Tüm Versiyonu Göster : Sizce ne yapmalıyım LÜTFEN OKUYUN !!!
fenerli_apache
27-05-2006, 19:19
ya sevdiğim bi kız var ama onu çooooook seviorm ama onun beni sevmediğini biliorm:agla sizce napmalıyım????
Mücahit Sönmez
27-05-2006, 19:44
manitaya duygularını dökk...
Hasan Adatepe
27-05-2006, 19:50
kardeş git konuş benimde vardı ve onun beni sevmediğimi düşünüyodum ama teklif ondan geldi...
Scorpion
27-05-2006, 19:53
kendini kızın yerine koyarak hareket et, sana karşı bişey hissetmese bile sevildiğini duymak onu mutlu edecektir, hatta belki sana karşı bişeyler hissetmesini bile sağlayabilirsin bu şekilde. beğenilmek herkesin hoşuna gider çünkü.
Onur Yüksel
27-05-2006, 19:55
kendini kızın yerine koyarak hareket et, sana karşı bişey hissetmese bile sevildiğini duymak onu mutlu edecektir, hatta belki sana karşı bişeyler hissetmesini bile sağlayabilirsin bu şekilde. beğenilmek herkesin hoşuna gider çünkü.
:tamam KAtılıyorum bence de açılmalısın.
Batuhan Kabalak
27-05-2006, 19:55
İlk önce cesaretli olman lazım kesinlikle ilk şart bu.Eğer bunu karşı tarafa hissettirebilirsen çok iyi olur kafadan + puan kazanırsın.Kendine güven.Git kızla konuş,başka türlü inan olmuyor.Hatta evde kendi başına çalışma yapabilirsin kızla konuşacağın zaman heyecanlanmamak için :)
Kolay gelsin.
Hasan Doğan
27-05-2006, 20:57
Ya söyleyipte olumsuz cevap geldimi ne yapmak lazım?:(
Duygu Saraç
27-05-2006, 21:19
ya olumsuz cevap geldiğinde de kesinlikle kızın yanında kötü durma sağlık olsun ben genede beklerim tawrında dur ki sewdada yıkılmadığını anlasın..eğer yok dersede sıkmadan pes etme sawaş bnce kız olaraktan böle düşünüyorum :)
Savaş Kalkan
27-05-2006, 21:21
ya olumsuz cevap geldiğinde de kesinlikle kızın yanında kötü durma sağlık olsun ben genede beklerim tawrında dur ki sewdada yıkılmadığını anlasın..eğer yok dersede sıkmadan pes etme sawaş bnce kız olaraktan böle düşünüyorum :)
her yerde adım geçio:D
Duygu Saraç
27-05-2006, 21:26
nasıl yani..
tufanelka
27-05-2006, 21:56
tek yol var sonucunda ıkısıde sana yararlı 2 sonuc var.
birincisi açılırsın kıza kabul eder kız senin olur
ikincisi açılırsın kıza kız olmaz der sende tamamen kafandan silersin başka denizlere yelken açarsn yanı yıne sana yararlı bole bak :yasak
ayrıca hayır falan dıe cvp alırsanda ben beklerım yınede moduna gırmene gerek yok bence kafandan sılıp keyfın bılır cnım dıe baska ıslere yonel bıraz saglam dur ne öyle sus kopegı mıyız
Duygu Saraç
27-05-2006, 21:59
eğer öyle başka limanlar bulmaya başlarsa ben buna sewgi demem..sadece gönül işidir bu olursa olur olmazsa olmaz derim sewgi dediğin biraz dert çekerek olur süs köpeği yerinede koymak değildi amacım öle bi düşüncem yok bu sadece sewen erkek sewdimi tam sewer maksadında oluyodu..:)
tufanelka
27-05-2006, 22:02
eğer öyle başka limanlar bulmaya başlarsa ben buna sewgi demem..sadece gönül işidir bu olursa olur olmazsa olmaz derim sewgi dediğin biraz dert çekerek olur süs köpeği yerinede koymak değildi amacım öle bi düşüncem yok bu sadece sewen erkek sewdimi tam sewer maksadında oluyodu..:)
iyide seviyosa kız karşılık vermıyosa nabsın ömrunu onla mı curutsun kız hayır dıcek oda ii ben beklerım dıcek sonra kız baskalarıyla takılcak gozunun onunde bu cocukta onu kaldırcak beklemeye devam etcek..bilmıyorum bunye meselesı ben teklıfımı yaparım kabul ederse ederr etmesse allah mutluluk versın sen sag ben selamet :lol
Mustafa Daloğlu
27-05-2006, 22:18
Böle olumsuzlukları düşünmeden açılmayı dene bi şekilde açlıl açılamazsan araya elçi koy ne bilim yap bişe kaybedeceğin hiç bişi olmaz.Bu eşekilde kendini yiyiceğene hem belki o da aynıs enin gibi şeyler düşünüodur ilk adımı sen at olmazsada hatta bu bölümü düşünme.
