Tüm Versiyonu Göster : Yaş ortalaması yüzünden amatör branşlarda sıkıntı yaşıyoruz..
Hakan Toprak
26-12-2008, 02:10
Grup olarak kadıköyde deplasmanda amatör branşlarda takımımıza destek olmaya çalışıyoruz kadıköydeki naçlara giren tayfamız ve deplasmana giden tayfamız genelde tribünü bilen abilerimizin oluşturduğu topluluklardan oluşuyorki zaten güzel bir tribün oluyor .
Ama
Nedenini bilmiyorum amatör branşlara aşırı derecede ilgisizlik söz konusu amatör branşlara düzenli olarak gelen 3-4 abimiz dışında kimseyi göremiyoruz.Durum böyle olunca tribünü dolduran arkadaşlarımızla yaş ortalaması 15 i geçmiyor ve amatör branşlarda tribün olarak eksiklik çektiğimizi düşünüyorum . Caferağa bir nebze diğer yerlere göre iyi ama burhan felekte oynadığımz derbi maçlarında bile yaş ortalamamız çok düşük en azından böyle maçlara il gi gösterilirse iyi olur düşüncesindeyim.Çünkü setteki bir abimiz dışında tribündede büyük tribünü bilen kişiler olmassa tribünde başı boşluk oluşuyor .Ama büyüklerimizde tribünde olunca her an doğru besteler giriliyor .Tribün on numara bir hal alıyor .
Söylemek istediğim tribünü bilen abilerimizin bizden büyük kişilerin böyle maçlarda tribünde yer alması salon tribünümüz için iyi bir adım olucaktır diye düşünüyorum
Umut Karaoglu
26-12-2008, 02:53
Hakan doğru söylemişsinde yaş ortalaması 15 biraz yalnış olmuş.Gelen arkadaşlar kendini biliyorlar.Genç desek daha doğru olur.Ayrıca basket maçlarına voleybol maçlarına genelde alt gruptan arkadaşlarla birlikte geliyoruz.Yani genç olması gayet normal dediğin gibi.Ayrıca sadece biz olmuyoruz basket maçlarında caferağa'da Lacivert'ten,Unifeb'den abiler oluyorlar.
Evet kesinlikle abi konusunda sana katılıyorum.Başımıza bir abinin gelmesi şart en azından kargaşa'yı engellemek için.Kerem abi elinden geldiği kadar Caferağa'da yanımızda oluyor ama bir tane daha abi olsa başımızda hiç fena olmaz.;)
Onur Şöhretoğlu
26-12-2008, 03:23
Amatör branşlar konusunda son derece haklısın hakan. İnşallah bizde artık daha çok gelicez hiçkimseye maddi külfeti olmayan Fenerbahçe aşkımızı doya doya yaşayabileceğimiz maçlar amatör branşlar bu maçlara daha çok katılım gerekir diye düşünüyorum.
Serkan Öksüz
26-12-2008, 08:53
Amatör branşların maddi anlamdada giderisi yok aslında . Salonları dolduramıyoruz hiç . 2 Sene önceki Efes finalini çoğunuz bilirsiniz salonlardada tribünde eğlenmemek mümkün değil .
Berkan Coşkun
26-12-2008, 08:59
herkesinde dediği gibi amatör branşların çoğunda salonlar dolmuyor.
Hakan Büyükküpeli
26-12-2008, 10:28
Ünifeb in org. lara daha çok katılım göstermesi lazım...
Bizden başka amatör branşlara destek veren grup yok..
Gurkan Taneli
26-12-2008, 10:58
kfy eskiden basket maclarına gelmiyordu son akatlardaki voleybol ve caferağadaki basketbol macına katılım gösterdiler hem onlarında yaş ortalaması büyük ve tribünü bilen kişiler.bizimde deplasman tribününe giden abilerimiz belli ve gittikten sonra çıkan sonucta belli.eğer bu tür maclarada gelirlerse amatör branşlardada takımımıza daha iyi destek oluruz..
Emre Öveç
26-12-2008, 11:40
Evet amator branşlarda sahalar dolmuyor
Fatih Bozkurt
26-12-2008, 20:38
ligin devre arası diğer branşlarda da bildiğim kadarıyla maçımız yok;yani kimsenin o maça gidelim orda o maç var burda bu maç var diyebileceği bi bahanesi de yok, o zaman yarın ki basketbol maçında sağlam şekilde katılım göstermek yakışır bizlere.
Ahmet Okay
26-12-2008, 20:44
önceden de böyle bir konu açılmıştı. Sanırım böyle amatör branşlara her zaman gidebilecek bir grup hazırlanması için ama gerçeklemeşmedi sanırsam.Kalıcı birşeylerin yapılması şart gibi gözüküyor
Burak Alkan
26-12-2008, 21:36
mümkün olduğunca her maça gitmeye çalışıyorum.
Muharrem Omak
26-12-2008, 22:17
UNİGFB olarak toplantımız sonrası aldığımız kararla yeni yapılanmamız ile amatör branşlara 2. yarıda gereken özen gösterilecek, yaşı küçük kardeşlerimiz yalnız bırakılmayacak. En son 6s maçlarında yaşananlardan sonra herkesin bu branşlar için özverili olması gerekiyor. Elimizden geleni yapacağız.
