PDA

Tüm Versiyonu Göster : Alman Basini: Daum kovuldu !

Aziz Inan
18-05-2010, 18:18
Alman Bild gazetesi Daumun kovuldunu idda ediyor...Insallah dogrudur.
Alman Basini pek Türk basinina benzemes ama bu gazete hep dogruyuda söylemez...

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/international/2010/05/18/christoph-daum/stadionsprecher-kostet-ihn-wohl-den-job-titel-verzockt.html

Bakalim yarin ne aciklanacak !

Emre Ergin
18-05-2010, 18:27
yarın şu olacak gidecek futbolcuların sözleşmesi fes edilecek daumada para vermeden yollayacaklar o kadar basit.

Mert Taşkıran
18-05-2010, 18:43
Ligtv.com.tr'nin notu: Haberi yapan Bild muhabiri Von Vim Vomland, geçmişte ortaya çıkardığı gelişmelerle Daum konusunda güvenilir haberlere imza atan bir muhabir. Daum'un sezon başında Fenerbahçe'yle anlaştığını da yine aynı muhabir duyurmuştu. Bu arada haberle ilgili görüştüğümüz Fenerbahçe yöneticileri, iddiayı resmi olarak doğrulamadı.

Sefer Burhan
18-05-2010, 18:44
Umarim dogrudur ..

Güray Soysal
18-05-2010, 18:50
zaten bugüne kadarki istatistiklere baktığımızda kulüpte şampiyon olamayan hiçbir antrenör 2. sene çalışamamış inşallah daum gider yerinede fenerbahçe ruhu taşıyan birisi gelir aslında çokta uzakta değil bu insan içimizden biri (kral aykut)

Serdar Uluoğlu
18-05-2010, 18:57
Bu saate kadar kalması hata..

Nihat Tonçer
18-05-2010, 19:00
yarın şu olacak gidecek futbolcuların sözleşmesi fes edilecek daumada para vermeden yollayacaklar o kadar basit.

Futboldan gıdım anlamıyorsun yemin ederim bu kadar açık ve net söylüyorum. Daum gönderilecekse en az 7 m € tazminat verilecek, futbolcularada ne kadar para.

Levent Yıldırım
18-05-2010, 19:23
Daum avukatını çağırdı!

Turkcell Süper Lig'in son haftasında kendi sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de tek sorumlu olarak teknik direktör Christoph Daum gösteriliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Daum'un görevine son vereceği söylentilerinin arttığı bu günlerde Alman basını da konuyu manşetlerine taşıdı.
Alman Bild gazetesi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un sözleşmesini feshetmek için avukatını çağırdığını bildirdi.Kaynak:Lig Tv

Sefer Burhan
18-05-2010, 19:23
Keske Aykut Kocaman gelse..

Mert Uzun
18-05-2010, 19:26
aykut kocaman geliyormuş ntv sporda gördüm yönetim kurulu aykut kocamanı istemiş

Levent Yıldırım
18-05-2010, 19:29
aykut kocaman geliyormuş ntv sporda gördüm yönetim kurulu aykut kocamanı istemişsportif direktör kim olacakmış rıdvan dilmenmi

Ergin Yıldırım
18-05-2010, 19:31
Aykut Kocaman ya da Lucescu gelsin. Rıdvan Ntv ile yeni anlaştı gelmez.

Süha Emrahoğlu
18-05-2010, 19:33
gelecek umrumda degil şu anda aziz de daum da gitsin artık yeter ettiler 2 tane adamın milyonlarca insanı bu kadar üzmeye ne hakkı var ya ?

Yasemin Aslan
18-05-2010, 19:36
Peki Aziz başkanı üzmeye kimin ne hakkı var,adam evine çok az uğruyormuş,bütün gününü FB siyle geçiriyor,bu yüzden eşinden bile boşandı,adam kalp ameliyatı oldu,son maçta tv de ki görüntülerini gördünüzmü adam kalp krizi geçirecek sandım,tüm branşlarda şampiyonluğumuz var,birazda bunları düşünün lütfen

Zahit Atay
18-05-2010, 19:37
aykut kocaman geliyormuş ntv sporda gördüm yönetim kurulu aykut kocamanı istemiş

kardeş ne zmana gördün öyle mi gerçekten... ah eğer doğruysa 2. doğru karar verilmiş olur... daum gitti 1 aykut kocaman geldi 2...

Mert Taşkıran
18-05-2010, 20:07
Peki Aziz başkanı üzmeye kimin ne hakkı var,adam evine çok az uğruyormuş,bütün gününü FB siyle geçiriyor,bu yüzden eşinden bile boşandı,adam kalp ameliyatı oldu,son maçta tv de ki görüntülerini gördünüzmü adam kalp krizi geçirecek sandım,tüm branşlarda şampiyonluğumuz var,birazda bunları düşünün lütfen

sonuna kadar katılıyorum amatör branşlardaki başarılar görmezden gelinmemeli ayrıca başkan elinden gelenın en iyisini yapıyor daha ne yapsın adam çıkıp kendımı oynasın yani lütfen aziz yıldırımı gönderip 10 yıl geriye gitmeyelim düz mantık sonumuzu hazırlar

Nihat Tonçer
18-05-2010, 20:56

Hah aynen bende böyle düşünüyorum Abla teşekkürler yazdığın için. Sanki Aziz Başkan sırf zarar gibi konuşuyorlar.

