Tüm Versiyonu Göster : Doğum Günün Kutlu Olsun Büşra Arı [10.11]
Serkan Öksüz
09-11-2008, 23:38
Tanışalı çok uzun zaman olmasada hayatıma bu kadar yön veren, beni hayata bağlı kılan, her anımda mutlu olmamı sağlayansın .Keşke seni anlatabilmek için yeni kelimeler üretebilsem ama olmuyor seni tarif etmeye kelimeler yetmiyor.Ama Biliyorum ki beni anlıyosun .
Bazı İnsanlar mutsuz olur hayallere bağlı yaşar bazılarıda mutlu olsa bile belli hayallerle yaşamaya devam eder . Ben Hayalimi Yaşıyorum İyi ki Doğdun İyiki Varsın ..
Sevinç Kaplan
09-11-2008, 23:43
Doğum Günün Kutlu Olsun Büşra ..
Alabileceğin en güzel hediyelerden birini aldın bence . Diğerlerini beklemeye başla . (:
Nice sarı-lacivertli yıllara .. :mum
Erdinç Taşkıran
10-11-2008, 00:30
Nice mutlu senelere.doğum günün kutlu olsun
Merve Akkaş
10-11-2008, 00:34
Kardeşim, canım.... Nerden başlayım söze nasıl anlatayım bendeki değerini bilmiyorum. Zaten üç beş cümle de yetmez bendeki değerini anlatmaya. Ama şunu hiç bir zaman unutma hayatta güvendiğim ve kardeşim dediğim ve benim için çok önemli olan insanların arasındasın. Evet belki birbirimizi görmedik belki tanışalı daha 1 yıl oldu ama sen bende bu güveni ve sevgiyi sağladın. İyi ki tanımışım seni, iyi ki "KARDEŞİM" demişim sana şu anda gerçekten duygularımı ifade edebilecek kelimeler bulamıyorum ama sen zaten biliyorsun bendeki değerini. İyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun kardeşim hayat sana hep sağlık, mutluluk, başarı getirsin seviyorum seni,bunu hiç bir zaman unutma!!!!
Erdem Solak
10-11-2008, 00:34
Yorum yok :kahve :kral::D
Büşra Arpaç
10-11-2008, 04:51
1o Kasım 92 sabahı 2 tane melek geldi dünyaya:D Bunlar biz oluyoruz:D İnsanlar ortak nokta ararken birbirlerinde biz artık alışmıştık bişey diyince " aa bende " cevabına:D
Canım benim öz kardeşim 2zim , herşeyiyle hayatıma renk katan insan vs vs :D Seviyorum seni iyiki hayatımdasın (:
Birlikte nice yıllara :D
Ülkü Filiz
10-11-2008, 08:57
Bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyim. :)
Çok muhabbetimiz olmasa da Büşra'nın ikizi olman,gözümde çatlak bi kız olarak hayal etmeme yetiyor. :)
Doğum günün kutlu olsun Büşra. Nice yıllara.
Kadir Kara
10-11-2008, 09:20
Doğum günün kutlu olsun Büşra nice yıllara..
Erdem Altunışık
10-11-2008, 09:27
Sevdiklerinle nice mutlu yıllara Büşra ;)
Barkın Barış
10-11-2008, 10:44
Nice Yıllara Büşra..
Melisa Güvenc
10-11-2008, 15:33
Dilerim yeni yasinda mutluluklarin en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlikla tirmanirsin ve dilerim yüzün hep güler, neseni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dilegiyle... Dogum günün kutlu olsun Büsra:mum
Melih Genç
10-11-2008, 17:33
Hayatımı yedin :D.İyiki doğdun canım benim.Nice mutlu yıllara..
Gökçen Yağan
10-11-2008, 17:45
Nice yıllara :mum
Fethiye Atik
10-11-2008, 18:06
Bugün bir kız doğmuş ki iyi ki doğmuş....Canım benim iyi ki doğdun yeni yaşının güzellikler getirmesi dileğiyle... Nice güzel yıllara =)
Nergiz Ezgi Evirgen
10-11-2008, 21:50
doğum günün kutlu olsun(:
Osman Uçan
10-11-2008, 22:23
Doğum Günün Kutlu Olsun Büşra..
