Tüm Versiyonu Göster : Maçlarda birden oluşan anlık makaralar
İsmailcan Başbuğa
24-10-2008, 22:12
Burda gittiğimiz maçlarda birden ortaya çıkan makaraları paylaşalım , biraz da gülelim .
İsmailcan Başbuğa
24-10-2008, 22:14
Bu sene sivas'ta maçtan sonra kapıların açılmasını beklerken stad çalışanları bütün ışıkları söndürdü .
Tabi GFB boş dururmu hemen bombayı patlattı hep bir ağızdan ;
İyiki doğdun A... :)
İsmailcan Başbuğa
24-10-2008, 22:15
Geçen sene Ankara'da yine maç sonu kapıların açılmasını beklerken sahanın çimlerini düzelten arabalardan biriyle sahaya girdi bir çalışan arabayla bir o kaleye bir bizim önümüzdeki kaleye giriyordu .
Bizim kaleye girince bütün tribün ;
GoOoOooooooOL:)
O da güzeldi :)
Sevinç Kaplan
24-10-2008, 22:28
Geçen sene Ankara'da yine maç sonu kapıların açılmasını beklerken sahanın çimlerini düzelten arabalardan biriyle sahaya girdi bir çalışan arabayla bir o kaleye bir bizim önümüzdeki kaleye giriyordu .
:lol:geberdim Başlığı okuduğumda aklıma ilk gelen olay buydu valla :D Ama yazmışsın .
Harbi güzeldi .. xD
Vural Öztürk
24-10-2008, 22:30
ınonude polıslere bıber gazı dıe dalga gecerken alttan bıber gazı gelmesı :D:D:D
Özer Çetinkaya
24-10-2008, 22:31
Hacettepe maçındaki top toplayıcıların kavga etmesi ile başlayan makara ve birden çocuğun geri vitesi :lol
İsmailcan Başbuğa
24-10-2008, 22:37
Hacettepe maçındaki top toplayıcıların kavga etmesi ile başlayan makara ve birden çocuğun geri vitesi :lol
O zaman tam bir bombaydı:D
Devre arasında çocuklar top oynuyor bizde Musa'yla birşeyler konuşuyoruz tellerin tam diğer tarafında çocuklar bizim tam önümüze geldi . Musa'yla biz tabi dururmuyuz hemen apaçi hareketler . Gidin lan burası top sahasımı hesabı . Çocuğun teki bizden korktu inceden gitti diğeride ona niye korkuyosun gibilerinden bişey dedi . Oda sanane falan dedi sonra birbirlerine girdiler . Bizim tribün ''Vur , vur , vur '':D
Sonra çocuğun yaptığı hareketler ve malumu
Sezer Kızıltaş
25-10-2008, 00:17
Denizlide Amir'in Sarı demesi =)
İsmailcan Başbuğa
25-10-2008, 00:18
Denizlide Amir'in Sarı demesi =)
Kocaeli olmasın abi o ? =)
Sezer Kızıltaş
25-10-2008, 00:20
geçen sezon bursa deplasmanında rambo ile yapılan makara. rambo'nun polis amirini ve mami yi dudaktan öpmeye çalışması unutulmaz =)
Yunus Emre Tapan
25-10-2008, 11:51
bikere gol atamadı direğe çarptı :D bizim tribünden bi ses yükseldi gerizekalııı :D süperdi :D
Yunus Emre Tapan
25-10-2008, 11:53
o paket olan çocuk atarlı çıktı :D diğerleri geri vites :)
Emrah Ertem
25-10-2008, 11:57
kocaeli maçında amirin sarı demesi
birde hep beraber amirim izin ver ateş etsinler :)
birde bayrampaşalı sefanın kene bestesi süperdi :)
Necmettin Adıgüzel
25-10-2008, 22:19
Kocaeli maçından sonra stadda her şey süperdi :D biber gazı polislerle yaşananlar. :) :)
Koray Akman
25-10-2008, 22:26
Kocaeli maçında tellere pankartı asarken polisle diyoloğum ;
Polis: Buraya pankart asamazsın
Ben: Neden amirim
Polis: Biz nasıl maçı izlicez =)
Ben: Amirim sen maçı izlemeye mi geldin görevli değilmisin.
