PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kimleri Doğru Yola Döndürdünüz:):) (Kimleri Fenerbahçeli yaptınız?)

Ramazan Kalyoncu
16-06-2009, 16:35
Evet arkadaşlar bir topic vardı Sizi kim Fenerli yaptı diye :) bende size soruyorum siz kimleri fenerli yaptınız:):)
Ben başlıyım ilk önce.
Annemi
Eski kız arkadşlarımdan 3 tanesini
3 kuzenimi( birisinde epey uğraşmıştım annesi 6sli babası 8jkliydi:) )
Komşumuzun oğlunu( futbolun Fsinden anlamazdı:) fanatik yaptım çocuğu:) )
Üniden samimi bi arkadaşımı..

Şimdilik bu kadar geliyor aklıma. Belkide bu kadardır:D Sizler kimleri doğru yola döndürdünüz:):)

Onur Gör
19-06-2009, 18:47
1.Memleketinden dolayı Trabzonspor sempatizanı olan annemi Fenerbahçe yenildiğinde üzüldüğüm zamanların birinde Fenerbahçeli yaptım.
2.Trabzonsporlu dayımın Trabzonsporlu oğlunun şu anda 10 yaşındaki kızını 7 yaşından beri Fenerbahçeli olarak yetiştirdim artık takmıyor babasının amcalarının ve dedesinin dediklerini.
3.Çocukluktan beri takım tutmayıp, memleketinden dolayı Trabzonspor sempatizanı olan bir arkadaşımı GFB'li yaptım bu sene başında.

Ahmet Fazıl Sade
19-06-2009, 21:55
1 tane Gs ve 1 tane Bjk li sevgili
Dayımın oğlu
2 yengem
4 kuzen
7 tanede arkadaş.

İnşallah daha da arttıracağız.

Can Akkoyun
19-06-2009, 22:52
Mahalledeki çocukların yarısını Fenerli yaptım :D

Ramazan Kalyoncu
27-06-2009, 16:35
bugün yeni sevgilimi de fenerli yaptım:D:D:D

Ahmet Gökay Akdeniz
27-06-2009, 22:12
Annemi
Dayımın 3 tane çocuğunu(Kendisi 6slidir)
Çok samimi olduğum iki arkadaşımı(Takımlarla alakası yoktu ama şimdi var)

Şimdilik bu kadar geliyo aklıma.

İsa Uğurlu
27-06-2009, 22:36
takım seçmek doğru yola erişmek olmasa da; çünkü takım üzerinden doğruluk evrensellik arz etmez, görecelidir; tüm ailemin ve amca çocuklarımın fenerbahçeli olmasında etkili olduğumu söyleyebilirim... toplam 13 kişi yani...:):):)

Ramazan Kalyoncu
30-06-2009, 01:44
takım seçmek doğru yola erişmek olmasa da; çünkü takım üzerinden doğruluk evrensellik arz etmez, görecelidir; tüm ailemin ve amca çocuklarımın fenerbahçeli olmasında etkili olduğumu söyleyebilirim... toplam 13 kişi yani...:):):)
kardeşim o işin esprisiydi tabiki doğru diyorsun:) ama bizim için doğru yol FENERBAHÇE değil mi:)

Büşra Yarar
11-07-2009, 17:15
faslı 2 arkadaşımı :) kendilerine forma ve bileklik alıp yollamıştım yakın zamanda :D

Ramazan Kalyoncu
14-07-2009, 02:04
faslı 2 arkadaşımı :) kendilerine forma ve bileklik alıp yollamıştım yakın zamanda :D
hay maşallah:D:D yahu bu kadar kişi mi Fenerbahçe'mize taraftar kazandırdı başka kimse yok mu:S :(:(

Büşra Yarar
14-07-2009, 11:01
hay maşallah:D:D yahu bu kadar kişi mi Fenerbahçe'mize taraftar kazandırdı başka kimse yok mu:S :(:(

:D vardırda yazan yoktur belki..

