Tüm Versiyonu Göster : 02.02.2011 [20:15] : Fenerbahçe - Zalgiris Kaunas (ULEB-13)
Nihat Tonçer
27-01-2011, 23:52
Karşımızda çok önemli bir maç daha var. Yine tek parola kazanmak.
Hüseyin Çakır
28-01-2011, 16:10
çekindiğim bir maç... Çünkü "okyanusu geçip, derede boğulmak" gibi huyumuz var...
İnşallah yanılırım... 2 zalgiris maçını da kazanıp Sinan Erdem'de oly karşısına 4'te 4 ile çıkarız...
Hacı Ali Bakırhan
28-01-2011, 16:16
çekindiğim bir maç... Çünkü "okyanusu geçip, derede boğulmak" gibi huyumuz var...
İnşallah yanılırım... 2 zalgiris maçını da kazanıp Sinan Erdem'de oly karşısına 4'te 4 ile çıkarız...
İnşallah Hüseyin abi takım yensin biz yanılalım bende korkuyorum.
Halim Ergün
28-01-2011, 22:29
Marcus Brownu Durduralim O Zaman Rahat Aliriz Maci
Hacı Ali Bakırhan
28-01-2011, 22:30
Marcus Brownu Durduralim O Zaman Rahat Aliriz Maci
Ömer Onan halleder onu Teodosic basketi bırakıcak artık :D
Veysel İpekçi
29-01-2011, 13:08
valencia karşısındaki hataları yapmazsak bu maçı rahat alırız. yeter ki gerçek kimliğimizle mücadele edelim. yine büyük bir taraftar gücünün arkasında olacaklar ama salonlarda rakibi daha cok nasıl baskı altına almamız gerekir onun için dikkatli olmalıyız...
her zaman beste söyleyerek yapamayız gerektiğinde çok büyük bir gürültü kopararakta bu işi sağlayabiliriz.
Kısaca hakemlere ''taraftarlar sahaya inecek'' korkusu vermemiz gerekiyor:):):)
Ulaş Alyıldız
30-01-2011, 16:35
Birilerinin futbolda yapamadığı tribün, bizde basketbol salonlarında.. Zor bir maç olacak ama 3 te 3 yapıp yolumuza devam edeceğiz...
Nihat Tonçer
30-01-2011, 16:41
valencia karşısındaki hataları yapmazsak bu maçı rahat alırız. yeter ki gerçek kimliğimizle mücadele edelim. yine büyük bir taraftar gücünün arkasında olacaklar ama salonlarda rakibi daha cok nasıl baskı altına almamız gerekir onun için dikkatli olmalıyız...
her zaman beste söyleyerek yapamayız gerektiğinde çok büyük bir gürültü kopararakta bu işi sağlayabiliriz.
Kısaca hakemlere ''taraftarlar sahaya inecek'' korkusu vermemiz gerekiyor:):):)
Rakip zalgiris litvanya ekibi bu kadar hafife almasak diyorum. :)
Veysel İpekçi
30-01-2011, 16:55
Rakip zalgiris litvanya ekibi bu kadar hafife almasak diyorum. :)
kardeşim dikkat ettinse hataları yapmazsak dedim):) Çünkü biz olympiacos barcelona gibi takımları yendik yani Bu senenin tüm dünyada favori olarak gösterilen takımları)::)
Nihat Tonçer
30-01-2011, 23:29
kardeşim dikkat ettinse hataları yapmazsak dedim):) Çünkü biz olympiacos barcelona gibi takımları yendik yani Bu senenin tüm dünyada favori olarak gösterilen takımları)::)
Olsun litvanya ekibi başka bir şeye benzemez. :)