Tüm Versiyonu Göster : Kız Tavlamanın Yolları?
gfb-fıghters
22-05-2006, 23:06
arkadasşlar herkes yontemlerını yazsın..
Yusuf Doğan
22-05-2006, 23:09
Kızın peşinden koşmamak !!!
Tarık Acar
22-05-2006, 23:10
onlar bizi tavlasın!
Savaş Kalkan
22-05-2006, 23:11
meslek sırrı ;)
gfb-fıghters
22-05-2006, 23:11
onlar bizi tavlasın!
işteeee buuu:alkis :alkis
Burak Bal
22-05-2006, 23:21
siz bana gelin ben anlatirim :D
GFBbüşra
23-05-2006, 00:19
çok zekisiniz ya:D
Duygu Saraç
23-05-2006, 00:20
çok zekisiniz ya:D
bNceDe ACAYiP ZEkiLEr..:lol
Bir Bakış , Bir Dokunuşum Yeter :)..
Tabi Kızına Göre Sazan oLmasın oLqun oLsn yeter..
Tahir Deniz
23-05-2006, 00:22
Basta cok yumusak olacaksin, light olayi gibi.
Zaten ondan sonra'da kendiliginden geliyorlar..
GFBbüşra
23-05-2006, 00:23
hiç işinizi bilmiosunuz :D:D
nese ben karışmiim:D
Bencede Karışma :)
Biz Kolay Kızları Değil Zor Kızları Seviyoruz..
Tahir Deniz
23-05-2006, 00:35
hiç işinizi bilmiosunuz :D:D
nese ben karışmiim:D
Benim yöntem hepsine yaradi ama :)
Duygu Saraç
23-05-2006, 00:38
Basta cok yumusak olacaksin, light olayi gibi.
Zaten ondan sonra'da kendiliginden geliyorlar..
buKaDAr KoLAy Yanİ..??
Fahri Gören
23-05-2006, 00:41
Kız masada oturur.Kızın oturduğu masanın orda bişeyler arar gibi yaparsın kız sorar ne arıyorsun.cwp:tanışmak için bahane:D
Mustafa Daloğlu
23-05-2006, 00:45
Acaba bu yöntemlerle tavlayan arkadaşlar varmı ?:)
Cenkay Caylak
23-05-2006, 00:46
Kız tavlamak aslında çok saçma eger bır kızdan hoslanıyorsan bıraz onun oldugu mekanlara gıdersın ıste gozgoze gelmeye calısırsın zamanla zaten kız anlar kendısınden hoslanıldııgnı artık erkek cesaretı toplar gıder konusur.Bu yanı başka birşeyle kız tavlanmaz yok işte zıplarım felan gıyınırım yok söyle yok arabayla felan gezerım bunlar hıkaye
Tahir Deniz
23-05-2006, 01:05
buKaDAr KoLAy Yanİ..??
evet.. bu kadar kolay..
Duygu Saraç
23-05-2006, 01:10
evet.. bu kadar kolay..
SaNa GöRe..
Volkan Gültekin
23-05-2006, 01:31
ıhım ıhım...
ses ses... :)
Kesinlikle ilk kural görünüştür, hangi hareketi yapacaksan yap, o anda o hareketin karşındakine etkisi görünüşten geçer. Uyumlu bir kıyafet, özenli saçlar..vs olabilir.
Çok çeşitli taktikler vardır. Baktınız kızda meyilli, direk 05 taktiği dediğimiz olaya girmelisiniz :D Kendi telefonunuza 05 yazıp hanımefendiye uzatın, bu onun numarasını isteme açısından orjinal bir taktiktir.
Genel olarak ortamın ilgisini çekecek şeyler olabilir. Yani siz o kızı seçtiğinizde, kız "bu kadar kişi içinde beni seçti" diye düşünmeli. Bir dans olabilir, yada duruş olabilir, hatta bir sıyırmalık. Mesela son dönemde ben ve bir arkadaşım tam şarkı bitince "Turkcell Super Liggg","Hiç Bitmesinn" diye bağırıyoruz, herkes o anda yerlerde :D
Ya da ağır bir insansnız diyelim. Bu da dikkat çekebilecek bi durumdur. Ama odunluk demiyorum, ağırlık... Herkesin kahkaha attığı şeylere gülümsemek fark yaratır. Raif benim böyle bi olayımı az çok bilir...isterseniz sorabilirsiniz msni: raif@gencfb.org :D Geçmişte olan olaylardan biri tabi :)
Ya da dans eden bir kız var karşınızda, bu durumda en güzel taktiklerden biri, ona dans ederken kalça atmaktır. Karşılık alıyorsanız, emin olun o iş bitmiştir bile :D
Muhabbetiniz ve dolu konuşmanız çok önemlidir, muhabbeti çeviremiyorsanız, ya da sırf muhabbet edeyim diye saçmalıyorsanız, o iş bitmiştir.
"Çok tatlı gülüyorsun", ya da "çok tatlı dans ediyorsun" gibi cümleler önemlidir. ne yazdığınız anlamına gelir, ne ilgisiz olduğunuz. eğer karşılık verirse ben zaten dikkat etmiştim sana dersiniz, olmazsada ne var ki bunda alakası yok diye sıyrılırsınız.
Önemli bir noka ise gittiğiniz yerdeki şekliniz. Tanıdık yerlere gitmeye, götürmeye özen gösterin. Size torpil yapan garson, şarkıcı...vs. sürekli size + puan kazandırabilir.
Original fikirler... Bir müzik olabilir, bir değişik yer olabilir. Bu aralar "ah nerede vah nerede", "oh olsun", "ateş böceği", "neler oluyor hayatta" gibi şarkıların olduğu bir cd'm var mesela...