Önündeki maçlara bakarsın öle bişi olursa.
Hakan Aksu
27-05-2006, 22:43
kardes git derdini anlat ama olmuyorsa üsteleme dünyanın sonu değil zar zor baslayan askların sonu çok kötü oluyo bee. yani demem o ki seni senin onu sevdiğin kadar sevmeyecekse fazla üstüne gitme.
bence kıza acıl we hissettiklerini sole..herkesin hosuna gider sewilmek, birileri tarafından begenilmek..hem belki karsılık bıle werebılır,bence sansını dene ;)
bende bi travestiden hoşlanıyom ismi ulratravesti hhıhıhıhıhııhıhıhıhıhıhhuhuhuhuhuhuhuhheheheeheheh hajdskhansununamunagoyim31313131
GFBsiNem
28-05-2006, 01:27
Eger hic bir sekilde seni sevdigini belli etmiyorsa, ve sen onun sana sevdali olmadigini biliyorsan bence biseyler baslamadan bitirmelisin, platonik bir askla nereye kadar yasanir ki.. hayatta seni sevecek insanlar da var mutlaka.. unut demiyorum, unutmak mumkun degil, sadece mantikli dusunmeye calis, gøreceksin ki, karsilikli olmayan ask bitecektir zamanla.. bence yapman gereken sey baskalarina bir sans vermek, cunku bir yerde mutlaka seni sevecek, deger verecek biri var.. uzun bir zaman gectikten sonra bugunlerde yasadigin hissettigin duygulari gulerek hatirlayacaksin, zaman kaybiymis diyeceksin kendi kendine.. herseyde vardir bir hayir unutma..:melek
Fatih Sönmez
28-05-2006, 01:43
git konuş ya ölüm yokya sonunda
Mete Süğlün
28-05-2006, 01:46
Abi sen kızın seni sevmediini nerden biliyosun ki zaten?
ama her şartla nolcak git söyle bööle bööle diye nolur en fazla yok der istemiyorum sen de ona göre napcaana karar verirsin...üzülmekle hiç bi problem hallolmuyo derim...:kahve
GFB SELCUK
28-05-2006, 01:47
seviyorsan sonuna kadar mücadele et sevgin için....
Savaş Kalkan
28-05-2006, 01:48
git açıl kardeşim.Aynısını pazartesi günü ben yapıcam ;) bi bayan arakdaşım aracı olacak tanıştırma maksatlı.Orada açılıcam.Merak etme boğulmasın;)
GFBsiNem
28-05-2006, 01:53
fazla ümitlenmemen gerekir bence, eger negatif bir cvp alirsan hayalkirikligina ugrarsin, herseye hazir olmalisin..
ya zaten gøreceksin ki, dunya onsuz da dønuyor.. :melek
tufanelka
28-05-2006, 04:19
fazla ümitlenmemen gerekir bence, eger negatif bir cvp alirsan hayalkirikligina ugrarsin, herseye hazir olmalisin..
ya zaten gøreceksin ki, dunya onsuz da dønuyor.. :melek
walla içimi okumuşsun en aşık oldugum dedıgım kızı unutmam 4 gunumu aldı :D demekkı aşık olamıyorum ben bı problem war karşındakıde ınsan yanı neyını sevıyım bu kadar ınsan ıste dolandırıcı :D :D
genie1907
28-05-2006, 05:53
ya sevdiğim bi kız var ama onu çooooook seviorm ama onun beni sevmediğini biliorm:agla sizce napmalıyım????
