PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kingo Disco | Okan Bayülgen

Sevinç Kaplan
19-10-2008, 12:18
Talk show’un ustalarından, televizyonun asi karekterlerinden Okan Bayülgen’in sunduğu "Disko Kralı"nda müzik, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri konuk olmakta .

Tek bir stüdyo içinde üç ayrı dekorun kullanıldığı "Disko Kralı"nda, taşınabilir olarak tasarlanan bu dekorlar yayın sırasında değiştirilebiliyor. Programın üç ana bölümünü; dört konuklu sohbet masası, üç konuklu talk-show kanepesi ve Bayülgen'in tek bir konukla başbaşa kaldığı alan oluşturuyor .

Disko Kralı'nda; Hakkı Devrim, Aydın Boysan ve Erol Günaydın'dan oluşan "İhtiyar Heyeti" ile Özgür Çakıt'ın program içinde hazırlayıp canlı olarak sunduğu "Özgür Show" adlı küçük talk show bölümleri de var .

Konuklara yapılan psikoloji testi "Heboköbe", sert sorulardan oluşan "Cevap Hakkı", telefon konuklarına yöneltilen "Malumatfüruş" soruları, "Medya Canavarı" ve Hakkı Devrim'in Medya Arkası bölümleri de programın beğeniyle izlenenleri arasında .

Yeni oyuncuları, canlı ve bant skeçleri, orkestrası, araştırma dosyaları, canlı performansları ve akla hayale gelmedik tüm delilikleriyle "Disko Kralı" Okan Bayülgen'in en az "Zaga" ve "Makina" sı kadar güzel !

:kahve

Kadir Kara
19-10-2008, 13:50
Ben Beyaz Show'u izliyorum sadece eskiden Okan Bayülgen'in programları güzeldi ama şimdi eskisi gibi değil geçen hafta mı tam hatırlamıyorum ama kanalları gezerken rast geldi Okan Bayülgen'in programını izledim bir izleyici telefona bağlandı bir kızdı konuşmaya başladılar kız biraz geri zekalı çıktı gibi abuk subuk konuşuyordu Okan Bayülgen'de bu fırsattan yararlanarak kıza saydıda saydı kıza resmen salak dedi böyle bir diyalog geçti aralarında tabi kız anlamadı (:

Bu yüzden ben sadece Beyaz Show'u izliyorum bu Okan Bayülgen'in programlarında bir seviye yok hakaretler birbirini kovalıyor geçen sene Beyaz Show'a telefon bağlantısı ile katılan Erkan mumcu'nun Beyaz Show'un neden bu kadar çok izlendiğini şu cümlelerle açıklamıştı "Çoluğumuzun çocuğumuzun yanında yüzümüz gözümüz kızarmadan izleyebildiğimiz tek program" gerçekden kutlamak lazım Beyaz'ı her programında kendini hayran bıraktırdığı için.. (:

Forza Beyaz Show (:

Mustafa Canpolat Yazıcı
19-10-2008, 22:14
Ayrıca Beyaz'da dolayısıyla Beyaz Show da bir saygı var.. Beyaz hayatta programında bacak bacak üstüne atmaz.. telefondaki kişi ne kadar gereksiz konuşsada hattan çıkartmaz yada terslemez..

ve..

Geçen sene Beyaz Show'a telefon bağlantısı ile katılan Erkan Mumcu'nun Beyaz Show'un neden bu kadar çok izlendiğini şu cümlelerle açıklamıştı "Çoluğumuzun çocuğumuzun yanında yüzümüz gözümüz kızarmadan izleyebildiğimiz tek program" gerçekden kutlamak lazım Beyaz'ı her programında kendini hayran bıraktırdığı için.. (:

en önemli noktasıda bu olsa gerek ;)

Sevinç Kaplan
19-10-2008, 23:25
Söylediklerinizin çoğuna katılıyorum . Ancak Türk televizyonu adına bakıldığında piyasaya göre nadir bulunan isimlerden biri . Yaptığı projeler de öyle ..

Beyaz'la kıyaslamaya gerek bile yok . Beyaz Show'un çok önemli farkları bulunmakta izlenilebilir ve izleyici kitlesi konusunda . Format konusunda benzerler ama Okan Bayülgen'in televizyonculuk anlayışı daha farklı hatta çok daha farklı . Herneyse Kingo Disco adına konuşayım gayet eğlenceli bi' program . Zaga'yı ben de izlemezdim . Ondan sonra yaptığı programı yani Makina'yı daha çok sevmiştim . Ama bilmiyorum başlara göre güzel bir program gibi "Disko Kralı" ..
İşte böyle gibi birşeyler ..

Fırat Karabulut
20-10-2008, 01:35
Beyaz çok iyi her bölümü ayrı eğlence .. Okan ise işi gerçekten iyi biliyor yüzünü asla eskitmiyor,ekrana ne zaman ne şekilde çıkacağını çok iyi biliyor.

