Tüm Versiyonu Göster : Muzzy Dağ Başında Ne Yapıyor?!.
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 16:57
http://img216.imageshack.us/img216/2633/gfb12uy.jpg
Bu fotoda dağ başındaki 3lü gruptaki arkadaşlardan solda olan Muzzy'miş(hani şu çukurovalı)...
Sizce Muzzy'nin dağ başında işi ne?!.
Dağ başinda sari sari Muzzyler,
Karşi beri Fener Fener dediler...
:D
Gaziantep
24-05-2006, 17:12
:))))))))))))) Muzzy Dag ßasinda nabaLir ßen Tahmin Ediorum Ama ßayan ArkadasLara Ayip oLur Simdi Hem Muzzynin hakkinda ben topic accaktim :(
Muzzy Saka maka bi yana Ne işin var harbiden :D
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 17:13
abi senin dediğini tahmin ediyorum ( :D ) ama orda ben karşı cinsten kimse olduğunu sanmıyorum...
bence başka bişe yapıyolar :D
Onur.Kaya
24-05-2006, 17:15
muzzy dagda ava çıkmış olabilir:D:D
Gaziantep
24-05-2006, 17:16
:)))))))))) Onemli oLan Karşi cinsten oLmasi deiL :) Ayık oL :D
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 17:28
Bismilllahh...
yoq abi olmaz öle şey
Gaziantep
24-05-2006, 17:32
:) aaa cok ayip Nereye Cektin Lafi KaLbin Fesat :D
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 17:37
:)))))))))) Onemli oLan Karşi cinsten oLmasi deiL :) Ayık oL :D
ama öyle anlaşıylıyor abi özellikle kalın yazılı kalın
Ahmet Serkan Yıldırım
24-05-2006, 17:39
hueuehe ya yüklenmeyin adama beea dicem ama bende merak ettim ya muzzy dağ başında napıyodun bilaader??*yoksa............................?????
Emre Şahin
24-05-2006, 17:39
Muzzy ne açıklama yapcak acaba basın açıklaması beklioz
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 17:41
GözLer ekranLarda...
Mustafa Bozkurt
24-05-2006, 17:44
hayırdır laayn kulağım pis çınladı...laa rezil kepaze ettitinz la beni:D:D:D
arkadaslar sayın muzzy çukurova rahatsızlıı nedeniyle basın toplantısını başka bi güne attı merak edin bakeem ne geziom dağda..:D
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 17:46
Muzzy wat iz dı gerçekler?...
açıklıyım mı? :D
Gaziantep
24-05-2006, 17:51
Yuhhhhhhhhhhhh :) Ewt Artık Konusma Sirasi geLdi Muzzynin Yerine ßen konuscam Ve Artik AcikLiorum Şu hataya gittikten Sonra Hemen Anti oLcam :) Neden Hataydan sonra derseniz Simdi hatayda ßeraßer oLcaz bana saLgam icircek Yoksa icirmez :)
Muzzy anLadin Sen anLadin :)
ArkadasLar Simdi makara bi yana Muzzy o dag'a mangaL yapmaya gitti ßen gordum :) Adamin Gunahini aLmayaLim :) dimi kardesim :D
Rıdvan Bilgiç
24-05-2006, 17:51
hayırdır laayn kulağım pis çınladı...laa rezil kepaze ettitinz la beni:D:D:D
arkadaslar sayın muzzy çukurova rahatsızlıı nedeniyle basın toplantısını başka bi güne attı merak edin bakeem ne geziom dağda..:D
Muzzy Muz Mu arısoun :)
Mustafa Bozkurt
24-05-2006, 18:28
açıklıyorum!!!!!
Umut Aras
24-05-2006, 19:06
Muzzy ne işin war orda :D
Kübra Çınar
24-05-2006, 19:13
bılmem kendısınne sormak gerek!soralım muzzy sen ne yapıyosunn dagın basındaa?:)
Rıdvan Bilgiç
24-05-2006, 20:06
E Artık Açıkla ;)
Mustafa Daloğlu
24-05-2006, 20:57
Yaw yapmayın bu kadar Cinconlu arıodur belki :)
Hüseyin Kara
24-05-2006, 21:01
Hhehehe :D mühim işleri Vardı Galiba
Mustafa Bozkurt
24-05-2006, 22:06
evet açıklıyorum arkadaslar:
erciyes deplasmanına gidiyorduk ihtiyaç molası verdik:D sonra bide baktım üstünde sarı-kırmızı olan uzun saclı sarısın bi kız beni kendine doğru çağırıyor.........................
