PDA

Tüm Versiyonu Göster : Netteki bombalarınız

ichine
23-05-2006, 16:34
arkadaslar internet ortamına ilk girdiğinizde yaptığınız bombalar neler? inanıyorum ki çok eğlenicez.

Emre Şahin
23-05-2006, 16:36
Ben bi süre öncesine kadar rapidshare kullanmayı bilmiodum ve çoğu şeyi indiremiodum neyse ki öğrendim:D

ichine
23-05-2006, 16:37
benim ilk bombam e-mailleri paralı sanıp kimseye cevap atmamam dı.
2. bombam da bildiğiniz yonja yı www.yonca.com.tr (http://www.yonca.com.tr) diye aradım hep. insanlar bu sitede nasıl kız ayalıyolar diye merak ediyodum. meğer o mısır yağı sitesiymiş.

Umut Aras
23-05-2006, 16:39
Küçükken mIRC ' e girmiştim meğerse bağlanmamış işte nerden bilicem bağlanıp bağlanmadığını habire yazıyorum mavi mavi yazılar geliyor bende cevap veriyorlar zannediyordum meğerse No Server yazısıymış o komedi ya :D

ichine
23-05-2006, 16:40
ayrıca @ işaretini utanıpta soramadığım için öğrenmem bayaa zaman aldı. hotmaili okunuşuyla hatmail yazdığımda olmuştur bayaa.

Onur Yüksel
23-05-2006, 16:41
phpbb free forum sitelerinde admin olabilmek için çok çene yapmıştım ama hava civa artık.

Nusret Bıyıklı
23-05-2006, 16:42
Ben bi süre öncesine kadar rapidshare kullanmayı bilmiodum ve çoğu şeyi indiremiodum neyse ki öğrendim:D

bende ilk neti aldığımda msn nedir bilmiyodum :D

Eda Saraç
23-05-2006, 16:48
2. bombam da bildiğiniz yonja yı www.yonca.com.tr (http://www.yonca.com.tr) diye aradım hep. insanlar bu sitede nasıl kız ayalıyolar diye merak ediyodum. meğer o mısır yağı sitesiymiş.mısır yağı mı ?? :geberdim :geberdim

Nusret Bıyıklı
23-05-2006, 16:53
2. bombam da bildiğiniz yonja yı www.yonca.com.tr (http://www.yonca.com.tr) diye aradım hep. insanlar bu sitede nasıl kız ayalıyolar diye merak ediyodum. meğer o mısır yağı sitesiymiş.

bu bombaydı işte :geberdim

ichine
23-05-2006, 16:54
mısır yağı mı ?? :geberdim :geberdim
gir bak. www.yonca.com.tr (http://www.yonca.com.tr)

Eda Saraç
23-05-2006, 16:59
:geberdim :geberdimsüperrrr yaaa
gir bak. www.yonca.com.tr (http://www.yonca.com.tr)

Turgay Yücel
23-05-2006, 17:22
beinm ilk bombam
bi turlu msn ye giremezdim megersem uye olunuyomus

GFBbüşra
23-05-2006, 17:30
ilk msn aldıımda başına www yazıodum:D:D(www.gencfb.hotmail.com (http://www.gencfb.hotmail.com))
bende diorum nie girmio bu :D:D

Turgay Yücel
23-05-2006, 17:33
ilk msn aldıımda başına www yazıodum:D:D(www.gencfb.hotmail.com (http://www.gencfb.hotmail.com))
bende diorum nie girmio bu :D:D
o da gusel walla:D

Egemen Arı
23-05-2006, 17:36
ben herseyi biliyodum :D

saka bi yana, örnegin kurdugum bi forumun bannerini degistirmek istemistim, uzantisi da .gif di.. benim upload ettigim resim de .jpg oldugundan gösterilemedi bende deli oldum :D

onun disinda da FB siteleri haric hicbi siteye girmemem parali diye korkusundan :D