Renkdasim sunu unutma:
Sen yoksa dünyadaki hicbirsey yok. Sen var oldugun icin onlari görebiliyorsun. Sen varsin diye öyle bir kiz var. Örn: senden ötürü öyle bir kizin oldugunu ögrendik;)
Degerini bil. Yüreginden ne geliyorsa yap. Baskasinin özüglügünün basladigi yerde senin özgürlügün biter. Bir zahmet bunuda unutma...
saygilar
Eda Saraç
28-05-2006, 09:51
Renkdasim sunu unutma:
Sen yoksa dünyadaki hicbirsey yok. Sen var oldugun icin onlari görebiliyorsun. Sen varsin diye öyle bir kiz var. Örn: senden ötürü öyle bir kizin oldugunu ögrendik;)
Degerini bil. Yüreginden ne geliyorsa yap. Baskasinin özüglügünün basladigi yerde senin özgürlügün biter. Bir zahmet bunuda unutma...
saygilar:alkis :alkis :alkis
fenerli_apache
28-05-2006, 11:30
tşk renkdaşlar verdiğiniz destek için tekrar tşk ilk işim yarın kıza açılmak olcak açılmayan gsli olsun(baya gaza geldim galiba)
tufanelka
28-05-2006, 11:33
tşk renkdaşlar verdiğiniz destek için tekrar tşk ilk işim yarın kıza açılmak olcak açılmayan gsli olsun(baya gaza geldim galiba)
gaza gelmen iyide umutlanma yani olmıcakmıs gıbı gıt en kotu ıhtımalı goze al yoksa bı anda hayal kırıklıgına ugrayabılırsın bu senın 2 haftanı alır bak tavsıye etmem :D
Fahrettin Börekci
28-05-2006, 11:41
Git herseyi anlat kiza....
Hüseyin Kara
28-05-2006, 12:07
Git herseyi anlat kiza....
doğru sonucta oda insan FarkLı bir varlıK değiL
dlR_dilara
28-05-2006, 19:34
valla git söle kardeşim o seni sevsin sevmesin sen yinede söle kendin için neyin doğruluğuna inanıyosan onu yap gerisi ona kalmış bişe sen söliceni söledikten sora
limp65-GFB
28-05-2006, 19:40
ahh ah bnmde aynı sorm wr bnde söyleyemiyorum öyle git konuş demek iyi güzelde, insan ne de olsa bi düşünüyo acaba noolur ne der onun arkadaşları ne der o yüzden bn de söyleyemiyorum:agla
DiLeK EşİyOk
28-05-2006, 19:41
ah ah kelin merhemi olsa önce kendi başına sürermiş
dlR_dilara
28-05-2006, 19:42
yaa arkadaşları çevresi falan hepsi boş valla gidin söyleyin abi bu ne yaa dert etmeyin kendinize relax olun biraz sen git söyle kaybedeceğin ne varki
tufanelka
28-05-2006, 19:45
yaa arkadaşları çevresi falan hepsi boş valla gidin söyleyin abi bu ne yaa dert etmeyin kendinize relax olun biraz sen git söyle kaybedeceğin ne varki
evet yaa ne kaybetceksınızzz konuşursun kabul ederse zaten senındır etmessede tamamen sılersın kafandan yıne yararı sana bu kadar problem yapmanın anlamı ne karşınızdakıde ınsan yaa bu kadar buyutmeyın kızları gozunuzde
Ali Karaşin
28-05-2006, 20:06
gıt kızla konus kendını herseye hzırla
Zeynep Görsev
27-05-2007, 18:49
bende birini seviyorum ama sana göre benim durumum daha kötü sonuçta sen erkeksin ben kızım bence söyle ben olsaydım söylerdim ve çok ciddiyim baktın olmuyacak salla gitsin
Buğra Mavuş
27-05-2007, 19:07
Alper abı dogru soyluo her begenılmk hosuna gıder herkezın.Bı sansını dene bnce ama fazla ustune gıtmeden.
