PDA

Tüm Versiyonu Göster : Guiza ve Gol ?

Çağlar Talaş
20-03-2010, 22:10
O kadar eleştirdik. Yazdık, konuştuk, kızdık, güldük, ağladık... Merak ediyorum aklımda bir soru var sizlerle paylaşmak istedim, görüşlerinizi merak ediyorum açıkçası ?

Sizce Guiza'nın bu gölü neleri değiştirir ? Açıkçası golden sonra aklımda bizimle bir sezon daha kalır mı sorusu mevcuttu ? :)

Onur Can Gürcü
20-03-2010, 22:14
Guiza'nın bu golü sadece derbi öncesi inancın biraz daha artmasını sağlar. Belki kendine biraz özgüven kazandırır ama tahammül sınırlarını zorlayacak bir sezon daha bu taraftar kaldırabilir mi bilemiyorum :)

Oğuz Şahin
20-03-2010, 22:17
Bu gol güizanın taliplerinin artmasını sağlar.

Özgüven kazandırır güizaya

herkesin güizayı sahiplenmesini sağlar

Cemalettin Yedek
20-03-2010, 22:19
ben zaten kalmasindan yanayim..Onu yollamak degil yanina iyi bir adam almak lazim..

Emre Güner
20-03-2010, 22:24
Bu gol Güizaya güven Fenerbahçe'mizede şampiyonluk umutlarını getirdi .

Uğur Karaduman
20-03-2010, 22:35
adam 90 dakika boyunca koştu pres yaptı , golünüde attı. kim ne derse desin bu takımın birinci forveti Daniel Guizadır !

Yaşar Muslu
20-03-2010, 23:02
Bu gol Güiza'ya 5 6 maç yeter :)
6s maçındada bi gol atarsa seneyede bizde :D

ama yiğidi öldür hakkını ver 10 ' un üzerinden 20 lik bi goldü :D

Erdem Güler
20-03-2010, 23:05
O kadar eleştirdik. Yazdık, konuştuk, kızdık, güldük, ağladık... Merak ediyorum aklımda bir soru var sizlerle paylaşmak istedim, görüşlerinizi merak ediyorum açıkçası ?

Sizce Guiza'nın bu gölü neleri değiştirir ? Açıkçası golden sonra aklımda bizimle bir sezon daha kalır mı sorusu mevcuttu ? :)

Bu gol Guiza'ya pek birşey getireceğini düşünmüyorum, arada bir atıyor gol zaten o, ne sağlar derseniz attığı gol yöneticilerimizi yumuşamasını ve Guiza'nın takımda kalmasında önemli rol oynayabilir.
Benim için bu golden sonra gözünde Guiza nasıl bir değere sahip olacak derseniz başta nasıl hala eleştiri oklarımın hedefindeyse hala öyle yani attığı tek gol gözümde Guiza'yı kral yapmaz.
Ayrıca Guiza'ya sabır gösterenler Kezman'da nerdelerdi merak ediyorum.

Emre Ceyhan
20-03-2010, 23:29
Bu gol samiyende ki maç için guizaya güven getirdi ama fenerbahçede kalması için bir sebep değil bence..onun bir golüyle maç aldık ama onun pozisyonlarıyla kaç maç kaçırdık bi düşünün?

Aras Demircan
20-03-2010, 23:36
Maçı guiza'nın golüyle aldık, cok güzelde goldü, o kadar. Büyültmeye gerek yok bence. O kadarını da yapsın, Fenerbahçe'den aldıklarına saysın !

Emre Ergin
20-03-2010, 23:36
1 golle futbolcu değerlendirilmemeli genel anlamda guiza iyiydi attığı golde güzeldi samiyende de atar inşAllah.

