PDA

Tüm Versiyonu Göster : Rap Star

Erhan Okur
22-01-2009, 22:11
Türkiye’de birçok ilke imza atan Star TV yepyeni bir program başlıyor: Rapstar…

Gold Film ve Erka Prodüksiyon’un yapımcılığında, sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği, müzik direktörlüğünü Suat Sakarya’nın yaptığı
Rapstar’da jüri koltuğunda ise, Türkiye’nin en önemli rap müzik sanatçısı Ceza, gençlerin sevilen ismi dj Funky – C, ulusal ve uluslar arası çalışmalarıyla tanınan pop müziğin sevilen sanatçısı Sibel Tüzün ve rap müziğin önemli isimlerinden Fuat oturacak. Her hafta değişecek olan konuk jüri koltuğunda ise ilk bölümde Ferhat Göçer var.

Programda ülkemizin her köşesinden rap müziğe gönül veren gençlere halkın yakından tanıdığı sesler eşlik edecek. Ayrıca finalistler Rap Akademi denilen bir merkezde birçok konuda eğitim alacaklar.

10 yarışmacının 13 hafta boyunca sürecek olan mücadelesinde jüri ve halktan aldığı oylarla birinci seçilecek kişi büyük sürpriz ödüle kavuşacak.

23 Ocak Cuma 20:10 – canlı - yeni

İrem Özardıç
22-01-2009, 22:13
Fuat Ergin ve Funky-C 'nin yer alması iyi olmuş..

Zeynel İncesu
23-01-2009, 20:32
Ceza var diye izlemem o programı ;) olmasaydı izlerdim

Koray Akman
23-01-2009, 20:40
Demin 5 dakika bir baktım hiç birşeye benzemiyor. Ceza yine şarkı söylerken saçmalıyor.

Pelin Melanlıoglu
24-01-2009, 11:21
tesadüfen gördüm
Rapizm çağla olduğunu görünce izlemeye başladım
şaşırdım çağlanın katılmasına :D
sadece çağla için izleyeceğim (=

Hülya Ateşyürek
24-01-2009, 11:47
bi sacma program daha..

Mert Emek
24-01-2009, 11:54
Aslında Rap severler için güzel bir program ama Sagopa gibi Türkçe Rapin en önemli isimlerinden birinin juride olmaması kötü olmuş.

Zeynel İncesu
24-01-2009, 13:45
Aslında Rap severler için güzel bir program ama Sagopa gibi Türkçe Rapin en önemli isimlerinden birinin juride olmaması kötü olmuş.

Aynen katılıyorum kardeşim almışlar o adamları tabiki Sagopa Kajmer hiç bir zaman medyatik olmadığı için çağırdıkları isim belli...Tek düşünce tek sevgi bizim için sagopa kajmer ;) o dalda en iyi olan kişi çağırılmamış hayatta izlemem o programı ;)

Aydın Kâtip
24-01-2009, 14:04
Dün izledim belli bir bölümünü ama bir iş yapacağını sanmıyorum. Her çıkan almış eline kağıdı okuya okuya söylüyor. Bir iki adam dışında gerisi boş. Ne dedikleri anlaşılmıyor, altta geçmese sözler anlayamayacağız bile; ki anlasak bile sözler o kadar boş ki anlamamayı yeğliyor insan..

Emel Muyan
24-01-2009, 17:59
Herkez ozenti orda kardesim okdr :D ceza hayraniyim bakmadim bile ozenti olanlarla isim olmaz

Erhan Okur
25-01-2009, 02:35

Aynen katılıyorum kardeşim almışlar o adamları tabiki Sagopa Kajmer hiç bir zaman medyatik olmadığı için çağırdıkları isim belli...Tek düşünce tek sevgi bizim için sagopa kajmer ;) o dalda en iyi olan kişi çağırılmamış hayatta izlemem o programı ;)

sagopayla cezayı birbirlerine 1 km. yakınlaştıramazsın artık ama böyle olmaları rap camiasına zarar veriyor başka birşey değil:)

Melisa Güvenc
25-01-2009, 02:54
Cezayi Cok Severim ama programi begenmedim.

Zeynel İncesu
31-01-2009, 00:58
Hele oradaki katılımcıların izleyen gençlerin ellerini sallamaları yokmu beni öldürüyor :) bu kadar özenti olunmaz dedirtiyor :)

Onur Menteş
31-01-2009, 01:56
Amele Star olur anca bu yarışmanın ismi. Kağıttan okumak rapse bende rapçi olabilirim ne varki?

İlhan Kösedağ
31-01-2009, 02:02
Gereksiz bir program . Bugün biraz göz attım da beğenemedim bir türlü . Hiç biri iş yapmaz .

Adam diyor ki ; " 2 yaşında babamı , 3 yaşında annemi kaybettim . " aradan 5 dakika geçiyor ve bir şey söylemek istiyorum diyerek söz alıyor ; " Buradan anneme ve babama çok selamlar gönderiyorum , bu yolda bana çok destek oldular . " ne iş çözemedim :)

Utkan Akın
04-02-2009, 19:53
bi sacma program daha..
niye saçma olsunki bence çok güzel bir program pop ya da türk sanat müziği gibi şeyler yapılıyor da nie rap yapılmasın ben rap dinlemem ama bütün müzik türleri için böyle programların yapılması lazım..

Yunus Gökçe
04-02-2009, 21:29
Dün izledim belli bir bölümünü ama bir iş yapacağını sanmıyorum. Her çıkan almış eline kağıdı okuya okuya söylüyor. Bir iki adam dışında gerisi boş. Ne dedikleri anlaşılmıyor, altta geçmese sözler anlayamayacağız bile; ki anlasak bile sözler o kadar boş ki anlamamayı yeğliyor insan..

Aynen aydın bir şey anlaşılmıyor

Oğulcan Özbüyükkaya
08-02-2009, 17:14
O fuat kadar gıcık olduğum bi insan yok

Gözde Eyüboğlu
08-02-2009, 17:48
Saçma sapan evlilik programlarından , sürekli aynı senaryolardan oluşan dizilerden daha iyi oldugunu dusunuyorum.. En azından rap müziği sevenler için güzel bir program.. Ve tabi ki Ceza oldugu ıcın de izlenir :) ' CezAşk '

Rahmi Eren Etirli
08-02-2009, 17:54
O fuat kadar gıcık olduğum bi insan yok

Aynen
Havalının önde gideni, ayrıca uyuz.

Erhan Okur
08-02-2009, 19:26
Aynen
Havalının önde gideni, ayrıca uyuz.
ceza nerde fuat orda
cezanın sayesinde buralarda fuat;)