PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ben Böyle Rezillik Görmedim!

Çağatay Erdem
19-06-2010, 19:07
8jk Yeni Futbolcusu Quaresma İmza Töreni Tamamen Rezalet Taraftarlar Adamı Konuşturmuyo Deli Gibi Bağırıyıp Duruyor Kafasına Şapka Takmışlar Bir Gün Herkez Beşiktaşlı Olmasın O Ayrıcalık Bizde Kalsın Diye Başkanı Quaresmaya Qarizma Der Resmen Futbolcuyu Kulüpten Üstün Tuttular Konfetiler Patladı Sanki Şampiyon Oldular İşe Bak Ya.

Fatih Dalbudak
19-06-2010, 19:11
Ben carlosun imza töreninde oradaydım. Bu olay rezillikse ise, bu rezilliğin içinde bir kez bulundum. Futbolcunun kulüpten üstün tutulmasıyla da bir alakası yok. Eğer öyleyse, dün de carlos Fenerbahçe'den üstün tutulmuştur. O zaman ne yapmalıyız, önce kendimize bakmalıyız. Beşiktaşın derdi bizi germemeli.

Çağatay Erdem
19-06-2010, 19:27
Ben carlosun imza töreninde oradaydım. Bu olay rezillikse ise, bu rezilliğin içinde bir kez bulundum. Futbolcunun kulüpten üstün tutulmasıyla da bir alakası yok. Eğer öyleyse, dün de carlos Fenerbahçe'den üstün tutulmuştur. O zaman ne yapmalıyız, önce kendimize bakmalıyız. Beşiktaşın derdi bizi germemeli.

Ama Çok Abarttılar Ya Ben Carlosun Töreninide İzledim Bu Kadar Değildi Ve Carlos Quaresma'dan Daha Kariyerli Daha Başarılı Dünyanın En İyi Sol Bek'i Diye Tanımlanan Bir Futbolcuydu Amacım Kötü Birşey Değildi Ama Adamlar Futbolcuyu Konuşturmadı Bağırmaktan Sırf Reklam Olmak İçin Lig Tv Bile Dedi Sanki Şampiyonluk Kutlaması Şampiyon Olsalar Böyle Kutlamazlardı Adam Konfeti Patlattı Ya Var Mı Böyle Bişi Transferde Birde Bizi Ti'ye Aldılar Bir Gün Herkez Beşiktaşlı Olmasın O Ayrıcalık Bizde Kalsın Şapkası Taktırdılar.

Fatih Dalbudak
19-06-2010, 19:29
Görmemişin oğlu olmuş, tutmuş koparmış hesabı o zaman.. Onları da anlamak gerek..

Levent Yıldırım
19-06-2010, 19:39
orda bir bayan vardı sanki messi gelmiş gibi affedersiniz ama bilmem neresini yırtıyordu gülmekten öldüm ya

Başar Bayari
19-06-2010, 19:53
Bu törenin ertelenmemesi rezillik.. böyle bir günde yapılmaması gerekirdi..

Levent Yıldırım
19-06-2010, 20:00
Bu törenin ertelenmemesi rezillik.. böyle bir günde yapılmaması gerekirdi..yanılmıyorsam bizim kulübümüz ünlü bir yabancı sanıtçının konserini iptal etmişti o zamanda şehit vardı yine

Batuhan Taşkın
19-06-2010, 20:04
adamlar beşiktaş tarihinin en büyük transferini yaptılar. ama dikkatinizi çekerim sadece beşiktaş tarihinin en büyük transferi. tüpçünün dediği gibi türk futbol tarihinin en büyük transferi değil. sevinmek hakları. bırakın sevinsinler size ne Allahaşkına ?

Çağatay Erdem
19-06-2010, 20:05
evet 100.yıl şampiyonluk kutlaması için shakira gelicekken terör saldırısı yüzünden iptal etmişti ve parasınıda vermişti gelmemesine rağmen birde şehit ailelerine 1 milyon lira bağış yapılmıştı bağış yapan tek kulüp Fenerbahçe'ydi

Hamit Sakaoğlu
19-06-2010, 20:10
bu bjk haberlerini foruma taşıyınca dayanamıyorum ben. Siyah oğlan, beyaz oğlan, bikerede bize yatın ULAANN! diyesim geliyor.

Selim Kılıç
19-06-2010, 20:40
boyle bi gunde eglenenlerin alayina nokta nokta nokta

Hakan Demir
20-06-2010, 13:17
adamlar harbi show yapmis besiktas tribünleri harikaydi bence

Yiğithan Yağmur
21-06-2010, 12:31
shakira değil beyonce iptal edilmişti..

Yiğit Yaman
21-06-2010, 12:36
evet 100.yıl şampiyonluk kutlaması için shakira gelicekken terör saldırısı yüzünden iptal etmişti ve parasınıda vermişti gelmemesine rağmen birde şehit ailelerine 1 milyon lira bağış yapılmıştı bağış yapan tek kulüp Fenerbahçe'ydi
beyonce gelecekti önemli ayrıntı değil de yanlışlık olmasın dedim dediklerin doğru öyle acı bir günde bu şekilde bir kutlama yapılması da beşiktaş duruşunun bir görüntüsüdür...

Aykan Akman
21-06-2010, 13:00
Yeni köye yeni adet sanki bizdede olmuyor böyle kutlamalar..Bırakın ya ne rezilliği adamlar yaptı şovunu ..

Çağatay Erdem
21-06-2010, 13:28
Yeni köye yeni adet sanki bizdede olmuyor böyle kutlamalar..Bırakın ya ne rezilliği adamlar yaptı şovunu ..

bizde yaptık ama bu kadar abartmadık carlos'a yaptık mehmet topuza yaptık gelen seyirci 3-4 bin falandı ama adamlar 22 bin kiş gelmiş şampiyonluk kutluyolar sanki ona diyoruz biz ve şehitlerin verildiği günde yapılması ayrı bir rezillik

Mehmet Karadas
21-06-2010, 14:11

Kardeşim her şey şov demek değildir. Şov yapmak çok kolay. Aldığın her futbolcuyu göklere çıkarıp şovlar yapabilirsin, bir dünya sanatçısı getirirsin dünya basınının gündemine oturursun. Burda mühim olan, ülkemizin en hassas konularından birisi olan askerlik mertebesine gelmiş kişilerden saatler içerisinde 11 tanesini şehit verdik. Anadolu'da, şehit evlerinde herkes yas tutarken İnönü'de 20 bin kişi Dale yapıyordu. İçine ederim böyle şovun ben. Eğer biz yapsaydık yapacağım yorum şu olurdu: "Allah Belalarını Versin bu günde kutlama yaptıkları için"

Uğur.Köse
21-06-2010, 20:38
ya bide bi anons yapıyordu bayanın biri, geliyor açın sol kanadı , açın sağ kanadı falan ne ayak bunlar ya :D