PDA

Tüm Versiyonu Göster : 2010/11 Basketbol Sezonu Fenerbahçe Ülker Genel Topici

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Admin
11-07-2009, 00:49
Basketbol takımımızın durumu, transferler, güncel maçlar vb. gibi tüm konular hakkında öneri, fikir ve görüşlerinizi bu topic altında paylaşabilirsiniz.

Not: Güncel maç başlıkları ayrı başlıklar halinde yöneticiler tarafından açılacaktır.
http://www.gencfb.org/CanliYayin/

Burak Bal
11-07-2009, 00:51
forum yönetimine tesekkür ediyorum.
en sonunda basketbol sohbeti yapacagiz:)
bu arada basket de transfer yok canimi sikmaya basladilar:mad:

Hakan Çoban
11-07-2009, 00:52
Oh be iyi oldu bu.Teşekkürler Forum Yönetimi.

Her topicte Basketbol konuşuluyordu artık rahat rahat tartışalım burda.

İnşAllah bir gün transferleri tartışmakta nasip olur :(

Mehmet Karadas
11-07-2009, 00:54
Yeni transferleri bekliyoruz.Açıkçası ben James White,Terrence Kensey ve Solomon üçlüsünü özledim.(Nba'e gitmeden önceki solomon)

Cemil Rıdvan Kader
11-07-2009, 01:36
bence solomon bu sene final serisinde bizi şampiyonluktan etti

Burak Bal
11-07-2009, 01:46
adami zaten cok sisirdiler,sanki solomonsuz oynayamiyoruz.
adam bir geldi halk kahramani ilan edildi nerdeyse.
cok sisirdik adami

Mert Taşkıran
11-07-2009, 01:51
greenin gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum

Ümit İsbat
11-07-2009, 01:53
adami zaten cok sisirdiler,sanki solomonsuz oynayamiyoruz.
adam bir geldi halk kahramani ilan edildi nerdeyse.
cok sisirdik adami

bu seneki solomon u saymaz isek avrupanın en iyi 3 guardından biri ki yıllık 2 milyon euro parayı reddedip nba ye gitti.

Cemil Rıdvan Kader
11-07-2009, 01:55
green gönderilmeli bence de.ayrıca iyi bir yabancı pivota ihtiyacımız var ki bu sene euroleuge grubumuz da çok zor

Burak Bal
11-07-2009, 01:55
bu seneki solomon u saymaz isek avrupanın en iyi 3 guardından biri ki yıllık 2 milyon euro parayı reddedip nba ye gitti.
valla ben artik inanmiyorum solomon en iyi 3 guard arasinda oldunu hala.
ben bu süleymani sabaha kadar bekliyordum toronto da oynarken acaba kac dakika süre alacak ne yapacak diye.cogu maclarda az süre aldi,calderonun arkasinda kaldi haliyle.
girdi maclarda garip hareketleri vardi.bir macta torontoyu yakan isim oldu.
toronto taraftari dalga geciyorlardi forumlarda solomonla.

Levent Yıldırım
11-07-2009, 02:13
Green'in Gönderilmesi Lazım

Alican Aloğlu
11-07-2009, 02:14
Green Solomon bu takımda işi yok...
ikisinin yerine daha iyilerini bulabilecek bütçe ve tanınırlıktayız..

Engin Yeşilyurt
11-07-2009, 02:26
Solomonu bu kadar erken harcamamalısınız unutmayın bizim takıma 2 yıl şampiyonluk kazandırdı.Hiç semih,ömer aşık,vidmar bunları sölemiyorsunuz solomona söylüyorsunuz biraz mantıklı düşünün arkadaşlar..

Alican Aloğlu
11-07-2009, 02:28
mantığımı kalmış.basının gazına gelmiş desek 3 yıldır övülen biri şimdimi şımardı.
fgeldiğinden beri maç kaybetmedik son playoffta ama 2 maçıda onun yüzünden kaybettik.
bu kulüp formasını attı diye Tomas'ı yolladı,formayla dalga geçeni bu takımda tutmamalı

Ege Özışık
11-07-2009, 02:54
Solomon bu seneki Fb macerasında alıstıgımız günlerdeki gibi, ona King Solomon dedigimiz günlerdeki gibi oynamadı evet. Ancak gectıgımız yıllardaki oyununu sahaya yansıtacaksa onu yollayıp yerıne adam aramakta cok akıl karı olmaz. Green ve Smith konusunda heralde tum taraftarlarımzı aynı seyı savunuyor, ortak kanı gonderılmelerı yonunde. Bu sene benım anlamadıgım Oguz Savas oldukca az oynatıldı, bana kalırsa atletik özellikleri dısında hıcbır dezavantajı olmayan bir pota altı oyuncumuz, hem pota altı oyuncuları acısından kısır bır donemde oldugumuzu varsayarsak, bıraz daha fazla sure alması gerektigi kanaatındeyım.

Ümit İsbat
11-07-2009, 03:56
bir de tanjevic faktörü var adam süre dağılımı yaparak oynatıyo kime ihtiyacı oldugu onemli değil ki onun 15 dk solomon oynuyo guard da 15 dk green 10 dk mrsic bazen mrsic 2 forvet olarak kullanıyo hiç ummadık anda ya ömeri ya da smith i kesiyor.

Hakan Dolapçı
11-07-2009, 09:35
Basketbolla ilgili tek diyeceğim Ömer Onan'ın uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet etmesi ve Green denilen adamın takımdan gitmesi.

Mehmet Karadas
11-07-2009, 11:19
Aslında Final serisinde Solomon kötüydü falan diyoruz.Evet çok kötüydü ama bence bir kişi daha vardı çok kötü olan.Özellikle içerideki son maçta ve ondan önceki içeride oynadığımız maçta Damir Mrsiç inanılmaz basit top kayıpları yaptı.Artık top süremiyor Mrsiç.Onun da zamanı geçti.Ayrıca ben Kasun gibi kuvvetli bir pivot istiyorum.Bir de güzel guard yeter.

Mert Kabakçı
11-07-2009, 11:32
semih erden ve vidmar'ın gonderilmesi taraftarıyım...sırtı donuk potaya giden bir uzunumuz yok..kambala bunu cok iyi yapıyordu...eski efesli prkacin de oyle...bir tane de fundemental'i yi olan, atletik bir sutor bulmamız lazım...tarance kinsey bunun en iyi ornegiydi...oyun kurucu pozisyonunda green'in basarılı oldugunu dusunuyorum; fakat gonderilip yerine daha iyi oyunu okuyabiliyen bir guard alınabilir..

Burak Bal
11-07-2009, 13:49
Aslında Final serisinde Solomon kötüydü falan diyoruz.Evet çok kötüydü ama bence bir kişi daha vardı çok kötü olan.Özellikle içerideki son maçta ve ondan önceki içeride oynadığımız maçta Damir Mrsiç inanılmaz basit top kayıpları yaptı.Artık top süremiyor Mrsiç.Onun da zamanı geçti.Ayrıca ben Kasun gibi kuvvetli bir pivot istiyorum.Bir de güzel guard yeter.
mrsice kimse laf edemez bence,adam chales shmit i durdurdu bütün seri boyunca savunma yapti.mrsicin normalde savunmasi zayif.

Talha Koç
11-07-2009, 15:07
Fenerbahçe Ülker transfer yapmasa bile bu kadrosuyla yine şampiyonluğa oynar fakat Euroleague için bence kaliteli 1 forvet alınmalı.Ayrıca solomon'u bu kadar kolay harcamak yanlış olur bize 2 kere şampiyonluk kazandırdı.Gören de efes'e yenilmemizin tek sebebi solomon sancak.Bence tek sebep hücüm organizasyonlarını bir türlü yapamamız.Savunmada sorun yoktu.

Hakan Çoban
11-07-2009, 15:49
Tanjevic elindeki kadroyu hiç kullanamıyor.Kadroyu zamana göre paylaştırıyor.5 dakika Ömer Aşık,5 dakika Semih.Yok efendim 10 dakika Green,10 dakika Solomon.Böyle birşey var mı hiç biyerde?

Oyunun gidişatına göre kullanamıyor kadroyu.Ömer Onan çoğu maçın büyük bölümünde bench'te oturdu.Damir sene boyunca belli zamanlarda şans bulurken Final Serisinde birden bire fazla süre almaya başladı.

Tanjevic'in bir an önce gönderilmesi lazım.Ne yaptığını bilmiyor adam.

Emin Top
11-07-2009, 15:52
Fenerbahçe Ülker şu anda transfer yaptımı?

Burak Bal
11-07-2009, 15:54
Tanjevic elindeki kadroyu hiç kullanamıyor.Kadroyu zamana göre paylaştırıyor.5 dakika Ömer Aşık,5 dakika Semih.Yok efendim 10 dakika Green,10 dakika Solomon.Böyle birşey var mı hiç biyerde?

Oyunun gidişatına göre kullanamıyor kadroyu.Ömer Onan çoğu maçın büyük bölümünde bench'te oturdu.Damir sene boyunca belli zamanlarda şans bulurken Final Serisinde birden bire fazla süre almaya başladı.

Tanjevic'in bir an önce gönderilmesi lazım.Ne yaptığını bilmiyor adam.
iste benden hep bundan rahatsiz oluyordum.
bu takimda 30 dakika oynayan kimse yok.
mirsad gibi adam bile 20 dakika oynuyor düsünün artik.
vidmar ilk 5 de basliyor 6 7 dakika sonra cikiyor bir daha girmiyor.
oguz semih ömerin oynadi dakikalar hep ayni.
ya bir kere de oynat su adamlari 30 35 dakika.
diger takimlara bakiyorum mesela panathinaikos da jasekevicus 30 35 dakika,nicolas 30 dakika,diamantidis 30 dakika.bütün guardlar 30 dakika oynuyor.bizdeki guardlar 20 25 belki.

Adem Akpulat
11-07-2009, 15:55
iste benden hep bundan rahatsiz oluyordum.
bu takimda 30 dakika oynayan kimse yok.
mirsad gibi adam bile 20 dakika oynuyor düsünün artik.
vidmar ilk 5 de basliyor 6 7 dakika sonra cikiyor bir daha girmiyor.
oguz semih ömerin oynadi dakikalar hep ayni.
ya bir kere de oynat su adamlari 30 35 dakika.
diger takimlara bakiyorum mesela panathinaikos da jasekevicus 30 35 dakika,nicolas 30 dakika,diamantidis 30 dakika.bütün guardlar 30 dakika oynuyor.bizdeki guardlar 20 25 belki.

Burak takip eiyorum da sen bu işi biliyosun ha.Tanjeviçle de yıldızın bir türlü barışmadı:)

Hakan Çoban
11-07-2009, 15:55
Fenerbahçe Ülker şu anda transfer yaptımı?

Yok yapmadı daha.EuroLeauge'de Final-Four oynayacaklarmış bu kadro ve bu coach ile :)

Burak Bal
11-07-2009, 16:02
Burak takip eiyorum da sen bu işi biliyosun ha.Tanjeviçle de yıldızın bir türlü barışmadı:)
abi ben bu tanjevici cözemedim gitti:)bir de bu tanjevicin karieri basarilarla dolu bir teknik adam.nasil böyle hatalar yapiyor anlamis degilim.
bu adamla yola devam etmek intar gibi birsey olur.

gitsinler oktay mahmutiyi alsinlar,adam bosta su anda.benetton dan ayrildi uzatmadi sözlesmeyi.aydin örs de bence yeterli degil avrupa icin.

Uğur Karakaş
11-07-2009, 16:25
Ligler başlasada buranın tadı artsa :=)

Fetullah Kilic
11-07-2009, 16:33
Gitmesi gereken yabancilar , Greene , Smith ve Vidmar
bunlarin yerine 3 kaliteli yabanci alinirsa bence hem avrupada hem ligde basarili oluruz , yerli oyuncularimiz zaten efesi saymasak diger takimlara göre daha iyi..
Ayrica Hakan Demirel de kiralik gönderilmisti gecen sezon o da yeniden takima kazandirilmali...

Burak Bal
11-07-2009, 16:34
Gitmesi gereken yabancilar , Greene , Smith ve Vidmar
bunlarin yerine 3 kaliteli yabanci alinirsa bence hem avrupada hem ligde basarili oluruz , yerli oyuncularimiz zaten efesi saymasak diger takimlara göre daha iyi..
Ayrica Hakan Demirel de kiralik gönderilmisti gecen sezon o da yeniden takima kazandirilmali...
hakan demirel darüsafakayla anlasti.....efesin pilot takimi yani.

Uğur Karakaş
11-07-2009, 16:46
hakan demirel darüsafakayla anlasti.....efesin pilot takimi yani.

Burak Efes'in pilot takımı bildiğim kadarıyla Pertevniyal .

Burak Bal
11-07-2009, 16:48
Burak Efes'in pilot takımı bildiğim kadarıyla Pertevniyal .
pertevniyal da pilot takimi daska da ugurcan honey:)

Uğur Karakaş
11-07-2009, 16:50
pertevniyal da pilot takimi daska da ugurcan honey:)

Sanmıyorum honey.

Burak Bal
11-07-2009, 16:51
Sanmıyorum honey.
sanmiyorum manmiyorum yok ugurcan.
adamlar zaten ayni salonda oynuyor bide.
her neyse bize ne

Uğur Karakaş
11-07-2009, 16:53
sanmiyorum manmiyorum yok ugurcan.
adamlar zaten ayni salonda oynuyor bide.
her neyse bize ne

Honey ne adamsın ya :=)

Aynı salonda oynuyorlar diye , pilot takım mı oluyor ?

Neyse , sapmasında konu şu tanjeviçin gitmesi lazım.Oyuncu değişiklikleri falan çok saçma.Bu adam basketboldan anlamıyor mu diye bazen merak ediyorum.

Oyuncuların moralini çok bozuyor , çok sinirli.

Burak Bal
11-07-2009, 16:55
Honey ne adamsın ya :=)

Aynı salonda oynuyorlar diye , pilot takım mı oluyor ?

Neyse , sapmasında konu şu tanjeviçin gitmesi lazım.Oyuncu değişiklikleri falan çok saçma.Bu adam basketboldan anlamıyor mu diye bazen merak ediyorum.

Oyuncuların moralini çok bozuyor , çok sinirli.
tamam ugurcan sen daha iyi biliyorsun herseyi.
alpella da bizim pilot takimdi sonra trabzona verdiler.

Uğur Karakaş
11-07-2009, 17:01
tamam ugurcan sen daha iyi biliyorsun herseyi.
alpella da bizim pilot takimdi sonra trabzona verdiler.

Burak ben sadece bildiğim birşeyi söyledim.Doğrusu yanlışı nasıldır orasını araştırmak lazım ama sadece benim bildiğim daçka Efes'in pilot takımı değil.

Bu konudan dolayı kalpler kırılmasın , dahada birşey yazma istersen msnden konuşuruz.