Sevenlerinle Birlikte Nice Mutlu Yıllara..
Büşra Arı
11-11-2008, 17:41
Tanışalı çok uzun zaman olmasada hayatıma bu kadar yön veren, beni hayata bağlı kılan, her anımda mutlu olmamı sağlayansın .Keşke seni anlatabilmek için yeni kelimeler üretebilsem ama olmuyor seni tarif etmeye kelimeler yetmiyor.Ama Biliyorum ki beni anlıyosun .
Bazı İnsanlar mutsuz olur hayallere bağlı yaşar bazılarıda mutlu olsa bile belli hayallerle yaşamaya devam eder . Ben Hayalimi Yaşıyorum İyi ki Doğdun İyiki Varsın ..
Hayatımda hiç kimseye vermediğim kadar değer veriyorum sana.Hiç kimse beni senin kadar mutlu etmedi.Umarım hiç bitmez , çünkü ben sadece seni düşünerek yaşıyorum (:
Doğum Günün Kutlu Olsun Büşra ..
Alabileceğin en güzel hediyelerden birini aldın bence . Diğerlerini beklemeye başla . (:
Nice sarı-lacivertli yıllara .. :mum
Evet tam gününde güzel bir hediye aldım :D Teşekkür ederim canım (:
Nice mutlu senelere.doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim (:
Kardeşim, canım.... Nerden başlayım söze nasıl anlatayım bendeki değerini bilmiyorum. Zaten üç beş cümle de yetmez bendeki değerini anlatmaya. Ama şunu hiç bir zaman unutma hayatta güvendiğim ve kardeşim dediğim ve benim için çok önemli olan insanların arasındasın. Evet belki birbirimizi görmedik belki tanışalı daha 1 yıl oldu ama sen bende bu güveni ve sevgiyi sağladın. İyi ki tanımışım seni, iyi ki "KARDEŞİM" demişim sana şu anda gerçekten duygularımı ifade edebilecek kelimeler bulamıyorum ama sen zaten biliyorsun bendeki değerini. İyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun kardeşim hayat sana hep sağlık, mutluluk, başarı getirsin seviyorum seni,bunu hiç bir zaman unutma!!!!
Bu zamana kadar sana bu güveni verebildiysem ne mutlu bana canım benim (: Ne zaman istersen derdini anlatabileceğini ve hep yanında olacağımı biliyosun.Yerin başka kardeşim ;)
Yorum yok :kahve :kral::D
Ne o krallar falan arkadaşım :D Kral da benim sultan da benim :D :kral:
1o Kasım 92 sabahı 2 tane melek geldi dünyaya:D Bunlar biz oluyoruz:D İnsanlar ortak nokta ararken birbirlerinde biz artık alışmıştık bişey diyince " aa bende " cevabına:D
Canım benim öz kardeşim 2zim , herşeyiyle hayatıma renk katan insan vs vs :D Seviyorum seni iyiki hayatımdasın (:
Birlikte nice yıllara :D
Bunları yaşıyor olmasam , 2 insanın birbirine bu kadar benzediğine asla inanmazdım herhalde :D Bazen gerçekten düşünüyorum yine bile inanamıyorum , kendime bakınca seni görüyorum (: Bakalım daha ne kadar " aa bende " diyeceğiz (: İyiki varsın 2zim ;)
Bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyim. :)
Çok muhabbetimiz olmasa da Büşra'nın ikizi olman,gözümde çatlak bi kız olarak hayal etmeme yetiyor. :)
Doğum günün kutlu olsun Büşra. Nice yıllara.
Valla çok çatlağımdır :D Emin ol en az Büşra kadar :D
Teşekkürler Ülkü (:
Doğum günün kutlu olsun Büşra nice yıllara..
Sağol Kadir (:
Sevdiklerinle nice mutlu yıllara Büşra ;)
Teşekkürler Erdem (:
Nice Yıllara Büşra..
Teşekkürler ..