Okuyunca aman bee diyebilirsiniz ama hepsi gerçekten iyi maddelerdir :) Gerçektende başarılıdır, hızlı dönemlerimden kalma :)
He şimdi oturduk, bi hanım kız bekliyoruz o ayrı ama genç arkadaşlarımıza önerilerdir bunlar :D
Tarık Sunar
23-05-2006, 01:35
ıhım ıhım...
Kesinlikle ilk kural görünüştür, hangi hareketi yapacaksan yap, o anda o hareketin karşındakine etkisi görünüşten geçer. Uyumlu bir kıyafet, özenli saçlar..vs olabilir.
Çok çeşitli taktikler vardır. Baktınız kızda meyilli, direk 05 taktiği dediğimiz olaya girmelisiniz :D Kendi telefonunuza 05 yazıp hanımefendiye uzatın, bu onun numarasını isteme açısından orjinal bir taktiktir.
Genel olarak ortamın ilgisini çekecek şeyler olabilir. Yani siz o kızı seçtiğinizde, kız "bu kadar kişi içinde beni seçti" diye düşünmeli. Bir dans olabilir, yada duruş olabilir, hatta bir sıyırmalık. Mesela son dönemde ben ve bir arkadaşım tam şarkı bitince "Turkcell Super Liggg","Hiç Bitmesinn" diye bağırıyoruz, herkes o anda yerlerde :D
Ya da ağır bir insansnız diyelim. Bu da dikkat çekebilecek bi durumdur. Ama odunluk demiyorum, ağırlık... Herkesin kahkaha attığı şeylere gülümsemek fark yaratır. Raif benim böyle bi olayımı az çok bilir... Geçmişte olan olaylardan biri tabi :)
Ya da dans eden bir kız var karşınızda, bu durumda en güzel taktiklerden biri, ona dans ederken kalça atmaktır. Karşılık alıyorsanız, emin olun o iş bitmiştir bile :D
Muhabbetiniz ve dolu konuşmanız çok önemlidir, muhabbeti çeviremiyorsanız, ya da sırf muhabbet edeyim diye saçmalıyorsanız, o iş bitmiştir.
"Çok tatlı gülüyorsun", ya da "çok tatlı dans ediyorsun" gibi cümleler önemlidir. ne yazdığınız anlamına gelir, ne ilgisiz olduğunuz. eğer karşılık verirse ben zaten dikkat etmiştim sana dersiniz, olmazsada ne var ki bunda alakası yok diye sıyrılırsınız.
Önemli bir noka ise gittiğiniz yerdeki şekliniz. Tanıdık yerlere gitmeye, götürmeye özen gösterin. Size torpil yapan garson, şarkıcı...vs. sürekli size + puan kazandırabilir.
Original fikirler... Bir müzik olabilir, bir değişik yer olabilir. Bu aralar "ah nerede vah nerede", "oh olsun", "ateş böceği", "neler oluyor hayatta" gibi şarkıların olduğu bir cd'm var mesela...
Okuyunca aman bee diyebilirsiniz ama hepsi gerçekten iyi maddelerdir :) Gerçektende başarılıdır, hızlı dönemlerimden kalma :)
He şimdi oturduk, bi hanım kız bekliyoruz o ayrı ama genç arkadaşlarımıza önerilerdir bunlar :D
bunları yapmazsan yalan olursun :D :D
Raif Gümüşkemer
23-05-2006, 01:39
Ya da ağır bir insansnız diyelim. Bu da dikkat çekebilecek bi durumdur. Ama odunluk demiyorum, ağırlık... Herkesin kahkaha attığı şeylere gülümsemek fark yaratır. Raif benim böyle bi olayımı az çok bilir...isterseniz sorabilirsiniz msni: raif@gencfb.org :D Geçmişte olan olaylardan biri tabi
Ben sayamadım kaç kere şahit olduğumu. Kaç kadeh kırdı volkan bu sarhoş gönlüyle :D
Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır ! :lol :lol
Volkan Gültekin
23-05-2006, 01:41
Geçmişe mazi Raif :D
Raif Gümüşkemer
23-05-2006, 01:43
Geçmişini unutan gelecekte yaşayamaz :D
Tahir Deniz
23-05-2006, 01:45
hangi kiz olursa olursun, yumusak'liga dayanamazlar..
Ayça Cici
23-05-2006, 01:46
volkan yayında da anlat bunları :lol
Volkan Gültekin
23-05-2006, 01:51
unutmazsak geçmişi, hanım kız bulamayız, evde kalırız :) bi yerden sonra sıkıyor zaten, insan aşk sevgi arıyor :)
Onur Şöhretoğlu
23-05-2006, 02:09
Hmm Şimdi Tek tek uzun uzun yazamıycam bugüne kadar hayır cevabını alma şerefine erişememiş biri olarak size sadece 1 tavsie vercem;
gözlerinizi iyi kullanın, kızın içine düşmeyin, az bakın ama baktığınızda gözünüzle esir alın, cinsel bölgelerine bakmayın (bakıosanz da kız anlamasın :D ) göz temasına girin...