Burak Bal
11-07-2009, 17:05
her neyse koy gitsin efese bize ne

Erhan Okur
11-07-2009, 17:51
abi ben bu tanjevici cözemedim gitti:)bir de bu tanjevicin karieri basarilarla dolu bir teknik adam.nasil böyle hatalar yapiyor anlamis degilim.
bu adamla yola devam etmek intar gibi birsey olur.

gitsinler oktay mahmutiyi alsinlar,adam bosta su anda.benetton dan ayrildi uzatmadi sözlesmeyi.aydin örs de bence yeterli degil avrupa icin.

tanjevic avrupanın en iyi antrenörlerinden biri ama bize uygun bir antrenör değil bende hep savunurdum ama benimde final serisinden sonra gözümden düştü
david blatt süper coach bence o adam uçurur bizi ama geçen sene bir rus takımıyla 2 yıllık anlaşmıştı galiba

Murat Bal
11-07-2009, 17:59
tanjevic avrupanın en iyi antrenörlerinden biri ama bize uygun bir antrenör değil bende hep savunurdum ama benimde final serisinden sonra gözümden düştü
david blatt süper coach bence o adam uçurur bizi ama geçen sene bir rus takımıyla 2 yıllık anlaşmıştı galiba
birzamanlar eniylerdendi ama artık öyle değil.oynattığı sistem 90 lı yıllarda kaldı.artık oyun daha hızlı ve tek uzun onun yanında yüzü dönük şut atabilen kısa oyuncular üzerine kurulu oynanıyo.hatırlayın efes bizi böyle yendi shumpert ve yunan oyuncularını 4 numaraya çekip dışarıdan üçlüklerle şampiyon oldular.efes 4 kısaya döndüğünde tanjeviç buna karşılık veremedi.buda şampiyonluğa mal oldu.

Burak Bal
11-07-2009, 18:13
aslinda tanjevic emir prezilici bir bodiroga yapabilir ama degerlendiremiyor.
erhanin dedi gibi david blatt gelsin bu takimi ucurur ama dinamo moskova da 2 yilik anlasma yapmisti.ve zaten russia milli takimin basinda

Serkan Öksüz
11-07-2009, 18:50
Belki daha erken ama tanjevic bu takımın başında olduğu sürece takıma pek güvenim yok

Ege Özışık
11-07-2009, 19:45
Konu dışı mesaj atmayınız

Ege Özışık
11-07-2009, 19:48
Konu dışı mesajlar atmayınız..

Ertan Kutlu
11-07-2009, 19:49
tanjevicin yollanması lazım.

Ege Özışık
11-07-2009, 19:56
birzamanlar eniylerdendi ama artık öyle değil.oynattığı sistem 90 lı yıllarda kaldı.artık oyun daha hızlı ve tek uzun onun yanında yüzü dönük şut atabilen kısa oyuncular üzerine kurulu oynanıyo.hatırlayın efes bizi böyle yendi shumpert ve yunan oyuncularını 4 numaraya çekip dışarıdan üçlüklerle şampiyon oldular.efes 4 kısaya döndüğünde tanjeviç buna karşılık veremedi.buda şampiyonluğa mal oldu.

Bu konuda dediklerine katılıyorum, bence cok dogru bır analız yapmıssın. Solomon kenardayken hucumda hıc uretken degildik final serısınde, ancak Efes 4 kısayla oynadıgı donemlerde sureklı penetre edıp cembere gıderek bızım savunmanın dengesını bozdu, böylece cok ıyı yerlerde dogru sut secımlerı bulabildiler. Buda bızım sonumuzu getırdı.

Murat Bal
11-07-2009, 19:56
Fenerbahçe Ülker'de geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle çok fazla forma giyemeyen Gordan Giricek, ABD'nin Philadephia kentinde ameliyat oldu. Hırvat oyuncunun operasyon sonrası durumunun iyi olduğu bildirildi.

Gordan Giricek, Philadelphia'da özel doktorlar eşliğinde kasığından ameliyat olurken, sezon sonunda doğru ağrıları artan Hırvat oyuncunun ameliyatının 45 dakika sürdüğü ve basketbolcunun 3 hafta içinde çalışmalara başlayabileceği öğrenildi.

ABD'de tedavisinin bir bölümünü sürdürecek olan Giricek daha sonra İstanbul'a gelerek fizik tedavi çalışmalarına başlayacak. Hırvat oyuncu, sarı-lacivertlilerin 62 maçlık Beko Basketbol Ligi, Teknosa Türkiye Kupası ve Euroleague maratonunda sakatlığı nedeniyle sadece 24 maç forma giyebildi.

(Kaynak: Fenerbahçe Spor Kulübü)

Ragıp Soysal
12-07-2009, 17:16
Burak ben sadece bildiğim birşeyi söyledim.Doğrusu yanlışı nasıldır orasını araştırmak lazım ama sadece benim bildiğim daçka Efes'in pilot takımı değil.

Bu konudan dolayı kalpler kırılmasın , dahada birşey yazma istersen msnden konuşuruz.

darüşafaka efesin pilot takımıdır..takımda yer bulamayan gencler orada oynuyor..

Amed Yılmaz
12-07-2009, 17:38
Giricek Diye Bir Adam Aldık Hep Hayalini Kurardım Bu Adam Fenerde Oynasa Diye Geldi Dogru Düzgün 10 Maç Oynayamadı.Şanssızlık.

Yabancı Oyunculardan İstedigimiz Verimi alamıyoruz özellikle Vidmar ve Greenden.Green e Topu Atmazsan 40 Dakika Topu Almaz Eline. Guard Dedigin Adam Topla Oynuyacak.

Yerli Oyuncularımızdan Sırıtan Semih Erden.Semih i İzlerken Basketboldan utanıyorum basketbol böyle lakayıt tavırlarla Oynanmaz.Belki Kaya Peker Kerem Gönlümden Çok Çok Daha Yetenekli ama ciddi degil.

Bir Diger Konuda Solomon Adam Nba Ye Gitti Basketbolu Unuttu.Bir Alternatif Şart.

Burak Bal
12-07-2009, 18:14
solomon basketi unutmadi,solomon dogru dürüst basket oynamayi ögrendi nba de.
solomon avrupa takimlarinda panathinaikos olimpiyakos cska ayri tutuyorum bunlarda takim ruhu var,solomon anca bizim gibi takimlarda tek basina kullanir herseyi.
nba de solomondan 10 kat daha iyi yildizlar oldu icin solomona is düsmez:)
iste o yüzden solomon final maclarinda fazla ön plana cikamadi

Ege Özışık
12-07-2009, 18:45
Yanlız benım bır tespıtım var bu senekı Solomonu cok farklı gordum ben, mesela Telekom macında El-Amın ı savunuyordu, ve El-Amın Solomonun ustunden o kadar fazla sayı urettı, ard arda sayılar attı el ustunden, tanıdıgımız Solomon bunu gurur meselesı yapardı, çıldırırdı , dahada hırslanırdı.. Yanlıs , oyunun dengesını bozan sut secımlerıyle bunu ortbas edıp lehıne cevırmeye calısırdı, bunuda yapmadı.. Ilk Efes macında cok az sayı uretebıldı, 7 tane top kaybı yaptı, normalde Solomon boyle hatalar yapsa sureklı hakemle ugrasır falan, kontrolden cıkardı, bunuda yapmadı.. Efes Pilsenden olaylı ayrılısı sebebıyle bu takıma karsı her zaman hırslı olmustur bunuda bu seride hıc goremedım bu seneye kadar Solomon'un bızımle cıktıgı 11 Efes macının 10 unu kazanmısız..
Yasadıgı sıkıntılı NBA tecrübesü sonrası cok farklı bır profil ciziyor..

Mehmet Alkan
12-07-2009, 19:58
tanjeviç'in hataları yüzünden şampiyonluğu kaybettik.neden sözleşmesi uzatıldı anlamış değilim...

Adem Kemertaş
12-07-2009, 20:02
Artık transflerler yapılmalı.Efesi geçmemiz lazımken geriliyoruz.

Murat Bal
12-07-2009, 22:09
tanjeviç'in hataları yüzünden şampiyonluğu kaybettik.neden sözleşmesi uzatıldı anlamış değilim...
tanjeviç in problemi oynattığı sistem 90 lı yıllarda kaldı.artık oyun daha hızlı oynanıyo efes serisinde canımızı en çok yakan üçlükler ve hızlı hücumlar oldu.bizse hep sete set oynadık baskı yaptıklarında hiçbir zaman cezalandıramadık bir ikinciside tek uzun onun yanında yüzü dönük şut atabilen kısa oyuncular üzerine kurulu oynanıyo.hatırlayın efes bizi böyle yendi shumpert ve yunan oyuncularını 4 numaraya çekip dışarıdan üçlüklerle şampiyon oldular.efes 4 kısaya döndüğünde tanjeviç buna karşılık veremedi.buda şampiyonluğa mal oldu.tanjeviç igönderip kimi alıcaz.benim aklıma ilk gelen iki isim 1.oktay mahmuti 2.çetin yılmaz(sanırım itü ile anlaştı)

Ege Özışık
12-07-2009, 22:21
tanjeviç in problemi oynattığı sistem 90 lı yıllarda kaldı.artık oyun daha hızlı oynanıyo efes serisinde canımızı en çok yakan üçlükler ve hızlı hücumlar oldu.bizse hep sete set oynadık baskı yaptıklarında hiçbir zaman cezalandıramadık bir ikinciside tek uzun onun yanında yüzü dönük şut atabilen kısa oyuncular üzerine kurulu oynanıyo.hatırlayın efes bizi böyle yendi shumpert ve yunan oyuncularını 4 numaraya çekip dışarıdan üçlüklerle şampiyon oldular.efes 4 kısaya döndüğünde tanjeviç buna karşılık veremedi.buda şampiyonluğa mal oldu.tanjeviç igönderip kimi alıcaz.benim aklıma ilk gelen iki isim 1.oktay mahmuti 2.çetin yılmaz(sanırım itü ile anlaştı)

Oktay Mahmudiyi alırsak bencede cok iyi olur, kendısı Turkıyede yenılıklere en acık koctur, Tanjevıc'ın oynattıgı sıstemın senınde dedıgın gıbı eskıde kaldıgını dusunecek olursak, Oktay Mahmudi cok iyi bir secim olacaktır. Ancak kendısının oyuncularla,( özellikle yabancı oyuncularla) arasının epey kötü oldugunu, birebir iletişim meziyetleri sınırlı bir koç oldugunu okumustum bır kac yerde.. Tabıı kendısı cok agresıf bır koc ve dısıplınını koydugu katı kurallardan ve sertliginden taviz vermeyişinden alıyorda olabilir..

Murat Bal
12-07-2009, 22:35
Oktay Mahmudiyi alırsak bencede cok iyi olur, kendısı Turkıyede yenılıklere en acık koctur, Tanjevıc'ın oynattıgı sıstemın senınde dedıgın gıbı eskıde kaldıgını dusunecek olursak, Oktay Mahmudi cok iyi bir secim olacaktır. Ancak kendısının oyuncularla,( özellikle yabancı oyuncularla) arasının epey kötü oldugunu, birebir iletişim meziyetleri sınırlı bir koç oldugunu okumustum bır kac yerde.. Tabıı kendısı cok agresıf bır koc ve dısıplınını koydugu katı kurallardan ve sertliginden taviz vermeyişinden alıyorda olabilir..
oktay mahmudi aydın örs ün öğrencisidir.çetin yılmaz da öyle ikisi de aydın örsün yetiştirdiği koçlardandır ve aydın örs modelini benimsemişlerdir.

Ege Özışık
12-07-2009, 22:52
Evet aynen dedigin gibi, bakalım yonetımde zaten bu ıslerden anlayan Mahmut Uslu var kendısınınde antrenörlük kariyeri falan var, dogru ısmı bulma konusunda ona guvenım var sadece. Bende Tanjevıcın artık gonderılmesı gerektıgını, bir hoca degısıklıgının takıma ıyı gelecegını az cok dusunenlerdenım..

Erhan Okur
12-07-2009, 22:56

tanjevicin sözleşmesinin falan uzatıldığı yok 3 yıllık anlaşması vardı bu sene son yani;)

Murat Bal
12-07-2009, 23:08
Evet aynen dedigin gibi, bakalım yonetımde zaten bu ıslerden anlayan Mahmut Uslu var kendısınınde antrenörlük kariyeri falan var, dogru ısmı bulma konusunda ona guvenım var sadece. Bende Tanjevıcın artık gonderılmesı gerektıgını, bir hoca degısıklıgının takıma ıyı gelecegını az cok dusunenlerdenım..
tanjevic aydın hocanın mirasını yedi mili takıma hiç birşey katamadı aksi çok kötü bir grafik çizdi(2006 hariç) avrupa kupalarında çok çok kötü yönetti takımı avrupanın en iyi kadrosuna sahip ülkelerden biriyiz ama giderek kötüye gidiyo umarım 2009 avrupa şampiyonası bizim için bir çıkış olur.

Burak Bal
12-07-2009, 23:40
mirsad avrupa sampiyonasinda kesin olmalidir kesin yani.
ama 2006 dünya kupasinda sanirim mehmet okurla bir kavgasi olmustu.
sen ne bicim oyuncusun nba de nasil oynuyorsun diye laflar etmis o gündür alinmiyor ikisi de milli takima.
aynisi kaya peker icinde gecerli,tanjevici elestirdi bir kere ondan sonra alinmadi.
serkan erdogan da öyle.

ayrica oktay mahmuti cok iyi secim olur ama bir de solomon var takimda:)
solomonla kavga etmisti bir kere,bence anlasamaz süleymanla

Ümit İsbat
12-07-2009, 23:43
resmi siteden ligin sonunda açıklama yapıldı tanjevic ile devam edilecek diye

Murat Bal
13-07-2009, 11:35
mirsad avrupa sampiyonasinda kesin olmalidir kesin yani.
ama 2006 dünya kupasinda sanirim mehmet okurla bir kavgasi olmustu.
sen ne bicim oyuncusun nba de nasil oynuyorsun diye laflar etmis o gündür alinmiyor ikisi de milli takima.
aynisi kaya peker icinde gecerli,tanjevici elestirdi bir kere ondan sonra alinmadi.
serkan erdogan da öyle.

ayrica oktay mahmuti cok iyi secim olur ama bir de solomon var takimda:)
solomonla kavga etmisti bir kere,bence anlasamaz süleymanla
mirsad milli takımı kendi isteği ile bıraktı diye biliyorum.bir röpörtajında artık yorulduğunu ve gençlerin önünü açmak için milli takımı bıraktığını söylemişti..

Burak Bal
13-07-2009, 12:19
mirsad su anda en verimli dönemini yasiyor
kazanmadi basari kalmadi,tek euroleague sampiyonlugu eksik.

ayrica bu aksam ntv ve ntv spor da nba stüdyo ya hidayet türkoglu katilacak.

Hakan Çoban
13-07-2009, 12:23
mirsad su anda en verimli dönemini yasiyor
kazanmadi basari kalmadi,tek euroleague sampiyonlugu eksik.

ayrica bu aksam ntv ve ntv spor da nba stüdyo ya hidayet türkoglu katilacak.

Program kaçta?

Burak Bal
13-07-2009, 12:25
Program kaçta?
saat 20.30 da

Burak Bal
14-07-2009, 12:49
Mccaleb tamam

Fenerbahçe, Mersin BŞB'de başarılı bir sezon geçiren ABD'li oyun kurucu Mccaleb ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli takım, Mccaleb için Mersin'e 125 bin dolar bonservis bedeli ödeyecek. Mccaleb'in Mersin'den aldığı senelik ücret 125 bin dolardı.
http://www.fotomac.com.tr/fen109.html

rezalet

Mehmet Sağır
14-07-2009, 13:08
Hani Mccaleb'le ilgilenilmiyordu. :ks:

Burak Bal
14-07-2009, 13:11
Milliyet Gazetesi yazarı Ümit Avcı Fenerbahçe Ülker'in transferde haftasonuna kadar önemli kararlar alacağını yazdı.