Ramazan Kalyoncu
15-07-2009, 21:11
:D vardırda yazan yoktur belki..
olabilir:D:D:D

Hacı Ömer Yorulmaz
22-02-2010, 11:40
2 arkadaşımı 3 de yegenimi fenerli yaptım

Aziz Arslan
22-02-2010, 13:40
3 tane sevgilimi yaptım :)

Fetullah Kilic
27-02-2010, 21:58
3 kuzenimi 3 yigenimi fenerbahçeli yaptim..
çalismalarimiz hizla devam ediyo :)

Aylin Alkan
27-02-2010, 23:58
En yakın Arkadaşımın Kız kardeşi Beşiktaşlıydı benden etkilendi maçlara gidip geliyorum diye atkı koleksiyonumuda görünce Fenerbahçeli oldu :) Şuanda Forumada üye ama deşifre edemem onu :)

Fatih Dalbudak
15-07-2010, 03:43
Biz bize yeteriz. Bırakalım kötü yoldan çıkmasınlar =)

Ufuk Samet Aydoğan
15-07-2010, 23:44
Biz bize yeteriz. Bırakalım kötü yoldan çıkmasınlar =)

Bende gsli olan eski kız arkadaşımı Fenerli yapmıştım ama artık senin gibi düşünüyorum.. Başka takım tutanları değil de, takım tutmayan yada çocukları doğru yola yönlendiriyorum... Biri GFB's Angel olmak üzere iki yeğenimi de Fenerli yaptım :) Yaşları 7 ile 4 ama onlarda artık en az benim kadar Fenerbahçeli :)

Hacı Ali Bakırhan
15-07-2010, 23:53
Ben yapmadım ama bizim semtten bir abi 6sliymiş anlamaz futboldan birgün aradı beni mağazaya gidicez dedi Feneriuma gittik forma aldı arkasın Çetin yazdırdı ne zaman baksam Fenerbahçe yi yenemiyoruz demekki bizden cacık olmaz acı hüzün çekiceğime Fenerbahçe diye bağarırım dedi :D ve hak yoluna döndü :D

Fatih Dalbudak
17-07-2010, 00:00
Bende gsli olan eski kız arkadaşımı Fenerli yapmıştım ama artık senin gibi düşünüyorum.. Başka takım tutanları değil de, takım tutmayan yada çocukları doğru yola yönlendiriyorum... Biri GFB's Angel olmak üzere iki yeğenimi de Fenerli yaptım :) Yaşları 7 ile 4 ama onlarda artık en az benim kadar Fenerbahçeli :)

Galatasaraylının tutacağı şey bellidir zaten =)

Nihat Tonçer
17-07-2010, 00:06
Bütün kız arkadaşlarım hep fenerbahçeliydi zaten. :) Gsli olanlarsa öyle kalsınlar. Kendi acılarında kavrulsunlar. :)

Zülfi Ayhan
05-08-2010, 17:52
Kız arkadaşlarımı. Seve Seve !!! :D

Yegenlerimi, kuzenlerimi ( olmasınlarda görim :))

Didem Turan
01-05-2011, 15:39
Kuzenimi.. Aslında aklımızda öyle birşey yoktu, gezerken Fenerium'a alışveriş için girdiğimizde elinde fermuarlı bir sweatle geldi bana da bunu alır mısınız demişti.. Ogün bugündür koyu Bjk'li abi ve babasının tersine kendisi Fenerbahçeli.. =) Döndürmek demeyelim, takım tutmuyordu ama ogünden beri Fenerbahçeliyim diyor.. =)

Fatih Avan
01-05-2011, 16:27
1 hemserimi 6s'den Fenerli yaptim, kafasini hep Fener bestelerle sirirdim, tezahuratlari duya duya dogru yollu buldu:). 1 afrikali arkadasimi Fenerli yaptim, önceden bu hususta cok kavga ederdik, en sonunda'da Fenerli olmayi tercih etti:D. bide amca oglumu, hep benden geze geze Fenerli oldu

Berat Zambak
17-08-2011, 02:41
kardeşim dediğim çocukluk arkadaşım 6snin 4 yıl üst üste şaibeli şampiyonluklarının sonunda malum takıma sempati duyuyordu taa ki arkadaşlığımız bu sebepten değerini kaybedeceğini anlayana kadar ve kardeşim ben de Fenerbahçeliyim artık demesiyle son buldu :)

Azra Temtek
09-04-2012, 16:52
Hiçkimseyi.
Allah herkese beyin nasip etmiş,düşünüp doğru yolu bulsunlar,ben napıyım. :p

Engin Üstün
09-04-2012, 19:27
benim sinifimda 7besiktasli 3galatasarayli vardi...ve hepsi simdi fenerlidir=))

idaaya girdik Besiktas o sene baya puan farkiylan sampiyon olacakti..idaaa girdim ve fenerbahcem sonunda sampiyon olunca sözlerinde durup artik fenerbahceli oldular...

Fenerbahcem sampiyon olmasaydi yandiydim=)) ..

Kiz arkadasimi fenerli yaptim...

Annem fenerliydi ama maclara bakmazdi...simdi her macta benden daha cok bagriyor=))

Fazli bir arkadasim var arap devletinden gelme...Fenerbahceyi tutuyor benim sayemde=)
daha cok varda bir anlik aklima gelmiyor