gittim suyumuda içtim geri dönerken odanın kapısı kapalıymış ben kafayı oraya bir vuruorum ama vuruş o vuruş odaya hızlı girdiğim için epey acımıştı
bir günde akşam rüyamda bilgisayar oynuom ben kalk bilgisayarı aç bilgisayarı açıom sesten babamlar uyanıo olm sabahın 4 dünde nabıon ya dio bende diom ya abim oynadı bende oynıcam banane (rüyamda abimin oynadığını görüom)sonra beni zorla yatırıolar sabah bi kalkıom herkes benle dalga geçmezmi :D
haftasonu dersaneye gidecekken okul üniformamı giyip okula gitmiştim :D okul kapalı olunca üniformayla dersaneye gitmiştim :D bi de geçen gün çarsıdayım cep telefonu elimdeymiş bütün ceplerime bakıyorum tel yok bi panik oldum bi panik oldum :D bi süre sonra dier elime bakınca anladım ki tel oradaymış :D :D
Ahmet Serkan Yıldırım
30-05-2006, 13:57
benim uykum çok ağırdır yaa bi de geceden hiçbişey hatırlamam neise bi gece kalktım tuvalet için gözümü bi açtım çöpün kapağı açık ben mutfaktayım ve çöpe su döküyodum..Allah'tan kimse görmedi de ööle kaytardım.
Ahmet Serkan Yıldırım
30-05-2006, 13:58
bide kafeye gittim kız arkadaşımla (kız arkadaşımda çok güzeldir ,söylemesi ayıp)neise beraber otururken ben dalıp gitmişim ama daldığım yerde de çikin mi çikin bi kız varmış.hiç de farketmedim.bu kızda yanındakine beni göstermiş bak çocuk yarım saatten beri beni kesiyo die.sonra kız arkadaşımda duymuş bunu kalktı gitti .bende sonradan uyandım tabii.ama sonra durumu halletiimmm
tufanelka
30-05-2006, 14:15
ben bide şey yapıyorum mesela kadıkoyden minibuse bınıyorum şöföre parayı uzatırken 1 tane kadıkoy alırmısınız dıom :D adam bana bakıo ben adama bakıom ama dusmuyo jeton nıe bakışıos dıe sonra farkedıom kı zaten kadıkoydeyım :D neyse abı sen acıbadem al dıe kurtarıorum ama 1 dııl 2 dııl :D :D
Fatma Eyici
30-05-2006, 14:20
kuzen de küçkkene ilk0kul birde 0kuma 6ünleri 0lurya işte 0ndan var bunun da 6ün b0yu f0t0raf çekini0 p0z veri0 fln..
nese y0r6un ar6ın eve dönü0.. 6ece 0lu0 tuvalete kaldırı0 anesi .. bu işerken sesleni0 babasına. baba bide böle çek:D:D:D
tufanelka
30-05-2006, 14:22
kuzen de küçkkene ilk0kul birde 0kuma 6ünleri 0lurya işte 0ndan var bunun da 6ün b0yu f0t0raf çekini0 p0z veri0 fln..
nese y0r6un ar6ın eve dönü0.. 6ece 0lu0 tuvalete kaldırı0 anesi .. bu işerken sesleni0 babasına. baba bide böle çek:D:D:D
poahhahahahaha:D :D
bende bi kere eve geldım acil ustumu gıycem gıtcem bızımkılerde ıstanbulda dııller ya geldım eve gıydım ustumu anahtarı bulamıorum dışarı cıkıcam
her yerı aradım yok yok yok nese çıkmadım dışarı çıkarsam bıdaha gıremıcem :D aksam oldu yemek yıcem dolabı bı actım anahtar buzdolabında duruyo :D :D güliyim mi ağlıyım mı karar verememıstım
Fatma Eyici
30-05-2006, 14:30
0ha nası 6irmiş 0 0raya:D
tufanelka
30-05-2006, 14:31
ne bılıyım eve gırer gırmez dolabı açtım heralde su ıcmek ıcın o ara fırlatmışımdır :D
Fatma Eyici
30-05-2006, 14:31
kardeşim küçükkene muabbet kuşu vardı bisim 0nu yıkansın die çamaşır makinasına k0ymuş:D salak
s0ra arıy0s arıy0s kuş y0k. en s0nun annem çamaşır yıkicakken frketti 0rda 0ldunuu 6aribim ya:D
bide acıktıını düşünüp buzd0labına k0ymuştu :D
Fatma Eyici
30-05-2006, 14:33
ya bende anı ç0k ...