Dilerim yeni yasinda mutluluklarin en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlikla tirmanirsin ve dilerim yüzün hep güler, neseni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dilegiyle... Dogum günün kutlu olsun Büsra:mum
Sağol Melisa'cım ;)
Hayatımı yedin :D.İyiki doğdun canım benim.Nice mutlu yıllara..
Yemeye de devam edeceğim :D Ben olmasan kim bu akdar uğraşır senle :D Canım kardeşim çok teşekkür ederim (:
Nice yıllara :mum
Sağol Gökçen :D
Bugün bir kız doğmuş ki iyi ki doğmuş....Canım benim iyi ki doğdun yeni yaşının güzellikler getirmesi dileğiyle... Nice güzel yıllara =)
Teşekkürler Fethiye (:
doğum günün kutlu olsun(:
Teşekkürler (:
Doğum Günün Kutlu Olsun Büşra..
Sevenlerinle Birlikte Nice Mutlu Yıllara..
Sağol Osman ;)
Yunus Erdem
11-11-2008, 17:43
doğum günü kutlu olsun büşra nice yıllara
Merve Yentürk
11-11-2008, 18:16
Nice yıllara :)
Oğuz Saka
11-11-2008, 18:23
Doğum günün kutlu olsun mu ? =)
Lale Cansu Tutar
11-11-2008, 19:01
Dün çok mutsuzdum.. o kadar mutsuzdum ki bütün gün uyudum :D gününde yazamadım buraya kusuruma bakma :D
başımın tatlı belası teşrif etmiş yıllar yıllar öncee.. ne yapalım kader işte doğmuşsun,bizde tanışmışız .. şimdi neden doğdun demek olmaz :D âdettendir iyi ki doğdun demek , o yüzden iyi ki doğdun :itele:
iyiki tanımışım seni.. iyi ki forumun her başlığında saçmalayabiliyoruz..iyi ki aynı semtin altını üstüne getirebiliyoruz..
beraber nice uzun , güzel yılalra bi'tanem .. herşey gönlünce olsun (:
seviyorum seni (:
Büşra Arı
11-11-2008, 19:45
doğum günü kutlu olsun büşra nice yıllara
Sağol Yunus (:
Nice yıllara :)
Teşekkür ederim ablacım (:
Doğum günün kutlu olsun mu ? =)
Olsun olsun :D Bence olsun :D Ben doğmuşum işte büyük bir gün :p :D
Dün çok mutsuzdum.. o kadar mutsuzdum ki bütün gün uyudum :D gününde yazamadım buraya kusuruma bakma :D
başımın tatlı belası teşrif etmiş yıllar yıllar öncee.. ne yapalım kader işte doğmuşsun,bizde tanışmışız .. şimdi neden doğdun demek olmaz :D âdettendir iyi ki doğdun demek , o yüzden iyi ki doğdun :itele:
iyiki tanımışım seni.. iyi ki forumun her başlığında saçmalayabiliyoruz..iyi ki aynı semtin altını üstüne getirebiliyoruz..
beraber nice uzun , güzel yılalra bi'tanem .. herşey gönlünce olsun (:
seviyorum seni (:
Benle konuşmadın ya ondan mutsuzdun sen güzelim biliyoruz bunu :D Mesaj atmışsın da gelmediği için cevap yazamadım :D
İyiki bende senin gibi deli dolu bi kızla tanışmışım :D Forumun her alanında saçmalama , milleti çileden çıkartma , kovulana kadar delirtme potansiyeline sahip olmak süper bir duygu :D Biz buna sahibiz :itele:
Çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için (: Seviyorum seni (:
Tahir Deniz
11-11-2008, 21:13
Dogum günün kutlu olsun kardesim, Allah uzun ve saglikli bir ömür nasip etsin.
Ebru Demir
11-11-2008, 21:30
gec oldu icin ozur dilerim busra:melek
dogum gunun Kutlu olsun.............:mum nice mutlu yillara
:gfb angles busra
Büşra Arı
12-11-2008, 14:59
Dogum günün kutlu olsun kardesim, Allah uzun ve saglikli bir ömür nasip etsin.