Melis Selek
20-10-2008, 02:52
Okan'i ben ilk olarak yaklasik 10 - 11 yil once izlemistim Televizyon cocugu adli programiyla, ve o gun bu gundur severek izlerim..

Yeni programi Disko krali'da bence her zamanki gibi super bir program.. (:

Engin Akgöz
07-11-2008, 08:26
eskiden de izlemezdim okan bayülgeni şimdide bi kaç kez gördüm pek zevkli değil

Sevinç Kaplan
09-11-2008, 02:56
Şuan gayet güzel gidiyor program .

Başka bir uğraşınız yoksa izlemenizi tavsiye ederim (:

Büşra Arı
09-11-2008, 11:10
Bende eskiden severdim Okan Bayülgen'i.Ama artık sadece Beyaz'ı izliyorum.Bunun sebebi de Okan Bayülgen'in programa bağlanan/orada bulunan insanlara karşı saygısız olması.Eskiden daha çok severdim ama artık izlemiyorum açıkacası.

Büşra Arpaç
09-11-2008, 11:12
Evet bende eskiden izlerdim artık izlemiyorum zevk vermiyor..

Sevinç Kaplan
09-11-2008, 13:47
Bende eskiden severdim Okan Bayülgen'i.Ama artık sadece Beyaz'ı izliyorum.Bunun sebebi de Okan Bayülgen'in programa bağlanan/orada bulunan insanlara karşı saygısız olması.Eskiden daha çok severdim ama artık izlemiyorum açıkacası.

Eskiden izleyici ve konuklara yaptığı seviyesiz muhabbetler daha fazla oluyordu tam aksine ya da ben öyle hatırlıyorum . Şimdi biraz daha bilenmiş gibi sanki .. (:

Evet bende eskiden izlerdim artık izlemiyorum zevk vermiyor..

Dün güzeldi Büşra ya izledin de mi beğenmedin ? Özellikle şu popstar alaturkadan birinci olmuş sarışın bir kadın var ismini de bilmiyorum ama (:
aldı götürdü valla programı .. :sigara

Büşra Arpaç
09-11-2008, 13:54
Dün izlemedim başladığı hafta baktım pek ilgimi çekmedi sonrada bakmadım :)

Cenk Oflezer
21-11-2008, 00:48
canlı telefon bağlantıları süper oluyor :geberdim

Gözde Eyüboğlu
21-11-2008, 00:49
Okan'ı Çok Seviyorum !! :D kralım tabi disco kralı (H) :D:D

Alican Aloğlu
23-01-2009, 20:56
bir insan zirvedeyken bir anda televizyon camiasından soğuduğu için televizyonu bırakıyorsa o adamın parada o kadar da gözü yoktur.Aydın Boysan,Erol Günaydın,Hakkı Devrim gibi kişiler bir nedeni var ki Okan Bayülgen'in programına geliyor.Süper bir adam

Yiğit Yılmaz
23-01-2009, 21:00
Yarın Kocaeli GFB olarak programına katılıyoruz . İnşallah GFB adını en güzel bir şekilde temsil edeceğiz . Pankartımız ve Atkılarımızla beraber 70 milyonun bizi izlemesi dileğiyle :)

Fırat Karabulut
23-01-2009, 21:17
Bekliyoruz :D

Yiğit Yılmaz
23-01-2009, 21:19
Bekliyoruz :D

Ekrandan fotoğraf çekebilen çekerse tam süper olur :D

Melih Aydoğmuş
23-01-2009, 21:50
kaç kişi gideceksiniz ? valla sabırsızlıkla bekliyorum desem yeridir :D karışılıklı beste söyleyin :D

Yiğit Yılmaz
23-01-2009, 22:00
kaç kişi gideceksiniz ? valla sabırsızlıkla bekliyorum desem yeridir :D karışılıklı beste söyleyin :D

16-17 kişi olacağız ;) Bakalım imkan olursa neden olmasın besteler ;)

Serkan Öksüz
25-01-2009, 02:28
Maraton GFB atkılı bi kaç kişi gördüm :D

Emre Aycan
25-01-2009, 02:29
Kocaeli GFB orada benide davet ettiler işlerimden dolayı gidemedim

Mehmet Sağır
26-01-2009, 01:51
Evet Maraton ve Lise GFB atkıları falanda açtık.Sonra küçük bir pankartta açtık Kocaeli GFB diye ama kimse görememiş , çekmediler herhalde.

Yiğit Yılmaz
26-01-2009, 02:09
Program iyiydi . Tvye çok kez çıkmışız atkımız , pankartımız ile birlikte .

Semih Eren
26-01-2009, 14:31
Okan Bayülgen bu işi biliyor çok da güzel yapıyor o kadar saat o kadar konuk ağırlamak ve programı baştan sona izlenir kılmak kolay iş değil gerçekten güzel :)