Sonra yüz bulur bulmaz atlamayın biraz kendinizi geri cekin falan öyle şak diye yazılmayın hatuna zamanla durum lehinize dönmeye başlayınca zaten sizin için işler kolaylaşacak kaçan kovalanır hesabı olayı öyle bir yere getirin ki kız sizin esiriniz olsun...
sonra da dileyin ondan ne dilerseniz hehehehe :D :D :D
sevgiler kardeşlerim ;)
Tahir Deniz
23-05-2006, 02:18
unutmazsak geçmişi, hanım kız bulamayız, evde kalırız :) bi yerden sonra sıkıyor zaten, insan aşk sevgi arıyor :)
Sana kiz mi yok?:)
Feda olsun burdaki gavurun kizlarii ..:)
Volkan Gültekin
23-05-2006, 02:21
Sana kiz mi yok?:)
Feda olsun burdaki gavurun kizlarii ..:)
Olmadı öyle yaparız :)
Allah razı olsun :)
Tahir Deniz
23-05-2006, 02:27
Olmadı öyle yaparız
Olmadi oyle yapariz :D
ne adamsin ya :D
Anıl_Zeybek
23-05-2006, 12:39
Kız masada oturur.Kızın oturduğu masanın orda bişeyler arar gibi yaparsın kız sorar ne arıyorsun.cwp:tanışmak için bahane:D
süper bi yöntem denemekte fayda var.
Özgür Özveri
23-05-2006, 13:19
bilen varsa banada solesın su kız tavlama yontemlerını
Gamze Berse
23-05-2006, 13:20
bilen varsa banada solesın su kız tavlama yontemlerını
ösgürcüm sen mi bilmiyon hadi bee :D
Ahmet Serkan Yıldırım
23-05-2006, 13:22
benim taktiğe ihtiyacım yook hueheuehue ben kızları tavlamak için diil ama sinir etme taktiği olursaa onu sööliyim heuuhehue
Raif Gümüşkemer
23-05-2006, 13:24
Bizimde güzel taktiklerimiz var ama anlatırsak artık değeri kalmaz :D
Bilen biliyor zaten :D
Özgür Özveri
23-05-2006, 13:26
[quote=Gamze Berse]ösgürcüm sen mi bilmiyon hadi bee :D[/quole bı konusuyosunkı gorende ellı tane sevgılım var sanacak bılıyor olsaydım bırıyle cıkıyor olurdum :(
Atınç Erkartal
23-05-2006, 13:30
He şimdi oturduk, bi hanım kız bekliyoruz o ayrı ama genç arkadaşlarımıza önerilerdir bunlar :DYada mesela gecenin bi vakti Romantik Holigan olup çiçek falan olaylarına girmek dimi Optik?Ne geceydi ama dimi...Ama artık senide baş göz etmenin zamanı geldi...Şöle sana yakışan bi hanım kız..;)Bu konulara detaylı bişekilde eğilicez biz yengenle atık...:lol
Volkan Gültekin
23-05-2006, 13:30
Bilen biliyor zaten :D
85'li Hacettepe İşletme :lol
Atınç Erkartal
23-05-2006, 13:32
Bilen biliyor zaten :DSen zaten az çakal değilsin..Sevimli Holigan;)
Ahmet Ersöz
23-05-2006, 13:33
Bazıları Kolpa yapıyo
Fikirler falan icraat göremiyoruz :D:D
Volkan Gültekin
23-05-2006, 13:33
Yada mesela gecenin bi vakti Romantik Holigan olup çiçek falan olaylarına girmek dimi Optik?Ne geceydi ama dimi...Ama artık senide baş göz etmenin zamanı geldi...Şöle sana yakışan bi hanım kız..;)Bu konulara detaylı bişekilde eğilicez biz yengenle atık...:lol
Görüyorsun abi, nöbetçi çiçekçileri bile ezberlemişiz :D e tabi bunlar hoş şeyler, yenge 432974832 yıldır bana hanım biri arıyor, pek hayır yok, senden umutluyum abi :lol (aman topicin linkini verme ona) :D
Gamze Berse
23-05-2006, 13:34
yaww volkancım sen ne insansın bee :) üşenmeden okadar yazmışsın yazı... tabi gerçi insan bu konuda prof. olmaya görsün :D uzmanlık alanına giriyor bu konu volkanın
ösgürcüm sende taktik istiyordun volkan arkadaşımızın yaptıklarını yap :D tutmazsa sorumluluk benim değil o zaman volkanı bul :lol
Atınç Erkartal
23-05-2006, 13:35
Görüyorsun abi, nöbetçi çiçekçileri bile ezberlemişiz :D e tabi bunlar hoş şeyler, yenge 432974832 yıldır bana hanım biri arıyor, pek hayır yok, senden umutluyum abi :lol (aman topicin linkini verme ona) :DVerdim bile:lol
Raif Gümüşkemer
23-05-2006, 13:35
85'li Hacettepe İşletme :lol
Ankaradayken 84, Yeditepe basın
İstanbuldayken 84, Hacettepe dismissed :lol
Mustafa Bozkurt
23-05-2006, 13:36
ya kız tavlamanın tekniği kıza bi bakış at kesiş ondan sonra kendisi düşer zaten kucaklarına:D:D:D:D:D
Atınç Erkartal
23-05-2006, 13:36
Görüyorsun abi, nöbetçi çiçekçileri bile ezberlemişiz :D e tabi bunlar hoş şeyler, yenge 432974832 yıldır bana hanım biri arıyor, pek hayır yok, senden umutluyum abi :lol (aman topicin linkini verme ona) :DValla çiçekçi bulamasaydık parkalara dalıcaktık mecburen..Ben prensese çiçek götürmeyi takmıştım kafaya;)
Volkan Gültekin
23-05-2006, 13:38
Atınç abi yaktın beni :D
Raif bi de hatırlıyorsun dimi "bir bilene sordumm dedimkii aşk rengini söyleee" :D
Özgür Özveri
23-05-2006, 13:38
yaww volkancım sen ne insansın bee :) üşenmeden okadar yazmışsın yazı... tabi gerçi insan bu konuda prof. olmaya görsün :D uzmanlık alanına giriyor bu konu volkanın
ösgürcüm sende taktik istiyordun volkan arkadaşımızın yaptıklarını yap :D tutmazsa sorumluluk benim değil o zaman volkanı bul :lol