Ümit Avcı, Sarı-Lacivertli takımdan Vidmar ve Smith'in gideceğini bütçenin belirlenmesnin ardından da yeni isimler için harekete geçileceğini yazdı. Ayrıca Green'in sözleşmesinin ise feshedilmeye çalışıldığını kalema aldı.

http://www.basketdergisi.com/medya_detay.asp?tur=54&id=10797

Mehmet Sağır
14-07-2009, 13:12
Eğer doğruysa çok güzel haber bence.3'nünde kesinlikle gönderilmesi lazımdı.Tanjeviç burayı akademi haline getirmez inşallahta katkı sağlayacak yabancılar alırız bütçenin durumuna göre.

Cenk Oflezer
14-07-2009, 14:23
Smith kalsın takımda blokları yeter.

Fetullah Kilic
14-07-2009, 14:35
Milliyet Gazetesi yazarı Ümit Avcı Fenerbahçe Ülker'in transferde haftasonuna kadar önemli kararlar alacağını yazdı.

Ümit Avcı, Sarı-Lacivertli takımdan Vidmar ve Smith'in gideceğini bütçenin belirlenmesnin ardından da yeni isimler için harekete geçileceğini yazdı. Ayrıca Green'in sözleşmesinin ise feshedilmeye çalışıldığını kalema aldı.

http://www.basketdergisi.com/medya_detay.asp?tur=54&id=10797

konuyla alakasi yok ama yazinin içerisinde söyle yaziyor..

''Sponsor firma ile yapılan görüşmelerin ardından oluşacak bütçenin, sarı-lacivertli ekibin transferlerine yön vereceği belirtilirken...''

Yani adamlar o kadar para veriyor daha Ülker yazmiyorlar...

Yaziyi tamamen okudum.. Greene'e 900bin dollar veriyorsak eger, bunu zaten kimse aciklayamaz..?

Smith , Vidmar , Greene OUT diyorum..

Bu 3 oyuncuda kesinlikle yetersiz..

Terrence Kinsey dönse süper olur...!

Burak Bal
14-07-2009, 14:39
kinsay sakat su an.
ayrica duyumlar var iste atasehir deki ülker salonu yüzünden fenerbahce bütceyi indirecek diye.
ben anlamiyorum bu murat ülker ne ise yariyor?ne diye sponsor oldular

Fetullah Kilic
14-07-2009, 14:46
kinsay sakat su an.
ayrica duyumlar var iste atasehir deki ülker salonu yüzünden fenerbahce bütceyi indirecek diye.
ben anlamiyorum bu murat ülker ne ise yariyor?ne diye sponsor oldular

Bildigim kadariyla salonu onlar yaptiriyor zaten.. ve salonun cevresini de onlar yapacak bu diger yapilacak olan seylerin geliri paylasilacak..
Salonun ismide 5 yil boyunca Fenerbahçe ÜLKER arena olacak..
bence Ülker transfer içinde para ayiracaktir Efesi durdurmak isteyecektirler..

Levent Yıldırım
14-07-2009, 16:02
Eurolig'de Grubumuzu İlk 2 İçinde Bitirmek İstiyorsak Mutlaka Transfer Şart Fenerbahçe Ülker'e

Fatih Kürün
14-07-2009, 16:23
su fenerbahce basketbol takiminin T.D. olsam oyunculara antremandan sonra 30 dakika serbest atis calistiririm. basketboldan pek anlamam, ama okadarda kacmaz ya.
hem milli takimin hem fenerbahcenin hastaligi bu, dogru düzgün serbest atis atamiyoruz. mrsic disinda dogru düzgün 2/2 atabilen bile yok

Ege Özışık
14-07-2009, 16:42
su fenerbahce basketbol takiminin T.D. olsam oyunculara antremandan sonra 30 dakika serbest atis calistiririm. basketboldan pek anlamam, ama okadarda kacmaz ya.
hem milli takimin hem fenerbahcenin hastaligi bu, dogru düzgün serbest atis atamiyoruz. mrsic disinda dogru düzgün 2/2 atabilen bile yok

O bence bıraz konsantrasyonlada alakalı bence emınım antremanlarda yeterkı kadar serbest atıs atıyolardır ve hepsı ıyı atıcılardır ama , ozellıkle fınal serısındekı dusuk yuzdeyı ben oyuncuların kafalarını oyuna ıyı verememelerıne baglıyorum, buda bence hıc bır oyuncunun ne zaman oyuna gırıp gıremeyecıgını kestırememesı, yanı Tanjevıcın rotasyona dayalı ılgınc oyun sıstemı, 5 dk oynayan cıkıyor, iyi oynasa dahi sahada kalamıyor vs..

Cemil Rıdvan Kader
14-07-2009, 16:48
griçek bu takımda kaç maç oynadı 5 olmuşmudur toplamı ?

Burak Bal
14-07-2009, 16:50
Efes Pilsen Bir Bomba Daha Patlattı!

14.07.2009 16:32:00
Beko Basketbol Ligi’nin son şampiyonu Efes Pilsen, Avrupa sayı kralı Igor Rakoçeviç’ten sonra ikinci önemli transferini gerçekleştirdi ve Sloven yıldız Bostjan Nachbar ile anlaştı.
NTV Spor'un son dakika haberi göre, Bostjan Nachbar gelecek sezon Efes Pilsen'in forması için ter dökecek.

Ege Özışık
14-07-2009, 16:58
Cok iyi adam almıslar ya ve sınırıme dokunan kısım bu adama yıllık 1.1 milyon euro odeyeceklermıs ve bız Green gibi adama 900 bun euro oduoruz yanı akıl alır şey degil ya..

Mehmet Sağır
14-07-2009, 18:37
Efes Pilsen bu sene silip süpürecek anlaşılan , Euroleague içinde çok iddialı bir takım kurdular.Bizde Voleybol dışında tık yok resmen.Bayan Basketbol'da da Galatasaray'a kaptırmasak bari şampiyonluğu.Euroleague'de de bizden daha iyi bir yerlere gelirlerse havalarından geçilmez şimdi.Erkek Basketbol'da yavaş yavaş haberler geliyor ama , gündemdeki isimlerle hedef falan yükseltemeyiz.Bakalım bu sene ne yapacağız , Gıricek'ten verim alabilsek bu sezonda hiç olmazsa Solomon-Gıricek ikilisi takımı sırtlasa.

Ahmet Şen
14-07-2009, 18:48
Fenerbahçe, Mersin BŞB'de başarılı bir sezon geçiren ABD'li oyun kurucu Mccalebb ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Sarı-lacivertli takım, Mccalebb için Mersin'e 125.000 dolar bonservis bedeli ödeyecek.
Mccalebb'in Mersin'den aldığı senelik ücret 125.000 dolardı.
Kaynak : Sabah ve Fotomaç

Murat Bal
14-07-2009, 19:04
Fenerbahçe, Mersin BŞB'de başarılı bir sezon geçiren ABD'li oyun kurucu Mccalebb ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Sarı-lacivertli takım, Mccalebb için Mersin'e 125.000 dolar bonservis bedeli ödeyecek.
Mccalebb'in Mersin'den aldığı senelik ücret 125.000 dolardı.
Kaynak : Sabah ve Fotomaç
bu haberi bende gördüm ama ne kadar doğru transfer tartışılır.bu arada efes Bostjan Nachbar ile anlaştı. efespilsen in bu transfer ile euroleague de final four hedefledikleri belli oluyo.bizimde final four gibi hedeflerimiz varsa en az iki takviye şart yoksa ikinci turdan ilerisini göremeyiz.

Ege Özışık
14-07-2009, 19:29
Evet ya Efes Pilsen cok ileri seviyede iki tane oyuncu aldı, gerek ligde en buyuk rakıbımızın onlar oldugunu hesaba katarsak, gerekte Avrupada bir yerlere gelmek ıstıyorsak bizde ust duzey oyuncuları kadromuza dahil etmeliyiz, gectigimiz sezondan dersler cıkarmalıyız. Bostjan Nachbar NBA patentli oldukca tanınmıs kaliteli bir oyuncu, Rakocevic desek Eurolague de iyi bir kariyeri var cok tanınmıs bir isim, bizimde acilen bu transfer hamlelerıne karsılık vermemız lazım..

Gökhan Alkan
14-07-2009, 19:38
Bu süper oldu. Forum Yönetiminden Allah razı olsun. Artık bırazda Basketbol zamanı :)

Erhan Okur
14-07-2009, 21:20
erkek basketbol takımı büyük ihtimalle yabancı oyuncu transferi yapmıcak hepsinin sözleşmesi devam ediyor

Murat Bal
15-07-2009, 14:19
büyük ihtimalle bir hafta içerisinde transfer sorunu halledilecek gibi.vidmar giderse yerine yabancı alınmayacak gibi geliyo bana enesle o bölge doldurulur.

Mert Kabakçı
15-07-2009, 17:30
büyük ihtimalle bir hafta içerisinde transfer sorunu halledilecek gibi.vidmar giderse yerine yabancı alınmayacak gibi geliyo bana enesle o bölge doldurulur.

dogru diyorsun ve bir tane daha uzunun gonderilmesi kesinlikle şart...semih veya oguzun vidmarla birlikte gonderilmesi gerekir... gonderilsin ki şu enes kanter'i boşa harcamayalım... dogru düzgün bir şey yapalım bari..

Ege Özışık
15-07-2009, 17:49
Oguz Savas'ı gectıgımız sene harcadı resmen Tanjevic yanı, gönderilmesinden yana degılım bence Oguz atletik dezavantajları dısında cok yeteneklı bı pota altı oyuncusu , ama tum sezon gecen senekı gıbı gececekse oyuncunun kendısınede yazık, oynatmayacaksa gondersın yanı, ülke basketbolu bir pota altından olmasın. Semıh'ın fızıgınden oturu cok begenırım kendısını, bence cok yararlı oyuncu ama, gectıgımız sezon kafasını hıc veremedı oyuna , cok laubali ve kopuk oynadı anlam veremedım. Yanı oyuncu gondermek yerıne Tanjevıc'ı gondersek tum bu faydalı oyuncuların yeteneklerınden yararlanırız gıbıme gelıyo aslında :)

Mert Kabakçı
15-07-2009, 18:01
Oguz Savas'ı gectıgımız sene harcadı resmen Tanjevic yanı, gönderilmesinden yana degılım bence Oguz atletik dezavantajları dısında cok yeteneklı bı pota altı oyuncusu , ama tum sezon gecen senekı gıbı gececekse oyuncunun kendısınede yazık, oynatmayacaksa gondersın yanı, ülke basketbolu bir pota altından olmasın. Semıh'ın fızıgınden oturu cok begenırım kendısını, bence cok yararlı oyuncu ama, gectıgımız sezon kafasını hıc veremedı oyuna , cok laubali ve kopuk oynadı anlam veremedım. Yanı oyuncu gondermek yerıne Tanjevıc'ı gondersek tum bu faydalı oyuncuların yeteneklerınden yararlanırız gıbıme gelıyo aslında :)

ben de oguzun oyununu begeniyorum...bir uzuna gore top hakimiyeti yuksek,şutu fena degil ve en onemlisi post-up cok iyi oynuyor....ama enes'in de takıma katılacagını istiyorsak vidmarla beraber 1 uzun daha gitmeli...hangisinin olacagı tartışılır; fakat gitmesi ŞART..

Ege Özışık
15-07-2009, 18:05
Vidmar'ın Tanjevic gitmeden bu takımdan gıtmeyecegını dusunuyorum, Preldzic te öyle( gerci Preldzic kendını kanıtlamaya basladı, iyi performans koyuyor). Takımdaki pota altı oyuncularını degerlendırıcek olsam oyumu Oguzdan yana kullanacagım cok acık, Enese bende sans verılmesınden yanayım, ama Fenerde oynayan bir kac altyapı oyuncusu arkadasımın dedıgıne gore zaten cok ustune dusuyorlarmıs Enesın ve oynatacaklarından bahsediolarmıs, kendısıne ıyı ucrette oduyolarmıs bu yasta. Gercı Besıktas Cola Turka A Takım macında 8 sayı 12 reb yapan, Euroleague macında oyuna gırmıs bır oyuncudan bahsediyoruz, bir altyapı oyuncusundan diil, o yuzden normal bunlar..

Murat Bal
16-07-2009, 13:26
Vidmar'ın Tanjevic gitmeden bu takımdan gıtmeyecegını dusunuyorum, Preldzic te öyle( gerci Preldzic kendını kanıtlamaya basladı, iyi performans koyuyor). Takımdaki pota altı oyuncularını degerlendırıcek olsam oyumu Oguzdan yana kullanacagım cok acık, Enese bende sans verılmesınden yanayım, ama Fenerde oynayan bir kac altyapı oyuncusu arkadasımın dedıgıne gore zaten cok ustune dusuyorlarmıs Enesın ve oynatacaklarından bahsediolarmıs, kendısıne ıyı ucrette oduyolarmıs bu yasta. Gercı Besıktas Cola Turka A Takım macında 8 sayı 12 reb yapan, Euroleague macında oyuna gırmıs bır oyuncudan bahsediyoruz, bir altyapı oyuncusundan diil, o yuzden normal bunlar..
vidmar ve prezdiç tanjeviç in manevi oğulları gibi.prezdiç konusunda hem fikiriz.oğuz konusunda ise yüzü dönük şut atabilen dış şutu olan bir oyuncu efes serisinde tanjeviç bu oyuncuyu kullanamadı.enes le birlikte can maxim mutaf ı da değerlendirmek lazım.oda gayet başarılı özğüveni yerinde bir oyuncu fenerbahçe ye büyük katkısı olacağına inanıyorum.

Ege Özışık
16-07-2009, 13:32
vidmar ve prezdiç tanjeviç in manevi oğulları gibi.prezdiç konusunda hem fikiriz.oğuz konusunda ise yüzü dönük şut atabilen dış şutu olan bir oyuncu efes serisinde tanjeviç bu oyuncuyu kullanamadı.enes le birlikte can maxim mutaf ı da değerlendirmek lazım.oda gayet başarılı özğüveni yerinde bir oyuncu fenerbahçe ye büyük katkısı olacağına inanıyorum.

Abi Maximle karsılıklı oynamıslıgım var , oldukca yeteneklı bır oyuncu yanı altyapıda domine ederdi oyunu, cok ıyı bır kısa ,sutu, penetresi,atletik yetenekleri falan her bakımdan takdır toplayacak bir oyuncu. Ancak genel kanı onun A Takım seviyesini kaldıramayacagı yonunde cunku Maxim altyapıda oynadıgı her seviyenin yıldızıydı ve tum topları kullanan bi oyuncuydu, ayrıca son Gençler şampiyonasında ısı bıraz bıreysellıge vurdu dogrusu. Bence kendısının Fenerbahce Ulker seviyesine erişmeden önce 1inci ligde biraz daha takım dolasması lazım, ayrıca bir kac arkadasımdan duyduguma gore Amerika ihtimalleride varmıs.

Murat Bal
16-07-2009, 14:10
Abi Maximle karsılıklı oynamıslıgım var , oldukca yeteneklı bır oyuncu yanı altyapıda domine ederdi oyunu, cok ıyı bır kısa ,sutu, penetresi,atletik yetenekleri falan her bakımdan takdır toplayacak bir oyuncu. Ancak genel kanı onun A Takım seviyesini kaldıramayacagı yonunde cunku Maxim altyapıda oynadıgı her seviyenin yıldızıydı ve tum topları kullanan bi oyuncuydu, ayrıca son Gençler şampiyonasında ısı bıraz bıreysellıge vurdu dogrusu. Bence kendısının Fenerbahce Ulker seviyesine erişmeden önce 1inci ligde biraz daha takım dolasması lazım, ayrıca bir kac arkadasımdan duyduguma gore Amerika ihtimalleride varmıs.
geçen sezon bazı lig ve euroleague maçlarında da kısa bir süre oynama şansı buldu.ben başarılı olabileceğine inanıyorum.

