Tüm Versiyonu Göster : Rize'de ŞenLik Var !!
Hüseyin Kara
14-05-2006, 22:45
hep desteK tam DesteK
Arkadaşlar Şampiyon oLamadık beLki ama Biz Ne yemin etmiştik !! Yensekte Yenilsekte Hep FenerBahçemizLe birlikte olmayacakmıydık ...FenerBahçe Bayraklarını aldık arabalarLa turLar attık meşale Yaktık..Tribünlerde Hep dillerde Marşımız dillerden düşmedi ve o kadar GeseLi baktıda Birşey diyemedi ...Herkez Camlardan Bağırdı işte Taraftar Budur Diye..Bağırmaya devam edecektik ama Sesimiz Kesildi..Kornalara asıLdık..Fotoğraf Koyacaktım ama O anda Fenerbahçemize Destek Çıkmakla meşguldük..Şuan Sesim Çıkmıyor gibi BelKide ses Tellerim kopmuştur ama unutmadık Unutmicaz HER ZAMAN HERYERDE FENERBAHÇEMİZLE EL ELE
-Rize'de GençFenerbahçeliler Derneği için el eLe desteğinizi Bekliyoruz.-
Emre Göçmen
14-05-2006, 22:47
hep desteK tam DesteK
Arkadaşlar Şampiyon oLamadık beLki ama Biz Ne yemin etmiştik !! Yensekte Yenilsekte Hep FenerBahçemizLe birlikte olmayacakmıydık ...FenerBahçe Bayraklarını aldık arabalarLa turLar attık meşale Yaktık..Tribünlerde Hep dillerde Marşımız dillerden düşmedi ve o kadar GeseLi baktıda Birşey diyemedi ...Herkez Camlardan Bağırdı işte Taraftar Budur Diye..Bağırmaya devam edecektik ama Sesimiz Kesildi..Kornalara asıLdık..Fotoğraf Koyacaktım ama O anda Fenerbahçemize Destek Çıkmakla meşguldük..Şuan Sesim Çıkmıyorum gibi BelKide ses Tellerim kopmuştur ama unutmadık Unutmicaz HER ZAMAN HERYERDE FENERBAHÇEMİZLE EL ELE
HER ZAMAN HER YERDE FENERBAHCE İÇİN YALOVA GFB OLARAK BEN VARIM
Sinem Baykal
14-05-2006, 22:48
helal olsunn hepinizeeeeee
Onur Yüksel
14-05-2006, 23:02
Bizde gs'li arabalarıncamlarını indirdik kemerle giriştik üstlerine meşale attık!
Seçil Ahmetoğlu
14-05-2006, 23:06
kesinlikle
hep destek tam destek!!
Bizde gs'li arabalarıncamlarını indirdik kemerle giriştik üstlerine meşale attık!
:alkis :alkis :alkis :alkis helal olsun
Sinem Baykal
14-05-2006, 23:15
şuandaa aldığımm haberlere göre arkadaşlarr caddede bir binadan fblilere karşıı sizi nasıll edit diyee bir cümlee kullanılmışş vee tüm fbliler oraya toplanmışş çelikk kuvvet şuanda binanın önünden kimseyii uzaklaştıramıyormuşşş ayrıcaa kırmızı giyenn herkesii dövmüşlerr vee arabalarr haşat içindeymişşş
minnosh1907
14-05-2006, 23:38
afferin büyüdünmü şimdi fener taraftarı????????????
Süleyman Balcı
14-05-2006, 23:40
bir rizeli olarak gurur duydum sonuna kadar arkanızdayım her şekilde ne gerekiyorsa yapalım rize ye de bu yakışır
minnosh1907
14-05-2006, 23:40
hep desteK tam DesteK
Arkadaşlar Şampiyon oLamadık beLki ama Biz Ne yemin etmiştik !! Yensekte Yenilsekte Hep FenerBahçemizLe birlikte olmayacakmıydık ...FenerBahçe Bayraklarını aldık arabalarLa turLar attık meşale Yaktık..Tribünlerde Hep dillerde Marşımız dillerden düşmedi ve o kadar GeseLi baktıda Birşey diyemedi ...Herkez Camlardan Bağırdı işte Taraftar Budur Diye..Bağırmaya devam edecektik ama Sesimiz Kesildi..Kornalara asıLdık..Fotoğraf Koyacaktım ama O anda Fenerbahçemize Destek Çıkmakla meşguldük..Şuan Sesim Çıkmıyor gibi BelKide ses Tellerim kopmuştur ama unutmadık Unutmicaz HER ZAMAN HERYERDE FENERBAHÇEMİZLE EL ELE
ayvallah renktaş ne güzel demişsin takımımıza küfür eden sözde fener taraftarlarına kapak olsun bu:tamam
Onur Yüksel
14-05-2006, 23:43
Baya bi büyüdük kocaman olduk burdan oraya kadar uzuyoruz!