devamı yarın:D
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 22:09
yarın a gerek yok anlaşıldı :D :D
wayy çakaL Zuzzy wayy
Selim Soysal
24-05-2006, 22:16
Valla bu fotoğrafı çeken insan olarak orda ihtiyaç molası verildi ve ihtiyaçlarını gideriyordu diğer arkadaşları ve kafilemizdeki arkadaşlarımız gibi :)
Gaziantep
24-05-2006, 22:36
Valla bu fotoğrafı çeken insan olarak orda ihtiyaç molası verildi ve ihtiyaçlarını gideriyordu diğer arkadaşları ve kafilemizdeki arkadaşlarımız gibi :)
Kardesim ozur diLerim ama İnandırmaniz Lazim bu kadar kişi bu fotoyu gordu ve fikirLeri deiştirmek icin gene foto koymaniz Lazim warmi :D
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 22:51
Dağ başınııı Muzzy Almışş :geberdim
Selim Soysal
24-05-2006, 23:00
BUYRUN RESMİN ORJİNALİ :
http://fotozula.pankart.org/zula/240506/img_0505.jpg (http://www.Pankart.Org/)
yani ordaki üçlünün birşey yaptığı yok fakat sanırm herşeyi o solda hızla giden arkadaş özetliyor gii ;)
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 23:05
yeni bir tartışma ortaya çıkıyor...
bu sağda koşan arkadaş kim, niye we nereye koşuyor?!.
Selim Soysal
24-05-2006, 23:09
yeni bir tartışma ortaya çıkıyor...
bu sağda koşan arkadaş kim, niye we nereye koşuyor?!.
tartışma çıkartayımda diyorsun nerde, hangi konuda, nasıl fark etmez :)
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 23:10
yok abi bizimkisi tartışma çıkartmak değil gerçekleri ortaya çıkartmak...
Mustafa Bozkurt
24-05-2006, 23:12
abicim o sarı saclı ustünde sarı-kırmızı bişe olan beni çağırdı...sonra yanımdakileri sıra sıra:D:D:D:D;)
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 23:14
http://fotozula.pankart.org/zula/240506/img_0505.jpg (http://www.Pankart.Org/)
muzzy fırfır yok olm burda sarı-kirmizili kkim war:yasak
Selim Soysal
24-05-2006, 23:14
Konunun selameti ve topic kalıcılığı bakımdan lütfen hikayenizi daha düzgün bir konuya doğru kaydırın aksi halde pek iç açıcı bi yere varmayacak haberiniz olsun
:)
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 23:18
Konunun selameti ve topic kalıcılığı bakımdan lütfen hikayenizi daha düzgün bir konuya doğru kaydırın aksi halde pek iç açıcı bi yere varmayacak haberiniz olsun
:)
:D :D :D
yok abi ya..
bu olay benle muzzy arasında msn de başladı daha sonrası forumda dewam ediyor :D
Selim Soysal
24-05-2006, 23:22
:D :D :D
yok abi ya..
bu olay benle muzzy arasında msn de başladı daha sonrası forumda dewam ediyor :D
tamam işte devam ediyor bu açıkça görülüyorda güzergahı değiştirin forumda sonra siz msnde diğer bölümden sınırsızca devam edersiniz :)
Nusret Bıyıklı
24-05-2006, 23:23
abi ben muzzy den cewap bekliyorum :)
orda sarı kirmizili kimse yoq :)
açıklasın bu durumu
Gaziantep
25-05-2006, 11:12
Ewt Cvp istioruz Hakkimiz!!!! :) o Solda Kacan nereye gidio acaba bunu da acikLarmisini :D:D:D:D:D:D:D
Hasan Üzümcü
25-05-2006, 11:35
Açıklıyorum Tüm Gerçekleri.. :)
Mekan: Nevşehir - Kayseri Karayolunun Muhtelif Kilometreleri :)
Saat : 16,00 - 16,30 Aralığı
Eylem : Yolculuk Sırasında Çeşitli İhtiyacları :D Gelen Kardeşlerimiz Bu İhtiyaçlarını Gideriyolar Orda Kırmızılı Kız Felan Yok Muzzy Hayal Görmüş olmalı :) Soldan Kaçan Arkadaş İse Geç Kalmamak Amacı ile İhtiyacını gidermek için biraz topuklamış.:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 11:42
Açıklıyorum Tüm Gerçekleri..
