Tüm Versiyonu Göster : Takımımızaaa HEP DESTEK TAMM DESTEKK haydii...
Sinem Baykal
14-05-2006, 21:50
şampiyon olamadık diye üzülmeyin arkadaşlar biz 365 gün 24 saat ztnn şampiyonuzzz ezikler şampiyonn olmuşş ne yazarr herkes biliyoo kimin nasıll şampiyonn olduğunuu biz bileğimizlee buraya geldikk..
HAYDİİ ŞİMDİİİ TAKIMIMIZAAA TAM DESTEKK VERELİMM ONLARLAA GURUR DUYDUĞUMUZU BELİRTELİMM HER NE OLURSA OLSUN...
Egemen Arı
14-05-2006, 22:02
su an benim icin söz konusu olamaz bu.
Savaş Kalkan
14-05-2006, 22:02
Sen Şampiyon Olmasanda
Kupaları Almasanda
Denizliyi yenmesende
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!!!
Sinem Baykal
14-05-2006, 22:04
yapmayınn arkadaşlarr yaaa harbidennn bu kadar olmazz o şampiyonn olduğundaa sevinmeyii biliyosanızz yenildiğinde şampiyonluğu kaybetiğindede desteğinizi vericeksinniz
Enes Çınar
14-05-2006, 22:06
Bizim neden büyük olduğumuzu gösterme zamanıdır.Neden hep kıskanılan takım olduğumuzu ispatlama zamanıdır.Neden her zaman her yere gittiğimizi anlatma zamanıdır.Neden Her zaman en büyük olacağımızı GÖSTERME zamanıdır.Sabiha Gökcen i her zamankinden daha öok inletmeliyiz .
bence çok gereksiz bir başlık. bu takımda olmayı haketmeyen adamlar gidecekkkkkk
Savaş Kalkan
14-05-2006, 22:08
kuran çarpsın ewlatı acısı gibi wurdu bana.Sizin düşüncelerinizi bilmem ama şuan moralim sıfır.Gözlerim doldu ewde izledim.Utanmasam ağlardım o derece oldum.inşallah 2007 de şampiyon oluruz.(ama ben göremicem Allah kısmet ederse asker oluyorum 2007'de)
Egemen Arı
14-05-2006, 22:13
bi kac gün sonra degisecek moreller elbette ama su anki hüzün anlatilamaz..
Seçil Ahmetoğlu
iyi gününde de kötü gününde de en büyük fener!!
ancak bu kadroyla bu sonuç cezasız kalmamalı, yatanlar gitmeli,
hakettiğimiz şey bu değil..
Sinem Baykal
bence çok gereksiz bir başlık. bu takımda olmayı haketmeyen adamlar gidecekkkkkk
bişi sorucamm nedeenn fb bugün şampiyon olsaydıı kalkıpp oo şampiyonuzz demeyii bilicektinizz olamadııı şimdiii onlara destekk vermeniz gerekirkenn niyee böle yapıosunuzzz yapmayınn arkadaşalr kendinizee gelinn yaa
Özgür Yiğit
14-05-2006, 22:14
Daum gitsin ya lütfen ya
şuan istediğim tek şey daum'u çarmağa germek
Allah belanı versin daum yazıklar olsun sana Kokaini çekmişsin galiba yine
Sinem Baykal
14-05-2006, 22:22
tamam bende daumm gitsin istiyorum hataydıı oo nobreyii ilk 11 aşıp oynatması sakatlıktann çıkmışş adam yanii 10 kişi oynadıı takımm ama bu kadar yapmayınn arkadaşlar biz onalra destek verelimkii başkalarıı iyicee sevinmesinnlerr
mustafa_bayar
14-05-2006, 22:24
şamğiyon fener en büyük fener alkışlayın ulan i...... onlar her zaman bizim kalbimizin şampiyonlarıı EN BÜYÜK FENERBAHÇEEE
Egemen Arı
14-05-2006, 22:29
bişi sorucamm nedeenn fb bugün şampiyon olsaydıı kalkıpp oo şampiyonuzz demeyii bilicektinizz olamadııı şimdiii onlara destekk vermeniz gerekirkenn niyee böle yapıosunuzzz yapmayınn arkadaşalr kendinizee gelinn yaa
simdi su bu oyuncular gitsin dediklerimizi bu mactan önce de diyoduk, sampiyon olsak da belirli oyuncularin vs. gitmesinin üzerinde dururduk.
Hüseyin Kara
14-05-2006, 22:37
Yorum yOk
şampiyon olamadık diye üzülmeyin arkadaşlar biz 365 gün 24 saat ztnn şampiyonuzzz ezikler şampiyonn olmuşş ne yazarr herkes biliyoo kimin nasıll şampiyonn olduğunuu biz bileğimizlee buraya geldikk..
HAYDİİ ŞİMDİİİ TAKIMIMIZAAA TAM DESTEKK VERELİMM ONLARLAA GURUR DUYDUĞUMUZU BELİRTELİMM HER NE OLURSA OLSUN...
saçmalama sinem yaaa.adamlar heryerde kutlama yapıolar..90 dakika daha ruhlarını koyamadılar....sen bu ikinciliği yedirebilicenmi kendine...