Burda olanıı biteni bilmeden yorum yapmayın!
4-0'lık maçtan sonra kaç tane araba kaportası göçertildi kaç fener'li dövüldü haberiniz varmıydı kıssasa kıssas:mad:
Hüseyin Kara
14-05-2006, 23:45
4-0'lık maçtan sonra kaç tane araba kaportası göçertildi kaç fener'li dövüldü haberiniz varmıydı kıssasa kıssas:mad:
Yapılırsa Yanllarında Kalmaz ama Bir FenerBahçeliyede YaKışmaz Yani..Onlar Yapsın biz alkışlarız onLarı..Biz ezik değiliz onlar ezik..He Çok azarLarsa Veririz Cevaplarını zaten
Sinem Baykal
14-05-2006, 23:46
evettt ozmnn ne dayak yedii fb taraftarııı müstahakk onlara
Onur Yüksel
14-05-2006, 23:47
Yapılırsa Yanllarında Kalmaz ama Bir FenerBahçeliyede YaKışmaz Yani..Onlar Yapsın biz alkışlarız onLarı..Biz ezik değiliz onlar ezik..He Çok azarLarsa Veririz Cevaplarını zaten
Ya kardeşim daha nasıl azacakklar senin şehrindeki atmosferi bilmiyorum ama burada çok farklı 300 kişi 1 kişiye girecek kadar ezikler bi daha diyorum kimse Adana'yı bilmeden yorum yapmasın!
furkan1907
14-05-2006, 23:48
Kardeşim sizi ellerinizden öpüyorum, helal olsun sizin gibi taraftara
Bazılarıda örnek alsın...
Hüseyin Kara
14-05-2006, 23:52
Ya kardeşim daha nasıl azacakklar senin şehrindeki atmosferi bilmiyorum ama burada çok farklı 300 kişi 1 kişiye girecek kadar ezikler bi daha diyorum kimse Adana'yı bilmeden yorum yapmasın!
Hocam heryer aynı Tamam ama Elden Ne Gelir..Sen onu BıçakLa o seni nereye Kadar..Tamam Canımızı verdik Bu uğurda ama Çok havLayan Köpek Yaşamaz Zaten..
Sinem Baykal
14-05-2006, 23:55
yaaaa abiii 7 tane gslii taksimde öldürülmüşş vee giresundada 4 kişi bıçaklanmışş yaa yuhhh tamam döversindee öldürmekk bıçaklamak ne yaaa bu kadar yapılmaz ama yazıkk değilmi o 7 kişinin anasına babasına ya bizden birileri olsaydıı vallaa bana bir arkadaşş dedii tvde demişlerr inşallah doğru değildir diyorumm ama doğru snrm:(
Tahir Yılmaz
14-05-2006, 23:55
helal kardeşlerim bizde diyarbakırın en işlek caddesinde sen şampiyon olmasanda cimboma koymasanda die die gezdikk o.ç ses edemediler:)
Samed Kahraman
14-05-2006, 23:57
ALLAH yolunuzu açık etsin.
U.Can Çetin
14-05-2006, 23:58
hadi bunlarida geç o maçtan sora bi grup fbli kiz taraftara bile saldirmislar!!!evinin balkonuna fb bayraqi asan bi bayana ne küfürler edilmiş evini taşlamişlar...sence bu kadarinadami sessiz kalalim?
burasi adana başka şehirlere benzemez...burda sana yapilanin 10 mislini yapacan yoksa barinamazsin...sessiz kalirsan bitersin...
anlamişsinizdir umarim
nerdeydiniz uVler? Gazipaşada Bekledik Gelmediniz bide mekanimizi basacaktiniz...