Mekan: Nevşehir - Kayseri Karayolunun Muhtelif Kilometreleri :)
Saat : 16,00 - 16,30 Aralığı
Eylem : Yolculuk Sırasında Çeşitli İhtiyacları :D Gelen Kardeşlerimiz Bu İhtiyaçlarını Gideriyolar Orda Kırmızılı Kız Felan Yok Muzzy Hayal Görmüş olmalı :) Soldan Kaçan Arkadaş İse Geç Kalmamak Amacı ile İhtiyacını gidermek için biraz topuklamış.:Dyok hasan abi orda vardı bi sarı-kırmızılı kız bizi çağırdı teker teker:D:D: o soldakide yetişmek için fırladı sıra ondaydı bilionmu:D:D:D
forza ihtiyaç molası:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 11:43
abi ben muzzy den cewap bekliyorum :)
orda sarı kirmizili kimse yoq :)
açıklasın bu durumusarı-kırmızılı kız tepenin arkasında len yüzünü gostermiyor:D
:D Muzzy Napuon Kanka Orda Yaa !
Töbest. Cİncon hasreti Adamı Dağlara Vurdu :D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 11:56
:D Muzzy Napuon Kanka Orda Yaa !
Töbest. Cİncon hasreti Adamı Dağlara Vurdu :D napak dayı burda karsımıza çıkamıolar dağamı kaçtılar dedik dağda aramayta başladık:D
agalar bu fotoyu ben cektım ama ne yaptıgını solemem etık olmaz :D:D:D
Seco Söle Söle :D
Sölede Herkes Anladın muzzynin ne olduğunu :D :geberdim
valla olay kayserı deplasmanı yolculugu esnasında cereyan ettı gayet guzel yolumuza devam edıyorduk konya adana olaraktan ben adananın otobusundeydım ve ondeydık sonra otobusler arasındakı fark acılınca hazır vakıt var dıyerekten otobusu durdurdu arkadaslar ve bırden daga tırmanmaya basladılar :D gurup olaraktan :D sonra o fotodakı yamacı astılar oraya kadar fotolarla takıp ettım ama ordan sonrasını fotoyla yakalıyamadım aslında bırısını yakaladım kacak kod adlı mehmetı onuda yayınlayamıyorum rutuk kapatır forumu :D
Peki Aklıma Takılan Bir Nokta Var :geberdim
O Tepenin Arkasına Neden Koşuluyor... !
Özellikle Muzzy'nin Tavrı Beni Biraz Düşünürdü Bu Karede :(
Cvp lütfen?
valla tepenın ardı hakkında cok solentı var ama tırmananlara soracaksın ben asagıdaydım :D ama o kadar tırmandıklarına gore vardır bı kerametı
Peki Aklıma Takılan Bir Nokta Var :geberdim
O Tepenin Arkasına Neden Koşuluyor... !
Özellikle Muzzy'nin Tavrı Beni Biraz Düşünürdü Bu Karede :(
Cvp lütfen?
Yetkili Ağzıdan Bir CVP Bekliyorum !