valla kusura bakma kımseden yardım alamam bı kız tavlamak ıcın gelır se gelır gelmesse kendı bılır cok sey kaybeder yanı hehehehe:lol :D
Ahmet Ersöz
23-05-2006, 13:39
Bilen bilir
Ankara meclis parkı
2 Gazi unili bayan ;)
Farkımız ortada :))))
Raif Gümüşkemer
23-05-2006, 13:39
Raif bi de hatırlıyorsun dimi "bir bilene sordumm dedimkii aşk rengini söyleee" :D
Aman aman
- Volkan gelsene balkona koyduk senin bardağada rakıyı
- Yok kardeş ben gelmem, mesaj bekliyorum hala gelmedi :lol :lol :lol
Volkan Gültekin
23-05-2006, 13:40
Valla çiçekçi bulamasaydık parkalara dalıcaktık mecburen..Ben prensese çiçek götürmeyi takmıştım kafaya;)
işte bu noktada senin şansın benim engin deneyimlerim oldu ve hemen hallettik :D gerçi ben o gün tırnak izleriyle döndüm ama olsun, benim arkadaşım hiç değilse sadece :D
Atınç Erkartal
23-05-2006, 13:40
Raif bi de hatırlıyorsun dimi "bir bilene sordumm dedimkii aşk rengini söyleee" :DTırmık izleri geçtimi Volkan:lol :geberdim :lol
Atınç Erkartal
23-05-2006, 13:41
işte bu noktada senin şansın benim engin deneyimlerim oldu ve hemen hallettik :D gerçi ben o gün tırnak izleriyle döndüm ama olsun, benim arkadaşım hiç değilse sadece :DTabi arkadaşın...Ama şimdilik;)
Volkan Gültekin
23-05-2006, 13:43
Ahmet bak bilen herşeyi biliyor anlattırma bana auhahuahuahua :D
"Raif sen ne tatlı çocuksun öyle, ayy gülüşe burna bak" :D
"Oğlum kız hala mesaj atmadı çıldırcam"
Sonra mesaj yazılır;
-naber
-iyidir senden
-napıyorsun
-yatağa uzanmış düşünüyorum öyle, sen
-ne düşünüyorsun
-seni
olay bitti :D
Atınç Erkartal
23-05-2006, 13:43
Aman aman
- Volkan gelsene balkona koyduk senin bardağada rakıyı
- Yok kardeş ben gelmem, mesaj bekliyorum hala gelmedi :lol :lol :lolTabi benim gibi olun biraz..Ben sizde kaldığım gecelerde hiç telle konuşuyomuyum sanki dimi Raif:lol :geberdim :lol
Ömür Tarakçı
23-05-2006, 13:46
Kız Sanki Takmıyomuş Gibi Davran Herzaman İşe yarar ... Hatta Karşı Taraftan teklif alırsın ;)
ayşe1907
Görüyorsun abi, nöbetçi çiçekçileri bile ezberlemişiz :D e tabi bunlar hoş şeyler, yenge 432974832 yıldır bana hanım biri arıyor, pek hayır yok, senden umutluyum abi :lol (aman topicin linkini verme ona) :D
amannnn topicin linki geldi bile bana :D sanki 432974832 yıldır boş otururosun da.fırsat mı bırakıyosun birini bulmaya.kardeş kardeş geziyosun :yamuk işte fıstıkkkk gibi kızlarla.ayrıca üzerinde ki darp izleri geçmeden ev kızı filan bulmam ben sana.ne diycez sonra kıza,akşam manzara izlerken kardeşim dediğim bi kız cırmaladı sonrada bigün sarhoştu ısırdı,olduuuuuuuu :geberdim istemez ev kızları öle şeyler
Volkan Gültekin
Yok Atınç abi, o iş yaş ;)
Anamın dizlerinde yaşlanacağım artık :D
Tabi sen bir hanım kız bulmazsan :p
Ömür Tarakçı
23-05-2006, 13:47
Özgür Kanka Asıl Sen bize AnLatman Lazım ..Uz<zmanLık ALnına girmiyo mu Bu Konu :D
Raif Gümüşkemer
23-05-2006, 13:48
İşte anlatılan olayda hızlı playboy volkan,
http://img68.imageshack.us/img68/3602/optikebru8bv.jpg
Hakan bender sağolsun, ilk buluşmada kolumuzu attık kıza :D :D
http://img68.imageshack.us/img68/6766/0634karde351lik8ax.jpg
Raif Gümüşkemer
23-05-2006, 13:49
Daha ilk görüşme :D
Volkan Gültekin
23-05-2006, 13:49
amannnn topicin linki geldi bile bana :D sanki 432974832 yıldır boş otururosun da.fırsat mı bırakıyosun birini bulmaya.kardeş kardeş geziyosun :yamuk işte fıstıkkkk gibi kızlarla.ayrıca üzerinde ki darp izleri geçmeden ev kızı filan bulmam ben sana.ne diycez sonra kıza,akşam manzara izlerken kardeşim dediğim bi kız cırmaladı sonrada bigün sarhoştu ısırdı,olduuuuuuuu :geberdim istemez ev kızları öle şeyler
:D :D :D
biz sadece arrkadaşız a aaa inandıramıyorum :D
Raif Gümüşkemer
23-05-2006, 13:50
Şuanda serbestin en hit topiğiyiz :D
Ömür Tarakçı
23-05-2006, 13:52
ResimLer HerŞeyi Açıga kavuşturuyo RAif Sen bu işi Biliyon Seni DİNLİYORUZ :D
Ömür Tarakçı
23-05-2006, 13:53
iLk Buluşmada kol Atiyon Hea Way bea HaDe Seni DinLiyos :P:D
Volkan Gültekin
23-05-2006, 13:54
Raif en kötü fotoyu koymuşsunnn, yok yok o Volkan değil :D
hem ne işi var o fotonun burdaaa :D
Ahmet Deniz Türk
23-05-2006, 13:55
pehhh antalyada cok kolay helehele rus kızları tawlaması en kolayı tip boy fizik hıc fark etmıo turklere tapıolar adeta
ayşe1907
23-05-2006, 13:56
:D :D :D
biz sadece arrkadaşız a aaa inandıramıyorum :D
hı hııııı tabiii.siz sadece arkadaşsınız.hatta kardeşsiniz :yamuk sen sadece onun iyiliğini istediğin için merak ediyosun dışarı çıktığında kızıyosun :geberdim sana bi şarkı armağan etmek istiyorum kardeşim.
