PDA

Tüm Versiyonu Göster : Resmi Site

Bahadir Caylioglu
26-02-2010, 00:37
Bugün yillardir izledigimiz ayni maci izledik, selcuk deniz volkan..ayni futbolu izledik ve yillardir nasil elendiysek ayni sekilde elendik. Sokaklara cikalim Samandiraya akalim felan demiyorum herseyi Abilerimiz bilir..ama lütfen RESMI SITE ye girin...hala FENERCELL diyor hala Para diyor...biz neyiz ?? niye ugrasiyoruz ?? niye cefa cekiyoruz ??

Lütfen girin ve kendinizce yorumlayin...

Kadir Söylevi
26-02-2010, 00:49
http://i47.tinypic.com/1eweup.jpg

Edit: Bu resimden mi bahsediyorsun Bahadır?

Çağrı Çınar
26-02-2010, 00:50
günü birlik konusucam. selcuk deniz çok iyi mucadele etti.
volkan topa cıkmayıp gol yedik tur gıttı dıye yonetımın işi yok hemen siteyi açıp düzeltecek lütfen ya.
tur gitmiş takım gidiyor şampiyonluk gidiyor.kösteklik yapmanın şuan mantığı yok.destege devam.

Fatih Dalbudak
26-02-2010, 00:52
günü birlik konusucam. selcuk deniz çok iyi mucadele etti.
volkan topa cıkmayıp gol yedik tur gıttı dıye yonetımın işi yok hemen siteyi açıp düzeltecek lütfen ya.
tur gitmiş takım gidiyor şampiyonluk gidiyor.kösteklik yapmanın şuan mantığı yok.destege devam.

O sitenin girişini yönetim mi hallediyor sanki. Ne söyleniyorsa onu yapıyorlar tamam ama Sen koca Fenerbahçenin resmi sitesinin editörüysen, maçtan evvel yenersek veya yenilirsek diye ön hazırlığını yapman lazım.

Sencer Olgun
26-02-2010, 00:53
Külüp düzel kişiliktir.Duruşundan taviz veremez.Marka değeridir.

ALLAH korusun küme düşşsek orda yine reklamlar olur.Binlerce kişi ekmek yiyor her branşa onlarca transfer parası akıyor.

Böyle şeylere takılmamak lazım.

Bugun 6aasay'da elendi.Gir bak resmi sitelerine kombine kart satış reklamı yapıyor...

Kadir Söylevi
26-02-2010, 00:54
Maçın ön planda olması gerekirken, Fenercell'in ilk yılı ön planda... kötü yanı bu.

Çağrı Çınar
26-02-2010, 00:54
O sitenin girişini yönetim mi hallediyor sanki. Ne söyleniyorsa onu yapıyorlar tamam ama Sen koca Fenerbahçenin resmi sitesinin editörüysen, maçtan evvel yenersek veya yenilirsek diye ön hazırlığını yapman lazım.
ben haksız olduğunu sölemedim renkdaş.

sadece şuan herkesin o kadar morali bozukki ne resmi siteye girer ne resmi siteyi umursar vaziyette.

çok önemsemiyorum umrumda bile değil.ben biletimi alırım oraya buraya heryere giderim . basket futbol voleybol demeden yonetım cell reklamı mı yapmş umrumda degıl. o siteyi ciddiye alsam roberto carlosun geldigine ınanmazdım.

Bahadir Caylioglu
26-02-2010, 00:56
Ben cok giriyorum bu siteye ve ilk defa degil herzaman böyle seyler cikiyor karsima. Fenerium inidirimleri Fenercell aboneleri bilmem neler.

Şenkal Dede
26-02-2010, 00:57
o site futbol kulübünün sitesi değil yalnız . kurumsal bir site normal karşılamak gerek. birde bu maçtan sonra nasıl bir index konulabilir ki napsınlar yani

Burak Bal
26-02-2010, 00:59
Müsteri herzaman haklidir....:)

Bahadir Caylioglu
26-02-2010, 01:01
o site futbol kulübünün sitesi değil yalnız . kurumsal bir site normal karşılamak gerek. birde bu maçtan sonra nasıl bir index konulabilir ki napsınlar yani
herkes kendince yorumlasin dedim sizin yorumunuz buysa eyv derim. Ben farkli düsünüyorum, teselli edecek birsey koysunlar bir baska birsey yapsinlar..ama biz Müsteriyiz tabi. Alalim Kartlari Formalari Ürünleri izliyelim Denizleri Selcuklari Volkanlari !!

Şenkal Dede
26-02-2010, 01:07
bizim kendi anasayfamızda da yok pek birşey

Oğuz Şahin
26-02-2010, 01:56
Elediğimiz halde böyle kalsa kesinlikle hak verirdim ama elenmişiz tur gitmiş resmi sitede ne yazmasını bekliyorsunuz ki ?

Sahin Kücükal
26-02-2010, 01:57
Güzel konuya deginmissin Baho. Yönetim Fenerbahceyi Kulüp olarak degil Sirket olarak görüyor artik, herseyi para olmus ! Taraftar bu Kulübe okadar destek veriyorsa, iyi takim kurulsun avrupada, her kulvarda mücadele edebilsin diye iyi futbolcular getirilsin diye veriyor ama icraat yok malesef.