Ne Yapılıyor O Tepenin Arkasında ! :vur
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 12:21
dedim ya beyler şöyle denizden çııkmıs bi uzun sarı saçlı kırmızı yanaklı üstünde sarı-kırmızı bi entari:D olan biri çağırıyordu:D o solda koşan da sıradakiydi:D
ulaa kayserıye denızde getırdın yaa helal olsun :D
dedim ya beyler şöyle denizden çııkmıs bi uzun sarı saçlı kırmızı yanaklı üstünde sarı-kırmızı bi entari:D olan biri çağırıyordu:D o solda koşan da sıradakiydi:D
Kayseride Denizin ne işi var muzzyy
Ama Adama Baksana Nasıl Koşuyor :geberdim
Yemin Ediyorum Koptum Muzzy :D
Bu Ne Laaaa :D Adam sanki seye sey yetiştiriyo :D
ben bu topiği pek hayırlı görmüorum :D
selım yalnıs hatırlıyorsun bu benım kameramdan bı foto ınsanların dıkkatını baska konulara cekıp konudan uzaklasmayalım :D
len selım yalnıs hatırlıyorsun bu benım kameramdan bı foto ınsanların dıkkatını baska konulara cekıp konudan uzaklasmayalım :D
Ben Bu Topiği Pek hayırlı Görmüyorum Demiştim :D
Mehmet Didar Yıldırım
25-05-2006, 12:33
valla olay kayserı deplasmanı yolculugu esnasında cereyan ettı gayet guzel yolumuza devam edıyorduk konya adana olaraktan ben adananın otobusundeydım ve ondeydık sonra otobusler arasındakı fark acılınca hazır vakıt var dıyerekten otobusu durdurdu arkadaslar ve bırden daga tırmanmaya basladılar :D gurup olaraktan :D sonra o fotodakı yamacı astılar oraya kadar fotolarla takıp ettım ama ordan sonrasını fotoyla yakalıyamadım aslında bırısını yakaladım kacak kod adlı mehmetı onuda yayınlayamıyorum rutuk kapatır forumu :D
kardeşim bu bi ihtiyaç bizim için wc die bişe yoktur seninde bende resmin var biz senin gibi çekirdek çay :D yapmıyoruz tribünde bizi bilen biliyor... belgeler elimde:D
ALAYINI KESERİZ!!!
Mehmet Didar Yıldırım
25-05-2006, 12:35
:D çekirdek tayfasının tribünde işi yokkkkk:D
anlayana......
hadı lenn o tamamen senın komplondu
bıde ben ne yapıyım kayserıde ısıklar sondu ne yapalım azcık cekırdek cıtledık o ara :D
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 12:37
ya ben de merak ettim:D ama neden bu muzzy nin üstüne bu kadar gelinio anlayamadım:D muzzy demekki öyle şeyler yapmışsınki herkes yanlış bi anlam arıo:D ama aranmıcak gibi de değilki be abiii:D:D
Muzzy Bu forumun en Vukaatlı Adamıdır Da Ondan :D
Muzi Açıkla Kardess :D
Mehmet Didar Yıldırım
25-05-2006, 12:40
hadı lenn o tamamen senın komplondu
bıde ben ne yapıyım kayserıde ısıklar sondu ne yapalım azcık cekırdek cıtledık o ara :D
kardeşim gerçekler acıdır ama sende birgün bizim gibi tribünlerde holigan ruhuyla bağırmayı öğreneceksin......
ama sana tavsiyem burası sinema veya tiyatro deil burası tribün yerine göre davranalım...:D
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 12:40
:Dya ben bu bölüme hiç bakmıyodum iyiki bakmışım yaaa:D
kardeşim gerçekler acıdır ama sende birgün bizim gibi tribünlerde holigan ruhuyla bağırmayı öğreneceksin......
ama sana tavsiyem burası sinema veya tiyatro deil burası tribün yerine göre davranalım...:D
muhahaha dıyene bakk olum ölüm yeter lenn trubunde hep destek tam destek bızde kolpa olmaz ole o dag senın bu dag benım gezmekle olmuyo
:D:D:D o degılde kırve mıllet gercek anlayacak haa
:D:D
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 12:45
walla anlayan anladı...:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 12:49
arkadaslar gerekli basın toplantısı alşam saattlerinde yapılacaktır:D:D:D:D
Gamze Berse
25-05-2006, 12:50
muzzy bana halen küsmüsün :(
Mehmet Didar Yıldırım
25-05-2006, 12:50
walla anlayan anladı...:D
kardeşim haklısın seco arkadaşımız nasılda kendini aklamaya çalışıo yarası olan gocunurmuş:D
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 12:51
basın toplantısı nedense devamlı erteleniyo..hayır yani yapmıcam de kurtull ne oyalıon bizi:D
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 12:53
kardeşim haklısın seco arkadaşımız nasılda kendini aklamaya çalışıo yarası olan gocunurmuş:D
öle walla:Dya herkes birbirinin olaylarını ortaya çıkarmaya başladı!hadi hayırlısı:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 12:59
muzzy bana halen küsmüsün :(sennce????
