PDA

Tüm Versiyonu Göster : RapidGet..

Egemen Arı
11-02-2006, 00:52
arkadaslar su program icin hic bi crack veya sifre yokmu? nerdeyse tüm linkler rapid linki olarak veriliyo, bi sürü program var, hepsini denedim ama hic biri dogru dürüst veya hizli calismiyo..

en iisi bu diye biliyom, ama sifre istiyo iste yoksa normal rapidden farki yok..

varmi birinde crack fln?

Burak Yilmaz
11-02-2006, 12:32
arkadasim bu :D rapidget rapidshare sunuyor :D yani söyle anlatiyim sana :) yani premium accountun olursa :P benim gibi kullana bilirsin :) o programda crack mrackte istemiyor ama nette premium account sifreleri veriliyor onlari deneye bilirsin ama tavsiye etmem .. :D ......arkadasim bide her programi deneme :D hepsi fissssssssssss .... yani zaman kaybi ....

Raif Gümüşkemer
11-02-2006, 14:20
Yakinda sinirsiz bir sistem hazirlayacagiz bu sekilde. Bakalim bombalar var :)

Samed Kahraman
11-02-2006, 15:10
Rapidget zaten Rapidshare'ın sunduğu bir hizmet Egemen abi , Rapidden sınırsız dowland etmek istiyorsan ;

*Kırılmış Premium şifreleri kullan..
*Her yüklemeden sonra modemi aç kapat..
*Veya Rapid Leech programını yükle..

Egemen Arı
11-02-2006, 19:32
öncelikle saolun cvplar icin..

Sametcim, RapidLeecher'i denemistim ama calismadi bende dogru dürüst.. belki eski versyon oldugundandir.. son sürüm fln varsa bi link verin :)

hmmm demek premium sifre lazim.. eee varmi sizde :D

Egemen Arı
11-02-2006, 19:39
Yakinda sinirsiz bir sistem hazirlayacagiz bu sekilde. Bakalim bombalar var :)
bekliyoruz :)

Engin Çağlar
11-02-2006, 21:38
rapidd sınırsız..Başlat menüsünden Çalıştır ı tıklayın ipconfig /flushdns komutunu yazarak tamam ı tıklayın. şuandan itibaren limitiniz sıfırlanmıştır. Her llimit dolumunda bu işlemi tekrarlayın ve sınırsız downloadın keyfini çıkartın. Hepinize kolay gelsin.