Tüm Versiyonu Göster : Nice senelere Ülkü Filiz [07.06]
Hande Gölgeli
07-06-2009, 01:52
2004 Eylül...
lise hayatı özeldir. lise hayatı unutulmaz. derler büyükler hep.
liseye başladığım gün yanına oturdum. 1 günlüktü belki sıra , sınıf maceramız. bazen kızdım.bazen kırdım.. deli dolu günlerimiz oldu hep.
seni dersaneden kaçırcam diye adını bile hatırlamdığım matematikçinin üstüme yürümesini unutamadım hala.(çok garip bi adı vardı bilen biri sölesin uyayamıcam yoksa:D) ya da 20 saatte bi dondurma yiyemediğini sana eşlik etmek için ikinci dondurmamı almamı.
iyi ki doğdun ülkü. nice senelere. :mum:mum
Dicle Atan
07-06-2009, 11:57
Kuzen*
Nice Senelere..
En başından beri bir an durulmadı aramızdaki o sımsıcacık bağ.
Herşey gönlünce olsun : )
Seni çoo..ok seviyorum- ki zaten biliyorsun.
İlhan Kösedağ
07-06-2009, 12:13
http://img512.imageshack.us/img512/9149/x1pxoywqu4sjf6fdryrvbhjge3.jpg
Bak kardeşim
Elini ver bana
Gel kardeşim
Neşe getirdim sana
Al kardeşim
Ye, iç, gül, oyna
Sar kardeşim
Kolunu boynuma
Sev kardeşim
Canım feda yoluna
Tap kardeşim
Tüm insanlara
Dünyaya geldik bir kere
Kavgayı bırak her gün bu şarkımı söyle
Sevdikçe güler her çehre
Amaçlar hep bir olsun
Kalpler birlikte
Dünyaya geldik bir kere
Kavgayı bırak her gün bu şarkımı söyle
Sevdikçe güler her çehre
Mutluluklar bir olsun
Acı birlikte... ;) :öp
Doğum günün kutlu olsun pyeNseS .. İyi ki varsın , hep benimle kal ..
:İ
Güzeyya Acar
07-06-2009, 14:54
Doğum günün kutlu olsun Ülkü :)
Nice senelere (:
* Rüyalar gerçek olsa :rolleyes:
Burak Özcan
07-06-2009, 15:20
Doğum gününüzü kutlar ailenizle ve sevdiklerinizle nice mutlu yıllar geçirmenizi dilerim...
Oğuz Şahin
07-06-2009, 16:46
Doğum günün kutlu olsun Ülkü :)
Ekrem Taşkıran
07-06-2009, 18:53
doğum günün kutlu olsun ülkü nice mutlu yıllara girmen dileğiyle
Nergiz Ezgi Evirgen
07-06-2009, 19:51
' 19 yıl önce dünyalar güzeli biri doğmuş . :p
3-4 sene öncesine kadar tanımadığım ama tanıştığımız andan itibaren konuşmayı hiç kesmediğim meleğim ..
Kimlerle tanıştım senden sonra herkesle görüştükte senle bi görüşemedik be bitanem .
Hayatımdaki yerin okadar büyükki ..
Ereğliye yeni taşınmıştım ilk tanıştığımızda her dakika konuşuyorduk . Kopmaz bi 3'lüydük :) şimdi tekimiz Ankara'da , biz hala yerimizdeyiz :D Bu sene inşallah kavuşma vakti 3 senelik hasret yeter :D Okadar çok planımız varki gerçekleştirmek lazım dimi :D
iyiki doğmuşsun ülkü'm . :rolleyes:
İyiki seni tanışım , iyiki hiç bitmicek bir dostluk kurmuşuz ..
Beraber daha nice senelere ...
:mum
Semih Eren
08-06-2009, 12:57
İyi ki varsın Ükiti :)
Nice senelere .
Kaan Süpürgeci
08-06-2009, 15:49
dogum günün kutlu olsun :) nice senelere ..
Ersu İlhan
08-06-2009, 21:38
sevdiklerinle beraber nice yılllara, doğum günün kutlu olsun
Ülkü Filiz
09-06-2009, 08:53
@Han'De : Sana ne desem bilemiyorum, hayatıma girdiğin andan bu yana hep bir tantana hep bi gülmece.Başka bir ilde olmadığım için seninle hatta aynı okuldaokuduğum için inan çok şanslıyım.Yine hiç ummadığım bir anda şaşırttın beni.Topic falan beklemiyordum açıkcası.Çok teşekkürler canım.