Alp45gfb
28-05-2007, 20:32
bence kıza seni sevdiğini söle,??==))(((%%%%%%%100
Duygu Saraç
28-05-2007, 20:40
walla bence hiç düşünme herşei anlant sonuçta kaybetcek bişeyin yok...kızın sewmediğini biliyosunda söyledin mide biliyosun?:hmmz:belkide sen açık açık söylediğinde kabul edicektir bunuda sen söylemeden o kıza bilemezsin..1şeyi yapmadan pişman olacağına yapıpta sonucunu görmek en mantıklısı bnce git konuşş...:tamamhadi inş kabul eder we mutlu olursun...;)
Musa Osanmaz
28-05-2007, 20:48
Sonunda Bıttı galıba Goruyorum Içımde Can Çekişlerin DUyuyorum
Sözlerin Çok Acıtıyor Ölüyorum Keşke Başan Söyleseydın Gidiyorum
Nasılsa Koymaz Sana Bılıyorum..
KALBİME GÖMERİM O ZMN UNUTTUPTA SILERIM O ZMN
ALT TARAFI AŞK BUDA İŞTE VAZGEÇİLMEZMİSİN AMAN
SANANEKİ AĞLIYORSAM DELİ GİBİ İSTİYORSAM
HALA SENİ SEVİYORSAM SANANE ANLAMIYORSAN..!
Yalanmış Demek Herşeyin Saklamışsın Nefretını gormedim
Olmayınca Olmuyor SEN SEVEMEDİN yazılmış kadere Ayrılık Silemedin
Alıştın Zor Olsada Kabullendım...
KALBİME GÖMERİM O ZMN UNUTTUPTA SILERIM O ZMN
ALT TARAFI AŞK BUDA İŞTE VAZGEÇİLMEZMİSİN AMAN
SANANEKİ AĞLIYORSAM DELİ GİBİ İSTİYORSAM
HALA SENİ SEVİYORSAM SANANE ANLAMIYORSAN..!
Cesur ol Açıl Rededilmeken korkma ama Seviyor Ve Reddediliyorsan Üzülme Baq Tam bU DURUmlara göre Bi Şarkı Ama Hiç Biz Zamanda Bıraqma Çünkü Eğer Sen çOK istersen eMinim olur Zamanın geçmesini bekle..
chucky_1907
28-05-2007, 20:59
geçen yıl bı kıza bende açıldım ama aslında benim durumum sendende karışıktı. kız benim kankamdı :( sölemek istemiyodum çünkü onu tamamen kaybetmekden korkuyodum ama arkadaşım ben ve sevdiğim kız konuşuyorduk ardından yanımdaki çocuk hadi artık çağan söyle falan diyince kızda anladı ve bende söyledim . oda kabul etti ama içinden gelerek değil beni kırmamak için çünkü onun gözünde sadece arkadaşıydım... ertesi gün dayanamadı ve söledi sana karşı bişey şuan hissetmiyorum en iyisi uygun zamanı beklemek dedi. ve arkadaş kalmamızı söyledi . 1 ay kadar sonra okulca 19 mayısı kutlamaya gittik stada. ardından benle konuşmak istediğini söyledi ve bana teklifini kabul ediyorum dedi ..... şimdi o da beni seviyodu.
sana tavsiyem sende ne olursa olsun playboy havalarına girme seviyosan söyle kabul ederse ne mutlu etmezse sen yine vazgeçme . elbette o da seni sevecektir. tabi kişiliksiz değilse ...
Eren Narin
28-05-2007, 21:00
sewiyorsan konuş bn konuştum mutluyum...
gencfenerbahcelikız
28-05-2007, 21:04
bence hıc soyleme eger senın sevmedıgını bılıyorsan cunku soyleyınce kabul etmıyecek bır ekz daha yıkılacaksın bosver onun ıcın
EMRE_GFB_20
28-05-2007, 21:19
bence git bi konuş sen beni seviyor musum diye sor o sevmiyorum diyorsa
benim gibi salla gitsin
Mehmet Aşık
28-05-2007, 21:27
aynı seyler banada oldu sen ona deilde en yakın arkadasına söle aranızı yapsın en mantıklısı bu
kizilturk_fb
28-05-2007, 21:44
vallah kardes git konus diyecem ama, bende biliyom cok zor, onun icin Yolunsonu kardes dedi gibi bir yakin arkadasina soyle o aranizi yapsin
Allah yardimcin olsun, insallah birlesirsiniz, umutu hic birzaman kesme
unut gıtsın bence bu devırde hıc bır erkek ıstemeyen kızın pesınden kosmamalı sevenle bırlıkte olucan sevdıgınle deıl
aLPKaN GüVeReN
28-05-2007, 22:14
kendini kızın yerine koyarak hareket et, sana karşı bişey hissetmese bile sevildiğini duymak onu mutlu edecektir, hatta belki sana karşı bişeyler hissetmesini bile sağlayabilirsin bu şekilde. beğenilmek herkesin hoşuna gider çünkü.alper abi cok doru sölemiş
guvenemrah
28-05-2007, 22:17
sevmiyorsa bırakacaksın diye bir kaide yok...biraz emek harcarsın kendini sevdirmeye çalış ne biliyim güven ver kıza...yap bişeyler...baktın yine olmuyo zorlamanın bir alemi yok emek vermeden hiçbirşeyi göremessin...naçizane fikrim...mutluluklar...!