GENÇFB_14
23-05-2006, 17:53
benim net'te yaptığım bomba çok manyaktı trabzonlu bir arkadaşım var fanatik bir trabzonsporlu kendisi benle devamlı dalga geçerdi 1-2 sefer msn de beni keklemeye çalıştı ama başaramadı peki ya sonra ben bigün yeni bir msn adresi aldım kız msn'si ve bunu keklemeye başladım ama işmide sağlama almıştım 1-2 hafta süren güzel muhabbet neticesinde arkadaşa buluşma için randevu verdim ama randevu verdiğim yer Bolu değil Bolu'ya 86 km uzaklıktaki Akçakocaydı pazar gününe sözleştik ve o pazar günü ben kahve'de oyun oynarken arkadaş bana mesaj attı mesaj da aynen şöyle yazıyodu Abi Akçakoca'dayım Bim marketin önünde bu kız gelmedi beni ekti sen Akçakoca'daysan buluşalım :geberdim:geberdim:geberdim

Savaş Kalkan
23-05-2006, 17:58
alın size bomba :Dbu anlatacağım kolpa diil harbi olmuş bi olay:D
bi okey sitesinde bi kızla tanıştım.Ben resmimi atmıştım kıza beğenmiş beni.Onun resmi yoktu ama balık etliyim ben dedi.Gel buluşalım dedim ozmn.Bi cafe adı werdi.Neyse gittim oraya.Oraya yakın bi yerden aradım nerdesin die.Cafenin önündeyim dedi.Baktım kim die.Harbiden balık etli çıktı ama Balina gibi:geberdim :geberdim Tabi onu görünce arkama bile bakmadan tüydüm:geberdim :geberdim :geberdim

Burak Kaya
23-05-2006, 18:05
bi okey sitesinde bi kızla tanıştım.Ben resmimi atmıştım kıza beğenmiş beni.Onun resmi yoktu ama balık etliyim ben dedi.Gel buluşalım dedim ozmn.Bi cafe adı werdi.Neyse gittim oraya.Oraya yakın bi yerden aradım nerdesin die.Cafenin önündeyim dedi.Baktım kim die.Harbiden balık etli çıktı ama Balina gibi:geberdim :geberdim Tabi onu görünce arkama bile bakmadan tüydüm:geberdim :geberdim :geberdim
güzelmiş
eğer ben anlatırsam forumda yer kalmaz:D

Fetullah Kilic
23-05-2006, 19:06

Zaten senden baska kimin basina gelir bu :lol

Mustafa Daloğlu
23-05-2006, 19:14
İlk netteki bombam ilk nete girişimde oldu Biraz meraksızlıktan olsa gerek İnternet Cafelerin yayılmaya başlamasında ben daha İnternetin ne olduğunu bilmiyordum.Neyse internet cafeye girdim o zamanlar internete Chat denildiği için hemen bana bi chat sayfası açtı arkadaş bende işte klavye ye nasıl yazabilecğimi tahmin edersiniz o şekilde chatte konuşuyordum Bir kişiyle konuşmaya başladım o gün içinde sanırım 3 saat kalmıştım sonunda konuştuğum kişi Bizim karşımızdaki apartmanda oturan,mahallenin en güzel kızı,Çıkma teklifimi düşünmeden red eden kişiydi.

Sonuç Mahallede Bunla konuşmak için sölediğimde İnternettekinin ben olduğumu söleyince İğrenç bir gülüş.

O zaman anladım İnternetin yararlı bişi olduğunu :)

Savaş Kalkan
25-05-2006, 00:35
en büyük bomba benimkisi galiba:D

Sinem Baykal
25-05-2006, 00:40
bundan 4 yıl önceydii ilk internete mrc 'a girmiştim vee benden büyük 2 abiylee dalgaa geçmiştimm hemdee dalgaaa ne işletmiştim onlarıı sorna oo abiler benim çok sevdiğim bir abimin arkadaşlarıı çıktıı benimm gerçek yaşımı öğrenince onlardann küçük olduğumuu nasıl bozulmuşlardıı anlatamam hala onların grubundaa dalga konusudurlar ama birr abii varkii o benii dövmek için çokk aramıştıı benii ama sonunda bir abii olaya girdi ve tatlıyaa bağlandı :)ama hala aynı ortama geldiğimzde bana ölümcüll bakışlarr fırlatıyoo hala unutmamışş onaa yaptıklarımı :D

naughty_boy
25-05-2006, 00:41
rapidden kek gibi dosya indirmeye calsıodum ama indiremiodum bi türlü:D