Çağrı Çınar
26-02-2010, 03:21
Güzel konuya deginmissin Baho. Yönetim Fenerbahceyi Kulüp olarak degil Sirket olarak görüyor artik, herseyi para olmus ! Taraftar bu Kulübe okadar destek veriyorsa, iyi takim kurulsun avrupada, her kulvarda mücadele edebilsin diye iyi futbolcular getirilsin diye veriyor ama icraat yok malesef.

gecen sene Türkiyenın en ıyı stoperi olarak izledigmiz bilica geldi.
ankarasporda muthıs futbol oynayan aman başka takım kapmasın die baktıgmız Özer geldi.
Gol kralı gökhan unal geldi.
Herzman başımızın belası ve kayseride müthiş top oynayan mehmet topuz geldi.
Brazilya milli takımın sol beki santos geldi.
Gaziantepte Türkiyenin en iyi bekleri arasında gösterilen bekir geldi.
Crstian geldi .corinthasın taraftarı ağladı o gelirken buraya...

bi sezonda daha ne icraat olacak ?

voleybol bayan ve erkeklerde çok iyi gidiyoruz.
basketbol bayanlarda aynı şekil.
basketbol erkeklerde ukic geldi bilirmisniz bilmem ama çok önemli bir oyuncu.
Futbolda sadece son 5 dk da yedıgmız bı golle elendik..
30 yıldır alamadığımız Türkiye kupasına çok yakınız.
Şampiyonluk hala elimizde...

daha ne icraat olacak ...

Avrupada ıyı takım kurulsun demısısnız bide.Bu kadrodan daha zayıf 2 sene önceki kadro yarı fınalın kapısından dönmedi mi ?

gidip elin yaptığı gibi oradan şuraya şuradan buraya kiralık olan jo gibi adam mı alsınlar yoksa ıngıltere 2.liginde barça nın alt yapısında buyudu die ismi bilinen santos gibi mi adam alsınlar ?
yoksa tabata gibi mi.

Çağrı Çınar
26-02-2010, 03:23
ve birşey daha eklemek isityorum . Kulup demişsiniz Kulup futboldan ıbaret demek degildir.
dier branşlarda bunun ıcındedir.
lütfen voleybol bayan ,erkek basketbol bayan,erkek amatör şubelerde hepsinde durumumuza bakarmısnız? son 5 dk da yenılen bi gol yuzunden yönetıme ıcraat yapmıyor demenızı anlayamıyorum.

Sahin Kücükal
26-02-2010, 04:13
gecen sene Türkiyenın en ıyı stoperi olarak izledigmiz bilica geldi.
ankarasporda muthıs futbol oynayan aman başka takım kapmasın die baktıgmız Özer geldi.
Gol kralı gökhan unal geldi.
Herzman başımızın belası ve kayseride müthiş top oynayan mehmet topuz geldi.
Brazilya milli takımın sol beki santos geldi.
Gaziantepte Türkiyenin en iyi bekleri arasında gösterilen bekir geldi.
Crstian geldi .corinthasın taraftarı ağladı o gelirken buraya...

bi sezonda daha ne icraat olacak ?

voleybol bayan ve erkeklerde çok iyi gidiyoruz.
basketbol bayanlarda aynı şekil.
basketbol erkeklerde ukic geldi bilirmisniz bilmem ama çok önemli bir oyuncu.
Futbolda sadece son 5 dk da yedıgmız bı golle elendik..
30 yıldır alamadığımız Türkiye kupasına çok yakınız.
Şampiyonluk hala elimizde...

Avrupada ıyı takım kurulsun demısısnız bide.Bu kadrodan daha zayıf 2 sene önceki kadro yarı fınalın kapısından dönmedi mi ?

gidip elin yaptığı gibi oradan şuraya şuradan buraya kiralık olan jo gibi adam mı alsınlar yoksa ıngıltere 2.liginde barça nın alt yapısında buyudu die ismi bilinen santos gibi mi adam alsınlar ?
yoksa tabata gibi mi.

Cagri dalgami geciyon kardesim :) ne Bilicasi, Gökhani ya ? Böyle Futbolcularlami Avrupada kupa kaldiracan ? Neymis süper ligin gol kraliymis yok en iyi bekiymis bilmem ne. Süper ligin en iyi stoperi olsa ne yazar :) bize Avrupanin en iyi stoperleri lazim Süper ligin degil ;). Gökhan Gol Krali olmus, Zafer Biryolda zamaninda olmustu aldikda ne oldu ??? Topuz geldiginden beri hangi macta ön plana cikti ne yapti simdiye kadar ? Hangi icraatan bahs ediyorsun ?