Özgün Özpamukçu
28-05-2007, 23:07
bu işler çok karışık allah kimseye böyle bir dert vermesin çok kötü :(:cool: altından kalkması oldukça zor
Sertac Dostel
28-05-2007, 23:11
26 02 2006 :D zaten teklıf ettıyse falan coktaaannn ya baslamıslardır ya reddedılmıstır :D yada kabul edılıp bıtmıstır :D yada hala devam edıyordur :D yada hala soyleyememıstır :D baska secenek kaldımı :D:P
Bu İlişki Evlilikle Sonuclanmıştır Biz Halen Burda Tartışıyoruz :D
Tamam :lol
Burak Bozçiçek
31-05-2007, 21:30
Kardeşim benim seninle aynı durumdayız.İçmeye gidelim istersen:)Bende birini çok seviyorum o da biliyor bunu ama arkadaş kalalım diyor başkada bişey demiyor.
Batuhan Özkan
31-05-2007, 21:38
birazcık sert davran:D oluo geçio durum
CeM YavuZ
31-05-2007, 23:50
eminim herkesi tanıyan bir kız arkadaşın vardır kesin olur zaten git ona söyle aranızı yapsın en mantıklı yol bu
Bülent Okutan
31-05-2007, 23:58
walla ben aldım gulumsedım we kıza sunu dedım - o zaman kendıne dıkkat et a.e.ol dedım
Özgün Özdemir
01-06-2007, 00:09
benimkş daha karışık ben aşığım ama o beni arkadaş olarak sevio bu bence daha kötüü
Oğuzhan Payar
01-06-2007, 00:22
Ne yapıcaksın kız arkadaşı senin sevgilin var zaten ;)
Candan Cebeci
01-06-2007, 11:17
tribüne takıl unutursun
Özlem Ünsal
01-06-2007, 11:22
git konuş bence olmuyorsada kendini üzme hayatın sonu deyilya
Kadir Söylevi
01-06-2007, 11:24
Kıza bütün duygularını anlat.
Nazlıcan Ürküp
01-06-2007, 11:28
ne kadar çook yanan varmış ya...ama yananı Allah görürmüş üzülmein..!!
Recep Tanrıverdi
01-06-2007, 11:40
27-05-2006, 19:19 da acılmıs konus renkdas kım bılır bu zamana kadar kac sewdaya yelken acmıstır
Mustafa Bozkurt
01-06-2007, 11:46
Bende diyorum 27-05-2006, 19:19 açılan bir konu;
Hala yapamamışmı kendine diye:)
Demet Özcan
01-06-2007, 15:41
git söle yaff..açık açık de..bnm gibi olmaaa:(
Özlem Ünsal
01-06-2007, 15:44
:geberdim:geberdimkoptum ya kardeşimizin bu topigi acalı 1 sene olmuss bizde hala yazıyoruz ne aşklar geçmiştir kalbinden bir sene boyunca
Büşra Bal
01-06-2007, 17:28
kardes git derdini anlat ama olmuyorsa üsteleme dünyanın sonu değil zar zor baslayan askların sonu çok kötü oluyo bee. yani demem o ki seni senin onu sevdiğin kadar sevmeyecekse fazla üstüne gitme.
aynen kardeş böle yap;) önce git konuş ama geç kalma!eğer olmuosa üsteleme...hadi kolay gelsin:melek