Çok teşekkür ederim (:
gec oldu icin ozur dilerim busra:melek
dogum gunun Kutlu olsun.............:mum nice mutlu yillara
:gfb angles busra
Sende sağol Ebru'cum (:
Emir Bağdatlı
12-11-2008, 15:10
Nice senelere Büşra kardeşim.
Kübra Çınar
12-11-2008, 19:13
canım mutlu yıllar..geç oldu ama nete gıremedıgımden kutlayamadım: )
Lale Cansu Tutar
12-11-2008, 19:22
Sağol Yunus (:
Benle konuşmadın ya ondan mutsuzdun sen güzelim biliyoruz bunu :D Mesaj atmışsın da gelmediği için cevap yazamadım :D
İyiki bende senin gibi deli dolu bi kızla tanışmışım :D Forumun her alanında saçmalama , milleti çileden çıkartma , kovulana kadar delirtme potansiyeline sahip olmak süper bir duygu :D Biz buna sahibiz :itele:
Çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için (: Seviyorum seni (:
ya ya evet. o yüzden şu yazdığını okurken içim neşe doldu. o kadar neşelendim ki keşke ne yazdığını merak etmeseydim dedim :D
nerem deli be benim bide altını falan çizmiş :huuh: :D her tanıdığın insanı kendin gibi sanma :itele: :D:D
birgün dayanamayıp bizi forumdan da atarlar, ben o ışığı göüyorum bizde :itele: :D:D
iyi bi ânıma denk gelmiş yoksa iyi dilekte bulunmazdım biliyorsun :yamuk:kral: :D:D:D
sevilmeyecek gibi değilim bunu da bildiğini düşünerek yazma zahmetinde bulunmadan bu sayfayı terkediyorum
Lale Cansu Tutar
12-11-2008, 19:23
ya off ben artık cici kız olucaktım yine açtırdın ağzımı uyuz :D
Ekrem Taşkıran
12-11-2008, 23:04
kardeşim;) doğum gününü kutladım fakat foruma yeni girdiğimden şimdi yazıyorum..
nice mutlu senelere büşra bu yeni yaşın sana mutluluk ve başarılar getirmesi dileğiyle;)
İrem Özardıç
14-11-2008, 12:29
Nice yıllara canım.. (:
Büşra Arı
14-11-2008, 18:23
Nice senelere Büşra kardeşim.
Teşekkür ederim Emir (:
canım mutlu yıllar..geç oldu ama nete gıremedıgımden kutlayamadım: )
Sağol Kübra'cım sana da teşekkürler (:
ya ya evet. o yüzden şu yazdığını okurken içim neşe doldu. o kadar neşelendim ki keşke ne yazdığını merak etmeseydim dedim :D
nerem deli be benim bide altını falan çizmiş :huuh: :D her tanıdığın insanı kendin gibi sanma :itele: :D:D
birgün dayanamayıp bizi forumdan da atarlar, ben o ışığı göüyorum bizde :itele: :D:D
iyi bi ânıma denk gelmiş yoksa iyi dilekte bulunmazdım biliyorsun :yamuk:kral: :D:D:D
sevilmeyecek gibi değilim bunu da bildiğini düşünerek yazma zahmetinde bulunmadan bu sayfayı terkediyorum
Ben deli olduğumu kabul ediyorum ama sende delisin kabul et :D Emin ol bir gün atılacağız bu forumdan o günü merakla bekliyorum :lol Asıl sevilmeyecek gibi olan benim güzelim yoksa sen iyi dilekte bulunmazdın :D :D
ya off ben artık cici kız olucaktım yine açtırdın ağzımı uyuz :D
Sen ve cici kızlık :p
kardeşim;) doğum gününü kutladım fakat foruma yeni girdiğimden şimdi yazıyorum..
nice mutlu senelere büşra bu yeni yaşın sana mutluluk ve başarılar getirmesi dileğiyle;)
Sağol kardeşim benim ;)
Nice yıllara canım.. (:
Teşekkür ederim İrem'cim (:
Burak Gengönül
15-11-2008, 02:02
Doğum günün kutlu olsun Büşra nice senelere diliyorum seviyoruz seni :D
Kübra Gürsel
15-11-2008, 19:21
Kardeşim benim.. Senin gibi bir insanı tanıdığım için gerçekten çok mutluyum.. iyi ki o sohbet bölümünde msn ini almışım, iyi ki msnden telefonunu almışım :D ve seni tanımışım :D "Dost" kelimesini sonuna kadar yaşayan bir insansın..