Berat Gelmezler
21-03-2010, 00:09
Guiza kadar koşan yok her maçtan sonra toplam koşmaya bakarsanız ne kadar koştuğunu mücadele ettiğini görmek mevcut . Dünya'da bu kadar koşan pres yapan futbolcu sayılıdır . Zaten bu adam pres'i yapıyor boş koşuları yapıyor defansın arkasına salkıyor ama malesef son vuruşları çok kötü . Aksine o da iyi olsaydı şuan bizde işi olmaz avrupa'nın en iyi kuluplerinde oynuyor olurdu

Selay Bekci
21-03-2010, 00:15
Yapacağım tek yorum şu olabilir ; güzel goldü.

İlker Semih Gürer
21-03-2010, 00:16
Bu gol Guizaya 10 maç daha tahammül etmemiz için neden verir, kıssacası Guizaya rahatlık sağlar :) Ben açılcağını sanmıyorum açıkcası takımın taktik yapısı Guiza'nın futbol yapısına uygun değil.

Seval Zengin
21-03-2010, 00:51
O golü atanın güiza olduğuna hala inanamıyorum bu kadar güzel bir golle aynı cümlede onun isminin geçiyor olması çok ilginç artık güizayı gözümüzden o kadar düşürmüştük ki gol atmış olmasını bile kutlayamıyoruz şaşkınlıktan neyi değiştirir bilemem bunu zaman gösterir..

Sahin Kücükal
21-03-2010, 01:20
Bu gol öyle bir zamanda geldiki daha iyi bir zamanda atilamazdi ! Saglam bir motivasiyonla 6s derbisine cikacak diye düsünüyorum, ordada biz taraftar olarak gazi verdikmi artik kimse durduramaz Güizayi ;).

Bahadir Caylioglu
21-03-2010, 01:26
FENERBAHCE´nin forveti gol atiyor forumda topicler aciliyor onlarca kisi atilan gole inanamiyor! ne hallere düstügümüz burdan belli

Çağlar Talaş
21-03-2010, 09:34
Bu gol Guiza'ya pek birşey getireceğini düşünmüyorum, arada bir atıyor gol zaten o, ne sağlar derseniz attığı gol yöneticilerimizi yumuşamasını ve Guiza'nın takımda kalmasında önemli rol oynayabilir.
Benim için bu golden sonra gözünde Guiza nasıl bir değere sahip olacak derseniz başta nasıl hala eleştiri oklarımın hedefindeyse hala öyle yani attığı tek gol gözümde Guiza'yı kral yapmaz.
Ayrıca Guiza'ya sabır gösterenler Kezman'da nerdelerdi merak ediyorum.

Çok doğru demişsin. Kejman bu gollerden bol bol atıyordu zaten...

Çağlar Talaş
21-03-2010, 09:38
FENERBAHCE´nin forveti gol atiyor forumda topicler aciliyor onlarca kisi atilan gole inanamiyor! ne hallere düstügümüz burdan belli

Arkadaşım kaçırınca yuhalayanda benim. Atınca kucaklayanda ;) Kardeşim sadece sizlerin görüşlerini merak ettim. Attığı gol güzel ama kaçırdığı goller ? Forvet denince akla gol atan adam gelir gol kaçıran değil :) Topic için de; bu durumu farklı şekillerde de izah edebilirdim. Dünyanın sonu. guiza gol atmayı biliyormuş gibi başlıklarla falan. Konunun abes olduğunu düşünmüyorum ki öyle olsa yönetici arkadaşlar müdahele ederler :) Saygılarımla, Çağlar TALAŞ

Mert Uzun
21-03-2010, 11:05
Bu golle özgüveninin arttığını düşünerek uzaktan daha çok şut ve kaleciyle karşı karşıya kaldığında daha rahat olacağını düşünüyorum ama gidermi kalırmı sorusuna cevap veremem.

Necmettin Adıgüzel
21-03-2010, 11:28
Rıdvan Dilmenin dediği gibi guiza hep zor goller ve çok önemli olan goller attı. sezon zonuna kadar boyle devam ederse eğer kutlarız onu.

Erdem Güler
21-03-2010, 11:31

Düşürenlerin hiç mi suçu yok ?