yıllar yıllar önceydi . eski evimisdeydik .. kardeşim ve ben dışardaydık .. hayret yalnızca ikimis vardık s0kakta .. şaşkındık ..
s0ra annem pencereden bize sesleni0du..
fatmaaaa furkaaaan
deprem 0luy0 eve 6eliiin:D
:D hey allahım ya . sanki 6elin de birlikte ölelim der 6ibi :D
Elçin Vural
30-05-2006, 15:22
ben küçükken muhabbet kuşumuz vardı.. kafesine banyosunu koyuyorduk ama yıkanmıyordu bi türlü..sonunda benım kafam attı. aldım kusu muslugun altına sokrum yıkadım.. sonra bide kurutma makinesiyle kurutmuştum.. Özür dilerim Sani.. her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan :geberdim :lol :geberdim :lol
Merve Sevil
30-05-2006, 15:23
ya bende anı ç0k ...
yıllar yıllar önceydi . eski evimisdeydik .. kardeşim ve ben dışardaydık .. hayret yalnızca ikimis vardık s0kakta .. şaşkındık ..
s0ra annem pencereden bize sesleni0du..
fatmaaaa furkaaaan
deprem 0luy0 eve 6eliiin:D
:D hey allahım ya . sanki 6elin de birlikte ölelim der 6ibi :D
hauhaua:D
bnde bi keresnde dershanedeyım (gecen sene) haftaiciydim h.sonuda ders calısmaya öle gelıodum nese kantınde oturuodum dalmısım böle bi an susadım kantınınde her yerı cam ufak bi bölmesı acıktı nese kalktım masadan kosarak ...tam kafamı uzattım su isticme meerse o acık olan yeride camla kapatmıs amca saolsun o hızla kafamı gecırmıstım ama ondan sora bile noldunu annamadım:D
tufanelka
30-05-2006, 15:23
ben küçükken muhabbet kuşumuz vardı.. kafesine banyosunu koyuyorduk ama yıkanmıyordu bi türlü..sonunda benım kafam attı. aldım kusu muslugun altına sokrum yıkadım.. sonra bide kurutma makinesiyle kurutmuştum.. Özür dilerim Sani.. her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan :geberdim :lol :geberdim :lol
sani mi :D tam bir muhabbet kuşu ismi kım bulduysa :alkis :alkis :D
Elçin Vural
30-05-2006, 15:25
sani mi :D tam bir muhabbet kuşu ismi kım bulduysa :alkis :alkis :D
Kuşun eve geldiği gün tv de bi yabancı film vardı.. oda adamın adı "sani" idi.. bende sani olsun dedim.. demiştim yani.. o kuştan sonra 4 tane sani geldi geçti :) :geberdim
tufanelka
30-05-2006, 15:27
:D taze bişey anlatıyım :D
arkadaşımla kadıkoyde denizli macını seyredıos gol yedık çıktık bız altıyola dogru yuruyoz bı baktık mıllet golll dedı adamın bırını bı tuttuk noldu noldu dıe 2 1 fener onde dedı :D ondan sonra bı başladık tepınmeye herkes susmuş bıze bakıo sevınsenıze sevınsenıze dıoruz çıt yok :D ögrendık ki 1 1 miş yine huzunlu havaya geri donduk ordan uzaklaştık :D
Elçin Vural
30-05-2006, 15:31
:geberdim :lol :geberdim
serkanarefe
30-05-2006, 15:51
poahhahahahaha:D :D
bende bi kere eve geldım acil ustumu gıycem gıtcem bızımkılerde ıstanbulda dııller ya geldım eve gıydım ustumu anahtarı bulamıorum dışarı cıkıcam
her yerı aradım yok yok yok nese çıkmadım dışarı çıkarsam bıdaha gıremıcem :D aksam oldu yemek yıcem dolabı bı actım anahtar buzdolabında duruyo :D :D güliyim mi ağlıyım mı karar verememıstım
tufan bune unutkanlık veya o anahtar nasıl gırdı oraya bu açıkla kamuoyuna sarhoşmuydun yoksa:D
Eda Saraç
30-05-2006, 15:54
nese beklerkene annem saate baktı fatma daha bi saat var hehe nereye 6idi0sun dedi:) bi 6ülüştük 0rda:D erken kalkmışım ya .. s0ra içeri 6eçtik fln tv.den farkettiim üzere 0gün pazarmış bide:D:D yuhhhhhhhh artık pzarmıymışş :geberdim
tufanelka
30-05-2006, 16:01
tufan bune unutkanlık veya o anahtar nasıl gırdı oraya bu açıkla kamuoyuna sarhoşmuydun yoksa:D
