PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kollama

Uğur Karakaş
08-02-2009, 18:56
Siz uyurken, sokakta rahatça dolaşırken, çocuğunuzla parkta oynarken sizi kollayıp koruyan birileri var.
Samanyolu’nun yeni dizisi Kollama, bu fedakar insanların, polislerin hikâyesini ekrana taşıyor.
Oyuncu kadrosunda Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Süeda Çil, Ayçin Tuyun, Serhan Süsler gibi isimlerin yer aldığı dizide,
bir grup polisin maceraları anlatılıyor.
Bakanlar Kurulu Kararınca İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne “Destek Büro” adı altında özel bir birim kurulmuştur.
Büronun temel amacı emniyetle ilgili durumlarda bir hastanenin acil servisi gibi hizmet vermesidir.
Yani ilgili büroya “destek” amaçlı olarak her türlü olaya acil ve hızlı müdahale…
Yeni kurulan polis timinin, merhametli, yardımsever ve adaletli amiri Necip’in suçlularla mücadelede
temel prensibi, suçluyu kazanmaktır. Menderes, Necip’in görevinde sağ kolu, sivil hayatta ise çok yakın aile dostudur.
Cesur ve gözü pek bir polis olan Yiğit, timin tek bayan polisi Halime ve Necip’in politikalarını sürekli
eleştiren komiser Timur’un da katılımıyla ekip bir araya gelir. Kahramanlarımızın ilk görevi ise intihar saldırıları
düzenleyen yasadışı bölücü bir örgütü çökertmek olacaktır.

http://img186.imageshack.us/img186/9747/stvkollama17martkc2jz5.jpg

Erhan Okur
08-02-2009, 19:21
zaten stv'nin yaptığı çoğu programlar dar bütçeye rağmen başarılı ve kaliteli
bu dizi de onladardan biri:)

Uğur Karakaş
08-02-2009, 21:21
ATV,show tv ve Stardaki dizilerden bin kat daha iyi olduğu kesin.

Yusuf Yılmaz
22-02-2009, 22:01
ATV,show tv ve Stardaki dizilerden bin kat daha iyi olduğu kesin.
kesinlikle katiliyorum, ama show tv'de kurtlar vadisi pusu haric

Uğur Karakaş
16-05-2009, 22:58
Pusu hayal ürünü.Adamlara onca şey oluyor bi gebermediler.

Kollama aslında tam izlenmesi gereken dizilerden.Hayatın gerçekleri resmen.

Yunus Emre Özbey
17-05-2009, 00:46
Gayet başarılı bir dizi, gerçekleri yansıtmasının yanısıra güncel konuları ele alıyor. Bu tarz diziler zaten hoşuma gidiyor benim, bundan önce Şubat Soğuğu vardı bilmiyorum izlediniz mi o bundan daha iyiydi bence. Samanyolu'nun dizileri hiçbir sosyal mesaj kaygısı gütmeyen tamamen reyting hedefli diziler gibi değil, hep çok güzel konular işleniyor. Tavsiye olunur.

Uğur Karakaş
17-05-2009, 02:51
Evet şubat soğuğu oda çok güzeldi.Samanyolu'nun bu özelliğini seviyorum hep güncel konular , daha gerçekçi olaylar.

Adamların reyting alayım diye derdi yok.Az reklam veriyorlar ayrıca.Diziyide 1 kere izleyin daha bırakamazsınız.

Her vatanseverin izlemesi gerekir.:)

Fetullah Kilic
17-05-2009, 22:23
Bazen izliyorum , ama Kurtlarvadisi Pusu favorim ;)