Fuly@@
25-05-2006, 00:44
ya cidden superrmiiss bu :) :geberdim

renan
25-05-2006, 01:19
7 sene geçmiş hiç hatırlamıyorum :D

Mustafa Daloğlu
25-05-2006, 01:21

Ama hata sende kardeş kız sana Balık etiyim demiş sen hamsi veya Mezgit felan sandın galiba hiç düşünmedin mi balinayı.

Savaş Kalkan
25-05-2006, 01:38
Ama hata sende kardeş kız sana Balık etiyim demiş sen hamsi veya Mezgit felan sandın galiba hiç düşünmedin mi balinayı.
balık etli denince güzel bişedir dedim:D ama balina çıkınca arkama bile bakmadan tüydüm:geberdim :geberdim

Fatih Sönmez
27-05-2006, 01:07
balık etli denince güzel bişedir dedim:D ama balina çıkınca arkama bile bakmadan tüydüm:geberdim :geberdim

ayıp etmişsin kıza :geberdim :geberdim :geberdim :tamam :D :D

Savaş Kalkan
27-05-2006, 01:11
ayıp etmişsin kıza :geberdim :geberdim :geberdim :tamam :D :D
başta resmini yollasaydı oda:lol

BaTuHaN|GFB
27-05-2006, 01:14
6 sene oLdu hatırLamıyorum ki :D:D

Mete Süğlün
27-05-2006, 01:21

aman yahu süfermiş:geberdim neyse yağcılar sevinmiştir hitimiz yüksek talep var diye:D

Habib Gürcan
27-05-2006, 01:27
bende bişi hatırlamıyorum herşeyi zamanla öğrendik .. Düşünüyorum ama bir türlü bulamıyorum..

alarax7
31-05-2006, 04:16
dört-beş sene önceydi.abim bana kendi bilgisayarını getirmişti.ben de ilk kez internete bağlandım.ama ben sayfalara girdikçe bilgisayar habire "cicuv cicuv" diye ses çıkarıyordu.bir de sağ altta ışıklar falan yanıp sönüyordu.ben, beni neden uyardığını anlayamıyordum.yanlış siteye girdim herhal, yanlış tuşa bastım galiba, virüs uyarısı mı ki deyip, hangi sitede ses gelmişse derhal çıkıyordum.böyle bir kaç gün geçti.aferin bilgisayara beni uyarıyor diye düşünürken, yanıp duran kısma tıklamayı akıl ettim nihayet.meğer abim icq'ya üyeymiş.nete girince otomatik olarak açılırmış ve o cicuvlar da anlayacağız üzere mesajmış.tabi bunu anlamak için de bunlar ne,icq ne,abimi nereden tanıyorlar aşamalarından geçmem gerekti.ben bunlarla uğraşırken o ara biri bana "iatros" ne diye sormuştu.ben de dalga mı geçiyor diye adama kızdım ne bileyim ne dedim.meğer abimin rumuzuymuş..:lol

Mete Süğlün
31-05-2006, 04:18
Abin doktor mu peki?

alarax7
31-05-2006, 04:25
Abin doktor mu peki?

evet ... :)

Mustafa Bozkurt
31-05-2006, 09:56
vallahi kimseyi tanımıodum kafama gore konusuodum...hep uyarı alıodum:D:D:D

Savaş Kalkan
29-06-2006, 03:14
tam bir bomba :geberdim :geberdim

Merve Sevil
29-06-2006, 03:26
bnm kuzen hep ıcq da takılırdı yaklasık 7 sene önce konusma pencresnın orda hep adamlar dnerdi onlr ck ilgimi ckrdı bıde cou seyi karıstıra karstıra bldm bulana kdr imanım gevrildi mi ne dnr se artk:D