nabıyım basın toplantısı mı yapıyım :D ne bılıım yaa bende bılmıorum nası soktum onu oraya nıye koydum :D acıkmasam omur boyu bulamazdım zaten kımın aklına gelır :D
Eda Saraç
30-05-2006, 16:05
devils da ozana abi var bana bigün mac seyrederken telefonnunu versene dedi bende cıkarttım cebimden verdim meğersem numaramı istemiş :geberdim sora baya gülmüştümm
bide okulda fln özellikle kalem elimde olur bende kalemim nerde die ararım hep :D
Mustafa Bozkurt
30-05-2006, 16:32
valllahi o kadar çok ki anlatmakla bitmez...bigün kızla buluscam bekliyorum ordada bi kız duruor canan dedim bi baktım başkası:Dbide gecen hataya gittik.okadar yol yürüdük ilk dk.dan içmek olmuyor.terlemişiz bana biri al meyve suyu iç dedi bi büyük bardak bi kafaya diktim adamlar ağzını ayırmıs bakıor bana olum sen manyakmısın o özel rakı biz tasarladık demezlermi bide bana zum oldun yok dedim 3dkya kalmadı bittim ben.bide ulaş abi bana dior al muzzy iç bunu bu saf su bi baktım oda sade boğma zor geldim kendime.:D:D:D:D
Egemen Arı
30-05-2006, 17:09
hangi birini anlatsam =)
bi kac ay önce sinifla geziye gitmistik , carsamaba sabah gittik cuma aksam döncez.. bende kafama koymusum uyku uyumiyacam diye =)
1 gece cok rahat gecti, 10-15 kisiydik bizim odada sabahladik :D kizlar fln var ama hocalar uyuyo kimsenin ruhu bile duymadi =)
ertesi gün herkes acayip bitkin, uyumak üzere, bi benbi acayiptim, hadiyin lan top oynamaya fln diyom :D
aksam oldu bendede uyku cökmeye basladi, uyuya kalmamak icin de 2 litre simsiyah kahve icmistim :D kalbim bi acayip, yorgun mu yorgunum ama kahve uyutmuyo :D
disarda balkonda duruyoz sigara icerken bide bizim kopiller bi kasa bira almis kafa güzel mi güzel duruyom orda bide acayip soguktu balkondan düsüyodum yorgunlugumdan da haraket edemiyom :D
bide bi dalmisim o sira toaf toaf bakiyom arkadaslar bana soruyo noldu falan diye bende bi bagirmisim RAPAIC ATIYOR 4 OLUYOOOR diye :D kamiller de kameraya kaydetmis :D sonradan gördüm..
neyse o gece de uyumadik resmen cökmüsüm.. ekmek lazim firina gidiyom siniftan bi kizla.. yolda gidiyoz simdi benim üzerimde sari GFB polari ve atki var, kizin üstünde ise Grobari polari vardi :D (kiz sirp bu arada) karsidan bi kopil geliyo 18-20 yaslari civarinda bakti bize aramizda daha 20-30 metre mesafe var yolun diger tarafina gecti :D
sonra ben kafa hala güzel elimdeki bira sisesini atmisim ona.. nedense farketmedim ama attigimi =) sonra kopil söylendi bende hala cakmadim olayi bi baktim kiz eline sopa almis kopile dogru gidiyo kopil de vinnn :D
o günlerde cok gariplikler oldu uykusuzluktan yaa.. 2 kere merdivenlerden düstüm ama bisey yokmus gibi kalkip gittim =) burnumun kanadigini ama sonradan farkettim =)
zamanla diger olaylari da yazarim simdilik yoruldum =)
Elçin Vural
30-05-2006, 17:23
:geberdim :geberdim Allah korumuş seni o günlerde :geberdim :lol
Umut Aras
30-05-2006, 17:27
Way be Ego helal olsun sana :D
E bende bişeyler anlatayım çok şey war ama seçmeceler bunlar..
- Önceden annem beni hep ekmek almaya gönderiyodu şimdi kendisi işten gerlirken felan alıyo. Ben ateri oynuyorum o zamanlar ateri var tabi :D Bana dedi Umut git ekmek vs vs bişeyler al. Bende bakkala gitmiştim hiç bişey almadan öylece geri gelip tekrar ateri ' nin başına oturmuştum :D Tabiki akılsız başın cezasını ayaklar çekiyo..