geç bunları anam babam geç bunlarııııı :geberdim :geberdim :D
Raif Gümüşkemer
23-05-2006, 13:58
Volkan show devam ediyor,
Bizdede dolu foto varda koymaya kalksak forum göçer :D
http://img105.imageshack.us/img105/2589/dsc000792rh.jpg
Burdada ankarasoeyetede bile volkan heryerde :D
http://img99.imageshack.us/img99/6271/mey2yak305ncustom9wl.jpg
TABI YAAAAAAAAAA :D
Volkan Gültekin
23-05-2006, 13:59
hı hııııı tabiii.siz sadece arkadaşsınız.hatta kardeşsiniz :yamuk sen sadece onun iyiliğini istediğin için merak ediyosun dışarı çıktığında kızıyosun :geberdim sana bi şarkı armağan etmek istiyorum kardeşim.
geç bunları anam babam geç bunlarııııı :geberdim :geberdim :D
senide merak ederim yengem olarak, sevdiğim herkesi merak ederim ben :)
zorla kızla birliktelik kurduracaklar a aaa :D
Raif Gümüşkemer
23-05-2006, 14:01
Tabi çapkınlık olarak bende tito hakanın bomba fotoları var ama asla yayınlamam :D
Volkan Gültekin
23-05-2006, 14:01
reklam ettin bizi, bittin Raif :)
Raif Gümüşkemer
23-05-2006, 14:02
aahauhauha :D :D
Baycan Taşdemir
23-05-2006, 14:29
ıhım ıhım...
Genel olarak ortamın ilgisini çekecek şeyler olabilir. Yani siz o kızı seçtiğinizde, kız "bu kadar kişi içinde beni seçti" diye düşünmeli. Bir dans olabilir, yada duruş olabilir, hatta bir sıyırmalık. Mesela son dönemde ben ve bir arkadaşım tam şarkı bitince "Turkcell Super Liggg","Hiç Bitmesinn" diye bağırıyoruz, herkes o anda yerlerde
Ya da ağır bir insansnız diyelim. Bu da dikkat çekebilecek bi durumdur. Ama odunluk demiyorum, ağırlık... Herkesin kahkaha attığı şeylere gülümsemek fark yaratır. Raif benim böyle bi olayımı az çok bilir...isterseniz sorabilirsiniz msni: raif@gencfb.org :D Geçmişte olan olaylardan biri tabi
Okuyunca aman bee diyebilirsiniz ama hepsi gerçekten iyi maddelerdir Gerçektende başarılıdır, hızlı dönemlerimden kalma :)
Walla Wolkan Sen Bu İşin Kitapını Yazmışsında Haberimiz YOK..!
Bir Hafta Önce Neredeydin.. :D
05.... :geberdim Koptum Walla Cok Süper Taktik. Akşam Deniyeceğim :D
Baycan Taşdemir
23-05-2006, 14:30
reklam ettin bizi, bittin Raif :)
Bunu Anca Kan Temizler Wolkan :D :D
Hmm Şimdi Tek tek uzun uzun yazamıycam bugüne kadar hayır cevabını alma şerefine erişememiş biri olarak size sadece 1 tavsie vercem;
gözlerinizi iyi kullanın, kızın içine düşmeyin, az bakın ama baktığınızda gözünüzle esir alın, cinsel bölgelerine bakmayın (bakıosanz da kız anlamasın :D ) göz temasına girin...
Sonra yüz bulur bulmaz atlamayın biraz kendinizi geri cekin falan öyle şak diye yazılmayın hatuna zamanla durum lehinize dönmeye başlayınca zaten sizin için işler kolaylaşacak kaçan kovalanır hesabı olayı öyle bir yere getirin ki kız sizin esiriniz olsun...
sonra da dileyin ondan ne dilerseniz hehehehe :D :D :D
işte buuu olay bu :D:D:D
sevgiler kardeşlerim ;)
Onur Şöhretoğlu
23-05-2006, 15:27
heheh teşekkürler peguy kardeşm
GFBbüşra
23-05-2006, 16:26
hangi kiz olursa olursun, yumusak'liga dayanamazlar..
hayr ya mesela ben light erkekleri hiç sevmem
Eda Saraç
23-05-2006, 16:34
hayr ya mesela ben light erkekleri hiç sevmemaynenn bendee :D
Turgay Yücel
23-05-2006, 16:36
:D :alkis
onlar bizi tavlasın!