Türkiye ligini yedek kadroylada aliriz, biz Avrupada oyniyabilecek bir kadrodan bahs ediyoruz, öyle 1 kere Ceyrek final oynamakla icraat felan olmuyor !
Son 5 dakkada gol yedik felan diyorsun Lille gibi takima Kadiköyde 3 4 tane atman lazim ozaman yenilen golünde önemi kalmicak. Devre arasinda büyük Kulübüz transfere gerek yok, kadro yeterli deniliyordu simdi 11 adam cikaramiyoz sahaya bunami icraat diyorsun ?

Elin Shaktari, neyin nesi belli olmayan Zeniti, Cska moskovasi hepsi gidip Kupayi aldilar icraat budur ;). Normal sartlarda bu Takim bu Taraftariyla, Stadiyla hersey ile her sene Sampiyon olmasi lazim ! Gecen sene Sampiyonlugu birak 2 bile olamadik, Türkiye kupasini yine sacma sapan goller yiyerek kaybettik. Yönetim bizi ayakta uyutmaya calisiyor, sende hala uyuyorsun gercekleri göremiyorsun.

Sahin Kücükal
26-02-2010, 04:19
ve birşey daha eklemek isityorum . Kulup demişsiniz Kulup futboldan ıbaret demek degildir.
dier branşlarda bunun ıcındedir.
lütfen voleybol bayan ,erkek basketbol bayan,erkek amatör şubelerde hepsinde durumumuza bakarmısnız? son 5 dk da yenılen bi gol yuzunden yönetıme ıcraat yapmıyor demenızı anlayamıyorum.

Fenerbahce Ülker avrupada nerde ? Erkek Voleybolcular avrupada nerde ? Bayan basketciler her sene biyere kadar onlarda büyük ihtimal elenecekler yine Mokovaya, her sene ligte fark attigimiz 6s bayanlari bile avrupa kupasi aldi. Fenerbahce Acibadem bu sene iyi kadro kurdu idaali onlara lafim yok, ama geri kalan branjlarda hepsi elendi Avrupadan ;).

Çağrı Çınar
26-02-2010, 09:26
Cagri dalgami geciyon kardesim :) ne Bilicasi, Gökhani ya ? Böyle Futbolcularlami Avrupada kupa kaldiracan ? Neymis süper ligin gol kraliymis yok en iyi bekiymis bilmem ne. Süper ligin en iyi stoperi olsa ne yazar :) bize Avrupanin en iyi stoperleri lazim Süper ligin degil ;). Gökhan Gol Krali olmus, Zafer Biryolda zamaninda olmustu aldikda ne oldu ??? Topuz geldiginden beri hangi macta ön plana cikti ne yapti simdiye kadar ? Hangi icraatan bahs ediyorsun ?

Türkiye ligini yedek kadroylada aliriz, biz Avrupada oyniyabilecek bir kadrodan bahs ediyoruz, öyle 1 kere Ceyrek final oynamakla icraat felan olmuyor !
Son 5 dakkada gol yedik felan diyorsun Lille gibi takima Kadiköyde 3 4 tane atman lazim ozaman yenilen golünde önemi kalmicak. Devre arasinda büyük Kulübüz transfere gerek yok, kadro yeterli deniliyordu simdi 11 adam cikaramiyoz sahaya bunami icraat diyorsun ?

Elin Shaktari, neyin nesi belli olmayan Zeniti, Cska moskovasi hepsi gidip Kupayi aldilar icraat budur ;). Normal sartlarda bu Takim bu Taraftariyla, Stadiyla hersey ile her sene Sampiyon olmasi lazim ! Gecen sene Sampiyonlugu birak 2 bile olamadik, Türkiye kupasini yine sacma sapan goller yiyerek kaybettik. Yönetim bizi ayakta uyutmaya calisiyor, sende hala uyuyorsun gercekleri göremiyorsun.

haksızsız diyemem ama o dediğim oyuncuları bugün gs ve bjk alsa şimdi bizim yönetim niye bu adamları almadı diye çıldırırdık ve ben bilica nın o kadar kötü oldğuna inanmıyorum.
gokhana da şans gelmedi daha.
lille gibi takıma demen ama bence hoş o lille gibi dediğin takım bu sene gelene gidene 3-4 atıyor lyon'lar falanda dahil.
diğer branşlarda ise Rakiblerimizle kıyaslandığımızda kat kat üstünüz.
kardeşim 6s bayanlar şampiyon oldu ama onlar bir alt seviye yani futbolun uefası gibi.

bide şunu diyeceğim uruguayın stoperi bizde lugano onuda beğenmiyoruz ingiltere gol kralı bir zamanlarda bizdeydi hatırlarsın şampiyonluk maçında yedek bırakılıyordu.
Senle yönetim konusunda tek şeye varım Zico'yu gönderip Dahi Daumu geri getirmenin mantığı çıtayı aşağa çekmekten başka bişey olamaz.

Umut Karaoglu
26-02-2010, 10:29
Elediğimiz halde böyle kalsa kesinlikle hak verirdim ama elenmişiz tur gitmiş resmi sitede ne yazmasını bekliyorsunuz ki ?
Turu geçselerdi hemen bas bas duyururlardı.Şimdide en azından daum ve yönetimin çıkıp Taraftarlardan özür dilemesi lazım.