Aykut Mayın
21-03-2010, 11:32
Anlamıyorum ben bu taraftarı..Guiza gol atmıyor atmıyor diyorsunuz ama adamın 9 golü var hem de bu kadro ile.Ön liberosu selçuk deniz den bekleri vedersondan mehmet topuz gibi düz adamlardan oluşan kadroda nasıl gol atsın?Değil guiza İbrahimovic gelse bu sistemde bu kadroda başarılı olamaz.

Aykut Mayın
21-03-2010, 11:33
Arkadaşım kaçırınca yuhalayanda benim. Atınca kucaklayanda ;)

Ne garip birşey bu:hmmz::hmmz:

Nadir Ekmekci
21-03-2010, 11:34
1 tane gol attı olay oldu.bence o golü guiza atmadı zaten inanılmaz şans eseri olan bir olaydı.madem bu adamda bu kadar yetenek var bugüne kadar sakladı mı yani bu harika vuruşlarını?ara sıra halısaha maçlarında bile oluyo böyle goller çok büyütmemek lazım.eğer guiza bu attığı golle takımda kalırsa 1 sezon daha aptallık olur.

bunun dışında inşallah kalan maçlarda da bu şansı devam eder,en çokta gs maçında.ama 1 sene daha kalmamalı bu adam bizde.

Erdem Güler
21-03-2010, 11:34
Anlamıyorum ben bu taraftarı..Guiza gol atmıyor atmıyor diyorsunuz ama adamın 9 golü var hem de bu kadro ile.Ön liberosu selçuk deniz den bekleri vedersondan mehmet topuz gibi düz adamlardan oluşan kadroda nasıl gol atsın?Değil guiza İbrahimovic gelse bu sistemde bu kadroda başarılı olamaz.

Kaçırdıklarını, beceriksizliklerini görmesem diyeceğim ki bu adama hiç pas gelmiyor tamam ama harcadıkları gün gibi ortadayken açıkcası senin nasıl bu düşüncede olduğuna şaşıyorum ..

Aykut Mayın
21-03-2010, 11:37
Kaçırdıklarını, beceriksizliklerini görmesem diyeceğim ki bu adama hiç pas gelmiyor tamam ama harcadıkları gün gibi ortadayken açıkcası senin nasıl bu düşüncede olduğuna şaşıyorum ..
bu sezon en fazla 5-6 gol kaçırmış ama 9 gol atmıştır.Fakat kupada bursa maçı bu sezonki trabzon maçı dün kü antep maçını kurtaran çeviren adam Guiza'dır.Buna rağmen bu adam işe yaramaz bunu gönderin demek nankörsüzlüktür..

Ömer Sancakceken
21-03-2010, 11:38
Harbiden ya..Guiza'yı hiç izlememiş olsam sanacam ki adamlar hiç pas atmıyor veya Guiza alamıyor o yüzden bu kadar kısır.
Neredeyse oynadığı her maçı izledim Fenerbahçe'de belki 1 tane kaçırdığım olmuştur.Ama sen bu adamı İbrahimoviç'le kıyaslarsan bende derim ki kusura bakmayın ama bizlerde bi sorun var.

Melih Aydoğmuş
21-03-2010, 11:39
farkındamıyız bilmiyorum ama adam işini yaptı.bunda şaşılacak bir şey varmı sizce ? olması gereken şey oldu yani.

volkan her top tuttuğunda topic açıyormuyuzki güiza gol atınca topic açılıyor.

Erdem Güler
21-03-2010, 11:41
bu sezon en fazla 5-6 gol kaçırmış ama 9 gol atmıştır.Fakat kupada bursa maçı bu sezonki trabzon maçı dün kü antep maçını kurtaran çeviren adam Guiza'dır.Buna rağmen bu adam işe yaramaz bunu gönderin demek nankörsüzlüktür..

5 - 6 tane kaçırmış olsa bu kadar dillere düşmezdi emin ol . Sen herhalde boş kaleye auta taça filan vurduğu topları söyledin 5 - 6 tane diye.

Melih Aydoğmuş
21-03-2010, 11:41
kadroya göre bakacaksak eğer makukulayı nasıl açıklayacağız ? kayserispor'da 17 golü var adamın. kayseri'nin ön liberosu cambiasso, sağ kanadıda quaresma felan değil hani.