katılıyorum!!!!!!!!:alkis :D
Turgay Yücel
23-05-2006, 16:37
aynenn bendee :D
ne tur tiplerden hoslanırsın?:sigara
Umut Aras
23-05-2006, 16:38
Bir bakış attımmı tamam ;)
SİNOGFB06
23-05-2006, 16:51
kız tavlamaktan kolay ne var artık ortalıkta bi sürü cine var ben ankaralıyım tunalıya takılırım ankaralı olanlar ii bilir burda çok düşüyo ayarlamak için bişey yapmıyorum
Eda Saraç
23-05-2006, 16:53
ne tur tiplerden hoslanırsın?:sigaraerkekk deeddiiin ağır başlı olcak canım cicim olmass höttt dedimi kız susacakk :D
GFBbüşra
23-05-2006, 16:54
erkekk deeddiiin ağır başlı olcak canım cicim olmass höttt dedimi kız susacakk :D
hiç ya dimi:D
Hasan Adatepe
23-05-2006, 17:00
bana gerek kalmıyo yani:sigara
Savaş Kalkan
23-05-2006, 17:33
erkekk deeddiiin ağır başlı olcak canım cicim olmass höttt dedimi kız susacakk :D
öle bi erkek bul helal olsun.Light erkek:D bide coca cola light war:yamuk
Egemen Arı
23-05-2006, 17:37
Ya ben telefon numarami kaybettim, seninkini az versene bi zahmet :D
DeLiKaNLI_kIz
23-05-2006, 18:21
hangi kiz olursa olursun, yumusak'liga dayanamazlar..öleee genel kOnusma cok kıs var dayanan ben sahitim;)
Volkan Gültekin
23-05-2006, 19:01
ne light lığı ne yumuşaklığı...
o naziklikler eskide kaldı...
devir ağır olma dönemi uyandırayım :D
kıza dersın konusa bılır mıyız !!! kız der hayır !! sende dersin bi biskrem versem !!! tamam oldu bu ıs bu kdar beyler !!!!
Volkan Gültekin
23-05-2006, 19:16
kıza dersın konusa bılır mıyız !!! kız der hayır !! sende dersin bi biskrem versem !!! tamam oldu bu ıs bu kdar beyler !!!!
bende ıyyy diyip bi daha bakmazlar :)
Eda Saraç
23-05-2006, 19:25
ne light lığı ne yumuşaklığı...
o naziklikler eskide kaldı...
devir ağır olma dönemi uyandırayım :D:alkis :alkis bende dedim inanmıolarr
Burak Bal
23-05-2006, 20:25
admin savasi var galiba :D
kim daha cok kizz tavliyor acaba:D
Volkan Gültekin
23-05-2006, 20:26
admin savasi var galiba :D
kim daha cok kizz tavliyor acaba:D
bence savaş değilde iş birliği var gibi :D
Çağlar Aydın
23-05-2006, 20:28
valla en ıyı bahane kızların masasına gıdın oturabılırmıyım deyın kızlarda hayır dıceklerdır sızde sunu soleyın hayır dedın kaybettın oturuyorum olay ondan sonra gelısır merak etmeyın canta yemeyı goze alın lutfen
Selahittin Özdemir
23-05-2006, 20:39
tavliayan tavliayana hemen yanina bir selam iki cicili picili seyler yap is tamamdir okadar genc fb selahittin saygilar
gfbonur34
23-05-2006, 22:24
nuri alco kurallari
paradise
23-05-2006, 22:40
en iyi tanışma aracı köpektir köpeğiniz varsa alın inin kalabalık bir yere cicim canım dicekler gelcekler köpeğinize sonra tanışırsınız bi cafeye oturursunuz işte bu kadar basit çok etkilidir. ayrıca garantili ben kefilim işe yaramazsa söyleyin bana
hero_tugi
23-05-2006, 23:49
Bnce Yakisikliysan Olay Bitmistir Belki Kiz Bile Yanina Gelir Bu Bi Gercekki Butun Kizlar Erkeklerin Yakisikliligina Bakarlar :::::::::D :D
Fetullah Kilic
23-05-2006, 23:50
meslek sırrı ;)
Senlede bugun bi ayni anda online olamiyoz http://forum.gencfb.org/images/icons/icon12.gif
seninmi meslein :lol
Ahmet Serkan Yıldırım
24-05-2006, 00:04
Bnce Yakisikliysan Olay Bitmistir Belki Kiz Bile Yanina Gelir Bu Bi Gercekki Butun Kizlar Erkeklerin Yakisikliligina Bakarlar :::::::::D :Dkardeşim dooru diyo ya hiç huya suya bakan yok beea
Ahmet Serkan Yıldırım
24-05-2006, 00:05
valla en ıyı bahane kızların masasına gıdın oturabılırmıyım deyın kızlarda hayır dıceklerdır sızde sunu soleyın hayır dedın kaybettın oturuyorum olay ondan sonra gelısır merak etmeyın canta yemeyı goze alın lutfençağlar senle deniyelim bunuu huehueuhuhe beraber yaptıkmı hiç bi kız karşı koyamaz biliyon
reddevil3024
24-05-2006, 01:26
matematik ödevi sormak. ben yaptım tuttu:lol :lol :lol
Can Yalcin
13-07-2006, 00:59
ıhım ıhım...
