PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kendi adıma konuşuyorum! Aziz Yıldırım'a inanmıyorum..

Alaattin Zaza Açıkgöz
20-05-2010, 02:23
Sevgili kardeşlerim kimse kendini kandırmasın.24 yaşındayım ve bugüne kadar bukadar hayal kırıklığına uğradığım bir sezon daha yaşamadım!! Ne büyük günah işlemişiz ki Fenerbahçe taraftarı bugünleri; kendi eliyle kendi evinde son maçta verilen şampiyonluğu, hepsini kabullendim tüm dünyaya gülme malzemesi verecek ANONS saçmalığını sadece bir günde yaşayarak hayatlarından bir yıl yenilmesine sebep olmuştur.

Bu olayların yaşanması üzerinden şuan itibariyle 3 gün geçmesine rağmen bu taraftar hala isyan bayraklarını açıp meydanlarda protesto yürüyüşleri gerçekleştirmemiş ve yönetimi istifaya zorlamamamıştır!İdda ediyorum ki dünyada bu olgunluğu gösterecek ikinci bir kulüp taraftarı daha yoktur.

Şimdi geliyorum asıl meseleye;bu travmayı atlatmak kendi adıma söylüyorum 3 günümü aldı.Peki ne oldu?Herhangi birimizi tatmin edicek herhangi bir açıklama?!Cevap veriyorum YOK YOK YOK!

Şampiyonluğu kaybettik ama Kurumsal kulübümüzün hiç bir yöneticisinden herhangi bir açıklama duyamadık!Koskoca Fenerbahçe Kulübünün başkanı tam 3 gün sonra karşımıza çıkarak resmen Fenerbahçe taraftarının yüzüne bakarak bizlerle dalga geçiyor.Basın toplantısı yapıyor ve konuyu daldan dala atarak konu değiştiriyor.Koskoca şampiyonluğun kaybedilmesinin sorumluluğunu Fenerbahçe düşmanlığı yapmayacağına adım kadar emin olduğum Rüştü'nün kucağına bomba gibi atıyor.Söylediğim gibi Rüştü'nün böyle bir şey yapacağına zerre inanmıyorum ama farzedelim ki bu telefon olayı gerçek bundan bize ne?!!Melih Gökçek'in ne mal olduğunu tüm Ankara tüm Türkiye biliyor Ankaraspordan Ankaragücünden bize ne??!!!

Sayın başkan bu şampiyonluk neden gitti!Sokaktaki çocuk bile biliyor ki sebebi sensin!Bu Guiza denen garabeti başımıza kim saldı?Bu adama haftalarca Daum gibi hayatı 2.lik olan(1-0 olsunda maç sonuna kadar yatayım diyen)bir adam tahammül etti de sen nasıl ettin!!Semih gibi gerçek fenerbahçeli ve takımın en iyi forvetinin kulübede şampiyonluk giderken dahi erimesine nasıl göz yumdun!!Türkiye kupası finalinde ki hezimet ligin son 2 haftası öncesi hiç mi gözünü açmadı!!!Bu takımın haftalardır mahalle takımı gibi kötü futbol oynmasına nasıl göz yumdun!!!Emre yi geçtim Mehmet Topuz gibi hangi takımı tuttuğu belli olmayan sana imza atmadan önce Kargaların formasıyla poz vermiş bir adamı bu takıma milyonlarca euro vererek nasıl transfer edersin?!!Fenerbahçe tarafatarı sürekli kendini kandırıyor 1'e 17 yiz diye değl mi?Peki bunun sebebi kim!!Neden cümle alem bize düşman oldu hiç kendine sordun mu bu soruyu!!Sebebi büyük Fenerbahçe değil sebebi SENSİN!

Daha hala işi gücü bırakmış önündekileri göremiyor etrafında suçlu arıyorsun!!ANONS sonrası statta dışarda olay yaratan tarafatarı suçlu,hor görüyor,taraftarına sahip çıkamadığın gibi onlara biber gazı yutturan,kadın erkek demeden joplarla kovalayan sözüm ona Polis teşkilatına teşekkür ediyorsun.Adım kadar eminim ki o anons rezaletinin de baş mimarı SENSİN! Daha hala çıkmış utanmadan sıkılmadan fotoğrafların üzerinde GençFenerBahçeliler yazısı aratıp taraftarın ismini sansürlemekle uğraşıyorsun..

Bu taraftar hep sustu,herzaman cefayı çekti,sineye çekti.Yanlış olduğunu bilsede Herzaman Hep Destek Tam Destek dedi vede diyecek ,ama artık başka sayın başkan...Kendimi bildiğim gibi bu büyük camiyanın çoğunluğununda artık seni istemediğini adım gibi biliyorum.Bırakmayacağını da adımız gibi biliyoruz.Ama senin de bilmeni istediğim tek şey şudur ki FENERBAHÇE TARAFTARI SALAK DEĞİL!Bunu bil ve buna hareket et çünkü gündem değiştirme çabalarınla artık başarısızlığını ört pas edemezsin...Lütfen doğru konuş çünkü artık sana NE İNANIYORUM NEDE GÜVENİYORUM!

Tüm renktaşlarımdan varsa yanlışım özür diliyorum ancak gerçekler bunlar...

not:lütfen başlık silinmesin ve herkes gözünü açsın...

Erkan Karakaya
20-05-2010, 03:11
Helal olsun renkdas icimdekileri dile getirmissin.cidden artik biktim bu yalanlardan

Gökhan Akayay
20-05-2010, 17:16
12 yıldır herkez suçlu Aziz Yıldırım masum