Oğuz Erün
29-06-2006, 03:36
2002 de ßaşLadım kücüktüm... oyunsana falan vardı cs oynayarak :)

Eda Saraç
29-06-2006, 11:19
dört-beş sene önceydi.abim bana kendi bilgisayarını getirmişti.ben de ilk kez internete bağlandım.ama ben sayfalara girdikçe bilgisayar habire "cicuv cicuv" diye ses çıkarıyordu.bir de sağ altta ışıklar falan yanıp sönüyordu.ben, beni neden uyardığını anlayamıyordum.yanlış siteye girdim herhal, yanlış tuşa bastım galiba, virüs uyarısı mı ki deyip, hangi sitede ses gelmişse derhal çıkıyordum.böyle bir kaç gün geçti.aferin bilgisayara beni uyarıyor diye düşünürken, yanıp duran kısma tıklamayı akıl ettim nihayet.meğer abim icq'ya üyeymiş.nete girince otomatik olarak açılırmış ve o cicuvlar da anlayacağız üzere mesajmış.tabi bunu anlamak için de bunlar ne,icq ne,abimi nereden tanıyorlar aşamalarından geçmem gerekti.ben bunlarla uğraşırken o ara biri bana "iatros" ne diye sormuştu.ben de dalga mı geçiyor diye adama kızdım ne bileyim ne dedim.meğer abimin rumuzuymuş..:lolgüzelmişş buu :geberdim

Elçin Vural
29-06-2006, 13:09
8 sene olmuş valla hatırlamıyorum :D

Samet Demirüç
06-11-2006, 00:17
rapidshareyi cözmek icin bayağı bir uğrasmıstım:geberdim

Turgay Yücel
06-11-2006, 00:19
yaaa abi eski topicleri getirmeyin suraya yaa

numaralı
06-11-2006, 00:52
bende icq ya takılıodum baya ozmanlar turkce versıyonu yoktu bıde sey hanı bole general oluodu ya eklem olayı ben mılletı eklıodum tabi sormadan eklıo kızlar konusmuyo onlara kufur ederdım hem eklıosunuz hem konusmuyosunuz dıe:D
sımdı bıle guluorum yazdıklarıma ama baya oldu yaa cok zman onceydı:D

Semih Eren
06-11-2006, 08:52
bende o zmnlar bilmedigim adıyla msn den dayımla konuscaktık dayım almanyada bende o zmn 5 e gidiom tt net war :D site adresi yazılan yere .....@hotmail.com die dayımın adresi yazıodm olmuo bu ya :( die üzülüyodm :D:D ey gidi gunler ey site adresi yazılan yere hotmail adresli gunlerm :)

gfb20_mustafa
06-11-2006, 09:26
bende ilk öğrendiğimde mail adresi almayı bilmiyodum ama şimdi 3 tane var

Burak Durmaz
06-11-2006, 09:33
forumLara iLk girdigim zamanLar cevap yazmayı biLmiyordum.. sürekLi yeni basLık acıyordum :D

Nihan Cengiz
06-11-2006, 09:37
ehuehuehe :geberdim

sixTy_NiNe
06-11-2006, 10:49
Benim Herseyim Bomba!!:)

Salih Kagan
06-11-2006, 10:51
bir forumda yönetici olmama rağmen nasıl üye banlarım bilmiyordum :D:D

sixTy_NiNe
06-11-2006, 11:03
auehauehueheuheu bu harbi bombaaa

Mustafa Dinçer
06-11-2006, 11:04
6s kalecisinin keklenişine şahit oldum ya :D

Samet Demirüç
06-11-2006, 11:11
yaaa abi eski topicleri getirmeyin suraya yaa

rahatsız olduysan modlara basvur:melek

Turgay Yücel
06-11-2006, 13:20
sana rahatsız oldugumu kim soledi kardess

Semih Eren
06-11-2006, 14:19
salla turgay :)

Samet Demirüç
06-11-2006, 21:05

bir forum yöneticisi gibi eski topiclerin getirmeyin suraya yazmıssın....