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 13:01
basın toplantısı nedense devamlı erteleniyo..hayır yani yapmıcam de kurtull ne oyalıon bizi:D:lol :geberdim :dalga açıklamaya saattler kala seyirciler adeta meraklanmıslar:D:D:D
ALİ_MERTCAN_01
25-05-2006, 13:07
beyler o resimde yer alan ben sami arkası dönük kırmızı montlu çagdaştır.biz sami ile fotograf cekilirken herzmanki gibi muzzy atladı ve cekilmek istedi bizde acıdık hem öksüz hem yetim kalmasın dye çektik:Dtabi o dağ başında çeşitli seyler yaptı ve gördük ancak bunlara kamerda saklı..:D
Yeşim Sandalcılar
ama açıklamıosunki..ondan sonra biz içi fesat olarak kabul edilioruz..
yanlış düşünmemek mümkünmü:D
Gamze Berse
muzzy ama ogün moralim bozuktu :(
bırazdan elımde belgelerle donuyorum bır trubun oruntusuyle az kaldı bekle kırve karanlıkta nokta kalmayacak :D
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 13:09
aaaa bu işin sonu pek hayır değil galiba:D
Ahmet Ersöz
25-05-2006, 13:10
Belki bi ayıdan kacıyo olabilir :)
sımdı sızlerle bı vıdeo paylasacam konyada cekılmıs mıllet mars soluyo ama bırısı harıc vıdeonun sonunda asagıdakı resımdekı arkadasa dıkkat edın arkadaslar bana cekırdekcı dıyen kacak arkadasımız ne yapıyor :D:D:D:D:D
http://www.hemenpaylas.com/download/792208/Film.wmv.html
http://img81.imageshack.us/img81/7043/1118mo.jpg (http://imageshack.us)
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 13:11
beyler o resimde yer alan ben sami arkası dönük kırmızı montlu çagdaştır.biz sami ile fotograf cekilirken herzmanki gibi muzzy atladı ve cekilmek istedi bizde acıdık hem öksüz hem yetim kalmasın dye çektik:Dtabi o dağ başında çeşitli seyler yaptı ve gördük ancak bunlara kamerda saklı..:Dlayn ali hatırlasana hani denizden çıkmıs sarı saclı kırmızı yanaklı biz kız vardı:D bizi kenidene doğru çağırıyordu ama onları sen kamerana kaydettin sen varya sen:D:D:D anladın sen anladın:D:D:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 13:14
Belki bi ayıdan kacıyo olabilir :):geberdim :geberdim :lol yok daha neler ahmet dağ başında ayı ne gezsin:dalga :lol :geberdim
Mehmet Didar Yıldırım
25-05-2006, 13:14
sımdı sızlerle bı vıdeo paylasacam konyada cekılmıs mıllet mars soluyo ama bırısı harıc vıdeonun sonunda asagıdakı resımdekı arkadasa dıkkat edın arkadaslar bana cekırdekcı dıyen kacak arkadasımız ne yapıyor :D:D:D:D:D
http://www.hemenpaylas.com/download/792208/Film.wmv.html
http://img81.imageshack.us/img81/7043/1118mo.jpg (http://imageshack.us) sadece 1 sn ye nefes aldım sende onu çekmişin ama kardeşim seni hiç göremedik fotoyu kimden aldın:D
kıvırma kırve nasıl bagırdıgını herkez gordu :D:D:D:D
vıdeoyu ızle gorursun benı http://www.hemenpaylas.com/download/792208/Film.wmv.html
Mehmet Didar Yıldırım
25-05-2006, 13:19
herşey ortada videoyu izleyin ve bağırıp bağırmadığımı herkez çok net görebilir...
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 13:21
anaaaammmmm ortalık karıştı:D
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 13:23
ama kardeş bağırmıyosun..ortada yani herşey:D
muzzy seni unuttuk sanma:D basın toplantısını beklioruz
muhahahah kardes sen baska vıdeomu ızlıyon yaww burda sen bagırmıyon :D:D:D
muzzy hakıkaten nerelere geldı konu yawww :D:D
cukurova sen bızım kardesımızzsınn
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 13:28
herşey ortada videoyu izleyin ve bağırıp bağırmadığımı herkez çok net görebilir...wallahi başkanım kusura bakma ama durdurdum yakınlastırdım bağırmıyormusun tabi tek sen diil yanında başar abi de var:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 13:30
arkadaslar biraz daha sabır gerekli basın toplantısı en kısa sürede yapılacaktır;)
Muzzy Sapıtma La Yapıosan Yap Yapmıosan :(
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 13:33
ertele bakalım..nereye kadar!:D
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 13:44
noldu sustu herkes!