Özgür Kabuk
16-07-2009, 14:13
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye!

Bogdan Tanjevic ile yola devam etme kararı alan Beko Basketbol Ligi'nin son finalistlerinden Fenerbahçe Ülker, Türk forvet Altay Özurgancı ile anlaşmaya vardı.

Son üç sezondur Galatasaray Cafe Crown forması giyen ve bu üç sezonda toplam 20 maçta görev yapan Altay Özurgancı'nın, sarı-kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker ile anlaşmaya vardığı ve transferinresmi açıklamasının yakın bir zaman içerisinde yapılacağı belirtildi.

Geçen sezon 13 maçta süre alan21 yaşında ve 1.95 boyundaki Altay, ortalama 5 dakikalık oynama süresine 0.9 sayı, 0.5 ribaund, 0.2 asist istatistiklerini sığdırmıştı

Kaynak-turkbasket.com

Murat Bal
16-07-2009, 14:18
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye!

Bogdan Tanjevic ile yola devam etme kararı alan Beko Basketbol Ligi'nin son finalistlerinden Fenerbahçe Ülker, Türk forvet Altay Özurgancı ile anlaşmaya vardı.

Son üç sezondur Galatasaray Cafe Crown forması giyen ve bu üç sezonda toplam 20 maçta görev yapan Altay Özurgancı'nın, sarı-kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker ile anlaşmaya vardığı ve transferinresmi açıklamasının yakın bir zaman içerisinde yapılacağı belirtildi.

Geçen sezon 13 maçta süre alan21 yaşında ve 1.95 boyundaki Altay, ortalama 5 dakikalık oynama süresine 0.9 sayı, 0.5 ribaund, 0.2 asist istatistiklerini sığdırmıştı

Kaynak-turkbasket.com
serhat ile aynı bölgenin oyuncusu.haber doğruysa hayırlı olsun dilemekten başka birşey diyemiyorum.

Burak Bal
16-07-2009, 15:08
madem vidmari gönderecekler ozaman alsinlar ermal kuqo yu

Ege Özışık
16-07-2009, 16:12
Altay Özurgancı ılgınc bır transfer olmus, benden yasca buyuktu ben kucuk takım oynarken onu yıldız genc sevıyelerınde ızlemıslıgım vardır. Ulker altyapısından yetısme ama son sene Galatasaray genc takımında oynamıstı, 1-2 numara oynuyor sanırım. Yınede ben bıraz yanlıs buldum bu transferı bızım takıma ne kadabilir acaba_? Yada aldık ama ne kadar oynatacagız ki?

Mehmet Karadas
16-07-2009, 16:46
Kesinlikle katılıyorum.Ermal çok iyi gider bizim takıma ama bir ara 6s ilgileniyordu onunla.

Mert Kabakçı
17-07-2009, 10:45

dogru diyorsun...ben fenerbahçe'de oynarken küçük takımda, genç idmanını izlemiştim şans eseri...bütün şut setleri,penetre setleri,pick setleri maxim'in üzerineydi...su an onun 1. ligde bir takımda oynayacak potansiyeli var ama gorev adamı olarak oynatmanız lazım fakat maxim buna alışık degil, ve bunun icin 2.ligde veya bolgesel ligde bir takıma kiralık gonderilmesi taraftarıyım..

Ege Özışık
17-07-2009, 11:52
dogru diyorsun...ben fenerbahçe'de oynarken küçük takımda, genç idmanını izlemiştim şans eseri...bütün şut setleri,penetre setleri,pick setleri maxim'in üzerineydi...su an onun 1. ligde bir takımda oynayacak potansiyeli var ama gorev adamı olarak oynatmanız lazım fakat maxim buna alışık degil, ve bunun icin 2.ligde veya bolgesel ligde bir takıma kiralık gonderilmesi taraftarıyım..

Bölgesel cok düşük bir seviye olur ya Maxim için, 2inci ligde kafaya oynayan bir takım yada 1inci ligde Oyak Renalut, Banvit gibi takımlar olması lazım yanı kuması bellı bır oyuncu sonucta cok iyi oyuncu.

Mert Kabakçı
17-07-2009, 12:45
Bölgesel cok düşük bir seviye olur ya Maxim için, 2inci ligde kafaya oynayan bir takım yada 1inci ligde Oyak Renalut, Banvit gibi takımlar olması lazım yanı kuması bellı bır oyuncu sonucta cok iyi oyuncu.

kalitesi ve yetenekleri bakımından nba'e gidebilecek bir oyuncu bence...fakat biraz daha sert oynamayı ogrenmesi acısından onun icin en iyisi 2.lig takımları olur..

Burak Sivrikaya
17-07-2009, 14:00
Ataşehir'deki Salon ve AVM'den oluşan kompleks projemiz iptal edilmiş. Anlaşılan devlete yaptırıp hazıra konmak yerine, kendi emeğimizle tesis yapmanın bedelini ödüyoruz !

FENER´E SALON ŞOKU
Fenerbahçe Kulübü´nün İstanbul Ataşehir´de yaptırdığı 10 bin kişilik spor kompleksinin inşaatına kilit vuruldu. Mimarlar Odası´nın açtığı dava ve Danıştay´ın onayı sonrasında durdurulan inşaat‚ çalışmaların devam edilmesi üzerine Ataşehir Belediyesi tarafından mühürlendi. Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi‚ "Büyükşehir Belediyesi yeni bir plan yapana kadar inşaata izin vermeyeceğiz" dedi

Murat Bal
17-07-2009, 17:55
eskiden fenerin oyuncusuydu.iyi bir fenerlidir.

Mert Kabakçı
17-07-2009, 20:01

abicim zaten uzun bollugu cekiyoruz...bir uzun gonderip bir uzun almak mantıklı degil bence..enes kanter'in de maçlara çıkmaya başlayacıgını düşünürsek hiç mantıklı degil..enes olmadan 4 tane uzunumuz var...vidmar gonderilecek deniliyor...enes de gelecek...bir takımda en fazla 3 uzun oyuncusu olur..gerçi tanjevic'in rotasyon anlayışına gore 4 tane uzun bile normal ama :rolleyes:

Mehmet Sağır
17-07-2009, 21:03
Ataşehir'deki Salon ve AVM'den oluşan kompleks projemiz iptal edilmiş. Anlaşılan devlete yaptırıp hazıra konmak yerine, kendi emeğimizle tesis yapmanın bedelini ödüyoruz !

Plan ve proje çalışmaları sürdürülmekte olan Ataşehir Spor Kompleksi'nin durdurulduğuna ilişkin bazı yayın organlarında haberler çıktığı göze çarpmaktadır.

Sadece Fenerbahçe'ye değil Türk sporunun çeşitli birimlerine büyük katkı ve destek sağlayacağına inandığımız projenin inşaatına henüz başlanmadığı için, durdurulması da mümkün değildir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Mehmet Karadas
18-07-2009, 01:36
Plan ve proje çalışmaları sürdürülmekte olan Ataşehir Spor Kompleksi'nin durdurulduğuna ilişkin bazı yayın organlarında haberler çıktığı göze çarpmaktadır.

Sadece Fenerbahçe'ye değil Türk sporunun çeşitli birimlerine büyük katkı ve destek sağlayacağına inandığımız projenin inşaatına henüz başlanmadığı için, durdurulması da mümkün değildir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Ha Ha kulüp güzel açıklama yapmış:DKapak olmuş yani.

Mehmet Karadas
18-07-2009, 01:38
abicim zaten uzun bollugu cekiyoruz...bir uzun gonderip bir uzun almak mantıklı degil bence..enes kanter'in de maçlara çıkmaya başlayacıgını düşünürsek hiç mantıklı degil..enes olmadan 4 tane uzunumuz var...vidmar gonderilecek deniliyor...enes de gelecek...bir takımda en fazla 3 uzun oyuncusu olur..gerçi tanjevic'in rotasyon anlayışına gore 4 tane uzun bile normal ama :rolleyes:
Niye 4 tane uzun olmazmış.Bak Efes Pilsen'e Kaya Kasun Kerem Gönlüm ve Shumpert.Bunlar uzun değilmi.Uzun diye herkes pivot olacak değil ya.Vidamr'ı yollar Ermal'i alırsın.Bir kere Ermal'ın şutları zaten Vidmar'dan çok daha etkili.İçeriyede iyi katkı yapar.Bu tür tecrübeli adamlar her zaman yararlı olur takımlara.Ama bizim kulüp futbolda olduğu gibi baskettede transfer yapmıyor nedense.Unuttular herhalde bu yıl basketbolu.

Burak Sivrikaya
18-07-2009, 01:39
İyi bakalım inşallah, ben de istemem elbette projenin iptal olmasını. Yalnız temel atımı olmasa da , inşaat alanında çalışmalar vardı. Fotoğrafları var internette.

Ege Özışık
18-07-2009, 11:09
Niye 4 tane uzun olmazmış.Bak Efes Pilsen'e Kaya Kasun Kerem Gönlüm ve Shumpert.Bunlar uzun değilmi.Uzun diye herkes pivot olacak değil ya.Vidamr'ı yollar Ermal'i alırsın.Bir kere Ermal'ın şutları zaten Vidmar'dan çok daha etkili.İçeriyede iyi katkı yapar.Bu tür tecrübeli adamlar her zaman yararlı olur takımlara.Ama bizim kulüp futbolda olduğu gibi baskettede transfer yapmıyor nedense.Unuttular herhalde bu yıl basketbolu.

Shumpert uzun falan degil, 1.98 boyu olan bir oyuncu guard forvet oynuyor.( 1-2-3 numara Power Forward olan 4 numara mevkiinde oynamıyor)

Mehmet Karadas
18-07-2009, 11:35
Shumpert uzun falan degil, 1.98 boyu olan bir oyuncu guard forvet oynuyor.( 1-2-3 numara Power Forward olan 4 numara mevkiinde oynamıyor)
Yanlış hatırlamıyorumdur umarım ama Fener-Efes serisinde 4 numarada oynatılmıştı yani oynayabiliyor.

Murat Bal
18-07-2009, 12:26
Yanlış hatırlamıyorumdur umarım ama Fener-Efes serisinde 4 numarada oynatılmıştı yani oynayabiliyor.
evet bizim seride 4 numara oynamıştı.tanjeviç te bu hamleye karşılık veremediği için serinin kaderini bir nevi bu olay belirtmişti.

Ege Özışık
18-07-2009, 12:45
Ben olaya 4 kısa oynadılar diye bakıyorum aslında bu 4 numara oynatıldıgı anlamına gelmiyor, yine kendi özelliklerini yansıttı sahaya dıs sutları falan. Sırtı dönük bir oyun sözkonusu degil, Vidmarın yerine gelecek oyuncuyu konusurken Kaya , Kasun, Kerem Gönlümle aynı cümle icinde uzun diye kullanmak ne derece dogru bilemiyorum.

Mert Kabakçı
18-07-2009, 16:27

uzun derken 5 numara olarak baktım olaya...efes pilsen'de 2 tane 5 numara var: kaya ve kasun....shumpert zaten uzunlukla alakası yok...kerem de 4 oynuyor...bizde ise enes'in de gelmesiyle birlikte 5 tane pivot özellikli uzun olacak..aklım almıyor

Murat Bal
18-07-2009, 16:46
uzun derken 5 numara olarak baktım olaya...efes pilsen'de 2 tane 5 numara var: kaya ve kasun....shumpert zaten uzunlukla alakası yok...kerem de 4 oynuyor...bizde ise enes'in de gelmesiyle birlikte 5 tane pivot özellikli uzun olacak..aklım almıyor
uzun oyuncuya gerek yok.vidmar giderse ki bence gitmeli enes i o bölgeye monte edersek uzunla ilgili bir sıkıntımız kalmaz.

Erhan Okur
18-07-2009, 18:06
takımda o kadar uzun var ama mirsad dışında hiçbiri bana güven vermiyor
bence panadaki batist gibi birini almamız lazım 5 numaraya

Mehmet Sağır
18-07-2009, 19:25
Ataşehir Kompleksi Projesi’ne Büyükşehir Belediyesi’nden Onay

İstanbul Ataşehir'deki Fenerbahçe Spor Kulübü Spor Kompleksi ile ilgili olarak hazırlanan proje, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 17 Temmiz 2009 tarihindeki toplantısında görüşülmüş ve proje oy çokluğu ile kabul edilmiştir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden çıkan bu karar sonrası, inşaat ile ilgili kanuni işlemler başlatılmıştır.

Türkiye ve İstanbul'un sportif açıdan yüzakı kabul edilen, bu planla ilgili Sabah Gurubu gazetelerinde iki gündür gerçekle ilgisi olmayan bazı yayınlar yapılmaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından inşa edilecek olan çok amaçlı spor salonu inşaatı ile ilgili gerçek dışı yapılan bu yayınların, ne amaçla yapıldığı, kim veya kimlere hizmet ettiğini ise, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Saygılarımızla,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Mert Kabakçı
18-07-2009, 19:32
uzun oyuncuya gerek yok.vidmar giderse ki bence gitmeli enes i o bölgeye monte edersek uzunla ilgili bir sıkıntımız kalmaz.

bence 2 uzun gonderilmeli ama..tanjevic iste...onun rotasyon anlayışı böyle.

Hakan Çoban
18-07-2009, 19:35
Vidmar'a geldi geleli ısınamadım hala.2 senedir bi' gelişme katedemedi.Emir'in yarısı bile olamadı.Emir geldiği günden bu yana çok büyük gelişme gösterdi ve NBA seçmelerinde Draft edildi.Ama Gaspar geldiği günden beri yerinde sayıyor hatta geriye doğru gidiyor.

İsmail Keskin
18-07-2009, 19:48
Ben basketbolu cok sık takip etmem ama en büyük hata Aydın Örs ün antrenörlükten alınmasıyla oldu bence inşallah işe yarar transferler yapılır bu sene...

Ege Özışık
18-07-2009, 19:57
Vidmar'a geldi geleli ısınamadım hala.2 senedir bi' gelişme katedemedi.Emir'in yarısı bile olamadı.Emir geldiği günden bu yana çok büyük gelişme gösterdi ve NBA seçmelerinde Draft edildi.Ama Gaspar geldiği günden beri yerinde sayıyor hatta geriye doğru gidiyor.

Evet haklısın Emir iyi performans koymaya basladı, bireysel anlamdada gelisme gösterdi sana katılıyorum. Vidmarda bir türlü arzulanan seviyeye gelemedi ama uzun oyuncularda ısrarcı olmak lazım onlar biraz daha zor gelişir, ama Vidmara sure verıp gelısmesını beklerken Oguz Savasın hıc oynatılmadıgı, ve bunda sadece Vidmarla antrenörümüzün aynı olması sebebinin gecerli oldugu bir sisteme karşıyım yani...

Hakan Çoban
18-07-2009, 20:08
Evet haklısın Emir iyi performans koymaya basladı, bireysel anlamdada gelisme gösterdi sana katılıyorum. Vidmarda bir türlü arzulanan seviyeye gelemedi ama uzun oyuncularda ısrarcı olmak lazım onlar biraz daha zor gelişir, ama Vidmara sure verıp gelısmesını beklerken Oguz Savasın hıc oynatılmadıgı, ve bunda sadece Vidmarla antrenörümüzün aynı olması sebebinin gecerli oldugu bir sisteme karşıyım yani...

Oğuz Savaş pivot olmasına rağmen,dış atışlarda da çok etkili.Final maçında Semih'ten daha çok kullanması gerekirdi Oğuz'u.