- Bir tane daha var ortaokuldayken internet takımındaydım Bilgisayar öğretmeniyle bir sınıfa gitmiştik ondan sonra o bana laboratuvarın anahtarını vermişti git davetiye miydi neydi işte bilmemneleri getir diye :D Bende gitmiştim bir güzel oturup internete girmiştim dalgınlık işte :D Sonra hoca geldi oğlum müdür bey seni bekliyo nerdesin falan :D
Egemen Arı
30-05-2006, 17:34
ewt korudu baya :D
Umut senin 2. olayina baya koptum :D
bende okulda bilgisayar odasindaydik hocayla bisiler yapiyoz bi dalmisim actim bi metin belgesi aklimdaydi o zaman kodlar yaziyom bilgisayar format atan kodlari :D cok da olmadigi icin aklimda kolay tutuyodum :) yazdim hepsini, kapattim dosyayi tam .bat formatina cevirip calistircaktim o an farkettim hoca arkamda duruyo elimi bi tuttu entera basarken dedi oglum sen napiyon :D
o anda uyandim ben :D
Merve Sevil
30-05-2006, 17:34
huahu ahuah
Egemen Arı
30-05-2006, 17:36
huahu ahuah komedi ya rapaic atıo 4 oluo way be:D:D
ya napiim ayakta uyuyom kafada acayip güsel icimden gelmis iste :D
Umut Aras
30-05-2006, 17:39
:D Ego süper ya :D
Birde şey war Hazırlık sınıfındayım sabahın köründe derse giriyoruz acayipde uykum var. Napiyim dayanamamış uyumuşum derste. Hoca da 1 soru için beni kaldırmak istemiş '' Umut '' demiş benden tık yok. Umut demiş yine tık yok..
Sonra ben bir uyandım baktım millet yemek yiyo meğerse sabahtan öğle tenefüsüne kadar uyumuşum :D
Hoca ne yaptı mı dersiniz ? Yok yazmış yarım gün :D
Egemen Arı
30-05-2006, 17:51
zuhauha :D :D
okulda benim de uyudugum cok oluyo :D
ingilizce dersindeyiz 1. dersti daha gecen hafta mi ne oldu bu olay
neyse ben uyumusum yine :D
hoca Egemen diyo
tik yok tabiiki =) sonra yanimdaki arkadas iteliyo uyan lan diye.. dedim noldu bee ne kaldiriyon ne güzel rüya görüyodum :D
diyo hoca bisey soruyo sana.. bende o anki uykumla ve dalginlikla Türkce bi sövmüsüm :D arkadaslarin bazilari Türk olmasalarda ettigim küfürleri biliyolar :D bizimkiler yerlerde.. hoca da Allahtan anlamadi ama :D
bi kere de kamil hoca bagirmis bana yine uyuya kaldigimda ben uyanip NE VAR LAN demisim :D Allahtan bu gavurlar Türkce bilmiyo :D
Merve Sevil
30-05-2006, 17:57
ii yırtmıssın walla:D
serkanarefe
30-05-2006, 18:03
nabıyım basın toplantısı mı yapıyım :D ne bılıım yaa bende bılmıorum nası soktum onu oraya nıye koydum :D acıkmasam omur boyu bulamazdım zaten kımın aklına gelır :D
allahtan acıkmısın yoksa 3gün cıkamazmışsın renkdaşım:D
tufanelka
30-05-2006, 21:08
bide babamın sık sık yaptıgı bısey war..adam gözluklerı takıyo gozune yarım saat gecıyo gelıo bana gozluklerımı gordun mu dıyo :D gözundekıler ne baba dıyorum..alla alla burdalarmıymıs dıyo sırıta sırıta gıdıo bı hüzünlü oluyo bi melullleşiyo :D
DeLiKaNLI_kIz
30-05-2006, 21:12
önümde derya yanımda selen die bi arkim vardl..deryaya saati sorcaktım..derya'ya dönerekk 'seLen derya kac' demiştimm bunu unutmam:D...
tufanelka
30-05-2006, 21:17
önümde derya yanımda selen die bi arkim vardl..deryaya saati sorcaktım..derya'ya dönerekk 'seLen derya kac' demiştimm bunu unutmam:D...
poahahahhahaha:D
bizde lisedeyiz okulun bahcesınde oturuyoz aklımda yıldıray basturk transfer edılcek o var acaba gelır mı gelmes mı dıe..o gunlerdede tan sagturk un bı lafı dolasıyodu futbolculara bıse mı demıstı ne :D bende onu anlatıyorum dıyorum kı tan sagBAŞturk bole bole demıs :) duydunuz mu mıllet şaşırdı o kım q.k die ısrarla adamın soyadına sağbaşturk dıyorum :D halada gorunce aklıma gelıo :)
Tarık Acar
30-05-2006, 21:50
kumandanı evin çeşitli bölgelerinde unutmak(banyo,..