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 13:51
noldu sustu herkes!hepsi yuvasına cekildi basını bekliyorlar:D
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 13:57
ee yaaa basında burda toplantıyı yapacak(muzzy) kişi de.. neyi beklioz ki daha...
hadi muzzy ya çatlattın adamı:D
Çağlar Aydın
25-05-2006, 14:07
muzzzy dagda yolunu arıyor bır deplasmana yayan gıtmeye calısırken cekılen bu goruntusu herkese ornek olacak cınsten allah bıda cıkarmasın kardesım daglara:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 14:10
muzzzy dagda yolunu arıyor bır deplasmana yayan gıtmeye calısırken cekılen bu goruntusu herkese ornek olacak cınsten allah bıda cıkarmasın kardesım daglara:Damin kardesim...bidaha dağa çıkmayacam...dağa çıkıyok boyle oluyor denize gireriz muzzy denizde ne arıor derler bide çıplak halde...bide derler bu adam ne yapıor:D:D:D:D
Gamze Berse
25-05-2006, 14:12
muzzy bu ne yapsa yeridir ama o dağda kesinlikle kız olmasında :)
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 14:16
muzzy bu ne yapsa yeridir ama o dağda kesinlikle kız olmasında :)forumu ii oku bakiim..orda ne yapıoz denizden yeni çıkmıs biz kız sarı saclı kırmızı yanaklı üstünde sarı-kırmızı entarisi bulunan bi kız bizi çağırıodu:D:D:D:D
Hasan Üzümcü
25-05-2006, 14:24
Evet Peki Bu Adamlar Ne Yapıyor :D Nereye Kosuyolar ; Yer Mekan Tarih Neredeyse Aynı Tahminimce Muzzy nin resminden 20 dk sonra çekilmiş bir resim :D ne kadar çok ihtiyaç molası vermişiz.:D:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 14:31
acaba bunlarındamı karşısına çıktı o kız:D:D:D:D
Bu Topiğin Kitlenmesi Bazı Şahısların Deşifre Edilmesine Engel Olcaktır :)
Kitlenmesini Arz Ederim :geberdim
Hasan Üzümcü
25-05-2006, 14:38
elimde daha ne resimler var yayınlarsam :D yer yerinden oynar :D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 14:43
oynat oynat yeri yerinden oynat hasan abi...bakalım beni sıkıstıranlar kendilerini gorunce napcaklar koy hasan abi:D
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 14:52
eywaahhhhhhhh ortalık acayip karışıo:D
Hasan Üzümcü
25-05-2006, 14:56
İçimden Bir Ses Çok Kişinin Başı Yanacak Diyor Elimdeki Resimlere Şöyle Bi Baktım Neler Var Neler :D İsmi Bende Kalsın Çukurovadan Bi Arkadasımız Fena Yakalnamış :D:D:D:
Gaziantep
25-05-2006, 14:57
waLLa ortaLik cok karaişik ama ßen haLa Muzzye İnanmıorum Kafam haLa orda :D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 14:59
İçimden Bir Ses Çok Kişinin Başı Yanacak Diyor Elimdeki Resimlere Şöyle Bi Baktım Neler Var Neler :D İsmi Bende Kalsın Çukurovadan Bi Arkadasımız Fena Yakalnamış :D:D:D:koy koy koy koy koy... valla bende merak ettim kim acaba..:D
Hasan Üzümcü
25-05-2006, 15:05
Resim Koymam Ama İpucu Vereyim Konya Deplasmanı :)
Burak Kaya
25-05-2006, 15:09
:D:D:D:D:D:D:D
Nusret Bıyıklı
25-05-2006, 15:12
bu topic in bu kdar tutulacağını bilsem dha önce açardım :D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 15:14
valla bizden konyaya giden...
memet başk.-cahit-basar abi-kasım abi-aydın-sülo-ali-çağdas ....hmm hangisi acaba....:D
Nusret Bıyıklı
25-05-2006, 15:20
mehmet başkan olmaz çünkü o başkan size örnek oluyor...
cahit abi we kasım abi de olmaz çünkü onlarda abi
geriye aydın-sülo-ali-çağdaş kalıyor...