Hadi Oğuz'u geçtim,Ömer bile maçların büyük bir bölümünde oynamadı.Hem çok iyi bir savunmacı hem çok iyi bir hücumcu ama kullanmadı Tanjevic.

Takviye'de yok hala,bakalım neler olucak bu sene.Play-Off'a kalsak iyidir:)

Mert Kabakçı
18-07-2009, 20:58
Oğuz Savaş pivot olmasına rağmen,dış atışlarda da çok etkili.Final maçında Semih'ten daha çok kullanması gerekirdi Oğuz'u.

Hadi Oğuz'u geçtim,Ömer bile maçların büyük bir bölümünde oynamadı.Hem çok iyi bir savunmacı hem çok iyi bir hücumcu ama kullanmadı Tanjevic.

Takviye'de yok hala,bakalım neler olucak bu sene.Play-Off'a kalsak iyidir:)

bunun sebebi cok fazla uzuna sahip olmamız ve butun uzunlarımızın hemen hemen kalite bakımından aynı seviyeye sahip olmalarıdır... bu nedenle en az iki uzun gondermek şart ve bence vidmarla semih gitmeli...enes kanter'in de gelecegini düşünürsek tabii..

bir de omer asık'ın hücumunun neresi iyi??

Hakan Çoban
18-07-2009, 20:59
bunun sebebi cok fazla uzuna sahip olmamız ve butun uzunlarımızın hemen hemen kalite bakımından aynı seviyeye sahip olmalarıdır... bu nedenle en az iki uzun gondermek şart ve bence vidmarla semih gitmeli...enes kanter'in de gelecegini düşünürsek tabii..

bir de omer asık'ın hücumunun neresi iyi??

Aşık değil kardeşim,Onan'dan bahsediyorum.

Mert Kabakçı
18-07-2009, 21:05
Aşık değil kardeşim,Onan'dan bahsediyorum.

pardon kardeşim:)

Murat Bal
19-07-2009, 14:44
4-5 numara oynayan oyuncuların gelişimi diğer oyunculara göre biraz daha zaman alır ama vidmar o ışığı bir türlü veremedi.hermaça ilk beşte başlayıp ilk 5 dakika içerisinde faul problemine girip oyundan çıkıyo ve genelde birdaha oyuna giremiyo.tabi bunda tanjeviç in de hatası var.

Murat Bal
21-07-2009, 13:43
YENİ SEZONDA YÜZDE 100 PERFORMANSLA OYNAYACAĞIM
Ömer Aşık, geçen sezon yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle zor bir dönem geçirdiğini, yeni sezonda performansını yüzde 100 sahaya yansıtmak için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
Geçen yıl Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesinde milli takımda ağır bir sakatlık yaşadığını hatırlatan Ömer, şöyle devam etti:
”Yaklaşık 10 ay hiç maça çıkmadım. O dönem çok zordu, ama çalışarak atlattım. İyi bir performans sergilediğim bir dönemde sakatlanmam, şanssızlık oldu. Yeniden oynamaya başladıktan sonra, bu sezonu sakatlıksız kapatmam çok iyi oldu. Çalışmalarıma devam ediyorum. Kendimi daha çok güçlendirip, yeni sezonda daha iyi olacağım. Sakatlıktan sonra şu anda performansımın yüzde 80-90′ına ulaştım. İnşallah yeni sezonda yüzde 100 olacağım.”
basket haber.

Selçuk Durmaz
21-07-2009, 15:45
ömer aşık inşallah eski performansına dönersin

Emre Güner
21-07-2009, 15:51
Bu sene güzel bir kadro ile inşallah şampiyon oluruz .

Mert Kabakçı
21-07-2009, 20:08
Bu sene güzel bir kadro ile inşallah şampiyon oluruz .

boyle gidersek efes bize 20 vurur..şampiyonluk hayal..barcelona gibi takımlar da 30 vurur...efes serisindeki gibi oynarsak sonumuz cok kotu...savunmayı berbat yaptık....adamlar en basitinden "pick and roll" oynadı, her seferinde de aynı...ender topu elinde bekletiyor, forvetler ters forvetlere koşuyor, 4 numara high-post'da, foul-line'ın kosesinin oralarda bekliyor...bu arada kaya peker perdeleme koyuyor, ender perdelemedn geciyor,kaya devriliyor...bizim uzunumuz da her seferinde ender'e show-up yapıyor her seferinde şut atıyormuş gibi....bizim uzunumuz endere cıkmışken,ender kaya'ya pası veriyor ve smaçla bitiyor....bunları su anda konusmamın hicbir yararı yok ama cok kotu bir durumda oldugumuzu belirtmek istedim...hala bir takviye yok...bir adam gonderilmedi..

Onur Karagöz
21-07-2009, 21:13
boyle gidersek efes bize 20 vurur..şampiyonluk hayal..barcelona gibi takımlar da 30 vurur...efes serisindeki gibi oynarsak sonumuz cok kotu...savunmayı berbat yaptık....adamlar en basitinden "pick and roll" oynadı, her seferinde de aynı...ender topu elinde bekletiyor, forvetler ters forvetlere koşuyor, 4 numara high-post'da, foul-line'ın kosesinin oralarda bekliyor...bu arada kaya peker perdeleme koyuyor, ender perdelemedn geciyor,kaya devriliyor...bizim uzunumuz da her seferinde ender'e show-up yapıyor her seferinde şut atıyormuş gibi....bizim uzunumuz endere cıkmışken,ender kaya'ya pası veriyor ve smaçla bitiyor....bunları su anda konusmamın hicbir yararı yok ama cok kotu bir durumda oldugumuzu belirtmek istedim...hala bir takviye yok...bir adam gonderilmedi..
kardeşim öyle bir konuşmuşsun ki serden başka kimse anlamaz ama bir konu var koç bunu senden iyi biliyor ama tanjevici hiç sevmiyorum onu da belirteyim yani onu savunmuyorum AYDIN ÖRS'ün en yakın zamanda koç olmasını herkesten çok istiyorum

Erhan Okur
22-07-2009, 11:33
http://www.sporx.com/images/16/43/2763_B_greer001.jpg

Lynn Greer bombası

Euroleague'de 2009-2010 sezonunda hedef büyüten Fenerbahçe Ülker, Olmpiakos'un yolladığı NBA patentli guardı Lynn Greer ile söz kesti. Sarı lacivertlilerin, bu transferi bitirmek için Green'i göndermesi gerekiyor.Sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon umduğu verimi alamadığı ve fizik yetersizliği nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Marques Green'in yerine Olympiakos'un NBA patentli guardı 1.86 metre boyunda ve 30 yaşındaki Lynn Greer ile el sıkıştı. Bir süre önce Pamesa Valencia ile anlaştığı iddia edilen Greer, Pamesa'nın sponsorluğunu çekmesi üzerine ortadan kaybolmuştu.
Kısa boyuna karşın atletik özellikleriyle tanınan Greer, 2008-09 Euroleague sezonunda Olympiakos formasıyla 22 maçta yer alırken; 12.2 sayı, 1.7 ribaund ve 1.6 asist ortalamaları elde etmişti.
-SMITH DE GİDİYOR-
Fenerbahçe Ülker, yine kontratı devam eden Devin Smith ile de yolları ayırmayı planladığı ve yerine kalitelibir forveti kadrosuna katarak transferi tamamlayacağı öğrenildi.
Kaynak: Gazete Habertürk

Cenk Oflezer
22-07-2009, 11:42
buda kısa boyluymuş :)

Murat Bal
22-07-2009, 12:04
http://www.sporx.com/images/16/43/2763_B_greer001.jpg

Lynn Greer bombası

Euroleague'de 2009-2010 sezonunda hedef büyüten Fenerbahçe Ülker, Olmpiakos'un yolladığı NBA patentli guardı Lynn Greer ile söz kesti. Sarı lacivertlilerin, bu transferi bitirmek için Green'i göndermesi gerekiyor.Sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon umduğu verimi alamadığı ve fizik yetersizliği nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Marques Green'in yerine Olympiakos'un NBA patentli guardı 1.86 metre boyunda ve 30 yaşındaki Lynn Greer ile el sıkıştı. Bir süre önce Pamesa Valencia ile anlaştığı iddia edilen Greer, Pamesa'nın sponsorluğunu çekmesi üzerine ortadan kaybolmuştu.
Kısa boyuna karşın atletik özellikleriyle tanınan Greer, 2008-09 Euroleague sezonunda Olympiakos formasıyla 22 maçta yer alırken; 12.2 sayı, 1.7 ribaund ve 1.6 asist ortalamaları elde etmişti.
-SMITH DE GİDİYOR-
Fenerbahçe Ülker, yine kontratı devam eden Devin Smith ile de yolları ayırmayı planladığı ve yerine kalitelibir forveti kadrosuna katarak transferi tamamlayacağı öğrenildi.
Kaynak: Gazete Habertürk
Marques Green'den daha iyi bir oyuncu ve de daha iyi katkı verebilir.simth in yerine de bir yabancı şar ama kaliteli olması lazım.mümkünse avrupa lı.

Ege Özışık
22-07-2009, 12:11
Cokta bırsey bılmıyorum bu oyuncu hakkında ama bir kac kere izledim , delici bir oyuncu savunma dengesını penetrelerle bozabiliyor. NBA takımlarından M.Bucks tada oynamıstı sanırım sonra Olympiakosun yuksek kazanclı teklıfını kabul etmıstı, Marques Green den daha hayırlı olacagına kesın gozuyle bakıyorum, umarım klübümüze faydalı olur.

Murat Bal
22-07-2009, 12:58
Cokta bırsey bılmıyorum bu oyuncu hakkında ama bir kac kere izledim , delici bir oyuncu savunma dengesını penetrelerle bozabiliyor. NBA takımlarından M.Bucks tada oynamıstı sanırım sonra Olympiakosun yuksek kazanclı teklıfını kabul etmıstı, Marques Green den daha hayırlı olacagına kesın gozuyle bakıyorum, umarım klübümüze faydalı olur.
green den daha iyi katkı vereceği kesin.birde kaliteli avrupa lı lazım.

Özgür Kabuk
22-07-2009, 14:34
Green'den daha faydalı olur bu tranfser.

Ege Özışık
22-07-2009, 22:50
Bırkac transfer daha ıstıyoruz , bekliyoruz sabırsızlıkla. Tecrübeli tanındık bir Avrupalı 3-4 numara oynayabilen forvet geçiyor aklımdan ama bakalım umarım yönetimimiz dogru adımları atar. Bu sene işimiz zor bir numaralı rakibimiz Efes Pilsenin kadrosunu nasıl genişlettigi ortada, üstüne üstlük Beşiktaş Cola Turkada cok önemli transferlere imza attı(Lonny Baxter, Engin Atsür , Brad Newley, Kevin Fletcher tek tek arastırdım Newley ve Fletcher da cok iyi oyuncular) üç büyük takımlar iyi oyuncularla anlastıkları her zaman tehlikeli olurlar, en nihayetinde Beşiktaşında dolu bir kapalı salona oynayacagını dusunursek onlarda iddialı hale geldi, yani kafadan Efesle final oynarız düşünceside biraz zorlaşıyor..

Mert Kabakçı
22-07-2009, 22:59
Bırkac transfer daha ıstıyoruz , bekliyoruz sabırsızlıkla. Tecrübeli tanındık bir Avrupalı 3-4 numara oynayabilen forvet geçiyor aklımdan ama bakalım umarım yönetimimiz dogru adımları atar. Bu sene işimiz zor bir numaralı rakibimiz Efes Pilsenin kadrosunu nasıl genişlettigi ortada, üstüne üstlük Beşiktaş Cola Turkada cok önemli transferlere imza attı(Lonny Baxter, Engin Atsür , Brad Newley, Kevin Fletcher tek tek arastırdım Newley ve Fletcher da cok iyi oyuncular) üç büyük takımlar iyi oyuncularla anlastıkları her zaman tehlikeli olurlar, en nihayetinde Beşiktaşında dolu bir kapalı salona oynayacagını dusunursek onlarda iddialı hale geldi, yani kafadan Efesle final oynarız düşünceside biraz zorlaşıyor..

kesinlikle katılıyorum....bir de oguzun,semihin,omerin sırtı donuk oyunu oynayabilmesi lazım...kendilerini geliştirmeleri gerekir...eger sait kalacaklarsa semihin veya oguzun gonderilip, kendi başına bir şeyler üretebilen, sırtı donuk oynayabilen (prkacin bunu olagan üstü yapıyordu) bir avrupalı uzun almamız gerekir diye dusunuyorum...atlet uzunumuz zaten 2 tane var..

Özgür Kabuk
23-07-2009, 16:17
Solomon bu senede takımdamı acaba.

Hakan Çoban
23-07-2009, 16:19
Solomon bu senede takımdamı acaba.

2 senelik daha sözleşmesi var.

Aykan Akman
23-07-2009, 16:27
23 Temmuz 2009 tarihli Vatan Gazetesi'nde "En pahalı transfer" başlıklı bir haber yayınlanmıştır.
Bu haberde yer alan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın antrenörü Sayın Bogdan Tanjeviç'in, A Milli Basketbol Takımı'ndaki görevine ilişkin maaşının, Kulübümüz tarafından ödendiği şeklindeki iddia gerçeği yansıtmamaktadır. Bogdan Tanjeviç'e Milli Takım'daki görevi nedeniyle Fenerbahçe Ülker yönetimi nezdinde herhangi bir ödeme yapılmamaktadır.
Bogdan Tanjeviç'in Fenerbahçe Ülker'den aldığı ücretin haberde telaffuz edilen rakamla ilgisi yoktur.

Bu tip haberler antrenörümüzü kasıtlı olarak yıpratmayı hedeflemektedir.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Murat Bal
23-07-2009, 18:28
kesinlikle katılıyorum....bir de oguzun,semihin,omerin sırtı donuk oyunu oynayabilmesi lazım...kendilerini geliştirmeleri gerekir...eger sait kalacaklarsa semihin veya oguzun gonderilip, kendi başına bir şeyler üretebilen, sırtı donuk oynayabilen (prkacin bunu olagan üstü yapıyordu) bir avrupalı uzun almamız gerekir diye dusunuyorum...atlet uzunumuz zaten 2 tane var..
oğuz sırtı dönük oyunda bence başarılı ama birazdaha çalışması lazım.birde tanjeviç in ona yeteri kadar süre vermesi lazım.vidmar ın aldığı süreyi oğuz alsa her maça ilk beş başlasa çok daha başarılı olur.

Kenan Sevil
23-07-2009, 19:23
Basketbol kombineleri ne kadar bir bilginiz var mı ?

Erhan Esen
23-07-2009, 21:39
Basketbol kombineleri ne kadar bir bilginiz var mı ?
Henüz açıklanmadı.

Burak Bal
24-07-2009, 16:33
Sarı - Lacivertliler geçmişte büyük başarılara imza atan 39'luk Boşnak guardı Damir Mrsic'i yine bırakmadı. 40 yaşında F.Bahçe'de jübile yapmak isteyen tecrübeli yıldızın kontratı bir yıl daha uzatıldı.