:geberdim :geberdim Allah korumuş seni o günlerde :geberdim :lol
Aynen egom yaa :geberdim:geberdim:geberdim
Egemen Arı
30-05-2006, 22:45
dalga gecmeyin lem :D
Fatma Eyici
30-05-2006, 23:38
ya bu t0pii ç0q sev0m ben anlatcak 0 kadar ç0k şeim varki bide taklit dehşet 0lur:D
Fatma Eyici
30-05-2006, 23:39
ya bu t0pii ç0q sev0m ben anlatcak 0 kadar ç0k şeim varki bide taklit dehşet 0lur:D
tufanelka
30-05-2006, 23:48
yenı farkettım topıgın baslıgınıda dalgınlıktan yanlıs yazmısım :D :D :D :D
yaptıgımız yerıne yagdıgımız olmus neyse bagıslayın :yamuk :yamuk
Fatma Eyici
30-05-2006, 23:58
ken adına bi 6arip bu ya di0dum ama:D:D:D
Fatma Eyici
30-05-2006, 23:59
al işte yazdıım şein başı silnmiş ve ben 6örmedim:D
dedimki bende sen diince farkettim .. y0ksa hani 6irerken......
tufanelka
31-05-2006, 00:00
al işte yazdıım şein başı silnmiş ve ben 6örmedim:D
dedimki bende sen diince farkettim .. y0ksa hani 6irerken......
:) nie boyle koyun gıbıyız yaa bak kendımden suphe etmeye basladım cok dıkkatsızım :D
Fatma Eyici
31-05-2006, 00:04
bak bikeresinde de (beyza ve şeyda kardeştirler.. beyza şeydadan 2 yaş büyük şeyda bnmle yaşıttır:D ) beyza ve şeyda sahura kalkcak ama tapi beyzanın uyanması ne mümkün . hernese şeyda da sabahki resim dersi için sulu b0ya ve fırçaları şimdiden hazirlimda sabah DAL6INLIK:D tan unutmayım der..
- beyza fırçalar nerde?? ( ens0n beyza kullanmıştır 0nları)
- ıııhh?!
- beyza fırçalar nerde di0m sana
- adama verdim ben fırçalar adamda. adama s0r sen 0nu...._!
- beyza sulu b0ya fırçaları nerde??
- ne di0nya .. şöle desene fırçalar şu çekmecede:D:D:D
Fatma Eyici
31-05-2006, 00:06
birinde de beyza sabahın köründe bi arayış içindedir telaşlı ç0ok.
yatak kanepe k0ltuk d0lap hertaraf didik didik.. şeyda uyanır beyzaya naptıını s0rar..
-ya tavşan nerde tavşan . bana tavşanı bulun der:D bağırarak...
-ne tavşanı beyza ya yat uyu..
-tulumba di0m sana :D tulumba bulun bana...?!?!
-ne ari0n sen ya?
- telef0num nerde şeydaaa. arasana?
- beyza elindeki ne????
:D:D:D
tufanelka
31-05-2006, 00:07
bak bikeresinde de (beyza ve şeyda kardeştirler.. beyza şeydadan 2 yaş büyük şeyda bnmle yaşıttır:D )
bu ne kız öss sorusu gıbı pohahahahahahhaha :D beyza kac yasındadır?:D
Fatma Eyici
31-05-2006, 00:09
bak aslında şöle canımcım:D
beyza 86lı ben 88 şeyda 89:D
ve ben şeydadan 9 ay büyüksem:D beyzada ağust0sta d0omuştur:D
şeyda eylül d0umluysa:D sen kaç yaşındasııın??:D
Fatma Eyici
31-05-2006, 00:10
yaa 6aliba ben sarh0şum:D:D:D :P
tufanelka
31-05-2006, 00:11
:D :D 87 dogumluyum ya alla alla kafam karıstı yaa ben kac dogumluydum ya beyaz kım şeyda kım :D noluyo ya :D :D
Fatma Eyici
31-05-2006, 00:13
nen ikiside dayımın kızılar:D benim iki dayım warsa bunların kardeş 0lma ihtimali % kaç?