Polis: Fazla uzatma asamazsın işte
Ben: Amirim bir yan koltuğa geç oradan izle bak oradan full gözüküyor stad :)
Polis: Sen laftan anlamıyorsun galiba ..
böyle devam eden konuşmanın ardından ben galip geldim ve pankartı astım :)
Özer Çetinkaya
25-10-2008, 22:30
O zaman tam bir bombaydı:D
Devre arasında çocuklar top oynuyor bizde Musa'yla birşeyler konuşuyoruz tellerin tam diğer tarafında çocuklar bizim tam önümüze geldi . Musa'yla biz tabi dururmuyuz hemen apaçi hareketler . Gidin lan burası top sahasımı hesabı . Çocuğun teki bizden korktu inceden gitti diğeride ona niye korkuyosun gibilerinden bişey dedi . Oda sanane falan dedi sonra birbirlerine girdiler . Bizim tribün ''Vur , vur , vur '':D
Sonra çocuğun yaptığı hareketler ve malumu
Hep sizin yüzünüzden abi yazık oldu çocuğa en son polis götürüyordu :kral:
o paket olan çocuk atarlı çıktı :D diğerleri geri vites :)
:hhh
Nusret Bıyıklı
25-10-2008, 23:03
Geçen sezon Rize deplasmanı.Maç sonrası Çılgın Vedat ile makaralar..
Serkan Öksüz
25-10-2008, 23:53
Cee Cubbap Cubbap Cubbap :D:D
Recep Biçer
27-10-2008, 15:49
Kocaeli maçından sonra jopla jopla biber gazı , Bayrampaşalı sefa kfy atışması, amirin sarı demesi bombaydı :D
Alican Özcan
28-10-2008, 01:21
Hacettepe maçında Devils pankartını kadirin vücuduna sardık birinci polis kordonun geçti tam stada girdim arkamdan geliyordu baktım polis anladı pankartı o an gülme krizlerine girdim :D
Kocaeli maçında kapıların açılmasını beklerken çılgın vedatı havaya atıp tutuyorduk çok fenaydı o günde :)
Batuhan Mutlu
28-10-2008, 17:58
Bigadan Chelsea maçına geliyoruz ... Başımızda esilerden Özkan abide var bizim otobüse aldık abimizi.Makara harala-gürele gidiyor...derken,Yalova dan gemiyle geçeceğiz herkes otobüsten indi biz beste falan söylüyoruz.Bir an boşluk oldu bizim çocuklardan biri bağardı koşun Özkan abi aşağıda ! Oğlum dedim neresi aşağısı...Bir gittik özkan abi Limandan düşmüş yüzüyor..:) :D :D :D La kim attı beni buraya demez mi ! Çok güzel bir yolculuktu aklıma gelenleri yazacağım...Sonrada gidip seramonide çıkacak olan chelsea flamasını yakmaya çalıştı polisler alıyordu vermemiştik :D ...
Mert Töre
27-01-2010, 16:36
Eskişehir kupa maçı süperdi. Stad görevlisi Eskişehirspor kadrosunu okuyordu. O soyadını taraftar da adını söylüyordu. Sıra Adem Sarı'ya geldi.
Görevli : 58 numaraaa ; Sarııııı
Biz ; Laciveeerrrtt
Eskişehirliler : Adeeeemm.. =)
Tabi bi de Volkan Demirel'in yanımıza kadar gelip söyledikleri bombaydı. :)
Çağatay Yüceant
27-01-2010, 20:54
beşiktaşla süper kupa finalinde rambo okanın tellere tırmanıp beşiktaşlılara yaptıgı hareketler :D
kayseri deplasmanında yukarıdaki ısıtmaların yani ufoların patlaması,kıvılcımların üstümüze düşmesi ardından 'yangın var' tezahüratı :):)
Osman Uçan
27-01-2010, 22:07
2008-2009 İnönü Deplasmanı Eski Dernek Binası Önü Çılgın Vedat Abimizle yapılan makara : ) Ve İmamın evinin Önünde Beste Söylerken Nuri Abinin Şşşşşş Olm sessiz imam evinin önündeyiz demesi : )
Burak.Kaplan
04-02-2010, 13:15
Eskişehir kupa maçı süperdi. Stad görevlisi Eskişehirspor kadrosunu okuyordu. O soyadını taraftar da adını söylüyordu. Sıra Adem Sarı'ya geldi.