Fenerbahçe Kulübü, takıma katıldığı 2004'ten bu yana formasının hakkını veren, Sarı Lacivertli takımın elde ettiği başarılarda pay sahibi olan, taraftarın sevgisiyle adeta 'efsaneleşen' 39 yaşındaki Boşnak oyun kurucusu Damir Mrsic ile bir yıllığına yeniden anlaştı.
Sarı - Lacivertli yönetim, son yıllarda üst üste yapılan 'gençlik operasyonlarında' ünlü yıldızı İbrahim Kutluay'ı bile kurban vermesine karşın takımın 24.5 olan yaş ortalamasını 'tek başına 25.5'e çeken' Mrsic'ten vazgeçmedi. Yöneticiler gelecek sene 40 yaşında jübile yapması beklenen yıldız oyuncunun kariyerini Fenerbahçe'de noktalama isteğini geri çevirmedi ve Boşnak yıldızın kontratının bir yıl daha uzatılması yönündeki talebini 'seve seve' kabul etti.
Böylece Dinamo Moskova'dan transfer olduğu 2004 yılından bu yana Fenerbahçe'de görev yapan ve bu süreçte iki lig şampiyonluğu yaşayan Mrsic, 'yaş haddini' aşarak Fenerbahçe Ülker basketbol takımı için 'sıra dışı' sayılacak bir gelişmede de başrolü oynamış oldu.

Emin Top
24-07-2009, 16:35
Sarı - Lacivertliler geçmişte büyük başarılara imza atan 39'luk Boşnak guardı Damir Mrsic'i yine bırakmadı. 40 yaşında F.Bahçe'de jübile yapmak isteyen tecrübeli yıldızın kontratı bir yıl daha uzatıldı.

Fenerbahçe Kulübü, takıma katıldığı 2004'ten bu yana formasının hakkını veren, Sarı Lacivertli takımın elde ettiği başarılarda pay sahibi olan, taraftarın sevgisiyle adeta 'efsaneleşen' 39 yaşındaki Boşnak oyun kurucusu Damir Mrsic ile bir yıllığına yeniden anlaştı.
Sarı - Lacivertli yönetim, son yıllarda üst üste yapılan 'gençlik operasyonlarında' ünlü yıldızı İbrahim Kutluay'ı bile kurban vermesine karşın takımın 24.5 olan yaş ortalamasını 'tek başına 25.5'e çeken' Mrsic'ten vazgeçmedi. Yöneticiler gelecek sene 40 yaşında jübile yapması beklenen yıldız oyuncunun kariyerini Fenerbahçe'de noktalama isteğini geri çevirmedi ve Boşnak yıldızın kontratının bir yıl daha uzatılması yönündeki talebini 'seve seve' kabul etti.
Böylece Dinamo Moskova'dan transfer olduğu 2004 yılından bu yana Fenerbahçe'de görev yapan ve bu süreçte iki lig şampiyonluğu yaşayan Mrsic, 'yaş haddini' aşarak Fenerbahçe Ülker basketbol takımı için 'sıra dışı' sayılacak bir gelişmede de başrolü oynamış oldu.

Seneye bırakıyormu Mrsic?

Murat Bal
24-07-2009, 20:23

emekli olduktan sona formasını yeni salonumuza asılması lazım.yaşına rağmen bu takıma inanılmaz katkılarda bulunmuş bir oyuncumuz.mrsic için maça giden bir çok seyirci tanıyorum.yaşına rağmen özellikle savunmada hep kendini geliştiren ve üstüne koyarak oynayan bir oyuncu.gençlerin kendine örnek alması gereken bir oyuncu.

Özgür Kabuk
24-07-2009, 20:28
Fenerbahçe Ülker, Mersin ABD'li oyun kurucusu Lester McCalebb'in transferi üzerinde yeniden yoğunlaştı. Sarı - Lacivertliler'in Greer'in transferini yüksek maliyeti nedeniyle askıya aldığı öğrenildi.

2009-2010 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Ülker'in yeni guard arayışlarında Lester McCalebb'in yeniden "ilk alternatif" konumuna geldiği ortaya çıktı.
Marques Green'i göndermek için bu oyuncunun menajeriyle temasta olan ve kısa bir süre içinde sonuç alması beklenen Sarı - Lacivertli kulübün bir süredir temasta olduğu Olympiakos'un ABD'li guardı Lynn Greer'in 2 milyon euro civarında bir yıllık ücret talep etmesi üzerine bu transferi "askıya aldığı" öğrenildi. Fenerbahçe yönetiminin geçtiğimiz sezon sonunda coach Bogdan Tanjevic vasıtasıyla nasız yokladığı McCalebb'i yeniden gündeme aldığı ifade edildi.

MERSİNLİ SUDAN UCUZ

Geçtiğimiz yıl Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yıllığı 120 bin dolara forma giyen 1.83 metre boyunda ve 24 yaşındaki McCalebb'in maliyetinin de düşük olması nedeniyle "cazip" bir transfer olduğu konusunda fikir birliğine varan yönetimin yine Tanjevic'in "Alınmalı" diyegörüş bildirdiği Chris Lofton için de tekrar girişimde bulunduğu belirtildi. Lofton'ın transferinin de Devin Smith'in kalıp kalmayacağının tam olarak netleşmesiyle belli olacağı bu pozisyon için Real Madrid'in 24 yaşında ve 2.01 metre boyundaki Hırvat forveti Marco Tomas ile de görüşüleceği vurgulandı.

Kaynak-basketdergisi.com

Murat Bal
24-07-2009, 20:31
Fenerbahçe Ülker, Mersin ABD'li oyun kurucusu Lester McCalebb'in transferi üzerinde yeniden yoğunlaştı. Sarı - Lacivertliler'in Greer'in transferini yüksek maliyeti nedeniyle askıya aldığı öğrenildi.

2009-2010 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Ülker'in yeni guard arayışlarında Lester McCalebb'in yeniden "ilk alternatif" konumuna geldiği ortaya çıktı.
Marques Green'i göndermek için bu oyuncunun menajeriyle temasta olan ve kısa bir süre içinde sonuç alması beklenen Sarı - Lacivertli kulübün bir süredir temasta olduğu Olympiakos'un ABD'li guardı Lynn Greer'in 2 milyon euro civarında bir yıllık ücret talep etmesi üzerine bu transferi "askıya aldığı" öğrenildi. Fenerbahçe yönetiminin geçtiğimiz sezon sonunda coach Bogdan Tanjevic vasıtasıyla nasız yokladığı McCalebb'i yeniden gündeme aldığı ifade edildi.

MERSİNLİ SUDAN UCUZ

Geçtiğimiz yıl Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yıllığı 120 bin dolara forma giyen 1.83 metre boyunda ve 24 yaşındaki McCalebb'in maliyetinin de düşük olması nedeniyle "cazip" bir transfer olduğu konusunda fikir birliğine varan yönetimin yine Tanjevic'in "Alınmalı" diyegörüş bildirdiği Chris Lofton için de tekrar girişimde bulunduğu belirtildi. Lofton'ın transferinin de Devin Smith'in kalıp kalmayacağının tam olarak netleşmesiyle belli olacağı bu pozisyon için Real Madrid'in 24 yaşında ve 2.01 metre boyundaki Hırvat forveti Marco Tomas ile de görüşüleceği vurgulandı.

Kaynak-basketdergisi.com
bu söylenen oyuncular ile avrupa da başarı kazanmkamız zor.bize kaliteli avrupa tecrübesi olan oyuncu lazım.

Özgür Kabuk
24-07-2009, 20:35
bu söylenen oyuncular ile avrupa da başarı kazanmkamız zor.bize kaliteli avrupa tecrübesi olan oyuncu lazım.
McCaleb'le Avrupa'da işimiz zor olur gerçekten.Sieana'dan Mcntyire(yanlış yazmış olabilirim) alabilsek süper olur.

Murat Bal
25-07-2009, 14:10
Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown, bu sezonki en önemli transferini gerçekleştirmek üzere...
Joventut Badalona'nın Litvanyalı forveti Simas Jasaitis ile ilgilenen sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncuyla imza aşamasına geldi.
Litvanya milli takımında da yer alan 27 yaşındaki Jasaitis, Lietuvos Rytas, Maccabi Tel Aviv ve TAU Ceramica formalarıyla üç sezondur Euroleague'de mücadele ediyordu. 2.02 boyundaki forvet, geçtiğimiz yıl İspanya Ligi'nde oynadığı 34 maçta ortalama 21 dakika sahada kaldı ve 8.9 sayı, 3.2 ribaund ortalamaları tutturdu.
kaynak:ntv spor
bizim yöneticiler neyapıyolar acaba çok merak ediyorum.umarım ciddi bir araştırma yapıp kaliteli bir oyuncu getirirler yoksa işimiz zor.

Ege Özışık
25-07-2009, 14:59
McCaleb'le Avrupa'da işimiz zor olur gerçekten.Sieana'dan Mcntyire(yanlış yazmış olabilirim) alabilsek süper olur.

Montepaschi Siena internet sitesinde Terrel McIntyre ın takımda kalacagını duyurmus kaldı ki bize gelene kadar Olympiakos ciddi bir şekilde ilgileniyordu bu takımla sanırım.

Ege Özışık
28-07-2009, 14:00
Hala bir transfer haberi yok Turkıye liginde rakiplerımız arasında yer alan butun takımlar kadrolarını cok guclendırdıler, bugun ıtıbarıyle Turk Telekomda Huseyın Besokla anlasmıs. Sabırsızlıkla transferı beklıyoruz artık acaba yönetim Mili takımların yaz trafıgının bıtmesının ardından mı calısmalara baslayacak?

Bora Can Şimşek
28-07-2009, 17:38
http://euroleaguequiz.euroleague.net/fo2_video/home.php

arkadaşlar euroleague en iyi taraftar oylaması son gün

Burak Bal
28-07-2009, 19:21
is isten gecti artık
bütün dev oyuncular dev takımlar transferlerini yaptılar
bize de mersin b.b oyuncuları kaldı
mahmut uslu gövde gösterisi yapar artık basket programlarında
hedef 2010 final fouru sen onu benim külahıma anlat
futbolda kandırdınız taraftarı bari basketi rahat bırakın!

Hakan Çoban
28-07-2009, 19:22
is isten gecti artık

Külahıma anlatsa,külahımda inanmaz bu saatten sonra:)

Murat Bal
29-07-2009, 17:55
is isten gecti artık
biraz geç kalındı ama genede belli olmaz avrupalı oyuncu zor ama iyi bir amerikalı buluabilir.

Mert Kabakçı
29-07-2009, 22:30
biraz geç kalındı ama genede belli olmaz avrupalı oyuncu zor ama iyi bir amerikalı buluabilir.

bence bize iyi bir avrupalı basketbolcu lazım...bir tane avrupa basketboluna tıpa tıp uyan oyuncumuz yok...

Ege Özışık
30-07-2009, 13:51
Beko Basketbol Ligi'nde transfer döneminin sessiz ekiplerinden Fenerbahçe Ülker yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Sarı-lacivertliler beklenenin altında bir performans çizen oyunkurucusu Marques Green’i İtalya'ya gönderdi. Söylentilere göre, Cleveland'ın serbest bıraktığı sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu Tarence Kinsey gündemde...

Kaynak : Ntvspor.net

Ertan Kutlu
30-07-2009, 14:44
bende tam tarance kinseyi diyecektim süper olur ya.

Mert Kabakçı
30-07-2009, 15:18
Beko Basketbol Ligi'nde transfer döneminin sessiz ekiplerinden Fenerbahçe Ülker yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Sarı-lacivertliler beklenenin altında bir performans çizen oyunkurucusu Marques Green’i İtalya'ya gönderdi. Söylentilere göre, Cleveland'ın serbest bıraktığı sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu Tarence Kinsey gündemde...

Kaynak : Ntvspor.net

keske gelse..

Ege Özışık
30-07-2009, 16:36
Jasaitisi almayı basararak önemli bir transfere daha ımza atmıs Gs( onlarda bu sene ıyı denılecek oyuncularla anlastılar aslında Can Akın, Evren Büker, Eren Beyaz, Caner Topalolu), ayrıca Telekomda ıkı yabancı oyuncu ile daha anlasmıs bir tanesi Shaquille O'Neal ın kuzenıymıs=) . Digeri Juventut Badalonadan alınan bır oyuncu. Dıger takımlar guclenmeye devam edıyorlar. Umarım Kınsey soylentılerı gercek olur zaten kendısı serbest kalmıs menejeri bu yönde bir acıklama yapmıs, takımımızı tanıyor, oldukca yararlı bir kısa oyuncu, hem Amerikalı özellikleri var hemde Euroleague de iş yapabilecegini düsünüyorum.

Mert Kabakçı
30-07-2009, 16:40
Jasaitisi almayı basararak önemli bir transfere daha ımza atmıs Gs( onlarda bu sene ıyı denılecek oyuncularla anlastılar aslında Can Akın, Evren Büker, Eren Beyaz, Caner Topalolu), ayrıca Telekomda ıkı yabancı oyuncu ile daha anlasmıs bir tanesi Shaquille O'Neal ın kuzenıymıs=) . Digeri Juventut Badalonadan alınan bır oyuncu. Dıger takımlar guclenmeye devam edıyorlar. Umarım Kınsey soylentılerı gercek olur zaten kendısı serbest kalmıs menejeri bu yönde bir acıklama yapmıs, takımımızı tanıyor, oldukca yararlı bir kısa oyuncu, hem Amerikalı özellikleri var hemde Euroleague de iş yapabilecegini düsünüyorum.

kinsey ile beraber bir uzun gelip 2 uzun gonderilse cok guzel olur..

Ege Ergün
30-07-2009, 16:49
Kinsey ile White geri dönse hiçte kötü olmaz aslında.

Murat Bal
31-07-2009, 00:39
Tarence Kinsey clavland tarafından serbest bırakıldı ama ciddi bir sakatlık geçirdi.hala kendini tam olarak toparlayamadı.sakatlığından sonra henüz antremanlara başlamadı.

Oğuzhan Saygın
31-07-2009, 01:23
Euroleague'de 2009-2010 sezonunda başarı hedefleyen Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, Olmpiakos'un NBA kariyerli guardı Lynn Greer'la anlaştı
1 metre 88 santimetre boyundaki Lyn Greer, 2008-09 Euroleague sezonunda Olympiakos formasıyla 22 maçta yer alırken; 12.2 sayı, 1.7 ribaund ve 1.6 asist ortalamaları elde etmişti. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, geçen sezon Euroleague'de Yunan ekibi Olympiacos'un Real Madrid'i 79-73'lük skorla mağlup ettiği karşılaşmada 21 sayıyla takımını galibiyete taşımıştı. Near East, Greenville Groove, Slask Wroclaw, Dinamo Moskova gibi takımlarda da forma giyen Amerikalı oyuncu 2006-2007 sezonunda Milwaukee Bucks'ta yer almıştı. 2004 sezonunda Euroleague skor şampiyonu olan Lynn Greer, aynı yıl Euroleagu'in en iyi ikinci takımına seçilmişti.

Erhan Okur
31-07-2009, 10:24
Lynn Greer Fenerbahçe Ülker’de
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-30_lynngreer446.jpg

Euroleague'de 2009-2010 sezonunda başarı hedefleyen Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, Olmpiakos'un NBA kariyerli guardı Lynn Greer'la anlaştı
1 metre 88 santimetre boyundaki Lyn Greer, 2008-09 Euroleague sezonunda Olympiakos formasıyla 22 maçta yer alırken; 12.2 sayı, 1.7 ribaund ve 1.6 asist ortalamaları elde etmişti. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, geçen sezon Euroleague'de Yunan ekibi Olympiacos'un Real Madrid'i 79-73'lük skorla mağlup ettiği karşılaşmada 21 sayıyla takımını galibiyete taşımıştı. Near East, Greenville Groove, Slask Wroclaw, Dinamo Moskova gibi takımlarda da forma giyen Amerikalı oyuncu 2006-2007 sezonunda Milwaukee Bucks'ta yer almıştı. 2004 sezonunda Euroleague skor şampiyonu olan Lynn Greer, aynı yıl Euroleagu'in en iyi ikinci takımına seçilmişti.