Nadir Ekmekci
21-03-2010, 11:43

abi güldürdün beni yemin ederim 5-6 gol mü kaçırmış guiza?böyle anlık tek maçlık hareketlere bakıyosak sayalım abi hepimiz sırayla.mesela uefadan elenmemizin tek sebebi guiza desem?alexin önüne atacağı topu korner bayrağına doğru sallamıştı hatırlıyosan.o topu alexin önüne atsa sen şimdi burda yazıcaktın onun sayesinde uefadayız diye ama şimdi ben yazıyorum onun yüzünden uefada değiliz.

söylemek istemiyorum böyle şeyleri ama şu fenerbahçenin kötü ortasahasının kazma alexinin önüne koy milan barosu bak noluyo sezon sonu?baros kaç ay top oynamadı guiza kadar gol attı?sonrada eziklerle bizi kıyaslıyosun diyolar ne alakası var alexin önüne sıradan bir adam koysan gol kralı oluyo mesela semih,hiç birşey olmadı alex kendi oluyo zaten gol kralı.o top gol olmasaydı ne dicektik?şansa bala bi gol attı 1 senemizi daha katletmesini istemiyorum o adamın.

Aykut Mayın
21-03-2010, 11:44
5 - 6 tane kaçırmış olsa bu kadar dillere düşmezdi emin ol . Sen herhalde boş kaleye auta taça filan vurduğu topları söyledin 5 - 6 tane diye.
O sizin semih oyuna semih oyuna diyerek mahvettiğiniz bursa maçınıda gördük.2-0 dan maçı verdik.İster kabul edin ister etmeyin.Guiza bu takımın lugano ve alex ten sonra en başarılı 3.yabancısıdır.Ayrıca bu kadar eleştiriyorsunuz ya guizayı...Haftaya gs ye gol atarsada sevinmeyin.

Aykut Mayın
21-03-2010, 11:45
kadroya göre bakacaksak eğer makukulayı nasıl açıklayacağız ? kayserispor'da 17 golü var adamın. kayseri'nin ön liberosu cambiasso, sağ kanadıda quaresma felan değil hani.
Vallahi ben oradaki ön liberoları denize selçuğa sol açıklarınıda vedersona tercih ederdim.

Melih Aydoğmuş
21-03-2010, 11:47
Vallahi ben oradaki ön liberoları denize selçuğa sol açıklarınıda vedersona tercih ederdim.
bende tercih ederim orda hem fikiriz ama güizanın karşı karşıya kaçırdığı toplarıda bilmiyor değiliz.
o pozisyonlarda selçuk gelip güiza'ya müdahelemi ediyor, deniz gelip önünemi atlıyor vurma diye.alex'in paslarına acıyorum güiza kaçırdıkça

Erdem Güler
21-03-2010, 11:48
O sizin semih oyuna semih oyuna diyerek mahvettiğiniz bursa maçınıda gördük.2-0 dan maçı verdik.İster kabul edin ister etmeyin.Guiza bu takımın lugano ve alex ten sonra en başarılı 3.yabancısıdır.Ayrıca bu kadar eleştiriyorsunuz ya guizayı...Haftaya gs ye gol atarsada sevinmeyin.

Benim dediğimi nerden biliyorsun, bırak Semih oyuna denirken tribünde olmayı maçta bile izlemedim yani :)
11 yılda Semih'in (senin dediğin gibi bakarsak ) verdirdiği maçlar bir elin beş parmağını geçmezken Guiza iki yılda Semih'e bu konuda tur bindirdi demek yanlış olmaz herhalde.

