Tüm Versiyonu Göster : Buna ne dersiniz?
GFB_Angel19
12-05-2006, 04:51
Ben dün bunu Appishim icin yazdim..
A ppi deriz kisacasi sana
P ierre´imizin yerini doLduramasanda
P ierre´e bagLandigi gibi bagLandi bu büyük taraftar sana
I naniyoruz oynadigin futbola, attigin caLimLara, yaptigin show´Lara ve gösterdigin performansa
A llahim yardimci oLsun sana, her konuda
H ayatinda ve Fenerbahce´de parLayacak yiLdizinda!
Hadiyin bakaLim, sira sizde.. Takimimizda en sevdiginiz oyuncu hakkinda bir kisa siir yazsaniz, nasiL oLur acaba (merak ediyorum) :alkis :D
Emre Küçük
12-05-2006, 11:18
T akımda Yok Ondan Başka Çok Sevdiğim
U nutulmazlar Arasına Şimdiden Girdi Bile
N efret Edenlerde Var Ondan ( bjk,gs ) :p
C andan Öte Seviyorum Onu
A llahım Ayırmasın Seni Bizden
Y akışıklılığına Kızlar Hayran...
Kafiye Olmadı Ama Olsun:p
Tarık Acar
12-05-2006, 13:40
Arkadaş
Niye
Essssssssssssssssssssss
Laleler
Kolpa çarşı
Aşk yoktur
serkanarefe
12-05-2006, 13:44
appiah olmuş ama bıraz daha kafıyelı yapalım
I naniyoruz oynadigin futbola, attigin caLimLara, yaptigin show´Lara ve gösterdigin performansa
Hadiyin bakaLim, sira sizde.. Takimimizda en sevdiginiz oyuncu hakkinda bir kisa siir yazsaniz, nasiL oLur acaba (merak ediyorum) :alkis :D
hehhee bi dipnot arkadaslar bisim mine bunu gece 1 de alper abinin yayınında yazdı.bu saatte bence bu kadarı bile süper.;)
Mustafa Bozkurt
12-05-2006, 15:02
walla bişe diyemiyorum:D
Murat Ovalı
12-05-2006, 15:18
mine abla süper olmus...
Sefer Burhan
12-05-2006, 15:47
:alkis :D
Mine, Tek kelime ile MÜKKEMEL olmus
GFB_Angel19
12-05-2006, 16:19
hehhee bi dipnot arkadaslar bisim mine bunu gece 1 de alper abinin yayınında yazdı.bu saatte bence bu kadarı bile süper.;)
faruk yaniLiyorsun, carsamba iLe persembe arasindaki sabahta yaptim :D yani carsamba saat 5:45´te fLn akLima geLdi.. uyumaya caLisiyordum, dedimki kendi kendime "mine sen appi´yi seviyonmu? (seviyon).." sonra bu siir oLayi geLdi akLima, hemen kaLktim - unutmiyim diye kagida yazdim, sonra aLperimin yayininda yazim dedim :D aLperde hic acikLi acikLi okumadi, düsünsene bunu acikLi okuyormush :geberdim faLLa appi´ye göz koydugunu zannederdim :yamuk :lol
GFB_Angel19
12-05-2006, 16:21
mine abla süper olmus...
Mine, Tek kelime ile MÜKKEMEL olmus
TeeeeseeeeekkürrrrrLeeeeerrrrrr.. bendekide ne ashk demi ama? :D
Özgür Yiğit
12-05-2006, 16:43
süper yazmışsın
faruk yaniLiyorsun, carsamba iLe persembe arasindaki sabahta yaptim :D yani carsamba saat 5:45´te fLn akLima geLdi.. uyumaya caLisiyordum, dedimki kendi kendime "mine sen appi´yi seviyonmu? (seviyon).." sonra bu siir oLayi geLdi akLima, hemen kaLktim - unutmiyim diye kagida yazdim, sonra aLperimin yayininda yazim dedim :D aLperde hic acikLi acikLi okumadi, düsünsene bunu acikLi okuyormush :geberdim faLLa appi´ye göz koydugunu zannederdim :yamuk :lol
hahahah.ne bilim canım öle birden program giderken appiye şiir yazdım diince bende o arada yazdın saandım:D
GFB_Angel19
12-05-2006, 16:46
süper yazmışsın
sagoL arkadasim :)
hahahah.ne bilim canım öle birden program giderken appiye şiir yazdım diince bende o arada yazdın saandım:D
:geberdim ben appishime her dakka siir yaziom yahuuuuuu :D
yalancııı:Dalpere sölemezmiyim.önceden yazdığı şiirleri program dewam ederken yazdım dio die...birasda abarttıkmı bittin sen galiba:D:D:D
Nusret Bıyıklı
12-05-2006, 17:41
N usret'in tek favorisi
O yunun tek efendisi
B ırakın top ona gelince,merak etmeyin
R akip zaten korkar ondan
E lbet birgün gideceksin ama unutulmazlarımdansın...
ayak üstü bu kadar
GFB_Angel19
12-05-2006, 17:44
yalancııı:Dalpere sölemezmiyim.önceden yazdığı şiirleri program dewam ederken yazdım dio die...birasda abarttıkmı bittin sen galiba:D:D:D
deeeeeetttttttttt.. bana bishi oLmaz :geberdim sen rahat oL :D
Fatih Sönmez
18-06-2006, 22:35
elinize sağlık
Savaş Kalkan
18-06-2006, 22:37
Mineye bak be Aşkı için herşeyi yapıo.Ulan senin için karşırıcam Appiahı :geberdim