GAZİPAŞA SUSTU BÖYLE İNLEDİ :
GENÇFENERLİLER GENÇFENERLİLER ULTRASLANİ .....den ....r
Hüseyin Kara
14-05-2006, 23:59
helal kardeşlerim bizde diyarbakırın en işlek caddesinde sen şampiyon olmasanda cimboma koymasanda die die gezdikk o.ç ses edemediler:)
Bunlar o kadar işte al saat 12 oLdu millet Yatağa girdi :D Bunların taraftarLıkları 2 saat gerisi Yalan..ALayı Yalanda Bakma bi Şampuan oLduLar
Onur Yüksel
15-05-2006, 00:00
hadi bunlarida geç o maçtan sora bi grup fbli kiz taraftara bile saldirmislar!!!evinin balkonuna fb bayraqi asan bi bayana ne küfürler edilmiş evini taşlamişlar...sence bu kadarinadami sessiz kalalim?
burasi adana başka şehirlere benzemez...burda sana yapilanin 10 mislini yapacan yoksa barinamazsin...sessiz kalirsan bitersin...
anlamişsinizdir umarim
nerdeydiniz uVler? Gazipaşada Bekledik Gelmediniz bide mekanimizi basacaktiniz...
GAZİPAŞA SUSTU BÖYLE İNLEDİ :
GENÇFENERLİLER GENÇFENERLİLER ULTRASLANİ .....den ....r
Eyw. uğur ağzına sağlık!
Tahir Yılmaz
15-05-2006, 00:00
o.ç ları diyarbakırda bayan çoluk çocuk demeden 1 kişiye 20 kişi saldırıolar.yiyoduysa bu maçtada biz 20 kişiye saldırsaydılar yüreksiz kolpa grubu
Hüseyin Kara
15-05-2006, 00:01
Sessiz KalaLım demiyorum Ki...Onların Yaptığını bizde Yaparsak elimize Ne Geçerki..onlardan Ne Farkımız Kalır
coştuk ama geç kaldık bi dahaki seneye herkese sevgiyle bakmayalım artık
Hüseyin Kara
15-05-2006, 00:03
Biz Her zaman Destek Çıkıcaz ama Birşey daha öğrendim 17 Takım bize Birdi Hepsine Karşıyız ama BekLe denizLi seni düşmekTen beter edicez..
Fatih Kılıç
15-05-2006, 00:10
:alkis tebrikler rize helal olsun renkdaşlarımıza:alkis
Hüseyin Kara
15-05-2006, 00:16
Derneğide KuRDUK mu işanLah daha güzel şeyLer Yapıcaz..
Bekle bizi 100. Yıl bomba gibi Geliyoruz..
Tolga Nemli
15-05-2006, 00:19
bizde mactan sonra GayS"liern kutlamalarina engel olduk onlar dagilana kadar bizde hic susmadik bi sürü olaylar cikti ama neye deger sampiyonluk gitti.
Hüseyin Kara
15-05-2006, 06:46
oLsun elden Ne Gelir..Yine FenerBahçeliyiz..
Kadir Söylevi
15-05-2006, 09:52
helaL OLSUN
ADANAYI YAKINDAN TANIRIM OLAYLARI BILIRM ARKADAS HAKLI GIDERE GIDER BU ALEMDE GENC FENERLILER
KATİL_1907 :alkis HAKLISIN KARDES !!!! :gfb
bırakın onu bunu da, Şampiyon diye bağrımıza bastığımız, canımızdan çok sevdiğimiz o futbolcular nasıl tarihe geçtiler ona bakın, nasıl rezil ettiler bizi onu konuşun, , , Allah hepsinin belasını versin, , , bunu bize yapmaya hakları yok, nerde görülmüş ya böyle bir şampiyonluk hediyesi, resmen hediye ettiler. . . şu dk dan sonra FENERBAHÇE'm e bakışım değişir, şu kadrodaki her futbolcuyu her gördüğüm sene, şu kaybedilen şampiyonluk aklıma gelmiycek mi benim. . . hiçbirini istemiyorum. . .hangi yüzle neyi affettirebilecekler bu saatten sonra. . valla söliyceklerim bu kim ne derse desin. . .