Aykut Mayın
21-03-2010, 11:56
bende tercih ederim orda hem fikiriz ama güizanın karşı karşıya kaçırdığı toplarıda bilmiyor değiliz.
o pozisyonlarda selçuk gelip güiza'ya müdahelemi ediyor, deniz gelip önünemi atlıyor vurma diye.alex'in paslarına acıyorum güiza kaçırdıkça
Yapma arkadaş allah aşkına..Akşam denizin bir pozisyonunu dikkat ettin mi bilmiyorum.Antep defansı cümbür cemaat ileri çıkmış korner poziyosununda.Korner atıldı top bizim deniz'e geldi.Kontrol edip önüne alsa yanında 2 tane adam ile atağa çıkacak ama gelişi güzel vurdu ve topu taca attı.Gel de sonra bu takımda gol at.Bakın size şöyle örnek vereyim.Nobre bize ilk geldiğinde en az 20 gol atmıştı.Herkes süper oyuncu falan dedi.Sonra beşiktaşa gitti ama bırakın 20 golü 2-3 golü zor gören biri oldu.Peki neden bizdeyken gol atıyordu hiç düşündünüzü mü?Çünkü ozamanlar tuncay lı alexli hooijdonk lu appiah lı kadromuz vardı.Adama sürekli pas yağıyordu.Şimdi günümüze gelelim.Oynayan oyuncular kimler?Deniz mehmet topuz selçuk vederson ali bilgin vs.Hepsini toplasan bir Tuncay eder mi?ya da bir Appiah eder mi?Etmez tabiki de.O yüzden sorun Guiza'da değil bu tür düz topçuları takımda tutan yönetimdedir.Şimdi şampiyon olamazssak cezası Guiza'ya kesilir guiza gider.Yerine x bir futbolcu alınır.Deniz selçuk vederson hala kadroda tutulur.O zaman o x futbolcuyu mu,yönetimi mi,denizi mi selçuğu mu islıklayacaksınız?

Melih Aydoğmuş
21-03-2010, 12:03
Yapma arkadaş allah aşkına..Akşam denizin bir pozisyonunu dikkat ettin mi bilmiyorum.Antep defansı cümbür cemaat ileri çıkmış korner poziyosununda.Korner atıldı top bizim deniz'e geldi.Kontrol edip önüne alsa yanında 2 tane adam ile atağa çıkacak ama gelişi güzel vurdu ve topu taca attı.Gel de sonra bu takımda gol at.Bakın size şöyle örnek vereyim.Nobre bize ilk geldiğinde en az 20 gol atmıştı.Herkes süper oyuncu falan dedi.Sonra beşiktaşa gitti ama bırakın 20 golü 2-3 golü zor gören biri oldu.Peki neden bizdeyken gol atıyordu hiç düşündünüzü mü?Çünkü ozamanlar tuncay lı alexli hooijdonk lu appiah lı kadromuz vardı.Adama sürekli pas yağıyordu.Şimdi günümüze gelelim.Oynayan oyuncular kimler?Deniz mehmet topuz selçuk vederson ali bilgin vs.Hepsini toplasan bir Tuncay eder mi?ya da bir Appiah eder mi?Etmez tabiki de.O yüzden sorun Guiza'da değil bu tür düz topçuları takımda tutan yönetimdedir.Şimdi şampiyon olamazssak cezası Guiza'ya kesilir guiza gider.Yerine x bir futbolcu alınır.Deniz selçuk vederson hala kadroda tutulur.O zaman o x futbolcuyu mu,yönetimi mi,denizi mi selçuğu mu islıklayacaksınız?
ben çok şükür bu güne kadar kimseyi ıslıklamadım bundan sonrada ıslıklamam.tek suçlu yönetimdir, kabahatlarıda 1 değil 2 değil 10 dan fazladır belki.
ama güiza'nın lille ilk maçında yaptığı hatayı bana seçlukla denizle felan açıklayamazsın, 2-0 dan verdiğimiz bursa maçında karşı karşıya kaçırdı bunu yine o şekilde açıklayamazsın.şu adamın bir kere kaleciyi çalımlayıp gol attığını göremeyecekmiyiz.
orta sahanın anelka,tuncay,appiah olduğu günleri bende özlüyorum ama ne olursa olsun güiza çoğu pozisyonda beceriksiz bir oyuncu.
aynı zamanda da disiplinsiz.geçen hafta ısınmaya bile çıkmadı niye ? yedek olduğu için. oh ne ala memleket