Soner Yazıcı
23-10-2009, 20:51
Arkadaşlar artık 50.YIL SPOR Salonundaki bütün voleybol maçlarına gidilim bununla ilgili yorumlarınızı bekliyorum :gfb
Emin Top
23-10-2009, 20:54
Alt gruplar ellerinden geldiği kadar gidiyor zaten voleybol maçlarına
Emre Güner
23-10-2009, 20:55
Alt gruplar gereken desteği veriyor ama üyeler önemsemiyor derbi olursa önemsiyorlar .
Soner Yazıcı
23-10-2009, 21:01
Ama sadece alt grup değil bütün gfb'nin katılım göstemesi gerikiyor
Emin Top
23-10-2009, 21:02
Ama sadece alt grup değil bütün gfb'nin katılım göstemesi gerikiyor
Oda derbilerde oluyor genellikle
Uğur Karakaş
23-10-2009, 21:13
Amatör branşlara genellikle o yakanın üyeleri daha çok katılım gösteriyor.Mesela Anadolu yakasının o yakadaki maçlara daha sağlam katılım göstermesi gerekiyor.Avrupa yakasınında kendi yakasındaki maçlara sağlam gitmesi lazım.
Yaş ortalaması konusuna gelirsek.Genellikle voleybol ve basketbol maçları hafta içi oluyor ve bu saatlerde çoğu büyükler işte oluyorlar.O yüzden bu tür maçlara daha çok alt gruplar gidiyor.
Eğer ki anadolu yakasında voleybol maçı oluyorda dolmuyorsa orası anadolunun ayıbıdır veya aynı şey Avrupa yakası içinde geçerli.
Eğer abilerimiz yoksa başımızda bu açığı gençler olarak bizim kapatmamız gerekir.1 dakikada 4 beste söylenilen günleride gördü bu gözler.Eskiden bizim yaşlarımızdaki genç tayfa çok sağlammış ama şimdi bu sağlamlığı göremiyoruz.Gelenlerin çoğu eğlenmeye geliyor yada zaman geçirmeye ... Fenerbahçe sevdasıyla Fenerbahçe ürünleriyle orda olmak lazım.Salonda kendi semtinin ismini bağırman veya semtinin atkısını takman kesinlikle doğru değil.
Yani uzun lafın kısası bizim gençler olarak sıkıntıya ortam bırakmamamız lazım.Besteleri sağlam birbirimize uyarak yavaşça güzelce söylersek birbirimize gereken saygı ve sevgiyle yaklaşırsak en basitinden tek yumruk olursak herşeyin üstesinden gelebileceğimize inanıyorum.
Berkay Özcan
23-10-2009, 21:32
Böyle bişey olamaz zaten ya yaşımız küçük diye takımımızı mı desteklemicez. Fenerbahçemize ne zaman yardım edip destekleyebilirsek yaş maş dinlemeden destekleyeceğiz.
Can Akkoyun
23-10-2009, 21:42
Böyle bişey olamaz zaten ya yaşımız küçük diye takımımızı mı desteklemicez. Fenerbahçemize ne zaman yardım edip destekleyebilirsek yaş maş dinlemeden destekleyeceğiz.
Bir suçlama yok. En son 6alatasaray voleybol maçında yaşadık. Örneğin; Sol tarafta duran bir grup vardı ( Lise'nin alt tarafında veya biraz solunda) Besteleri sanki bir yere yetişme çabasında söylüyorlardı. Çoğu beste yalan oldu. Yaşı büyük ağabeylerimiz voleybol salonlarına gerekli önemi gösteriyorlar artık...
Emir Bağdatlı
24-10-2009, 00:11
Bir suçlama yok. En son 6alatasaray voleybol maçında yaşadık. Örneğin; Sol tarafta duran bir grup vardı ( Lise'nin alt tarafında veya biraz solunda) Besteleri sanki bir yere yetişme çabasında söylüyorlardı. Çoğu beste yalan oldu. Yaşı büyük ağabeylerimiz voleybol salonlarına gerekli önemi gösteriyorlar artık...
Hemen sol tarafımız en köşe taraftı besteleri hızlı giren taraf. Abiler tarafından sık sık beste kesilip baştan girilmesine rağmen 2 set boyunca besteler gerektiğinden hızlı söylendi.
Amatör branşlarda 2 Gs maçı oldu, birde Eczacıbaşı maçı. Katılımın normalden fazla olduğu maçlar bunlar zaten. Sezonun ortasına gelindiğinde Bozkurt Belediye v.s gibi takımların maçlarında yine eksiklik göze çarpacaktır diye düşünüyorum. Ne yazık ki amatör branşlara o kadar ilgi gösterilmiyor.
Burak Goler
24-10-2009, 00:20
Yaş ortalamasından dem vuruluyorda,grubun adı Genç Fenerbahçeliler,bırakında gençlerde gelebilsin maça.
Uğur Karakaş
24-10-2009, 00:43
Yaş ortalamasından dem vuruluyorda,grubun adı Genç Fenerbahçeliler,bırakında gençlerde gelebilsin maça.
Kimse maça gelmeyin demiyor ki.Doğru gelenlerin çoğu 15-17 yaş buda iyi bir potansiyel ancak başta abilerin olması gerekir diyor konuyu açan arkadaş.
Önay Ince
24-10-2009, 00:48
Eski konu yukari tasindigi icin kilitlenmistir.