heh hadi bunu cvpla hadi hadi:D:D:D
tufanelka
31-05-2006, 00:16
bana göre yuzde 50...kardeştirler yada degıldırler :D :D :D :D :D
Fatma Eyici
31-05-2006, 00:19
aynı bizim mustafa abi 6ibi k0nşutun ha:D
mustafa abi diince aklıma köpekler 6eldi:D:D
ç0k dalaşırmış da:D
adamda bi hikayeler var :D
yılanla ahbap 0lmuş. y0k hazine bulmuş:D
len sanki karşısında 9 yaşında ç0cuk var ha:D
kandıımı mı sani0 bilmi0mki .. ç0k hevesle anlati0:D
tufanelka
31-05-2006, 00:21
ya gece gece senı kım gonderdı :D :D mustafa kım ordan oraya atlıosun :) ben daha şeydayla beyzayı kafamda tutmaya calısırken bıde mustafa cıktı hadı bakalım sımdı ne yazcan walla merakla beklıom :D sana ne içirdiler bakıym :D
Fatma Eyici
31-05-2006, 00:24
ben iim wala tuufan::D
sadece birden 2kat aşada yani zeminde BRkBŞrn 6örünce ç0k sevindirik 0ldum ev hapsindeim dışarı çıkami0m.. 6ece 6ece 0 6elmiş :D t0ssbaaa:D
Mete Süğlün
31-05-2006, 02:13
okula giderken vapur iskelesinde sabahın körü turnikeden geçicem akbil yerine anahtarı çıkarttım... deliğe götürürken yafs diyorum bi terslik var bu işte...bi anahtara baktım bi turnikeye bi arkada öfkeli bekliyen insanlara:D döndüm eve uyudum:tamam
bi de topic'e uygun inşaat uyarısı var çembelitaşta gördükçe koparım "Dalgın olma dalgınlık felaket getirir" diyo kendileri
Savaş Kalkan
31-05-2006, 02:18
bi ara 3 kız ile çıkıodum:Dwalla hiç yapmazzdım ama ozmnlar teklifleri geri çeviremedim :D bi kıza msj atim derken yanlışlıkla ötekine msj atmışım:Dbide isminide yazmıştım:D tabi sonuç faciaya doru ilerliodu :D ama bi anda son dakka golü attım:D yanıtımda bu ' ne kadar kıskançsın die seni denemek istedim':geberdim :geberdim :geberdim
Tarık Acar
31-05-2006, 02:20
bi ara 3 kız ile çıkıodum:Dwalla hiç yapmazzdım ama ozmnlar teklifleri geri çeviremedim :D bi kıza msj atim derken yanlışlıkla ötekine msj atmışım:Dbide isminide yazmıştım:D tabi sonuç faciaya doru ilerliodu :D ama bi anda son dakka golü attım:D yanıtımda bu ' ne kadar kıskançsın die seni denemek istedim':geberdim :geberdim :geberdim
anlıyorum seni:sigara
Mouse ile telefon yanyana bende telefonu hareket ettirdim mouse diye..O an cidden kendimden suphe etmistim ben neler yapıyorum diye..
Lise 1 de futbol turnuvasında sort diye esofman ustu goturmustum , maca da cikamadik..
B.. yoluna gittik yanı :)
Ayça Cici
31-05-2006, 02:42
iki gün önce kafamdaki tokayı aradım iki saat evde dünde cebimdeki cep telefonumu :D :D :D
Osman Rodop
31-05-2006, 02:49
iki gün önce kafamdaki tokayı aradım iki saat evde dünde cebimdeki cep telefonumu :D :D :D
:geberdim :geberdim ara ara buLursun eLbet :D
bir ara babamın dalgınlıkları da bizi helak etmişti.. sürekli gözlüğünü, anahtarını falan kaybedip dururdu.. o gözlük ve anahtarlar da ya sebzelikten ya ayakkabısının içinden falan çıkardı.. bu yüzden ne zaman bir şeyini kaybetse, aramaya hep en olmayacak yerlerden başlarız..