Aykut Mayın
21-03-2010, 12:09
ben çok şükür bu güne kadar kimseyi ıslıklamadım bundan sonrada ıslıklamam.tek suçlu yönetimdir, kabahatlarıda 1 değil 2 değil 10 dan fazladır belki.
ama güiza'nın lille ilk maçında yaptığı hatayı bana seçlukla denizle felan açıklayamazsın, 2-0 dan verdiğimiz bursa maçında karşı karşıya kaçırdı bunu yine o şekilde açıklayamazsın.şu adamın bir kere kaleciyi çalımlayıp gol attığını göremeyecekmiyiz.
orta sahanın anelka,tuncay,appiah olduğu günleri bende özlüyorum ama ne olursa olsun güiza çoğu pozisyonda beceriksiz bir oyuncu.
aynı zamanda da disiplinsiz.geçen hafta ısınmaya bile çıkmadı niye ? yedek olduğu için. oh ne ala memleket
Gazetelerden gündemi takip edersen olayı böyle yanlış anlamış olursun..Olayla ilgili gerekli açıklamaları yönetim yapmıştı.Bir bak istersen.Lille maçında belki kendi gidip gol yapabilirdi ama bu taraftarın gereksiz homurdamaları yüzünden Alex'e pas yapmak istedi kötü sonuçlandı.Uefa dan elenişimizi sadece Guiza'ya bağlamak günah olur ayıp olur.Neyse tartışmayı uzatmak gerkesiz.Zaman her şeyi göstercektir.Bakalım kim haklı çıkacak..Saygılarımla..

Melih Aydoğmuş
21-03-2010, 12:13
Gazetelerden gündemi takip edersen olayı böyle yanlış anlamış olursun..Olayla ilgili gerekli açıklamaları yönetim yapmıştı.Bir bak istersen.Lille maçında belki kendi gidip gol yapabilirdi ama bu taraftarın gereksiz homurdamaları yüzünden Alex'e pas yapmak istedi kötü sonuçlandı.Uefa dan elenişimizi sadece Guiza'ya bağlamak günah olur ayıp olur.Neyse tartışmayı uzatmak gerkesiz.Zaman her şeyi göstercektir.Bakalım kim haklı çıkacak..Saygılarımla..
olayları sadece gazeteden takip etmeyecek kadar futbolu seven ve internet,tv,açıklamaları takip eden birisiyim.
alex'e pas atmak istedi ama kötü sonuçlanmayacak işte, sen orda o pası dahi veremiyorsan ne iş yapacaksın ben onu merak ediyorum.kaldıki deplasmanda oynuyoruz ve elimize ender geçen fırsatlardan biriydi o pozisyonda.
bencede gereksiz o yüzden kapatalım burda konuyu inşallah güiza haftayada gol atar, ondan sonraki haftada gol atar.

Berkay Damgacı
21-03-2010, 12:25
Guiza: Samiyen mode on ;)

Ozan Gül
21-03-2010, 12:41
Guiza Dün Akşamki Maçta Gayet Başarılı Mücadele etti Press yaptı Adam Markajladı Gol'ünü Attı En Azından Biz Tribünden Öyle Gördük Dün Aksamın Yıldızı Daniel Gonzales Guiza idi Kendi Düsünceme Göre Gol Guizaya Ne getirdi Size Söyliyeyim;

1.Özgüven Getirdi.
2.Yönetimin Gözüne Girdi.
3.Taraftarı çok şaşırttı :)

Metehan Yüksel
21-03-2010, 12:41
vurmadan önce vurlan diye bağırmıştım böle gol atacağına inanmazdım gözümle görmesem 6s yede at sezon sonuna kadar atmasanda olur :)

Utkan Akın
21-03-2010, 16:18
bu gol guiza'nın kredisini arttırdı kötü oldu bence:)

Kübra Ağca
21-03-2010, 16:21
gol atan kral olur şekli vardır bizde.. kimleri eleştirmedik ? kezman,anelka,guiza...

ve bu adamların 3'üde hep zor zamanımızda kurtardılar bizi .. kimi gs maçında kimi kupa maçında .. kimi şampiyonluk maçında.. adamlar bir anda kral oldular .. biz böyleyiz işte .. tek maça göre futbolcu yargılarız.. öldüğümüz semih'i tek maçta sileriz ..