Dipnot:bunlar kimdir tanımıyorum...zuzzy'nin hitaplarından böle bi sonuç çıkardımm
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 15:48
ayyy yazık bu durumda olmak istemezdim..hiç maça gitmedim gfb ile birlikte çok istiyodum ama yok ya kalsın ben almiim:Dkorktummmm...
muzzy allah yardımcın olsun...
ya muzzy hala açıklamadın ne işin var dağda:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 15:49
mehmet başkan olmaz çünkü o başkan size örnek oluyor...
cahit abi we kasım abi de olmaz çünkü onlarda abi
geriye aydın-sülo-ali-çağdaş kalıyor...
Dipnot:bunlar kimdir tanımıyorum...zuzzy'nin hitaplarından böle bi sonuç çıkardımmgeri kalanlarıda abin yaşında olm:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 15:52
ayyy yazık bu durumda olmak istemezdim..hiç maça gitmedim gfb ile birlikte çok istiyodum ama yok ya kalsın ben almiim:Dkorktummmm...
muzzy allah yardımcın olsun...
ya muzzy hala açıklamadın ne işin var dağda:Darkadaslar biraz zaman ya o günlerden daha yeni çıktım birazz psikolojik bunalımdan kurtiiliiim en yakın zamanda açıkliicam:D:D:D:D:D:D:D
Kübra Çınar
25-05-2006, 15:53
evet muzyy acıkla artıkk?herkes senı beklıyor:)uhauahuahha
İçimden Bir Ses Çok Kişinin Başı Yanacak Diyor Elimdeki Resimlere Şöyle Bi Baktım Neler Var Neler :D İsmi Bende Kalsın Çukurovadan Bi Arkadasımız Fena Yakalnamış :D:D:D:
sanırım benım cektıgım bı foto o bı arkaadasımıza zum yapmıstım tek basına fotoda :D
Nusret Bıyıklı
25-05-2006, 15:57
geri kalanlarıda abin yaşında olm:D
ben sana göre dizdim sıraya :D
Hasan Üzümcü
25-05-2006, 15:59
yok seco ben cepten cekmiştim o resmi ilk bakısta anlamıyosun ama dikkatli bakınca olayların farkına varıyosun orda binlerce kişi destek veriyor ismi bende kalsın öyle güzel kendini kamufle etmişki hiç kimsenin dikkatini çekmiyor :D:D
Nusret Bıyıklı
25-05-2006, 16:01
yok seco ben cepten cekmiştim o resmi ilk bakısta anlamıyosun ama dikkatli bakınca olayların farkına varıyosun orda binlerce kişi destek veriyor ismi bende kalsın öyle güzel kendini kamufle etmişki hiç kimsenin dikkatini çekmiyor :D:D
bak bu eleman ı bende merak ettim...?
Rıdvan Bilgiç
25-05-2006, 16:13
açıkla muzzy ;)
Mehmet Didar Yıldırım
25-05-2006, 16:15
bunlar böle kalmaz elimizde çok belgeler var bunları bizde açıklıyacaz
Yeşim Sandalcılar
25-05-2006, 16:15
walla bilemem muzzy sen böyle konuşunca benim beynimdeki düşünce daha kötü hal almaya başlıo:D
gsde.gsde
25-05-2006, 17:16
bence sevgilisine dağ lalesi koparmaya çıkmış o dağa:P
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 20:42
bence sevgilisine dağ lalesi koparmaya çıkmış o dağa:Phıııhııı hoşlandıım kıza kopardım geri donduumuzde verdim...:D:D:D:D:D bekliyordu beni...;)
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 20:43
walla bilemem muzzy sen böyle konuşunca benim beynimdeki düşünce daha kötü hal almaya başlıo:Dtovbe estağfirullah tovbe başımıza taş yağacak:D:D:D
Melis Yünel
25-05-2006, 20:45
çıkmadıın bi orası kaLmıştı dede ahh dede sen yokMusun sen:D
Nusret Bıyıklı
25-05-2006, 20:48
çıkmadıın bi orası kaLmıştı dede ahh dede sen yokMusun sen:D
ehuaehuaeuae :D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 20:48
evet arkadaslar o kadar baskıya dayanamadım ve açıklıyorum:
1.burası nevşehir-kayseri karayolunun 1000 kmleriydi...:)
2.bizim araba uçak gibi olduundan diğer arabalarla aramız bayağı açılmıstı...
3.bizde fırsat bu fırsat bi mola verelim dedik...
4.molamızı verdik hatta verirken konyanın otobusu bizi solladı...
5.fotoyu cekilirken solladılar...