Mustafa Bozkurt
31-05-2006, 10:25
valla yanışlıkla başka kızı ewe çağırmısım:D
Duygu Saraç
31-05-2006, 10:34
valla yanışlıkla başka kızı ewe çağırmısım:D
ulenn muzzy sndende bu beklenirdii kızlar okadar çok kii karışıyor maşşallahh....:geberdim
Mustafa Bozkurt
31-05-2006, 10:37
ulenn muzzy sndende bu beklenirdii kızlar okadar çok kii karışıyor maşşallahh....:geberdimzuhahaha ya napiim hayranlarım çoksa.:D
geçen gün otobüse bindim ama para vermeyi unuttum
tufanelka
17-06-2006, 23:02
:alkis :alkis sende bızdensın :D :D
feyza emınsın dımı unutgnaa..hanı yok bazen bende unutuormm daaaa..yanı unutmuormdaa..unutuo gıbı oluormmm:serefe
feyza emınsın dımı unutgnaa..hanı yok bazen bende unutuormm daaaa..yanı unutmuormdaa..unutuo gıbı oluormmm:serefe
yok ya valla unuttum şöförün yüzünü hatırlasam son durak bizim okulun orda gidip verecektmde adamın suratına hiç bakmamışım:)
GFBbüşra
18-06-2006, 13:02
okulda bi arkadaşla konuşuodum telefonum yere düştü bi çocuk aldı verdi teşekür ederim diceme özür dilerim demiştimhttp://forum.gencfb.org/images/icons/confused.gif:D:D:D:D
turkoglu
18-06-2006, 13:34
bende bı kere resım atolyesındeyım ıkı bardak var bırınde kahve var bırındede fırcaları temızledıgım su ben kahve dıye onu ıc dırek koptuk tabııı
yok ya valla unuttum şöförün yüzünü hatırlasam son durak bizim okulun orda gidip verecektmde adamın suratına hiç bakmamışım:)
alla alla yaa nie ii ınsanlarrr varrr:serefe nese artık soforlerın yuzune ıyce bakarsın..hatta sen dırek fotolarını cekk..yok yok sıze bosuna melek demıolarr...ama ben hala parayı vermeyı unutmaktan yanayım:geberdim :geberdim :serefe :serefe
bende bı kere resım atolyesındeyım ıkı bardak var bırınde kahve var bırındede fırcaları temızledıgım su ben kahve dıye onu ıc dırek koptuk tabııı
:geberdim :geberdim yok yaa bıse olmuo kucukken bende yapmıstımmm..bildigin su işteee,,hatta yuzume renk gelmıstı..puahahahah:serefe :serefe
baterymervefb
18-06-2006, 13:51
ben çok dalgın bir insanım anlat nlat bitmez de ama bi tnesini anlatayım;
bi gün otobüste en önde oturuyorum arkadasımla okuldan çıkmısz önümde kaza olmus ben görmemıstım:)
biraz körümgözüm:)
Utku Coşgun
18-06-2006, 14:57
bi keresinde bayan bi hocamızın kulağına bişe sölicektim :dk: nası olduysa yanlışlıkla ruju kazağıma değdi..
o onda kazağı öle kırmızı kırmızı görünce sınıfın ortasında kuwetli bi şekild HASSSS..k.TİR dedim
kadın dumur oldu suratıma baka kaldı:D
sınıf bana bakıyo bend kaldım öle:D
dlR_dilara
18-06-2006, 18:07
gözlük kullandığım zamanlar gözlük gözümde olduğu halde heryerde gözlük aratmam hade benm dalgınlığıma geldi yanımdakilere soruyodum gözlük nerde diye bi kişi bile gözünde demiyodu hade bakalık bu seferde onlarla beraber arıyoduk ama şimdi lense geçtim rahatım
tufanelka
18-06-2006, 19:13
gözlük kullandığım zamanlar gözlük gözümde olduğu halde heryerde gözlük aratmam hade benm dalgınlığıma geldi yanımdakilere soruyodum gözlük nerde diye bi kişi bile gözünde demiyodu hade bakalık bu seferde onlarla beraber arıyoduk ama şimdi lense geçtim rahatım
poahahha hadı sana bıse demıorumda butun sınıf mı bu kadar mı olur :D:D:D ahh ahh ögrencıler nereye gıdıo :D
hahahah eet eet kesınlıkle raatlamısndr ..zaten sımdı lens ya gozundedr yada solusyon kutusunda:D...ama sımdıde solusyon kutusuna sahıp cıkman gerekıcekk:serefe
Gamze Berse
18-06-2006, 19:20