Sinem Baykal
14-05-2006, 22:51
nieee fb şampiyon oluncaaa çıkıppp bağırmayıı biliosunuzda şimdiimiii sussuyosunuz şuanda cadde fulll fenerlii doluu vee caddeden sornasıdaa o kadarr fblii napıyoolar acabaa orda bir düşün?
Aydın İnce
14-05-2006, 22:55
saçmalama sinem yaaa.adamlar heryerde kutlama yapıolar..90 dakika daha ruhlarını koyamadılar....sen bu ikinciliği yedirebilicenmi kendine...
şerefli bir biçimde kazandığımız için ikinciliğide yedirriz ama kaybettiğimiz takım ezik olsuğu için haklısın kardeşim yediremeyiz
14-05-2006, 23:31
(*)Smyrna-Biz FENERBAHÇEMİZi Şampiyonluk şarkıları söylerken de SEVDİK Beraber ağlarkende ama biz onu ŞAMpİyoN olsun die SEVMEDK!
Sinem Baykal
14-05-2006, 23:38
(*)Smyrna-Biz FENERBAHÇEMİZi Şampiyonluk şarkıları söylerken de SEVDİK Beraber ağlarkende ama biz onu ŞAMpİyoN olsun die SEVMEDK!
:alkis :alkis :alkis iştee budur :alkis
Hande Kanyılmaz
14-05-2006, 23:49
Ağlıyorum üzülüyorum.. Büyük bi ihtimalle sabaha çıkamıcam..
AMA SENİ SEVİYORuM BE KANARYA!!!
Nusret Bıyıklı
15-05-2006, 11:55
Bu Sene OLmadı,Kesin Olur Seneye,Sen ÜzüLme FENERim Başını Öne Eyme,En Büyük Sensin Yine..
Mustafa Bozkurt
15-05-2006, 13:46
üzülme fenerim...biz sewinemedik ama onlarada sewinmeyi dar ettik...dün gece adanada kırılan ew-araba camları nedeniyle tüm adanalılardan özürdileriz...
devils of çukurova!!!
Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda nerde olusan ol seninleyim
MiSS F€n€r
Onur.Kaya
15-05-2006, 13:55
şampiyon olamadık ama sevgimiz azalmadı aksine dahada arttı ; 2 sene boyunca dauma destek veren bir yönetime ve 90 dakika daha oynayamayan bir takıma destek vermek istemiyorum biz yönetimi futbolcuları degil biz bu renkleri sevdik ve bu renkleri hak edenleri görmek istiyoruz.
Sinem Baykal
15-05-2006, 15:05
yaaa arkadaşlarrr anlamıyorum ben sizi anlamakta istemiyorum düşüncelerinizde siz kendinizee göree haklısınızz ama tek gerçek şuu varki FENERİMM kupalarıı ALMASADAAA o gene bizim başımızın tacıı her yönüyle
Hasan Doğan
15-05-2006, 15:43
şampiyon olamadık ama sevgimiz azalmadı aksine dahada arttı ; 2 sene boyunca dauma destek veren bir yönetime ve 90 dakika daha oynayamayan bir takıma destek vermek istemiyorum biz yönetimi futbolcuları degil biz bu renkleri sevdik ve bu renkleri hak edenleri görmek istiyoruz.
:alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :gfb
Onur Yüksel
15-05-2006, 15:50
yaaa arkadaşlarrr anlamıyorum ben sizi anlamakta istemiyorum düşüncelerinizde siz kendinizee göree haklısınızz ama tek gerçek şuu varki FENERİMM kupalarıı ALMASADAAA o gene bizim başımızın tacıı her yönüyle
REnklere Aşığız Sizlere Değil!
Umut Aras
15-05-2006, 17:14
Yensende yenilsende
Taraftarın senle
İyi günde kötü günde
Seninle birlikte.
Şampiyon olmayın ulan! Kümeye düşün ulan! Terkeden kahpe olsun ulaaaaaaaan!
Taner Has
15-05-2006, 17:16
yenilsende yensende taraftarın senle üzüntünde sevincinde seninle birlikte:tamam
Eda Saraç
15-05-2006, 19:37
kÖtü gÜÜndeDe TARAFTARIn Yanında FENERBAHÇEMM!!!
Sinem Baykal
15-05-2006, 19:43
iştee budurrr FENERBAHÇELİ olmamız ayrı bir AYRICALIKTIR ztn kötü günündede yanında olup bu ayrıcalığımız devamm ettiricezzz
Mehmet Sağır
28-01-2007, 15:12
Tribünlerde hep dillerde ne olursa olsun bu sevda bitmez gönüllerde...
Ayşenur Altun
02-03-2007, 07:37
evet her zaman gönüLden destek...:gfb
geçen yıL çok ağLadık ama anLadım ki dün gece ki maçta biz pesetmedik hiç bir zaman ve takımımızda bunun biLincinde bu yıL güLcez İNŞALLAH:) :gfb :melek
ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM....!!!! :fbbayrak :tamam