Osi07
06-11-2006, 22:53
yav msn e girememistim...korktum hacklendim yada trojen virüs vs... girdi pc me diye korkmustum..:)
bilgisayari alali da 1bucuk gün olmustu...format attirmistim:D:D:D:DHalbuki internete baglanmayi unutmusum:D:D

Turgay Yücel
06-11-2006, 23:05
bir forum yöneticisi gibi eski topiclerin getirmeyin suraya yazmıssın....
harbi olemi anladın yakısıyo dimi bana yıneticilik alla alla :lol :geberdim
yazma sitilime deil rutbeye bakcaksın admin veya mod ayzıyomu yok o zamn diilim demktir.

Samet Demirüç
06-11-2006, 23:26
harbi olemi anladın yakısıyo dimi bana yıneticilik alla alla :lol :geberdim
yazma sitilime deil rutbeye bakcaksın admin veya mod ayzıyomu yok o zamn diilim demktir.

Harbi Komik Oluyosun Sen Yazmaya Devam Et Ben Gülüyorum:D :geberdim

Savaş Kalkan
06-11-2006, 23:29
Lütfen İkili Tartışmalara Girmeyin !.

Turgay Yücel
06-11-2006, 23:30
ne tartısması yaa geyik işte abii :D:D

Bahar Manic
06-11-2006, 23:32

harbiden bombaymış yaa :geberdim :lol :geberdim

GFB_SeRCaN_1907
08-11-2006, 15:37
Cs oynuyorduk arkdaşlar derdi esc ye bas çık, ben diodum esc ne :D 3 tuşa aynı anda basıyordum bişey olmuyordu :) Sonra ögrnedim:D

Turgay Yücel
08-11-2006, 15:39
Cs oynuyorduk arkdaşlar derdi esc ye bas çık, ben diodum esc ne :D 3 tuşa aynı anda basıyordum bişey olmuyordu :) Sonra ögrnedim:D
:geberdim :geberdim :geberdim

Zeynep Görsev
27-05-2007, 19:44
bi gün dersaneden kaçtık 4-5 arkadaş internet cafeye gittik sonra millet msn de konuşuyor neyse çıkarken ben msn i kapamamışım daha doğrusu kapadığımı sanmışım benim yerime oturan abi bağırmıştı msninin açık unutmuşun diye bizimkilerde baya gülmüştüüüü

aleko
27-05-2007, 20:22

:geberdim:geberdim:geberdim:geberdim:geberdim:gebe rdim

Özgün Özdemir
27-05-2007, 20:28
:yamuk:geberdim:geberdim

Yeşim Sandalcılar
27-05-2007, 20:47
işte buna koptum:geberdim:lol:geberdim

Hakan Can
27-05-2007, 21:37
Bende mail adreslerinin hepsini paralı sanırdım..bir siteye üye olmaya çalışıyorum mail adresi istiyo çok kızıyodum benim nie mail adresim yoq die :D şimdi baya var :D

Metehan Bulgan
27-05-2007, 21:40
7 yaşındaykn silme tuşunu bilmiyordum 1 yıl flan kimseye soramadm :D zatn o zamanlar mayın tarlasdan bşkada bişii bilmesdm bazn babam ögrenym diye world acardı :D

kipelli
30-05-2007, 10:57
valla ben bir foruma resim koyacaktım ama bilmiyordumnasıl konulduğunu masaüstünden yüklemek istediğim resmi tutup mesaj kutucuğuna sürükledim:D:D:D

guvenemrah
30-05-2007, 11:06
mynette küfürler artık çıkmıyo okey vs oynarken felan...bizde arkadaşlarla bir gün oynuyoruz 8 saat boyunca hangi küfürler kötü kelimeler çıkıyo onu bulmaya çalıştık sonra bir liste yapıp herkese dağıttık...boş işler genel müdürlüğü...:)

parsellerli kız
30-05-2007, 11:27
:D:D:D:D bilgisayarla ilk tanıştığımda daha tabi reset tusu ne falan bilmiyorum arada bir ekranım donuyodu ben de ne zaman ekran donda bilgisayarın elektrik fişlerini kople çıkarıp yeniden takıyodum:D:D:D:D:D:Damma zor işti....