Uğur.Köse
21-03-2010, 16:39
Bence bu gole kimse aldanmasın, önümüzdeki maçlarda güiza yine saç baş yolduracak.. :(

Anıl Atay
21-03-2010, 17:43
Gol atmak: +3 maç kredi.
Çok güzel veya derbide gol atmak: +5 maç kredi.
Uzun bir deparla pres yapmak: +1 maç kredi.
Ağlamak: +10 maç kredi.
Tribüne koşmak: +6 maç kredi.

Ne değiştirir buyrun burdan bulun. Ama benim için hiç bir şey değişmedi o ayrı.

Volkan Temel
21-03-2010, 18:19
Guiza Bu Kadrodaki en iyi forvet Ondan önce diğer golcüler gitmeli ki Guiza'nın gidişine bi anlam vereyim.

Sabri Karakaş
21-03-2010, 19:42
Bir gole kanıpta her yönüyle övemeyiz tabiki Guiza'yı.

Mertkan Ulu
21-03-2010, 22:18
Guiza Bence çok güzel bir forvet ama bizim bilmediğimiz sorunlar var demekki

Çağlar Talaş
21-03-2010, 22:44
Ne garip birşey bu:hmmz::hmmz:

kendi adıma konuştum aykut abi garip olan yanı ne. Olmadımı aynısı ? Islıkladık Fenerbahçe Taraftarı olarak uhladık sonra naptık ? Ah guiza vah guiza ağladı diye kucakladık. benim o konuda diğer görüşlerimide (foruma yazdığım mesajları) atabilirim abi...

Didem Turan
22-03-2010, 10:52
kim ne derse desin adam 9.golünü atmış bu seneki.. Koşuyor saldırıyor mücadele ediyor adam, bazen olmayınca olmuyor.. Keşke diğerleri de onun kadar koşsa çabalasa.. Alex'le karşılaştırılamaz ama Alex'in de 9 golü vardı sanırım.. Göndermek yerine onun yanına hem daha etkili olmasını sağlayacak hem de hücuma güç katacak bir oyuncu almak daha hayırlı bir karar sanki.. =)

Aras Demircan
22-03-2010, 12:54
Guıza'dan bize birşey ol maz. Arada bir böyle atar 2 ay yatar, arada bir de ağlar, kredisini arttırır.. Ha birde yalandan oraya buraya koşar, aldanmayın bu adama..

Uğur Şenel
22-03-2010, 18:43
1 golle bir futbolcu degerlendiriliyorsa - gerisini tartisamaya bile gerek yok ..

Sabri Karakaş
22-03-2010, 18:46
1 golle bir futbolcu degerlendiriliyorsa - gerisini tartisamaya bile gerek yok ..
Gerçekten katılıyorum :tamam

Onur Can Gürcü
22-03-2010, 18:59
Gol atmak: +3 maç kredi.
Çok güzel veya derbide gol atmak: +5 maç kredi.
Uzun bir deparla pres yapmak: +1 maç kredi.
Ağlamak: +10 maç kredi.
Tribüne koşmak: +6 maç kredi.

Ne değiştirir buyrun burdan bulun. Ama benim için hiç bir şey değişmedi o ayrı.
Katılıyorum. 1 maçla , 1 golle oyuncu değerlendirilmez.
Kişisel görüşüm ise Guiza Fenerbahçedeki kredisini doldurmuştur.

