PDA

Tüm Versiyonu Göster : Adriano Barcelona'ya ...

Batuhan Batılı
16-07-2010, 19:19
Adriano da Barça'ya

Sevilla Başkanı del Nido Adriano'yu Barcelona'ya satacaklarını söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/50/adri600_TNG1A.jpg
Sevilla'nın gözde futbolcularından Adriano, Barcelona'ya transfer oluyor.
Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido yaptığı açıklamada Brezilyalı futbolcuyu Barcelona'ya imza atmasının an meselesi olduğunu söyledi. Başkana göre Adriano 13.5 milyon Euro'ya Barcelona'ya imza atacak.
Defans ve orta sahada görev yapan Adriano'nun da Barcelona'yı istediği ve transfer ücretinin kulübü rahatlatacak olmasından dolayı bu futbolcuya Sevilla'nın izin verdiği kaydedildi

Nihat Tonçer
16-07-2010, 19:23
fcbarcelona.cat sitesine baktım orada da öyle haber var. Bir çok yorumlara baktım; " Bu brezilyalı istemiyorum " " Lanet olsun neden brezilyalı getiriyorlar " " Ne gereği var şimdi yarı finale bile çıkamamış brezilyanın forvetini almanın?" gibi kelimeler sarfedilmiş.

Buda resmi barcelona sitesinin haberle ilgili linki : http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada10-11/07/16/n100716112046.html

Batuhan Batılı
16-07-2010, 19:28
fcbarcelona.cat sitesine baktım orada da öyle haber var. Bir çok yorumlara baktım; " Bu brezilyalı istemiyorum " " Lanet olsun neden brezilyalı getiriyorlar " " Ne gereği var şimdi yarı finale bile çıkamamış brezilyanın forvetini almanın?" gibi kelimeler sarfedilmiş.

Buda resmi barcelona sitesinin haberle ilgili linki : http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada10-11/07/16/n100716112046.html

bende çok severim bu adamı bence çok iyi transfer tabi bir barcelona taraftarının bu adamı beğenmesi zor tabi :)

Emre Vatansever
16-07-2010, 19:40
sevila barça'ya her sene oyuncu satıyor galiba:)

Hacı Ali Bakırhan
16-07-2010, 23:46
ben bi ara B takımı alt yapısı felan sanıyordum :D

Nihat Tonçer
16-07-2010, 23:49
bende çok severim bu adamı bence çok iyi transfer tabi bir barcelona taraftarının bu adamı beğenmesi zor tabi :)

ibrahimovic ve villa varken haklılar. Bize göndersinler. :)

Nihat Tonçer
17-07-2010, 00:28
Aceba İbrahimovic satılacak mı? Niye aldılar o zaman fabianoyu? Aklıma geldi bu birden.

Messi, Pedro, Bojan, Villa, İbrahimovic... 5 Forvetleri vardı zaten.

Batuhan Batılı
17-07-2010, 11:53
Aceba İbrahimovic satılacak mı? Niye aldılar o zaman fabianoyu? Aklıma geldi bu birden.

Messi, Pedro, Bojan, Villa, İbrahimovic... 5 Forvetleri vardı zaten.
fabiano değil adriano o sol bek sol açok oynuyor.3lü forvet oynayan takım için 5 forvet ideal bence

Mert Töre
17-07-2010, 22:39

Sevilla = Gaziantep
Barça = 8eşiktaş

:D :D

Abdulkadir Kırımker
17-07-2010, 23:57
Sevilla = Gaziantep
Barça = 8eşiktaş

:D :D

Allah aşkına yaptığın eşleştirmeye bak Barça = 8eşiktaş :D

Oğuz Cihangir
18-07-2010, 02:46
Burda birkaç arkadaş Adriano'yu ya forvet olarak biliyor yada İnter'de yıldızı parlayan eski oyuncusu Adriano'yu sanıyor. :)
1. Barça'ya transfer olan Adriano Sevilla'nın sol beki Adriano.
2. Diğer (Forvet) Adriano Flamengo'dan AS Roma ekibine transfer oldu.

Umarım kimsenin bu saat'den sonra kafası karışmaz. :)

Hacı Ali Bakırhan
18-07-2010, 03:22
Burda birkaç arkadaş Adriano'yu ya forvet olarak biliyor yada İnter'de yıldızı parlayan eski oyuncusu Adriano'yu sanıyor. :)

Adriano ile Fabiano yu karıştırdılar Sevilla dan ayrılmak istediğini açıkladığı için olsa gerek

Nihat Tonçer
18-07-2010, 10:17

Yok yahu, akıl mı kaldı bizde? :D Biz transfer beklerken başkaları yapınca kafa kalmıyor. :D O yüzden adriano yazacağıma fabiano yazdım. :D

Cem Caliskan
18-07-2010, 23:46
Barca taraftarı alışmış alt yapıdan gelipte dünya yıldızı olan futbolculara.O yüzden dışardan adam geldimi yadırgıyolar :).Bizde tam tersi.

Mert Töre
27-07-2010, 12:19
Allah aşkına yaptığın eşleştirmeye bak Barça = 8eşiktaş :D

Her sene G.Antep 8eşiktaş'a oyuncu satıyor, Sevilla Barça'ya. :D

Burak Goler
27-07-2010, 21:51
Akillica transfer,simdi Barcelona'nin kadrosu iyice saglamlasti.
Ayni zamanda cift yonlu bir oyuncu oldugu icin Barcelona'ya yarar saglayacagini dusunuyorum.