Fatih Arslan
18-05-2010, 21:28
sportif direktör kim olacakmış rıdvan dilmenmi

Sportif direktörün Rıdvan Dilmen olması için Fenerbahçe'nin Ntvspor'a tazminat ödemesi gerekir. Buda tahmini 6-7 Milyon $ civarı olur. Zaten borsa iyice düştü, şampiyon olamadık ordan büyük bir kayıp, şampiyonlar liginden gelecek parada şu an yok elimizde, Daum'un büyük olasılıkla 3-3,5 Milyon € gibi bir tazminatı olacak, ha keza Deivid'te büyük ihtimal 1 Milyon'a yakın tazminat alacak. Bu durumda kulüpten yaklaşık 10 Milyon € para çıkacak, gelmeyen yaklaşık 20-22 Milyon €, borsadaki kayıp çok büyük. Bu şekilde biz batarız. Ne transfer yapabiliriz nede başka bir şey. Aziz Yıldırım'ın gitmesini istiyorum ama borsada olağanüstü şeyler değer katar, şu an herkes Aziz Yıldırım'ın istifasını beklediği için gelecek istifa endeksleri iyice aşağı çekecektir. Buda hakikaten bizi maddi açıdan 10-12 yıl geriye götürecektir. O yüzden Daum kovulur yerine bir hoca gelir, tabii sportif direktörlük devam edecekse Aykut Kocaman orada kalır. Olması gerekende bu.

Furkan Eyici
18-05-2010, 22:22
Rıdvan illa ki sözleşmeye koymuştur t.d teklifiyle ilgili

Berkay Gürbüz
18-05-2010, 23:23
belki çoğunuz hayır olmaz falan diyeceksiniz ama bu takımın başına bülent uygun getirilmeli hem bir fenerli hem sivas gibi takımı çok az imkanlara rağmen zirvede tuttu hem oyunculara ağabeylik yapabilecek nitelikte yani takım ruhunu en üst seviyede tutar ve oyuncu geliştirme konusundada bence başarılı çoğu sönük oyuncuları yıldızlaştırdı sivasta. gelecekse bülent uygun gelsin.

Burak Bal
18-05-2010, 23:25
size sunu söyleyim
ne ridvan
ne oguz
ne aykut
nede bülent

bu yükü kaldiramaz,ligin 5 haftasinda homurdanmalar baslar
hic bosuna maceraya girmeye gerek yok

Emre Aydemir
18-05-2010, 23:30

Vallahi ne yalan söyleyeyim her başlığın altına yazdığın özlü sözler falan biraz itici geliyordu abla ama bu yazıklarından sonra bütün forumu özlü sözle donatsan umrumda değil helal olsun :D

Burak Bal
18-05-2010, 23:39
tabiki aziz yildirim herkes den fazla üzülmüstür
ama yeter artik,hem bize hem kendine zarar veriyor
fenerbahceyi bukadar seviyorsa son kez iyilik yapsin biraksin artik

Erhan Okur
18-05-2010, 23:54
size sunu söyleyim
ne ridvan
ne oguz
ne aykut
nede bülent

bu yükü kaldiramaz,ligin 5 haftasinda homurdanmalar baslar
hic bosuna maceraya girmeye gerek yok
öyle burak hepsi birlikte gelmeli tek başlarına gelirlerse olmaz
teknik direktör konusuna gelince liverpool büyük ihtimal rafael benitezle yollarını ayırcak onu isterim

Hakan Demir
18-05-2010, 23:55
jose mourinho da interden ayrilacak bizde büyük takimiz bize gelsin

Nihat Tonçer
18-05-2010, 23:59
jose mourinho da interden ayrilacak bizde büyük takimiz bize gelsin

:D mourinho bize gelsin derken kendinde inanıyor musun? Real'e gidecek o. :) Rafael benitez ayrılırsa bize gelsin.

İbrahim Alban
19-05-2010, 00:01
Bu gece yatmadan önce ALLAH'a şükredicem.

Hakan Demir
19-05-2010, 00:08
:D mourinho bize gelsin derken kendinde inanıyor musun? Real'e gidecek o. :) Rafael benitez ayrılırsa bize gelsin.
:D

kim gelirse gelsin artik sistem degissin ya kac senedir belli tek forvet oynuyoruz

Erhan Okur
19-05-2010, 00:10
:D

kim gelirse gelsin artik sistem degissin ya kac senedir belli tek forvet oynuyoruz

hakan mourinho her gittiği takımı forvetsiz oynatıyor ama :D

Oğuzcan Kaçar
19-05-2010, 00:12
inş. gitmişindir Daum inşallahhhh !

Uğur.Köse
19-05-2010, 00:24
Aykut,Rıdvan, Yılmaz hoca üçünden biri gelsin.. Yerli teknik adam Lazım ...

Murat Çatıkkaya
19-05-2010, 01:10
belki çoğunuz hayır olmaz falan diyeceksiniz ama bu takımın başına bülent uygun getirilmeli hem bir fenerli hem sivas gibi takımı çok az imkanlara rağmen zirvede tuttu hem oyunculara ağabeylik yapabilecek nitelikte yani takım ruhunu en üst seviyede tutar ve oyuncu geliştirme konusundada bence başarılı çoğu sönük oyuncuları yıldızlaştırdı sivasta. gelecekse bülent uygun gelsin.

normalde getirseler hiç fena olmaz ama getirmezler genç diye futbolcular lafını filan dinlemez diye