Ya da ağır bir insansnız diyelim. Bu da dikkat çekebilecek bi durumdur. Ama odunluk demiyorum, ağırlık... Herkesin kahkaha attığı şeylere gülümsemek fark yaratır. Raif benim böyle bi olayımı az çok bilir...isterseniz sorabilirsiniz msni: raif@gencfb.org :D Geçmişte olan olaylardan biri tabi :)
volkan abi bu dediklerinin hepsi bende mevcut gene olmadı daha ne olcak beaa???
Ahmet Serkan Yıldırım
13-07-2006, 11:18
hiç uğraşmadım da volkan kardeşim gereken açıklamayı yapmış ...
Oğuz Erün
13-07-2006, 11:33
Kız Tavlamak Kolay iş..
Duygu Saraç
13-07-2006, 11:38
dürüst olsun olduğu gibi olsun kandırmasın yalan sölemesin azcık kndine baksın yeter görünüşü pek sallamam YÜREĞİ olsun yeter zaten önemli olanda o bncee ..
Ahmet Serkan Yıldırım
13-07-2006, 11:44
duygu topicleri karıştırdı...koptum ya gülmekten..bunu erkekte aradığınız özellikler nası topiğine yazcaktın duygu:D :lol :geberdim
Duygu Saraç
13-07-2006, 11:46
heuehehhh bnde :D:D:D:D uyanamamışım daha :D:D:D süper hade size malzeme haheuehhahehheh :D:D:D
Oğuz Erün
13-07-2006, 11:47
dürüst olsun olduğu gibi olsun kandırmasın yalan sölemesin azcık kndine baksın yeter görünüşü pek sallamam YÜREĞİ olsun yeter zaten önemli olanda o bncee ..
:alkis :alkis
:geberdim :geberdim :geberdim
Duygu Saraç
13-07-2006, 11:51
olum işte nasıl tawlicağınızı öğrettim heeuehhehhh :D:D:D
Ahmet Serkan Yıldırım
13-07-2006, 11:55
olum işte nasıl tawlicağınızı öğrettim heeuehhehhh :D:D:Dooo öğrenmişim ben bu taktiğinden sonra 5-6 kız birikti kapıda..:D :lol :geberdim
Oğuz Erün
13-07-2006, 11:55
olum işte nasıl tawlicağınızı öğrettim heeuehhehhh :D:D:D
:geberdim süper taktik
Duygu Saraç
13-07-2006, 12:01
hheuuehehhhh yeter len maskara ettiniz :D:D:D:D
Oğuz Erün
13-07-2006, 12:02
hheuuehehhhh yeter len maskara ettiniz :D:D:D:D
yooo :geberdim
ama benim sevgilim var o taktik beni ilgilendirmiyor :cool:
:lol
Duygu Saraç
13-07-2006, 12:08
duuurr ne alaka krdeş :D ben çakmadım :D
Oğuz Erün
13-07-2006, 12:10
Konu Dağılmasın :cool:
Duygu Saraç
13-07-2006, 12:16
ok bnim taktiği uygulayın heheuehehh :D
Burak Kaya
13-07-2006, 13:15
kızı tavlama yolunu benden daha iyi kimse bilemez:geberdim
Ümit Metin
13-07-2006, 13:59
küçük ve sevimli bir kardeşiniz varsa tamam demektir:)
tatildeysen eğer ağır takılmayı, mahkeme duvarı gibi takılmayı bi kenara at.
Sempatik ol ondan sonrada git yapış beline
E tabi birazda tip lazım
lost_war
14-07-2006, 01:15
Murat Tartar abimizden hiç birşey öğrenmedinizmi yahuu.Kız tavlamanın Dört ana kuralı vardır.
1- KES
2- BİÇ
3- SIYIR
4- AYIR
Murat Turan
14-07-2006, 02:54
volkan abi bu dediklerinin hepsi bende mevcut gene olmadı daha ne olcak beaa???çok güldüm mehmet can :D
Volkan Gültekin
14-07-2006, 03:25
volkan abi bu dediklerinin hepsi bende mevcut gene olmadı daha ne olcak beaa???
Valla ne bileyim kardeşim, büyük ölçüde başarılı taktiklerdir bunlar :)
Oğuz Erün
14-07-2006, 07:55
Alın Bir Tane Şirin mi Şirin Köpek Çıkın Caddeye :D
Yeşim Sandalcılar
14-07-2006, 10:35
ewet ouz haklısın:D
Yeşim Sandalcılar
14-07-2006, 13:39
benim taktiğe ihtiyacım yook hueheuehue ben kızları tavlamak için diil ama sinir etme taktiği olursaa onu sööliyim heuuhehue
bu konuda sonuna kadar katılıorum ahmete:Düstünr yoktur sinir etmekte:D
Gürbüz Mala
14-07-2006, 13:43
bence en iyi kız tavlama yolu sempatik olacaksın
ben buna inanırım çünkü kızlar sempatik erkeklere dayanamaz
Ekrem Ersöz
25-07-2006, 21:54
kız tavlaman için senden hem para hem de zaman olucak
kız =para * zaman
vakit nakittir
kız = paranın karesi
problemlerin kökü paraya dayanır
para= kök içinde problem
kız = kök problemin karesi
kız = problem
bu kadar basit
NO WOMEN NO CRY
Aykut Çolak
25-07-2006, 21:55
kıza sadece seni seviyorum dicen o gelcek sen gitmicen :P
Onur Doğanay
25-07-2006, 22:34
onlar bizi tavlasın!ü
başka söze gerek yok:alkis
Gürbüz Mala
26-07-2006, 02:12
kız tavlaman için senden hem para hem de zaman olucak
kız =para * zaman
vakit nakittir
kız = paranın karesi
problemlerin kökü paraya dayanır
para= kök içinde problem
