PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ufakken öğretmeninizden hiç dayak yedinizmi ?

Serhat Kaçar
07-02-2010, 12:46
Ufakken hiç öğretmeniniz'den dayak yediniz mi?

Ben yedim bir tanesini anlatayım:)

ilk okulda bir gün sınıftayız bir sıranın arkasına geçtim ve o sıraya bir kız oturacaktı kız yawaş yawaş gelmeye başladı tam oturacağı an'da sırayı geriye çektim ve yere çakıldı öğretmene şikayet etti hoca beni bir odaya soktu tekme tokat daldı :D:D..:D:D

Erdem Turgut
07-02-2010, 13:08
Onu bizde çok yapardik serhat :D

Benım bir anım var ilkokul 2. sınıfta okula yeni gelmişim çoçuğun teki cantamdan suyu alip cantama bosaltmış sırılsıklam ..
Bende tabi o an sinirle birbirimize girmişiz :D Sonra ögretmen gelince ikimizi birden tüm sınıfın önünde kulaklarımızdan tutupta havaya kaldirmasını unutamam cok rezil olmuştum :o Ama nesekı atlattık o günleri :p

Fatih Dalbudak
07-02-2010, 14:57
Müdür yardımcısından yumruk yemişliğim var benim :D

Burak Bal
07-02-2010, 14:59
ögretmen kim oluyormus? annem babam bana vurmuyor el kaldirmiyor gelip bana ögretmen mi vuracak?oyarim adami:)

Hakan Çoban
07-02-2010, 15:02
ögretmen kim oluyormus? annem babam bana vurmuyor el kaldirmiyor gelip bana ögretmen mi vuracak?oyarim adami:)

Kemerle döversin öğretmeni Honey:geberdim:geberdim

Burak Bal
07-02-2010, 15:15
Kemerle döversin öğretmeni Honey:geberdim:geberdim
Gerekirse yapariz tosun:)burda almanya da dövme falan yok.türkiye de hala ögrenci dövme varsa reziliktir

Ahmet Dursun
07-02-2010, 15:24
Gerekirse yapariz tosun:)burda almanya da dövme falan yok.türkiye de hala ögrenci dövme varsa reziliktir
hele sıgara içerken yakaladığında tekme tokat abi gerçekten rezillik:)

Murat Taymaz
07-02-2010, 15:25
7. inci sınıftayken hocanın biri yazılı kagıdına adımı yazmadım diye bana hakaret etmişti..bende karşılık verdim,suçsuz yere hakaret ettigi için diklendim..adam kalktı kulagımı tuttu.çıktım sınıftan eve gittim.annemle babam geldi okula..müdürün yanına şikayet etcez vs...eleman özür dilemişti.o gün başka birşeye sinirliydim vs. bir sürü bişey söylemişti.sonra hoca derslerde gelip gelip yanımda dururdu.yaptınmı soruyu vs. şöyle olcak fln die :).Yani haksız yere kimse kimseye bişey yapamaz anafikir :)

Burak Bal
07-02-2010, 15:25
hele sıgara içerken yakaladığında tekme tokat abi gerçekten rezillik:)
almanya da öyle birsey olsa o ögretmeni görev den alir devlet

Necmi Şen
07-02-2010, 15:26
matematik hocası konuştum diyeyumruk atmıştı gözümde biraz morarma oldu müdüre falan söylemiyim diye yalakalık çekiyodu :)

Ahmet Dursun
07-02-2010, 15:29
matematik hocası konuştum diyeyumruk atmıştı gözümde biraz morarma oldu müdüre falan söylemiyim diye yalakalık çekiyodu :)
keşke burdada öyle olsa ama burda öğretmenin vurduğu yerde gül bitermiş tek laf bu:D:D

Mert Uzun
07-02-2010, 15:58
Hiç dayak yemedimde elime 1 metre cetvel yedim :D

Fatih Dalbudak
07-02-2010, 16:00
Ben varya hergün kafama kocaman yuvarlak sopalar yerdim :D Gülerdik hoca ağlardı :D

Mehmet Şimşek
12-02-2010, 21:21
Ders İnkilap .. Son dersti galiba , sıkıldık , hocanın konuşmalarından hiç birşeyde anlamıyoruz .. Ben uçak yapıyorum etrafa atıyorum , kızlarla konuşuyoruz falan .. Hoca çağırdı bir tokat attı bana , yani 1 saat afallamıştım .. Elleri gerçekten çok ağırdı ya :)