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=16488

Mert Kabakçı
31-07-2009, 11:46
Lynn Greer'in gelmesi olaganüstü harika bir haber...şutu gercekten cok iyi ve adam gecebilme yetenegi,fundementali de süper...cok yararlı olacaktır bu transfer...sonunda avrupada kalitesini ortaya koymus adamlarımız cogalıyor...

Murat Bal
31-07-2009, 11:49
Lynn Greer Fenerbahçe Ülker’de
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-30_lynngreer446.jpg

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=16488
hayırlı olsun.oldukça atletik bir oyuncu içeri penetre edip içerisini çok güzel karıştırıyor.sorumluluk almaktan çekinmeyen bir oyuncu.bu arada Galatasaray Cafe Crown, bir süredir görüştüğü Simas Jasaitis'i kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar Litvanyalı oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. keşke biz alsaydı jasaitis iyi oyuncudur.

Ege Özışık
31-07-2009, 11:58
Guard mevkiimiz Solomon-Greer ikilisi ile şekillenmiş oldu böylece.

Burak Bal
31-07-2009, 16:22
simdi 3 numaraya iyi bir adam lazım
bide bir uzun lazım

Murat Bal
31-07-2009, 19:22
simdi 3 numaraya iyi bir adam lazım
bide bir uzun lazım
3 numara konusunda haklısın ama uzun oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.vidmar giderse ki gitmel o zaman yerine oyuncu alınabilir.

Murat Bal
03-08-2009, 11:46
Genç Milli Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'ndaki üçüncülük maçında Litvanya'yı 95-74 mağlup etmeyi başardı. Enes Kanter, turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.
üçüncülk maçında Enes Kanter, 35 sayı ve 19 ribauntla ''double double'' yaptı.böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için gerçektende mutlu olmalıyız.gelecekte çok başarılı bir oyuncu olacak.

Mert Kabakçı
03-08-2009, 13:26
boşuna Fenerbahçe'nin a takım oyuncusu adayı degil..:)

Burak Bal
04-08-2009, 23:10
Efes Pilsen´le anlaştığı haberleri çıkan Mirsad´ın‚ Lacivert-Beyazlı kulübe imzayı attığı‚ Yıldırım´ın devreye girmesiyle Fenerbahçe´de kaldığı ortaya çıktı. Ancak iş FIBA´ya giderse...

Son yılların en çekişmeli‚ en gergin‚ en heyecanlı final serisi oynanıyordu. Fenerbahçe‚ Efes Pilseni rakip sahada 2 kez yenmiş‚ şampiyonluğa çok yaklaşmıştı. O sıralar Mirsad Türkcanın‚ gelecek yıl için Efes Pilsenle prensip anlaşmasına vardığı haberleri yayılmıştı. Ancak Fenerbahçe Ülker‚ apar topar tecrübeli oyuncuyla 2 yıllık sözleşme yenilediğini duyurmuştu. İşin aslının ise oldukça ilginç olduğu ortaya çıktı. O dönemde Efes Pilsenle anlaştığı konuşulan Mirsad‚ Lacivert-Beyazlı kulüple mukaveleyi imzalamıştı bile.

Ceza gelebilir
Bunu öğrenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım‚ devreye girerek henüz transfer sezonu başlamadığı için noterden gün alıp yıldız oyuncuyla olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Ardından da resmi imzanın atıldığı haberi kamuoyuna duyuruldu. Ancak‚ Mirsad Türkcanın Efes Pilsenle yaptığı ön protokolün bağlayıcı bir yanı bulunuyor. İki kulüp görüşmelerini sürdürürken‚ Fenerbahçenin Efesle anlaşması‚ Mirsadı tamamen geri alması büyük olasılık olarak görülüyor. Fakat olay FIBAya yansırsa‚ çifte imza attığı için Mirsad Türkcanın en az bir yıl ceza alması da gündeme gelebilir.

Gökhan German

Murat Bal
04-08-2009, 23:15
Efes Pilsen´le anlaştığı haberleri çıkan Mirsad´ın‚ Lacivert-Beyazlı kulübe imzayı attığı‚ Yıldırım´ın devreye girmesiyle Fenerbahçe´de kaldığı ortaya çıktı. Ancak iş FIBA´ya giderse...

Son yılların en çekişmeli‚ en gergin‚ en heyecanlı final serisi oynanıyordu. Fenerbahçe‚ Efes Pilseni rakip sahada 2 kez yenmiş‚ şampiyonluğa çok yaklaşmıştı. O sıralar Mirsad Türkcanın‚ gelecek yıl için Efes Pilsenle prensip anlaşmasına vardığı haberleri yayılmıştı. Ancak Fenerbahçe Ülker‚ apar topar tecrübeli oyuncuyla 2 yıllık sözleşme yenilediğini duyurmuştu. İşin aslının ise oldukça ilginç olduğu ortaya çıktı. O dönemde Efes Pilsenle anlaştığı konuşulan Mirsad‚ Lacivert-Beyazlı kulüple mukaveleyi imzalamıştı bile.

Ceza gelebilir
Bunu öğrenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım‚ devreye girerek henüz transfer sezonu başlamadığı için noterden gün alıp yıldız oyuncuyla olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Ardından da resmi imzanın atıldığı haberi kamuoyuna duyuruldu. Ancak‚ Mirsad Türkcanın Efes Pilsenle yaptığı ön protokolün bağlayıcı bir yanı bulunuyor. İki kulüp görüşmelerini sürdürürken‚ Fenerbahçenin Efesle anlaşması‚ Mirsadı tamamen geri alması büyük olasılık olarak görülüyor. Fakat olay FIBAya yansırsa‚ çifte imza attığı için Mirsad Türkcanın en az bir yıl ceza alması da gündeme gelebilir.

Gökhan German

mirsad dan böyle bir şey beklemem ama spor camiasında neler neler gördük.ama ben genede mirsad dan böyle birşey beklemiyorum.

Ege Özışık
04-08-2009, 23:17
Ben de şaşırdım açıkası, zaten basketbolu Fenerbahce Ülkerde bırakmak istedigini düşünüyorum, ama Tanjevic adamı küstürür baska klüplere gitmek istemesi bu takımdan her oyununun normal vallahi. Ama böyle gizli bi şekilde bu işi yürütmemiştir Mirsad , tabi Murat agabey dedigin gibi neler neler gorduk spor camiasında her branşta..

Burak Bal
04-08-2009, 23:22
eger mirsadi kacırırsak elimi ayagimi cekerim basket den.
yönetim hala yalanlamadı

Murat Bal
05-08-2009, 00:48
eger mirsadi kacırırsak elimi ayagimi cekerim basket den.
yönetim hala yalanlamadı
mirsad ile anlaşıldı ama bu ceza konusu tam olarak netlik kazanmış değil.mirsad ı kaybedersek gerçektende önemli bir parçamızı kaybederiz.

Mert Kabakçı
05-08-2009, 00:54
zannetmiyorum boyle bir haberin dogru oldugunu...boyle bir hatayı mirsad gibi cok profosyonel,euroleague'de onemli basarılara imza atmıs biri yapmaz.

Murat Bal
05-08-2009, 17:07
Fenerbahçe Kulübü, son günlerde adı gündemde olan genç basketbolcu Enes Kanter’in son 3 yılda altyapı koordinatörlüğü yapan Serdar Apaydın tarafından yönlendirildiğini açıkladı. Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, ”Enes Kanter’in Fenerbahçe Ülker’deki gelişimi son 3 yıldır eski sporcumuz ve halen de altyapı koordinatörlüğümüzü yapmakta olan Serdar Apaydın tarafından yönlendirilmektedir” denildi.
Basketbol şubesi olarak son 10 yıl içinde kulüp başkanı Aziz Yıldırım yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalar ve altyapı hamlesiyle ciddi başarılara imza atıldığı vurgulanan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
”Fenerbahçe Spor Kulübü Basketbol Şubesi, milli takımlara da sürekli oyuncu vermiştir. Bugün hakkında hakkında bir haber yer alan Enes Kanter de altyapı organizasyonumuzun ürünü, otoritelerin 50 yılda bir gelebilecek bir yetenek olarak tanımladığı, çok özel bir sporcumuzdur. Haberde adı geçen altyapı sorumlusu Aleaddin Yakan ise kendi isteği ile altyapı antrenörlüğümüzden ayrılmış ve Trabzonspor’a geçmiştir.”

Mert Kabakçı
05-08-2009, 17:35
Fenerbahçe Kulübü, son günlerde adı gündemde olan genç basketbolcu Enes Kanter’in son 3 yılda altyapı koordinatörlüğü yapan Serdar Apaydın tarafından yönlendirildiğini açıkladı. Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, ”Enes Kanter’in Fenerbahçe Ülker’deki gelişimi son 3 yıldır eski sporcumuz ve halen de altyapı koordinatörlüğümüzü yapmakta olan Serdar Apaydın tarafından yönlendirilmektedir” denildi.
Basketbol şubesi olarak son 10 yıl içinde kulüp başkanı Aziz Yıldırım yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalar ve altyapı hamlesiyle ciddi başarılara imza atıldığı vurgulanan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
”Fenerbahçe Spor Kulübü Basketbol Şubesi, milli takımlara da sürekli oyuncu vermiştir. Bugün hakkında hakkında bir haber yer alan Enes Kanter de altyapı organizasyonumuzun ürünü, otoritelerin 50 yılda bir gelebilecek bir yetenek olarak tanımladığı, çok özel bir sporcumuzdur. Haberde adı geçen altyapı sorumlusu Aleaddin Yakan ise kendi isteği ile altyapı antrenörlüğümüzden ayrılmış ve Trabzonspor’a geçmiştir.”

millet enes kanteri cok ovuyor....basketbol camiasının (altyapıda tanınan) isimleri de bunlara dahil...ama can maxim'le millet dalga geciyor...cunku maxim küçültme..oyle cok ozel bir yetenegi yok...adamı baska bir ulkeden getiriyorlar, 5 yas kuculterek piyasaya sunuyorlar...yıldız takımda tofaşa 60 sayı atınca Fenerbahçeye transfer oluyor...el bebek gül bebek büyütülüyor...fakat şu an ondan hiçbir şey olmaz gözüyle bakılıyor...enes kanter ise isviçre'den gelmis; fakat kucultme degil...kac tane 17 yasında adam besiktasla oynanan lig macında double-double yapmıs, euroleague'de sure almıs, milli maçta 35 sayı atmış...bu adam gelecekte NBA'e gider...hatta iddia ediyorum, onu orada MVP olarak görecegiz..

Burak Bal
07-08-2009, 16:50
kinsay de sona dogru yaklasıldı....

Murat Bal
07-08-2009, 19:23
sakatlığı ne durumda.çiddi bir sakatlık geçirmişti.

Murat Bal
10-08-2009, 20:35
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Ülkerin Marques Green ile birlikte Air Avellino'dan transfer ettiği ancak vatandaşı gibi sarı-lacivertli takımdan gönderdiği Devin Smith Yunanistan'a transfer oldu.
Sakat olan Gordan Giricek'in yokluğunda kendisinden beklenen istikrarı yakalayamayan Birleşik Amerikalı oyuncu Yunanistan A1 ligi ekiplerinden Panellinios ile anlaşmaya vardı.
Sarı-lacivertli formayla normal sezonda 28 karşılaşmada forma giyen Smith 12.1 sayı, 4.5 ribaund ve 1.7 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. Birleşik Amerikalı oyuncu Fenerbahçe Ülker'in, finalinde Efes Pilsen'e 4-2 mağlup olduğu playoff'larda 7.9 sayı, 4.8 ribaund istatistikleriyle oynarken, Euroleague'deyse 14 maçta 7.9 sayı, 3.4 ribaund ve 1.0 asist üretmişti.
kaynak=ntvspor

Murat Bal
10-08-2009, 22:00
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Ülkerin Marques Green ile birlikte Air Avellino'dan transfer ettiği ancak vatandaşı gibi sarı-lacivertli takımdan gönderdiği Devin Smith Yunanistan'a transfer oldu.
Sakat olan Gordan Giricek'in yokluğunda kendisinden beklenen istikrarı yakalayamayan Birleşik Amerikalı oyuncu Yunanistan A1 ligi ekiplerinden Panellinios ile anlaşmaya vardı.
Sarı-lacivertli formayla normal sezonda 28 karşılaşmada forma giyen Smith 12.1 sayı, 4.5 ribaund ve 1.7 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. Birleşik Amerikalı oyuncu Fenerbahçe Ülker'in, finalinde Efes Pilsen'e 4-2 mağlup olduğu playoff'larda 7.9 sayı, 4.8 ribaund istatistikleriyle oynarken, Euroleague'deyse 14 maçta 7.9 sayı, 3.4 ribaund ve 1.0 asist üretmişti.
kaynak=ntvspor
yerine kaliteli bir 3 numara alsınlar.avrupa lı olursa çok daha iyi olur.

Gökhan Alkan
10-08-2009, 22:15

Güzel haber. Buarada gelmez dediğin Greer geldi Burak Abi :)

Murat Bal
10-08-2009, 22:20
Devin Smith gönderildi.yerine kinsay gelebilir.tabiki sakatlığı düzeldiyse.

Erhan Sadıkoğlu
10-08-2009, 22:21
Bu ceza bizi bayağı mahrum bırakacak Abdi İpekçi Salonundan...

Murat Bal
10-08-2009, 22:24
Bu ceza bizi bayağı mahrum bırakacak Abdi İpekçi Salonundan...
sen dua ette 10 maç ceza almadık.işin gerçeği daha fazla ceza bekliyordum ve de haketmiştik ama 5 maç ceza ile yırttık.belkide böylesi daha iyi oldu şimdi basket maçlarına gelmeyen arkadaşlar takıma sahip çıkma adıına daha fazla katılım gösterir.

Kenan Sevil
10-08-2009, 22:32
abi ne zaman açıklanır _?

Murat Bal
10-08-2009, 22:36
abi ne zaman açıklanır _?
fikstürü soruyosan eylül de diye hatırlıyorum.

Necmi Şen
10-08-2009, 22:37
Fixtür Ne Zaman Belli Olcak Acaba ?

Yiğit Nazik
10-08-2009, 22:53
Cezalar seyircisiz mi olcak yoksa başka şehirde mi oynatılcak ?

Alican Aloğlu
10-08-2009, 23:33
kardeşim öncelikle Türkçe'mize sahip çıkalım."FİKSTÜR", Eylül'de belli olur

Murat Bal
14-08-2009, 16:52
Türkiye Basketbol Liglerinde 2009-2010 sezonu fikstürleri 19 Ağustos ve 21 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek kura çekimi ile belirlenecek.

Hakan Çoban
14-08-2009, 17:05
Cezalar seyircisiz mi olcak yoksa başka şehirde mi oynatılcak ?

5 maç seyircisiz.

Timuçin Gülnar
14-08-2009, 18:27
Son dakika haberi ; Enes Kanter'i elimizden kaçırdık.

Murat Bal
14-08-2009, 19:34
Son dakika haberi ; Enes Kanter'i elimizden kaçırdık.
Salı - Cuma günleri Radyospor’da yayınlanan ve Murat Murathanoğlu ile İsmet Badem’in birlikte sunduğu “Asist” programında Enes Kanter konuşuldu.