+O dondurma 20 saatte değil 20.bitti. =) Melis duymasın. (: Karşıdan karşıya geçerken tükendi. =))
Son bi söz : annem gelsin debörek yapıyım Hande'ye diyor.Aklında bulunsun.Annene açık adres verip olmadı ev telimizi de verdikten sonra gelebileceğini umuyorum kardeşim...
@Dicle : Ya kuzen bir başka sevdim ben seni.öyle böyle değil. =))
Not : Soyadımız aynı olmayabilir.Çünkü biz anne tarafından akrabayız. :)
@İlhan : Ben sana zamanında diyeceğimi dedim. ;) Biliyorsun içimi,dışımı.
@Güzeyya : Canım inşallah bu yıl görüşürüz.Uzaktaki arkadaşlarıma hasret yaşıyorum ben birkaç yıldır,bunlardan biri de sen oldun.
@Ezgi: Kimler geldi hayatımdan kimler geçti,hiç birisi hasretini gidermedi. =)) Canım oldun sen de benim,yıllardır kopmadı aramızdaki bağ,iyi ki böyleyiz. (: Öss bitsin İzmir'in altını üstüne getirmek ümidiyle.Çisem'i de kaçırırız.. (A)
@Semih : Erenfiti çok teşekkür ediyorum. Gfb'nin 4 yıldır kazandırdığı dostlar arasındasın sen bana.Hep öyle kal.
@Ekrem : Çırak çok sağol. ;)
Ülkü Filiz
09-06-2009, 08:56
... ve kutlayan kutlamayan diğer tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu forum ve grup üyeliği bana yıllardır çok şey kazandırdı.
Ülkü Filiz
09-06-2009, 09:05
Bu arada unutmadan söyleyim : Makul ve mantıklı Hüsna. :)
Burak Durmaz
10-06-2009, 00:39
Benim için özel olan kardeşim Ülkü doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.. Allah sağlıklı, mutlu uzun ömürler nasip etsin.. İyi ki varsın :)
Ülkü Filiz
10-06-2009, 10:50
Benim için özel olan kardeşim Ülkü doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.. Allah sağlıklı, mutlu uzun ömürler nasip etsin.. İyi ki varsın :)
Zaman aşımına uğramayan kardeşlik. :rolleyes::)
Hande Gölgeli
10-06-2009, 14:45
Bu arada unutmadan söyleyim : Makul ve mantıklı Hüsna. :)
@Han'De : Sana ne desem bilemiyorum, hayatıma girdiğin andan bu yana hep bir tantana hep bi gülmece.Başka bir ilde olmadığım için seninle hatta aynı okuldaokuduğum için inan çok şanslıyım.Yine hiç ummadığım bir anda şaşırttın beni.Topic falan beklemiyordum açıkcası.Çok teşekkürler canım.
+O dondurma 20 saatte değil 20.bitti. =) Melis duymasın. (: Karşıdan karşıya geçerken tükendi. =))
Son bi söz : annem gelsin debörek yapıyım Hande'ye diyor.Aklında bulunsun.Annene açık adres verip olmadı ev telimizi de verdikten sonra gelebileceğini umuyorum kardeşim...
Ne demek efendim :D
o kadar dedim sana Melise söylemeyelim diye ben gittim kendim söyledim :D
bişey de saklayamıyorumki kendilerinden:yamuk
Allaaaaa Çiğ börek bunu da oğuz duymasın :D
kayseriye geldiğimde yapalım mutlaka .. :)
off hüsna hoca tamam ya hele bi garip adı vardı kadının.. makul ve mantıklı :geberdim:lol:geberdim
Aylin Alkan
10-06-2009, 20:38
iyiki doğdun hayatım . :)
Burak Bal
11-06-2009, 15:25
dogum günün kutlu olsun:)
İrem Özardıç
13-06-2009, 14:09
Özel'im.. İyi ki doğdun prensesim.. Telefonun yakınlarında olsun.. Çalabilir bu ara.. Uzaklar özlemiş seni,sesini..
Büşra Arı
13-06-2009, 17:24
Nice senelere Ülkü :)
Ülkü Filiz
13-06-2009, 19:46
Ço..ook teşekkür ediyorum. =)) İçimi bilen biliyor.
Erdinç Taşkıran
14-06-2009, 14:00
Mutlu yıllar usta :) Nice mutlu senelere
Kübra Çınar
24-06-2009, 11:47
canım geç oldu ama iyi ki doğdun Kayseri'nin meleği: )
Esra Yüksel
27-06-2009, 12:17
nice yıllara Ülkü'm (= seni çok seviyorum..