dün ewde yanıla yakıla cep telefonumu arıyorum yok ewin her yerine baktım deli olcam babama falan sordum sen mi aldın diye herkez hayır diyo mutfağa su içmeye gittim mutfaktan çıkarken elimi eşofmanımın cebine bi soktum telefonum orda tabi ewdekilere bişey diyemedim :)
serkanarefe
18-06-2006, 19:38
dün ewde yanıla yakıla cep telefonumu arıyorum yok ewin her yerine baktım deli olcam babama falan sordum sen mi aldın diye herkez hayır diyo mutfağa su içmeye gittim mutfaktan çıkarken elimi eşofmanımın cebine bi soktum telefonum orda tabi ewdekilere bişey diyemedim :)
olur bole şeyler gamze takma kafana:D :D
caniskom1907
18-06-2006, 19:54
sabahları okul var malum:D erken kalkmam gerekiyor..bende birgünde normal kaktığımı hatırlamam...telefon alarmını kurar ..ertele ha ertele bi kalkarım koşuşturma ..geçenlerde yine o günlerden bi gün:D sabah öle bir korkuyla kalktım ki.. nsl fırlamışım yataktan üstümü giyinmeye falan başlafım saat 07 :30 geç kaldım falan diye sonra aklıma geldi ya günlerden pazar olduğunu resillikti tesadiü kardeşim uyandı ..anladı gülmekten yıkılıo resil etti beni gelen gidene...:geberdim :geberdim :geberdim :geberdim kendimden utanıyorummmmmm:D :D :D
tufanelka
18-06-2006, 19:57
sabahları okul var malum:D erken kalkmam gerekiyor..bende birgünde normal kaktığımı hatırlamam...telefon alarmını kurar ..ertele ha ertele bi kalkarım koşuşturma ..geçenlerde yine o günlerden bi gün:D sabah öle bir korkuyla kalktım ki.. nsl fırlamışım yataktan üstümü giyinmeye falan başlafım saat 07 :30 geç kaldım falan diye sonra aklıma geldi ya günlerden pazar olduğunu resillikti tesadiü kardeşim uyandı ..anladı gülmekten yıkılıo resil etti beni gelen gidene...:geberdim :geberdim :geberdim :geberdim kendimden utanıyorummmmmm:D :D :D
bosver ya daha beterı var bı arkadasta oyle kalkmıs hafta sonu okul kıyafetlerıyle bıde dersaneye gıtmıs:D:D
alla alla yaa nie ii ınsanlarrr varrr:serefe nese artık soforlerın yuzune ıyce bakarsın..hatta sen dırek fotolarını cekk..yok yok sıze bosuna melek demıolarr...ama ben hala parayı vermeyı unutmaktan yanayım:geberdim :geberdim :serefe :serefe
olurmu kimsenin hakkı kalmasın ya valla bütün gün içime dert oldu ama unuttum sonra bişe olmaz bilerek yapmamışsın dediler:)
bi keresinde bayan bi hocamızın kulağına bişe sölicektim :dk: nası olduysa yanlışlıkla ruju kazağıma değdi..
o onda kazağı öle kırmızı kırmızı görünce sınıfın ortasında kuwetli bi şekild HASSSS..k.TİR dedim
kadın dumur oldu suratıma baka kaldı:D
sınıf bana bakıyo bend kaldım öle:D
hangi hocaydı:)
Savaş Kalkan
18-06-2006, 21:25
derste herkes kendi arasında konuşuodu.Bende bizim tayfayla beste sölüyodum.Birden dalgınlığıma geldi avrupa fatihini söylerken küfürlü yerinide söledim:D sonrası malum gene müdürün odasına gittim.Zaten haftada 3 kere yanına gitmesem adam merak ediodu walla:geberdim
GFBbüşra
18-06-2006, 23:24
hıı benmde bi gözlük dalgınlıım var FB maçından sora yenmişiz bağrıoruz zıplıoruz benm gözümde gözlük vardı nese biz tezvrt fln edioruz ice coşmuşuz elimi gözüme bi attım gözlük yok:D kalabalıın içnde gece gece bi de gözlük aramaya başlamıştık ayağmın dibinde buldum sora:D
Ülkü Filiz
01-02-2008, 19:42
Msn basındayım ve telefon geldi , ucak saati iki saat sonraya ertelendi haberiniz olsun diye.Tabi netin basına gecince insan uyusuyo, unuttum söylemeyi :D iki bilet yandı benim yüzümden. Kadir bilir o günlerimi (= Ama şükür ki sadece aferin dediler .