kız = kök problemin karesi
kız = problem
bu kadar basit
NO WOMEN NO CRY
bravvvvvoooooooooooo
Kaan Elbir
26-07-2006, 02:27
Kaçan kovalanır misali...Yüz bile verme :D
Fatih Köken
26-07-2006, 02:49
kız tavlamak kolaydır önemli olan doğru yer ve doğru zamanda olmak
herhangi bir taktik sölemek istemiyorum zaten ben kız tavlamak istersem bizim liseden tavlarım onlarında tavlanacak kızları tavlamama gerek yok
gfb_kiz_1907
15-09-2006, 13:03
ya Siz éRkékLéR aLéMsiNiz yaa ciddéN MaNyak koMikSiNiz :geberdim :geberdim
EmRe TeKDeMiR
15-09-2006, 13:19
ya çok kolay bir yöntem bu:Dbaya baya kolay gidicen kızı bulucan biraz tanışıcaksın tanışmak istemiosa peşinde azcık koşucaksın kız zaten siz istemeseniz bile gelir sonrada volkan abinin verdiği taktikleri uygulucaksınız bu kadar basittttt
Raif Gümüşkemer
15-09-2006, 13:23
Tavlamak için değişik yöntemlere gerek yok. Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek havlamazmış :)
kızı rahat bırakcan...üstüne düşmücen ama çaktırmadan yanaşçan :D
ayh sanki erkeğim yaaaa :D
ama bnm sayemde okuLdaki bütün erkek arkadaşLarımın çıktığı waarrr :D:D:D:D:D:D:D:D
sempatik oLun ama saçma espriLerden kaçının :D kız istemiosa baştan beLLi eder zaten ama üstüne gtmeden küçük hedieLerLe faLan bu iş oLur diorumm :D
Elçin Vural
15-09-2006, 13:36
ama bnm sayemde okuLdaki bütün erkek arkadaşLarımın çıktığı waarrr :D:D:D:D:D:D:D:D
sempatik oLun ama saçma espriLerden kaçının :D kız istemiosa baştan beLLi eder zaten ama üstüne gtmeden küçük hedieLerLe faLan bu iş oLur diorumm :D
ooo bütün olayı söyledin sen.. :lol Beyler ağır olmayı unutmayın..cıvık olayın.saçma espiriler yapmayın..:sirit Yeri geldiğinde beyefendi yeri geldiğinde serseri olun :geberdim yeter bukadar size :geberdim
Raif Gümüşkemer
15-09-2006, 13:40
En önemli şeyi açıklıyorum;
Kızı tavlamadan önce arkadaşlarını tavlayınki en iyi gazı onlar verecektir :)
Arkadaş ortamında pot kırmayın, olay bitmiştir. Hayırlı olsun
:lol:
samet-007
15-09-2006, 15:21
abi en basit yöntem;
kıza sorasın saatiniz var mı diye;
kız var derse sorarsın lafı açarsın zaman ne çabuk geçio espiri falan yaparsın..
ama kabaca YOK derse;
sende kibarca söylersin..:D
Muhammet YILDIRIM
15-09-2006, 15:29
Gönlünde yer yoksa dert etme bacım ben ayaktada giderim dedinmiydi iş biter :D
Umut Aras
15-09-2006, 15:50
Seni seviyorum de olsun bitsin :elsalla
yuuhh be umuttt....:geberdim
öLe de dee kız direkt kaçsıınnn :geberdim
Melis Yünel
15-09-2006, 15:59
Bencede seni seviorum dedi mi ben daha çok istemem sevmem öLe ıyss:D
Metin Ayyıldız
15-09-2006, 16:13
olay bitmiştir bu kadar hemen kızı tabi fb nin bi maçına getiriyosun
Semih Orhan
15-09-2006, 16:16
eywallah kardesım bıde oyle deneyelım bakalım:D bu kez de olmazsa zaten kızları gerektıgı kadar rahat bırakacam
wallah goren kiz bana baya tak1l1 kaldigi icin kizlar bana yontem kullaniyo !!! iddaliyim herkez gelsin :D ....
hayatimda hic reddedilmedim..
serkanarefe
15-09-2006, 21:17
işte büyük farkı abi helal olsun bunu yaşamiş bırı olarak solım kızdan önce arkadaşını tavlamak en mantıklı yol:alkis :alkis :alkis
kızın yanına dıdıp seni sewiyorum dicjen kız da toqat atcaqqqq
Kübra Çınar
15-09-2006, 21:29
kızın yanına dıdıp seni sewiyorum dicjen kız da toqat atcaqqqq
olay budur:D
Çağdaş Yiğit
15-09-2006, 21:34
Abi muhteşem az tokat yemedm:D:D
Egemen Arı
15-09-2006, 21:41
arkadastan duymustum.. en güzel cümle:
yaa bakarmisin telefon numarami kaybettim seninkini verirmisin
:sirit :sirit
Çağdaş Yiğit
15-09-2006, 21:53
arkadastan duymustum.. en güzel cümle:
yaa bakarmisin telefon numarami kaybettim seninkini verirmisin
:sirit :sirit
Kopuyorum hemşoo:geberdim:geberdimBurda muhteşem:D
Egemen Arı
15-09-2006, 23:40
Kopuyorum hemşoo:geberdim:geberdimBurda muhteşem:D
bende kopmustum duydugumda :D
Taner Has
16-09-2006, 10:26
herşeydn önce görünüşünüz güzel olsun.birde ağzınız laf yapsın..yakışıklılık o kadar önemli değil....sadece çene;) heee birde gözlerinizi iyi kullanın,hoş bir kokunuz olsun yeter....buda benden bir tüyo..:D