Biz ; Laciveeerrrtt
Aynen mert volkanın dedikleri bombaydı..ben maça gitmemiştim ama ne dediğini biliyorum :D
Cihan Alper Tavukçu
05-02-2010, 15:55
Burhan felekte Fenerbahçe - 6alatasaray maçı. maçın başlamasın yarım saat var bize ayrılan yer full dolu. sığmıyoruz . dışarıda yüzlerce kişi...
6s tarafında 5-10 kişi var.
Neyse 6s tarafında birden bire içeriye 14-17 yaş arası 30 tane ergen velet bağıra bağıra girdi, bizi bir gülme tuttu anlatamam:D yerlerini aldılar bi tane beste girdiler biz bütün saolon alkışlamaya başladık onlar, bravooo helal olsun abisi fln:alkis:lol neye uğradıklarını şaşırdılar mal mal bakıyprlar bize:D sonra hemen beste girdik '' ergenliğe girenler parmak kaldırsın'' diye:D:lol veletler burada abileri nerede:D ...
maç bitti yine 3-0 koyduk.6sliler atkıları bi taraflarına sokup çıkarken Nuri abi beste girdi,biz devam ettirdik ''Dışarısı çok soğuk terli terli çıkmayın'':lol:D İşte bu da Nuri abinin çocuk sevgisi:D
Muhahahahahaha:D:lol:alkis
Hakan Sürmeli
10-02-2010, 20:14
6s maçlarının hepsi komedi :D ÇAlgıcı karısı cimbom :D:P
Yaşar Muslu
10-02-2010, 20:27
Burhan felekte Fenerbahçe - 6alatasaray maçı. maçın başlamasın yarım saat var bize ayrılan yer full dolu. sığmıyoruz . dışarıda yüzlerce kişi...
6s tarafında 5-10 kişi var.
Neyse 6s tarafında birden bire içeriye 14-17 yaş arası 30 tane ergen velet bağıra bağıra girdi, bizi bir gülme tuttu anlatamam:D yerlerini aldılar bi tane beste girdiler biz bütün saolon alkışlamaya başladık onlar, bravooo helal olsun abisi fln:alkis:lol neye uğradıklarını şaşırdılar mal mal bakıyprlar bize:D sonra hemen beste girdik '' ergenliğe girenler parmak kaldırsın'' diye:D:lol veletler burada abileri nerede:D ...
maç bitti yine 3-0 koyduk.6sliler atkıları bi taraflarına sokup çıkarken Nuri abi beste girdi,biz devam ettirdik ''Dışarısı çok soğuk terli terli çıkmayın'':lol:D İşte bu da Nuri abinin çocuk sevgisi:D
Muhahahahahaha:D:lol:alkis
hahahahaha :D
Yaşar Muslu
10-02-2010, 20:28
Aynen mert volkanın dedikleri bombaydı..ben maça gitmemiştim ama ne dediğini biliyorum :D
ne söyledi kardeşim? :D merak ettim şimdi :)
Selcan Karaburun
10-02-2010, 20:46
Bursa macında beste aralarında bazı arkadaşlarımızın çıkıçıkçık gibisinden ritim tutması çooook fenaaydıı :geberdim:geberdim
Selcan Karaburun
10-02-2010, 20:48
Hacettepe maçında Devils pankartını kadirin vücuduna sardık birinci polis kordonun geçti tam stada girdim arkamdan geliyordu baktım polis anladı pankartı o an gülme krizlerine girdim :D
Kocaeli maçında kapıların açılmasını beklerken çılgın vedatı havaya atıp tutuyorduk çok fenaydı o günde :)
bu cok fenaymış :D:D:D:D
Mert Uzun
11-02-2010, 19:01
bayan voleybol maçına giderken vapura binmeden önce amcaya rastladık seyyar satıcı ama su şişesine önce çay sonra vodka koymuş orda dalga geçiyorduk :D
Daha başka olaylarda varda... :sirit
Melih Genç