delikız
30-05-2007, 14:02
ay cok guldum bende ılk gırdıgımde korkuyodum herkes benı goruyo dıe:D

Buğra Mavuş
30-05-2007, 15:37
mynette küfürler artık çıkmıyo okey vs oynarken felan...bizde arkadaşlarla bir gün oynuyoruz 8 saat boyunca hangi küfürler kötü kelimeler çıkıyo onu bulmaya çalıştık sonra bir liste yapıp herkese dağıttık...boş işler genel müdürlüğü...:)
:lol:lol:geberdim:geberdimBos ısler genel mudurlugu..

Batuhan Özkan
30-05-2007, 16:49
benim internetim olunca:D fenerbahce sitesine girip futbolcularla konuşacağımı zannediyordum www.fenerbahçe.com.tr yazdım:D:D tabi doğal olarak açılmadı daha sonra emre abim gelerek gerçekleri anlatmıştı:D:D:D

Cem Öksüz
30-05-2007, 17:41
benim internetim olunca:D fenerbahce sitesine girip futbolcularla konuşacağımı zannediyordum www.fenerbahçe.com.tr yazdım:D:D tabi doğal olarak açılmadı daha sonra emre abim gelerek gerçekleri anlatmıştı:D:D:D
HaHahahahaha . :lol:lol:lol:lol:lol

Kadir Kara
31-05-2007, 13:53
hiç unutmam.. :D youtube.com a normal yazarak giremezdim illa google.com dan aratarak girerdim.. :D nedeni.. youtube.com yazacagıma youtobe.com yazarmışım girmeyincede uyuz olurdum nerde yanlış yapıyorum diye doğru google.com a girip arattırırdım.. :D

Mehmet Uzmen
31-05-2007, 15:57
biz arkadaşla ilk msn adresi aldığımız gün internet cafede yan yana masalarda msnden konuşmuştuk

Kadir Kara
31-05-2007, 16:12
biz arkadaşla ilk msn adresi aldığımız gün internet cafede yan yana masalarda msnden konuşmuştuk

bunu bende yapmışdım.. :geberdim

interneten çıkıcaz yazıyorum..

kalkalım mı?... :geberdim

Emre Koyuncu
31-05-2007, 16:19

koptuum:D:D

Burak Turpcan
31-05-2007, 16:22
bizde yapmiştik bunu zamanında:Dhatta biz cozutup telefondan bile çağrı atyoduk yandakine:D

Oğuz Şahin
02-06-2007, 17:57
zuhaha :geberdim:geberdim:lol
bnde mircde nick değiştiremiyodum kanala giremiodum :D

Fatih Tekin
03-06-2007, 19:02
cok uzun zaman önce fenerbahce.com sitesi vardi birde antu baska site bilmiyodum ben gidip fenerbahce.com a kulübün gelecegi icin tavsiyelerde bulunuyordum :D yeni stad yapin borsaya girin vs vs :d:d mailleri yöneticilerin okudugunu saniyordum :d bi defasinda bi mail geldi fenerbahce.com dan ne yazdigini hatirlamiyorum ama ben o maile tesekkür yazdim.Koskoca fb yöneticisinden geldigini saniyordum :d

ahm77
04-06-2007, 00:34
yonja 'yı da google dan yonca die aradım

ahm77
04-06-2007, 00:36

koptum yemin ediyom

ahm77
04-06-2007, 00:37
hiç unutmam.. :D youtube.com a normal yazarak giremezdim illa google.com dan aratarak girerdim.. :D nedeni.. youtube.com yazacagıma youtobe.com yazarmışım girmeyincede uyuz olurdum nerde yanlış yapıyorum diye doğru google.com a girip arattırırdım.. :D

aynn waLLahi biLLahi bi araLar bnde öLeydim :geberdim:geberdim:geberdim

şimdi usTası oLduk ama....

Burak Bal
04-06-2007, 01:02
bende devamli fenerbahce.com a girmeye calisiyordum:)
ama internet devamli kopuyordu