İstanbul ve İzmir gibi arada km ler olan 2 şehirde olsakta sen benim hep yanıbaşımda olacaksın..
güvendiğim, hayatımın her anını paylaşmaktan çekinmediğim nadir insanlardansın...
iyi ki doğdun, iyi ki varsın..
Birlikte nice yıllara...
Büşra (Arpaç) canım benim seninde doğum günün kutlu olsun.. Seninle fazla haşır neşir olamadık ama Arı'yla 2ziz diyorsanız sende gerçekten Arı kadar muhteşem bir insansındır...:D Sende iyiki doğdun, iyi ki varsın :)
:mum
Büşra Arı
15-11-2008, 19:47
Doğum günün kutlu olsun Büşra nice senelere diliyorum seviyoruz seni :D
Çok teşekkür ederim Burak.Her yerde Fenerbahçe aşkını yaymaya devam :D Anladın sen :D
Kardeşim benim.. Senin gibi bir insanı tanıdığım için gerçekten çok mutluyum.. iyi ki o sohbet bölümünde msn ini almışım, iyi ki msnden telefonunu almışım :D ve seni tanımışım :D "Dost" kelimesini sonuna kadar yaşayan bir insansın..
İstanbul ve İzmir gibi arada km ler olan 2 şehirde olsakta sen benim hep yanıbaşımda olacaksın..
güvendiğim, hayatımın her anını paylaşmaktan çekinmediğim nadir insanlardansın...
iyi ki doğdun, iyi ki varsın..
Birlikte nice yıllara...
Büşra (Arpaç) canım benim seninde doğum günün kutlu olsun.. Seninle fazla haşır neşir olamadık ama Arı'yla 2ziz diyorsanız sende gerçekten Arı kadar muhteşem bir insansındır...:D Sende iyiki doğdun, iyi ki varsın :)
:mum
Canım kardeşimm , dostum , herşeyim.. Öncelikle geç bu ayakları :D Beni ilk tanıdığında ne kadar kıl olduğunu biliyorum :D :D
Şaka bir yana gerçekten de canımdan öte dostumsun sen benim.Asıl ben seni iyiki tanımışım.Sen bende nasıl o güveni hissediyorsan emin ol bende sana tamamen aynı güveni hissediyorum kardeşim.Sen ne zaman kötüysen ben hep yanındayım senin.Bedenen olmasa da ruhen seninleyim ;) Ne olursa olsun bizim kardeşliğimiz asla bitmeyecek.
Unutma ; sevgiye engel değildir mesafeler ;) Seviyorum seni kardeşim benim..
Kübra Gürsel
15-11-2008, 19:55
Canım kardeşimm , dostum , herşeyim.. Öncelikle geç bu ayakları :D Beni ilk tanıdığında ne kadar kıl olduğunu biliyorum :D :D
Şaka bir yana gerçekten de canımdan öte dostumsun sen benim.Asıl ben seni iyiki tanımışım.Sen bende nasıl o güveni hissediyorsan emin ol bende sana tamamen aynı güveni hissediyorum kardeşim.Sen ne zaman kötüysen ben hep yanındayım senin.Bedenen olmasa da ruhen seninleyim ;) Ne olursa olsun bizim kardeşliğimiz asla bitmeyecek.
Unutma ; sevgiye engel değildir mesafeler ;) Seviyorum seni kardeşim benim..
kanka ilk aşklar nefretle başlar :D:melek
Ne olursa olsun bizim kardeşliğimiz asla bitmeyecek. ;)
bende seviyorum seni [ß]ebe[K]'Mm :)