12-02-2010, 17:18
Bursa macında beste aralarında bazı arkadaşlarımızın çıkıçıkçık gibisinden ritim tutması çooook fenaaydıı :geberdim:geberdim
Bende yapıyorum, ayrı bi zevk veriyor =)
Hakan Sürmeli
12-02-2010, 18:55
Fenerbahçe -6s voleybol maçı vardı. O senede bizden 6s ye transfer olan Esra diye voleybolcu vardı :)
Hepimiz o maçta bağırmıştık' Çıldırın Çıldırın Esra İçin Çıldırın '' diye:D O çok komikti , bütün tribün kopmuştu :D
Burak Bal
12-02-2010, 18:58
Fenerbahçe -6s voleybol maçı vardı. O senede bizden 6s ye transfer olan Esra diye voleybolcu vardı :)
Hepimiz o maçta bağırmıştık' Çıldırın Çıldırın Esra İçin Çıldırın '' diye:D O çok komikti , bütün tribün kopmuştu :D
Basket maciydi o kardesim:)
Hakan Sürmeli
12-02-2010, 19:08
Basket maciydi o kardesim:)
Doğrudur abi . Hatasız kul olmaz :)
Selay Bekci
13-02-2010, 02:25
O kupayı kaldırın esraya verin falan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam:)
Umut Karaoglu
14-02-2010, 16:55
Aynen.Kupayı kaldırın esra'ya verin..
Sonra Işıl Albeni biryerlerine falan filan (:
İsmailcan Başbuğa
08-04-2010, 00:38
Maçta değilde 2008'deki hacettepe maçının öncesinde başka şehirden gelen arkadaşlarımızla Kızılay'da yürüyoruz10-15 kişi varız.İzmir'den Ahmet abimizde Isparrta'ya gidecek maçtan sonra bavulunu falan getirmiş.Kızılay'da taşıyordu telefonu çaldı, alın şu bavuluda telefonum bitene kadar taşıyın dedi.İsmail almadı Aykut almadı kimse almadı bavulu Ahmet abide telefonu kapattı sinirlendi.Verin lan dedi şunu sizden adam olmaz falan filan . Sonra utandık tabi hepimiz Ahmet abiden almaya çalışıyoruz bavulu vermiyor oda tabi.Kızılay'da çok kalabalıktır yanımızdan yüzlerce insan geçiyor bize bakarak napıyor bunlar diye.Aramızdan birisi ''İçi altın dolu bavulun paylaşamıyorlar'' diye bağırınca hepimiz yerlere yatmıştık gülmekten :)
İsmail Sandallı
08-04-2010, 00:42
Maçta değilde 2008'deki hacettepe maçının öncesinde başka şehirden gelen arkadaşlarımızla Kızılay'da yürüyoruz10-15 kişi varız.İzmir'den Ahmet abimizde Isparrta'ya gidecek maçtan sonra bavulunu falan getirmiş.Kızılay'da taşıyordu telefonu çaldı, alın şu bavuluda telefonum bitene kadar taşıyın dedi.İsmail almadı Aykut almadı kimse almadı bavulu Ahmet abide telefonu kapattı sinirlendi.Verin lan dedi şunu sizden adam olmaz falan filan . Sonra utandık tabi hepimiz Ahmet abiden almaya çalışıyoruz bavulu vermiyor oda tabi.Kızılay'da çok kalabalıktır yanımızdan yüzlerce insan geçiyor bize bakarak napıyor bunlar diye.Aramızdan birisi ''İçi altın dolu bavulun paylaşamıyorlar'' diye bağırınca hepimiz yerlere yatmıştık gülmekten :)
güzel makaraydı be kanka o sıcakta o bavulla o yokuşlarda harbiden çıkılmıyodu hani sonra ihale benle berkaya kaldı ardalara kadar çıkardık o bavulu :)
Fatih Arslan
08-04-2010, 11:17
Biz ; Laciveeerrrtt
Ne dediki Volkan ? Burdan yazamazsan, özelden at :)