Murat Murathanoğlu ve İsmet Badem, program boyunca gelen youn sorular üzerine gazetelerde yayınlanan Enes Kanter konusuna açıklık getirdi.
Üniversite eğitimini ABD’de tamamlayan ve Kolej basketbolu konusunda uzman sayılan Murat Murathanoğlu konu ile ilgili olarak canlı yayında “Eğer Enes Amerika’ya gerçekten menajeri ile gitmişse ne Prep (Hazırlık Okulu) okullarda ne de NCAA’lerde forma giyemez. Bu kuruluşlar sporcuların profesyonel olmamalarına ve menajeri bulunmamasına dikkat eder. Bu tip menajerleri olan oyuncuları okullar kabul ederlerse büyük ceza alırlar ve buna cesaret edemezler. Eğer Enes, babasının bugünkü gazetelerde yayınlanan açıklamasında belirttiği gibi eğitim için ABD’ye gittiyse ve Prep okuduktan sonra 4 yıl da üniversite okuyup diplomasını alarak profesyonelliğe geçecekse hiç kimsenin söz söyleyecek hakkı olmaz. Ancak eğitiminin bir senesini Prep okulda geçirdikten sonra Avrupa’ya transfer olmak isterse o zamanda Fenerbahçe kulübünün bugün yaptığı isyan haklı olur.”

Mehmet Sağır
14-08-2009, 19:53
Enes'in Amerika'ya gitmesi kendi gelişimi için kötü oldu.Hazır Vidmar'ı elimizden çıkartıp ona takımda yer açılacakken o tercihini Amerika'dan yana kullandı ve bence riskli bir karar aldı.Daha çok genç.

Murat Bal
14-08-2009, 22:46
Enes'in Amerika'ya gitmesi kendi gelişimi için kötü oldu.Hazır Vidmar'ı elimizden çıkartıp ona takımda yer açılacakken o tercihini Amerika'dan yana kullandı ve bence riskli bir karar aldı.Daha çok genç.
menejer kurbanı olan bir oyuncu daha.

Ümit Metin
14-08-2009, 22:48
5 maç seyircisiz oynamak çok kötü olacak

Burak Bal
14-08-2009, 22:56
bence gitmesi iyi oldu
pota altında sıkıntı cekmeyiz,bugün oynanan milli macta oguz ömer semih e güvenim artı.

ersan ilyasova da yetistirme ligine gitti ve su an avrupanın en iyi 4 numarası ve seneye nba de

Murat Bal
14-08-2009, 22:59
5 maç seyircisiz oynamak çok kötü olacak
5 maç ceza ile yırtık onada şükretmek lazım.bu sezon taraftarların çok daha fazla ilgi göstermesi lazım.özellikle euroleague maçlarında.

Murat Bal
18-08-2009, 21:37
TBF yetkilileri, Beko Basketbol Ligi takımları ve basın mensuplarının katılacağı kura çekimi, 19 Ağustos Çarşamba günü saat 14:30’da başlayacak.

Digitürk Spormax kanalı tarafından naklen yayınlanacak olan kura çekiminin ardından, canlı yayında TBF yetkilileri ile kulüp temsilcilerinin, 2009-2010 sezonu fikstürü hakkındaki görüşlerine yer verilecek.
tbf

Mustafa Seçkin
18-08-2009, 21:47
teşekkürler forum yönetimi burası çok iyi oldu:) geçen yılki kaçan şampiyonluğu hala unutamıyorum hele ki son maç kaya peker etkilensin diye o kadar da aleyhine tezahüret yapmıştık ama adamı durduramadık,herşeyden önce tanjeviç gitsin aydın örs geri gelsin isterim...

Murat Bal
18-08-2009, 21:49
teşekkürler forum yönetimi burası çok iyi oldu:) geçen yılki kaçan şampiyonluğu hala unutamıyorum hele ki son maç kaya peker etkilensin diye o kadar da aleyhine tezahüret yapmıştık ama adamı durduramadık,herşeyden önce tanjeviç gitsin aydın örs geri gelsin isterim...
kaya o maçta okadar etkili olmasının en büyük sebebi aleyhine yaptığımız tezahüratların ters tepmesi.

Burak Bal
19-08-2009, 16:01
Beko Basketbol Ligi 2009/10 sezonu fikstürü Polat Renaissance otelde çekildi. Çekilen fikstüre göre sezonun ilk derbisi 4. haftada Ayhan Şahenk'te Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker arasında oynanacak. 5. haftada ise Abdi İpekçi'de Galatasaray'la F.Bahçe Ülker karşı karşıya gelecek.

gecmis olsun gs macı seyircisiz oynanacak

Murat Bal
19-08-2009, 16:21
Beko Basketbol Ligi 2009/10 sezonu fikstürü Polat Renaissance otelde çekildi. Çekilen fikstüre göre sezonun ilk derbisi 4. haftada Ayhan Şahenk'te Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker arasında oynanacak. 5. haftada ise Abdi İpekçi'de Galatasaray'la F.Bahçe Ülker karşı karşıya gelecek.

gecmis olsun gs macı seyircisiz oynanacak
yıllardır derbi ve efes-telekom maçlarını ligin sonlarına doğru oynuyoruz ama bunun böyle olacağı belliydi.mutlaka bir büyük maçı seyircisiz oynayacağımız belliydi.

Levent Yıldırım
19-08-2009, 16:23
Yanlışın Var Burak Efes Ve Galatasaray Maçları Deplasmanda tbl'nin sitesine baktım şimdi

Levent Yıldırım
19-08-2009, 16:24
Kepez Belediye Banvit Pınar Karşıyaka Maçlarını Seyircisiz Oynayacağız

Burak Bal
19-08-2009, 16:27
bilemicem basket dergisi öyle yazıyor

Levent Yıldırım
19-08-2009, 16:30
Ben Kura Çekimini Canlı İzledim Fb Tv'de Efes Ve Galatasaray Maçı Deplasmanda Cezamız 8.Hafta'da Bitiyor Darüşşafaka Maçın'da

Levent Yıldırım
19-08-2009, 16:32
Bayan Basketbol Takımımız'da 6.Hafta Galatasaray İle Deplasmanda 11.Hafta Beşiktaş İle Evin'de Oynayacak

Cenk Oflezer
19-08-2009, 16:48
1.hafta / Fenerbahçe-Kepez Bld
2.hafta / Erdemir-Fenerbahçe
3.hafta / Fenerbahçe-Banvit
4.hafta / Efes Pilsen-Fenerbahçe
5.hafta / Galatasaray-Fenerbahçe
6.hafta / Fenerbahçe-Karşıyaka
7.hafta / Tofaş-Fenerbahçe
8.hafta / Fenerbahçe-Darüşşafaka
9.hafta / Antalya Bld-Fenerbahçe
10.hafta / Fenerbahçe-Mersin Bld
11.hafta / Türk Telekom-Fenerbahçe
12.hafta / Fenerbahçe-Beşiktaş
13.hafta / Aliağa Petkim-Fenerbahçe
14.hafta / Fenerbahçe-Bornova Bld
15.hafta / Oyak Renault-Fenerbahçe

sahamızdaki ilk seyircili maç 12. haftada Beşiktaş maçı heralde.

Selçuk Durmaz
19-08-2009, 16:50
5 maç ceza almıştık evet. onun sonucu ne oldu bilmiyorum. ama ben kombine almayı düşünüyordum fakat sezonun ilk yarısı sadece 2 maça gidebiliyorsam almam daha iyi

Talha Koç
19-08-2009, 17:05
İlk seyircili maç 8taş maçı.Bu sene yine acaba derbilerde deplasman taraftarı almama uygulaması devam edecek mi?

Levent Yıldırım
19-08-2009, 17:06
5 Maçlı Ceza 3 Maça İndirildi Diye Hatırlıyorum Ben

Fırat Tan
19-08-2009, 19:32
neyseki korkutuğum gibi derbilerden biri gelmedi bu haftaya efesle gs maçları deplasmana geldi yinede iyi ..

Murat Bal
20-08-2009, 13:19
1.hafta / Fenerbahçe-Kepez Bld
2.hafta / Erdemir-Fenerbahçe
3.hafta / Fenerbahçe-Banvit
4.hafta / Efes Pilsen-Fenerbahçe
5.hafta / Galatasaray-Fenerbahçe
6.hafta / Fenerbahçe-Karşıyaka
7.hafta / Tofaş-Fenerbahçe
8.hafta / Fenerbahçe-Darüşşafaka
9.hafta / Antalya Bld-Fenerbahçe
10.hafta / Fenerbahçe-Mersin Bld
11.hafta / Türk Telekom-Fenerbahçe
12.hafta / Fenerbahçe-Beşiktaş
13.hafta / Aliağa Petkim-Fenerbahçe
14.hafta / Fenerbahçe-Bornova Bld
15.hafta / Oyak Renault-Fenerbahçe

sahamızdaki ilk seyircili maç 12. haftada Beşiktaş maçı heralde.
evet ilk maç 8jk ile açılış için güzel seçim olmuş.birde derbilerde uygulanan deplasman takımının maça gelmemesi uygulaması kalksın artık.

Said Feyyaz Uzun
20-08-2009, 16:27
evet ilk maç 8jk ile açılış için güzel seçim olmuş.birde derbilerde uygulanan deplasman takımının maça gelmemesi uygulaması kalksın artık.
salonlarda güvenlik sağlamak çok zor ... en ufak temasta olay büyüyor bunu Efes maçlarında görüyoruz ...

Murat Bal
20-08-2009, 19:27
salonlarda güvenlik sağlamak çok zor ... en ufak temasta olay büyüyor bunu Efes maçlarında görüyoruz ...

efes serisindeki olaylar efes taraftarları ile alakalı değildi.oyuncularla ilgiliydi.ayrıca yıllarca deplasmana gidildi.fazla seyirci almassın 250-300 kişi abdi ipekçiye geldiğinde güvenliği sağlamak daha kolay oluyor.

Said Feyyaz Uzun
20-08-2009, 21:37
efes serisindeki olaylar efes taraftarları ile alakalı değildi.oyuncularla ilgiliydi.ayrıca yıllarca deplasmana gidildi.fazla seyirci almassın 250-300 kişi abdi ipekçiye geldiğinde güvenliği sağlamak daha kolay oluyor.
geçen sene ligdeki maçtada en ufak şeyde kavga çıktığı görüldü ; gönül isterdiki basketbolda da deplasman tribünü olsa ama zor ...

Engin Yeşilyurt
21-08-2009, 00:42
Ya bu takım transfer yapmayı düşünmüyor mu ? bir tane oyuncu aldılar başka da oyuncu almadılar :mad:

Selçuk Durmaz
21-08-2009, 12:33
Ya bu takım transfer yapmayı düşünmüyor mu ? bir tane oyuncu aldılar başka da oyuncu almadılar :mad:

aynen yaa 3 branşta da 3 yıl şampiyonluk sözü vere başkanımıza duyurulur

Varal Emre Erdoğan
21-08-2009, 12:40
Bencede 2 tane iyi oyuncu alınması gerekli !!

Murat Bal
22-08-2009, 23:05
Bencede 2 tane iyi oyuncu alınması gerekli !!
2 değilde sağlam bir 3 numara oyuncusuna ihtiyacımız var.

Ümit Metin
22-08-2009, 23:43
bu sene şampiyonluğu kaptırmamalıyız

Batuhan Şitoğlu
25-08-2009, 13:44
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=16738

Burak Bal
25-08-2009, 13:50
Kinsey yeniden Fenerbahçe Ülker’de:)

Hakan Çoban
25-08-2009, 14:03
İşte bu süper oldu =)

Mert Dalbaşı
25-08-2009, 14:04
Aynen kinsey iyi bir basketbolcu

Gökhan Çındemir
25-08-2009, 14:06
Süper!!! greer kinsey giricek süper iş yapar

Cenk Oflezer
25-08-2009, 14:40
Smith'in gitmesine üzülmüştüm Kinsey geri döndü boşluğu doldurduk.
bu tür adamları sırf her maçta blok show yapıyor diye bile tutarım takımda.

Ege Ergün
25-08-2009, 14:56
Solomon geçen sezon dönmüştü şimdi Kinsey döndü sıra White da :)

Hakan Çoban
25-08-2009, 14:58
Süper!!! greer kinsey giricek süper iş yapar

Hala Gricek'ten medet umanlar var demek ki:)

Burak Bal
25-08-2009, 14:59
nba de cacik olan artilari topluyoruz bakalim allah sonumuzu hayir etsin

Ege Ergün
25-08-2009, 15:01
nba de cacik olan artilari topluyoruz bakalim allah sonumuzu hayir etsinAbi bitane White diye bi adam vardıya :) Hangi takımda o şimdi

Murat Bal
25-08-2009, 15:06
kinsey iyi hoşta bu adam çok ciddi bir sakatlık geçirdiği için clevland tarafından serbest bırakıldı.umarım bu sakatlığı atlatmıştır.yoksa ikinci bir griçek durumu olabilir.

Said Feyyaz Uzun
25-08-2009, 15:13
sağlıklı bir Kinsey gerçektende işimize yarar ayrıca hala J.White'ı soranlar var White ile günü kurtarırsın sana 2-3 güzel smaç gösterir ama Kinsey gibi oyuncularla şampiyonluk kazanırsın

Aykut Yıldız
25-08-2009, 15:17
Tarence Kinseeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy :D

Mesut Uysal
25-08-2009, 15:19
Kinsey'in takıma dönmesi çok iyi oldu gerçekten tam bir savaşçı takımı gaza getiren ateşleyen bir oyuncu ayrıca gricek bu sene işallah takıma faydalı olacak bildiğim kadarıyla ameliyat oldu eski haline dönecektir ve döndüğünde de her şey daha güzel olacak geçen sene efese hediye ettiğimiz şampiyonluğu bu sene geri alacağız...

Burak Bal
25-08-2009, 15:28
aslinda gecen sene clevland coach mike brown kinsayi yolamak istedi sonra lebron james karsi cikmisti ve kinsay kalmisti takimda,sonra da sakatlik gecirdi

Levent Yıldırım
25-08-2009, 16:01
Kinsey'in döndüğü süper oldu

Arda Doğan
25-08-2009, 16:19
kinsley hayırlı olsun

Alican Aloğlu
25-08-2009, 16:56
Bu büyük taraftara Kobe Bryant yakışır...
Neden NBA'de tutunamayan adamları alıyoruz,Avrupa liglerine baksak alabileceğimiz çok iyi adamlar varken neden NBA illa ki

Ekrem Emre Akman
25-08-2009, 17:03
Solomon geçen sezon dönmüştü şimdi Kinsey döndü sıra White da :)
White benim adamım ya basketten öyle fazla anlamam ama o adamın oyunu bana keyif veriyor :D İnşallah geri döner

Özgür Kabuk
25-08-2009, 17:18
Süper oldu Kinsey'nin dönmesi.

Willie Solomon
Tarence Kinsey
Gordon Giricek
Mirsad Türkcan
Ömer Aşık

Bu 5'li çok can yakar:)

Engin Yeşilyurt
25-08-2009, 18:17
Tarance Kinseyin yerine çok sağlam oyuncular alınabilirdi.

İlkin Kılıç
25-08-2009, 18:33
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ABD'li Tarence Kinsey ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kinsey, 2007-2008 sezonunda da Fenerbahçe Ülker forması giymişti.

Birkaç gün içinde İstanbul'da olması beklenen ABD'li oyuncunun Fenerbahçe Ülker'in İtalya'nın Bormio şehrinde yapılacak olan kampına da katılacağı belirtildi.
Fenerbahçe'nin 100. yılda elde ettiği şampiyonlukta başarılı performansıyla dikkati çeken Tarence Kinsey, 25 yaşında, 1,98 boyunda ve forvet mevkiinde oynuyor.
Kinsey geçen sezon NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giydi.