Sinem Eryılmaz
22-03-2010, 21:01
Kendisinin bile beklemediği kadar güzel bir gol oldu. :)

Fatih Arslan
22-03-2010, 23:19
gol atan kral olur şekli vardır bizde.. kimleri eleştirmedik ? kezman,anelka,guiza...

ve bu adamların 3'üde hep zor zamanımızda kurtardılar bizi .. kimi gs maçında kimi kupa maçında .. kimi şampiyonluk maçında.. adamlar bir anda kral oldular .. biz böyleyiz işte .. tek maça göre futbolcu yargılarız.. öldüğümüz semih'i tek maçta sileriz ..

Biz kimleri bu hale getirmedik ki ? Adamların üzerindeki etiket yüzünden hurra burda 50 gol atmalı. Neye göre, kime göre ? Anelka bizde niye o kadar iyi değildide Chelsea'de gol kralı oldu ? İngiltere'de futbol zevk, bizde hayat memat meselesi. Öldümüğümüz Semih ? Ben ölmüyorum ona! Semih'in yıpranmamış forvetlere karşı hiç bir şey yapamadığını bu forumun alayı biliyor ama Genç Fenerbahçeli diye ses edilmiyor, etmiyoruz. Yarın bir gün Güiza'da ben GFB'liyim dese; düşünemiyorum neler olur. Güiza'yı her ortamda savundum halada savunuyorum ve hep savunacağım. Biz bu hale getirdik. Kişi kendinden bilir işi.

Oğulcan Özbüyükkaya
27-03-2010, 12:20
guıza kaç tane atarsa atsın sezon sonu gönderilip daha kaliteli bir santrafor alınmalı...

Sabri Karakaş
27-03-2010, 12:21
Derbide atsın bi gol yeter :)

Uğur Temel
05-04-2010, 00:48
dünyanın en berbat santroforu :)

İbrahim Akkoyun
05-04-2010, 01:24
Sabırla düzelmesini bekliyoruz.

Yaşar Muslu
05-04-2010, 23:09
17 Yaşındayım,saçlarımda beyaz çıktı :D

Emre Ergin
05-04-2010, 23:44
Dünyanın En Çok Gol Kaçıran Oyuncusu Dünyada En Çok Pozisyona Giren Forvet Oyuncusu Guiza ben şahsen drogbanın torresin messinin ronaldonun ibrahimoviçin diğer tanınan forvet oyuncularının guiza kadar pozisyona girdiğini şu ana kadar hiç görmedim guiza bitirici oyuncu olsa zaten bizde olmazdı ispanyada barcelona real madrid valencia vıllareal de oynuyor olurdu diğer avrupa takımlarında oynardı.

Sabri Karakaş
06-04-2010, 00:21
17 Yaşındayım,saçlarımda beyaz çıktı :D
Böyle giderse bende de siyah saç kalmayacak kardeşim :)

Uğurcan Şimşek
06-04-2010, 02:47
2 gol attı

1 sezon ona yeter x)

Umut Karaoglu
06-04-2010, 09:29
Guiza'nın kıymetini gidince anlayacaksınız hepiniz ;) Tamamen Guiza sistem kurbanı.

Ne zaman Fenerbahçe çift santrafor oynar o zaman forvetlere kimse laf söylemez.Siz Guiza'ya kızacağınıza zamanında anelka'yı sağ açık oynatan teknik direktörünüze kızın ..

Emre Ceyhan
06-04-2010, 09:35
Guizanın tek yaptığı rakip takımın defansına süper bi şekilde baskı yapıyor...top kazanamıyor ama,gerçi kazansada pek bir şey yapamıyor:)ayda yılda bir:)

Serdal Yeter
06-04-2010, 12:22
Guizanın tek yaptığı rakip takımın defansına süper bi şekilde baskı yapıyor...top kazanamıyor ama,gerçi kazansada pek bir şey yapamıyor:)ayda yılda bir:)

Yuzde yuz katiliyorum.

Ve Guiza Alex'le super oyniyor. Alexe çok guzel toplar veriyor, ama Alex ona top verdiyinde Guiza batiriyor :(

Esra Yüksel
06-04-2010, 18:11
bir kaç maçla olmuyor bu işler.üzerine düşeni herzaman yapsaydı şimdi lider durumdaydık. hiç sevmiyorum.gider inşallahda kurtuluruz.