BABA HAKLISIN AMA BURDA DAUMUN HATASI COK
SEN DEFANSIF OYNATIOSUN TAKIMI HALA TAKIMDA CANLAR CALIO BAK KOTU YOLDAYIZ DIE AMA DAUM ISRAR UZERINE ISRAR NE KARDESIM YA NOBRE SAKATLIKTAN CIKMIS SEN NEDEN NOBREYI ILK 11 E KOYUYOSUN
SEMİH VARKEN ? BENCE FUTBOLCULAR SAHANE DAUM .... ANLAYANA !!!
Rize Ye Tesekkurler Bende Varim !!!
Hasan Adatepe
15-05-2006, 14:55
yensekte yenilsekte kalbimiz hep sizinle...
yensekte yenilsekte kalbimiz hep sizinle...
:alkis :alkis
Mustafa Bozkurt
15-05-2006, 14:59
afferin büyüdünmü şimdi fener taraftarı????????????1.burası ADANA burda herşey olur!
2.sen izmirdesin nasıl boyle konusuyon
3.300 e 1 girmeyi onlar delikanlılık sanıyor
4.sanadan girseler senden aynısını yaparsın
5.dün gece kırılan araba-ew camları nedenyile cevreye verdiimiz rahatsızlıktan dolayı adanalılardan ozurdiliyoruz!!!
devils of çukurova!!!
Hasan Doğan
15-05-2006, 15:38
İyi yapmışsınız.
Onur Yüksel
15-05-2006, 15:40
ADANAYI YAKINDAN TANIRIM OLAYLARI BILIRM ARKADAS HAKLI GIDERE GIDER BU ALEMDE GENC FENERLILER
KATİL_1907 :alkis HAKLISIN KARDES !!!! :gfb
Eyvallah:elsalla
Hüseyin Kara
15-05-2006, 15:57
100. Yılda güzel Şeylere imza atmak dileğiYle..
Onur Yüksel
15-05-2006, 16:08
100. Yılda güzel Şeylere imza atmak dileğiYle..
İnş.:alkis
Hüseyin Kara
15-05-2006, 17:41
1.burası ADANA burda herşey olur!
2.sen izmirdesin nasıl boyle konusuyon
3.300 e 1 girmeyi onlar delikanlılık sanıyor
4.sanadan girseler senden aynısını yaparsın
5.dün gece kırılan araba-ew camları nedenyile cevreye verdiimiz rahatsızlıktan dolayı adanalılardan ozurdiliyoruz!!!
devils of çukurova!!!
Hocam Ortamı germek gibi oLmasın ama o dediğin Şuan TrabzonDa okuyor..Üni'de Ve Trabzonlular Kadar Pis biri de Yok bu tükiyede Bu seneKi Tb Maçında Yaşadık Zaten oLanları tüm türkiye gördü,Görmek istemesede
Ayşenur Altun
01-07-2006, 10:26
helal Olsun Renktaşlar Size.....ellerinize Sağlik
Yeşim Sandalcılar
01-07-2006, 11:20
fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır be abii:D
Semih Eren
01-07-2006, 14:25
hepınızın eline saglıkda ben bunları okudukca cok imrenion ya taşınsakmıkı ne zonguldak/devrekteyim en ufak bi gfb olusumu yoq birlık yoq 6s liler temsilciliq bile aldılar bizde tık yoq of ya cok moralım bozuluo bu işe
İbrahim Demiralay
01-07-2006, 14:55
Helal Olsun Size
Akif Salur
01-07-2006, 18:38
eeee minnosh hanım holiganlık böyle bişey işte
Alaattin Zaza Açıkgöz
01-07-2006, 18:39
helal olsun kardşlerime:)
Kübra Çınar
01-07-2006, 18:42
hep desteK tam DesteK
-Rize'de GençFenerbahçeliler Derneği için el eLe desteğinizi Bekliyoruz.-:alkis :alkis herzaman heryerde enbuyukk FENERBAHÇE
Hüseyin Kara
02-07-2006, 20:07
Burada elimizden gelen desteği en iyi şekilde Vereceğiz..
Doğu KaradenizLi GençFenerBahçeliler