6.arabaya doluşurken SOLdaki arkadasımız son anda mola aklına geldi ve tepenin arkasına koşmaya başladı.
7.tepenin arkasına niye koşuyordu onu anlamadım...
8.yoksa kız onudamı çağırdı...
9.ama harbiden kız güzeldi..
10.harbiden nie dağın başındayız...:D:D:D
Hüseyin Kara
25-05-2006, 20:49
bence sevgilisine dağ lalesi koparmaya çıkmış o dağa:P
Mauhauhuha evet oLabilir Bak :D
Emre Şahin
25-05-2006, 20:50
Her şey anlaşılmıştır:D:D:D
Nusret Bıyıklı
25-05-2006, 20:50
7.tepenin arkasına niye koşuyordu onu anlamadım...
8.yoksa kız onudamı çağırdı...
9.ama harbiden kız güzeldi..
10.harbiden nie dağın başındayız...:D:D:D
bizde bunları merak ediyoruz!... :D :D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 22:10
bizde bunları merak ediyoruz!... :D :D
basın toplantısı yarın yalan uydurmam lazım:D:D:D
Rıdvan Bilgiç
25-05-2006, 22:27
basın toplantısı yarın yalan uydurmam lazım:D:D:D
Muzzy Menejerin Yok Mu:)
İSMAİL ÖZTÜRK
25-05-2006, 22:28
muzzy dagda uA lımı arıyor yoksa:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 22:29
Muzzy Menejerin Yok Mu:)vardıda kovdum hergeleyi...çok para istiyor hemde kim bilionmu??? nusret topici acan:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 22:30
muzzy dagda uA lımı arıyor yoksa:Dyok dayı onuru arıom:D:D:D kaybolmus kereta:D
İSMAİL ÖZTÜRK
25-05-2006, 22:31
o burda ya yanımda su an kanka:D
Mustafa Bozkurt
25-05-2006, 22:36
o burda ya yanımda su an kanka:Dzuahahahahah onur menajerim olurmusun?:D
Nusret Bıyıklı
25-05-2006, 22:38
vardıda kovdum hergeleyi...çok para istiyor hemde kim bilionmu??? nusret topici acan:D
olm ne zamn para istedik yine yazdın sandalye üstü pc başında ne zman çok para istedik len :D
geçekleri açıklatma bana zuzzy!!!
İSMAİL ÖZTÜRK
25-05-2006, 22:41
zuahahahahah onur menajerim olurmusun?:D
muzzy olurum dıyor kardesım:lol :lol
Yeşim Sandalcılar
26-05-2006, 09:51
oooo muzzy sende yani bi yalan bulamadın günlerdir!..
hayır yani senin yüzünden biz fesat olarak biliniyoruz:D
Ahmet Kayadibi
26-05-2006, 13:24
len muzzy gene ortalıgı bırbırıne kattın herkez senı konusuyor. Senı tanımasam benımde aklıma kotu seyler gelecekte:):) neyse bunları aklımdan atım bariiii....... kardelenın dedıgı gıbı bır acıklama veya bır palavra sallada bızı fesatlıktan kurtarı ver ok. hadı adanalı gardasım benım mustafam.....:):):)
Nusret Bıyıklı
26-05-2006, 17:12
muzzy topic 10. sayfaya geldi halâ bi açıkalam yok :yasak
Yeşim Sandalcılar
26-05-2006, 17:20
bu gidişle açıklıcağı da yok ya hadi neyse..
muzzy yeter ya bize çektirdiğin:D
Nusret Bıyıklı
26-05-2006, 17:23
muzzy nin gelmesini bekliyoruz...
bence sokağa çıktı milletten ne bahane uydursam diye yardım alıyor :)
Yeşim Sandalcılar
26-05-2006, 17:28
belediye baksın ona:D
Yeşim Sandalcılar
26-05-2006, 17:29
muzzy insan bu kadar zamanda bi yalan bulamazmı yaffff!
hiç mi yalan söylemedin hayatın boyunca:D
dlR_dilara
26-05-2006, 18:00
valla muzzy buu işi belli olmaz heran herşey yapabilir
İbrahim Şahin
26-05-2006, 18:03
Muzzy'nin ne aradiğini ben iyi biliyorum ama neyse:p
Nusret Bıyıklı
26-05-2006, 18:05
ne arıyo abi söyle beaa
öldük kaç gündür :D
Yeşim Sandalcılar