PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bu Kalp Seni Unutur Mu ?

Özer Çetinkaya
22-09-2009, 21:47
12 Eylül öncesi yaşanan siyasi olaylar 1980 yılından sonra artık eskisi gibi devam etmeyecektir. 68 kuşağının ve kısmen 78 kuşağının masumiyeti artık kaybolmuştur. Özel ilişkilerde de bunu hissederiz. Aşklar, arkadaşlıklar, aile ilişkileri değişim geçirmektedir. İnsanlar birey olmanın farkına varırken bencilliğin sınırında gezmeye başlamışlardır. “Serbest rekabet” özel ilişkiler de dahil her durum söz konusudur artık. Dizinin konsepti “hatırlatmak” olamaz. “değişim” “savrulma” “yalnızlaşma” ve “farkındalık” olabilir. Kahramanlarımız üzerinden bütün bu duyguları anlatırken, hem geçmişi hem de bugünü anlatmaya çalışacağız. Hikayemizi Solcu Sinan’la, varlıklı ve apolitik bir aileden gelen Cemile’nin aşkı üzerine oturturken, sağ görüşlü karakterlerle de birbirine karşıt görüşleri de anlatıyor olacağız.

BU KALP SENİ UNUTUR MU SALI GÜNÜ HABERLERDEN HEMEN SONRA SHOW TV EKRANLARINDA BAŞLIYOR…

Oğulcan Özbüyükkaya
23-09-2009, 16:53
Düzenlenmiştir!

Şenkal Dede
25-09-2009, 19:06
izleyelim bakalım nasıl birşeymiş :)

Mustafa Aktürk
01-10-2009, 17:39
show tv(veya karamehmet) piyasanın yani tv yayıncılığındaki 4 büyük kanaldan kimlik tarifinde en milliyetçi kanatta (nispeten) yer alırken,
ali kırca ile başlayan değişimin bu dizi ile devam etmesini kendi aklıma tarif edemiyorum.

bakalım belki bir gün anlarız ne olup bittiğini.

dizinin promosyon teaserları çok etkileyici ve can alıcıydı.
mutlaka tutacaktır.

ancak bunun tutmasından işte malum 80'lere özlem gibi bir sonuç çıkarmamak lazım.
bir ara vay be neydi o idealist 68 kuşağı deniliyordu benim babamın bile :) içinde bulunduğu bir izleyici kitlesi.

Doğan Temirci
01-10-2009, 21:35
Hatırla Sevgili'nin devamı niteliğinde gibi yorumlar okumuştum.İki görüşede eşit yaklaşım sergilenmiştir inşallah dizide. :)

Şenkal Dede
14-10-2009, 01:49
gerçekten harika bir yapım olmuş gayet objektif olarak konular ele alınmış sevdim ben

Özer Çetinkaya
14-10-2009, 20:57
Aynen abi güzel başladı umarım önünü kapatmazlarda devam eder:)
Bu arada modlardan isteğim programın salı günü 20:00da olduğunu yazarmısınız ?

Arif Kocak
15-10-2009, 00:09
Güzel bir diziye benziyor.Tv'yle pek alakam yok daha doğrusu vaktim yok ama vakit buldukça izlencek diziler arasında yer alıyo.

Şenkal sen hala yaşıyo musun ?

Özer Çetinkaya
15-10-2009, 19:41
Aynen abi güzel başladı umarım önünü kapatmazlarda devam eder:)
Bu arada modlardan isteğim programın salı günü 20:00da olduğunu yazarmısınız ?
Bu yazıyı yazdıktan sonra altta Erdem Solak konuda olarak görünüyordu.
Gördüğü halde değiştirmedi sanırım ?

Tümay Yıldırım
06-12-2009, 21:13
çok güzel bir dizi izliyorum ben .

Emre.Yüksel
12-01-2010, 23:55
reytingleri takip eden biriyim..maalesef dizi tutmuyor..türk halkının tipi değil bu tip diziler bence..